- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Jó persze ha DSLR-rel a nyakamban mennék be azt gondolom nem néznék jó szemmel
, de a kis kompaktokért nem szoktak szólni. Tudják, hogy max élményfotókat lehet készíteni, meg max youtubra való videókat. Legalábbis én eddig akarhány koncerten voltam vagy láttam róla felvételt, mindenhol villogtak a vakuk szép számmal.
-
Kiskutya
veterán
Szerintem mindenki túl sokat vár minden új dologtól, aztán amikor megkapja jóhogy csalódott... Én semmi pénzért nem adnám el a jegyeimet és vannak az albumon olyan számok amit szívesen hallgatok majd a koncerten. Első hallásra az új album nekem is furi volt, kicsit új, kicsit szokatlan 1-2 szám, most se tetszik az egész album de vannak jó zenék rajta szerintem! Profi hifivel és fejhallgatóval hallgatva már amit 1 mp3bol ki lehet hozni, vannak benne nagyon jó hangok és effektek, amik szerintem a koncerten marhára ki fognak jönni!
A lényeg, nem kell izgulni, DM csak 1 van és nagyon nagy lesz a koncert!
-
zolynet
veterán
Mi szigorúan állójegy és meglátjuk hova tudjuk bekönyökölni magunkat. Elképzelni nem tudom h ülve hallgassam a koncertet, nameg olyan távolról. Milánói felvétel nekem is megvan, mai napig sűrűn forgatom, bár nem az elejétől a végéig, csak bizonyos szetteket. Sajnos nem voltam sok DM koncerten (későn ketültem ebbe a körbe, sajnos).
Előző buli csak haverjaim voltak, Ők is a kistermet preferálták.
Eddig majdnem 100% hogy a dec. 6-ai DM buliba megyek.Majd elfelejtettem, ha jól tudom dec. 23-án Living Room-ban is lesz buli!
-
Pompi
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
Ja, így már érthető.
Ne bassz... gerincsérv?Úúú... az nem lehet kellemes. Tudsz azért járni, állni? Hogy történt a dolog? Azért ha nem túl drémai az állapotod egy ülőhelyes megoldással lehet, hogy megpróbálkozhatnál, nem? De ezt nyilván Te érzed. Nem ér annyit egy DM-koncert sem, hogy nagyobb baj legyen. Mindenesetre jobbulást kívánok, még azért bő 3 hét van addig!
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Miért nem jó neked a küzdőteres hely? Stadionban nem túl jó ülni. Az Arénás koncerten én is ''ültem'', jó is volt, de itt nem merném bevállalni. Megyünk előre az első sorba! Vagyunk egy páran, akik együtt megyünk, úgyhogy nekünk ezért sem játszott az ülő jegy. (eltérő időpontokban vettük a jegyeinket). DM-en amúgy sincs zúzás, úgyhogy nem kell féltened a vesédet.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Akkor örülj az 1000. hozzászólásodnak, viszont nem pöcsölj a jegyvásárlással, mert nem kacsa, hogy nagyon fogy: az első öt napban (december 7-től számítva) 5.500 darab fogyott el, a második 5 napban 7.500. Az összesen ugye 13.000 darab és már azóta is eltelt majdnem öt nap. Szóval Te tudod, de számíts arra, hogy ülőhelynek is fenn van tartva pár ezer darab, amit már jövő héten lehet kapni és az rohadt gyorsan el fog fogyni.
Szerintem kb. január közepéig minden jegy el fog menni.
Ne tévesszen meg senkit, hogy a Stadion-ban lesz. Rohadt kis rész lesz ám neki elkerítve:
[link]
Én már nem izgulok.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Előzenekar kérdésben nem tok semmit egyelőre, bár sztem kb. Neo-t, vagy vmi hasonló jellegűt gondolok, hogy odatesznek.
Honnan szedted ezt a 28-át? Milyen hónap? Nos, sztem teljesen kizárt:
-nov.-ben USA turné, tehát ez kiesik
-dec.-ben csak a hónap első felében megy a turné, a második felében winter holidáj
-jan.-ban pont a 28-a pihenőnap, mert 23-24-26-29 cseh, német, ill. belga fellépések
-feb. 28.: Oslo
-márc. 28.: Zürich
-és ápr. elején vége a turnénak.
Szerintem nem lesz második koncert: azért gondoljatok már bele - ez csak egy kis Magyarország! ÉBRESZTŐ emberek, bilibe lóg a kezetek! Örüljünk ennek az egynek is, aki meg lemaradt, az sajna csak egyet tehet: sírhat.
Ez, hogy bezárják a bazárt egy újabb hamubansült f*szság. Az összes interjúban azt nyilatkozták, hogy eszük ágában sincs befejezni és hogy nagyon elégedettek az új lemezzel. Mondjuk ilyen fogadtatás után, mint amilyet a PTA kapott, hülyék is lennének befejezni.
A Pain klippje viszont egy kalap f*s. Nem tom miért kellett vmi Uwe Flade-nek rendeznie az új klippeket, én személy szerint asztalt verve követelem vissza Anton Corbijn-t. Kobe kollega már rátapintott a lényegre, pedig nem is említett olyan klippeket, mint a Useless-é, vagy a Home-é (de írhattam volna akár az Enjoy The Silence-et is). Mondjuk nekem már az Exciter-es klippek se tetszettek. De most ez a versenykocsis förmedvény vajon hogyan jött nekik? Komolytalan! Ez a rendező nem igazán érti a zenéjüket, ha ilyen klippet képzelt el a számhoz, bár ehhez az ő rábólintásuk is kellett, úgyhogy nem tom mi volt ez.
Igazán csinálhatnának video-t a John The Revelator-höz is, sztem magasan a legjobb szám a lemezről. -
DM-Fan
nagyúr
Csak itt:
Bővebben: link
...és igyekezz, mert valószínű már nem túl sokáig. -
Balli
őstag
Nem csak ezt a kettőt
De én már szerencsére Kedvesemtől megkaptam a 101-et ajándékba
Viszont ma találtam valamiPlaying the angel albumocskát
az MM-ben Persze, hogy nem bírtam ki- szépen megvettem eredetiben
Szerintem ez az új album nagyon ott van- (nem vártam, hogy ilyen jó lesz -
Darken
aktív tag
Idézet a www.depeche-mode.hu híreiből:
''A színpad nagysága és a szigorú tűzrendészeti előírások miatt az Aréna befogadó képességét a Depeche Mode koncert esetében 12.500 főben maximalizálta a rendezőség. Az állójegyek a mai napon elfogytak. Az eladott és lefoglalt jegyek száma meghaladja a 6.000 darabot. Az értékesítésre szánt jegyeknek így közel fele már gazdára is talált. Aki jó ülőhelyet szeretne, legkésőbb jövő hétig szerezze be a jegyét!''
Javaslom siess! -
sky77
aktív tag
Devotional-al megajándékozott a jézuska, de gondolom szigorúan saját példányra vadászol. Elég ütős az a dupla DVD (eddig csak VHS-en volt meg, szintén origi). Kraftwerk-et csak mp3-at tudok valszeg (koncert), viszont az a Cure meglehetősen érdekelne! Milyen DVD? Mi a címe? Live monsters hogy tetszik? Áhhh! Nincs annyi lemezem, ahány jó zenéd van. Igaz, inkább vinyóba kéne beruházni.
Sebaj, felpakolok egy kis Dave Gahan-t, Martin Gore-t, néhány sört, aztán meghallgatjuk azt, amit a múltkor átvettél.Talán egy-két új felvétel is van azóta (meg jut eszembe: Cure koncertek, ha érdekel).
-
sky77
aktív tag
No fene!
Ezer éve nem láttalak erre! Ideje volt az ismételt felbukkanásodnak! Mizu mostanában?
A koncit én sem szeretném kihagyni (Az exciter turnét kihagytam - na nem mintha előtte lettem volna koncerten -, meg is bántam). Már kezdek is spórolni, nehogy anyagi akadályai legyenek a dolognak. -
sky77
aktív tag
Ahh... eléggé érdekelne a dolog! Nem szervezel megint ilyen sörözős party-t?
Mondjuk túl sok újdonsággal nem tudok szolgálni, de van némi Martin live-on, Dave live-om, talán egy '90-es DM koncim is (ezt még fel kéne valami adathordozóra tornászni), és ha még nem kaparintotad volna meg, anno a Jézuska megdobott egy Devotional DVD-vel. Hm?
-
LLKobe
veterán
Nem, grat a DM-nek
Ök 20 éve bírják
Mi meg öket birjuk. Amugy az Exciter sem volt rossz album! Igaz nagy változás volt az Ultrához képest..... Mondjuk nekem is jobban bejöttek a Barrel Of a Gun stílusu számok és klippek.... Az Exciteren lájtosabb számok vannak, de azoknak is el lehet kapni a ritmusát -
LLKobe
veterán
Szerintem a Depeche Mode remixeket kivéve (tehát amit eleve a DM remixelt) gagyik a számok. Én ezzel úgy vagyok hogy az eredetinél egyik se jobb
Ja, az albumról már rég hallottam, itt érdemes feliratkozni a hírlevélre:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
Hali!!
A party pénteken volt, de sajna anyagi okok miatt nem tudtam elmenni....
Az ajándékvásárlás elviszi minden fillérem....
Amugy a Westend-i MM-ben keresd a DVD-t.
Ja képzeld: kiderült hogy a barátnömtöl a Devotional DVD-t kapom karácsonyra, a hugomtól meg a 101 DVD-t
Má alig várom!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
Zebu!
Aszondtad megvan neked a One Night In Paris DVD.
Én is megvettemNeked hogy teccik a 2. DVD-n a ''Sister Of Night'' amit Martin énekel?? Szerintem nagyon ütös szám.....Nagyon teccik!!!!
Amugy megtaláltad azt a kis eldugott extrát amikor Martin sminkelés közben énekli a ''Surrender''-t???
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ez a hangleszedés egyelőre kínai, de majd okosodom belőle itt a fórumon, aztán hajrá.
A hangsáv 1 hangosabb, és valahogy jobban is szól, de mindkét hangsáv nálam monoban szólal meg, így a tévén a harmadik, stereo üzemmódot használom, az eq-t zenére állítva, és így, sztereóban már nagyon szépen muzsikál. -
sky77
aktív tag
Persze, csak rohadtul nyomta a táska a hátamat
Tényleg jó kis nap volt.
Köszönöm! 12GB koncert -igazán nincs mit!One Night In Paris igen-igen jó, Russian tribute meg helyenként elég mókás. Condemnation pl.! Laza a kiejtése a f@szikámnak: ''If jú szí pjuritjee...'' Hülyére röhögtem magam rajta
Nah, jó szemezgetést a felvételekből! Következő röffenésre sztem lesznek még újak (ill. Dave, Martin koncikat meg se néztük asszem), biztosan az is király lesz!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest