- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheif
tag
válasz
Mela Kehes #6952 üzenetére
16-23év közöttieknek egy versenysorozat, 24 versennyel, pénzdíjas, ugyan olyan ranglista van, mint a felnőtteknél.
Tour kártyát lehet nyerni, Q school nevezési díjat.
Illetve a VB-re is be lehet kerülni (1-2. hely), valamint az ifi vb-re -
válasz
Mela Kehes #6913 üzenetére
Price? Sohaaaa!
Egyszer most is ordibált, mint a fába szorult féreg aztán a kiscsávó jól elhallgatta. -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #5648 üzenetére
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #5648 üzenetére
Egy kisebb szünet van szept.5.-e után.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #5646 üzenetére
Október 22, O2 aréna
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Mela Kehes #5635 üzenetére
Szerintem amellett, hogy nincs ott fejben, a fő ok az új nyilak miatt van.
-
Cheif
tag
válasz
Mela Kehes #4480 üzenetére
Az ampert akkor is nézd meg előtte, mert ezeken a töltőkön azok fixek, van belőle több féle, 1A,2A stb. és ez mellett állítod a V-ot.
-
bosmajor
tag
válasz
Mela Kehes #4475 üzenetére
Nézd meg az output paramétereket (áramerősség, feszültség, dugó típus és polaritás) azután Aliexpress v. Ebay.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #4270 üzenetére
Volt valami baja?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Mela Kehes #4028 üzenetére
Valószínűleg nem te fogod felbontatni velük először...
-
STC Speed
őstag
válasz
Mela Kehes #3934 üzenetére
Engem is érdekel
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #3934 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #3928 üzenetére
Abszolút kedvencem Taylor, aminek részben oka, hogy 1991-ben kezdtem dartsozni, amikor Phil csillaga emelkedésnek indult. Tehát erős túlzással, egy időben indult a karrierünk.
-
STC Speed
őstag
válasz
Mela Kehes #3928 üzenetére
Nagy lenne ha az öreg nyerne!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Mela Kehes #3825 üzenetére
A meccsen nem tűnt fel a magyar kommentátoroknak, tegnap V. Lajos elmondta a véleményét.
-
Amarton
tag
válasz
Mela Kehes #3804 üzenetére
Nagyobb újságárósoknál.
Sajnos vidéken kisebb városban bent voltam az összes újságosnál. Egyik helyen sem volt.
Kollégám hozta egy nagyobb vidéki városból. -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #3797 üzenetére
Minimum döntőbe kellene jutnia a méltó búcsúhoz.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #3534 üzenetére
Na ezt nem ide szántam.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #3484 üzenetére
Nemrég írtam a DC-ról, olvasd el.
-
Bandinho
tag
válasz
Mela Kehes #3484 üzenetére
Hosszútávon nagy igénybevétel esetén biztos jobban teljesít valamivel, de nagy különbség szerintem nincs. Én akkor venném, ha nagyon nem tudnám másra költeni azt a 4 ezer forintot
-
Bandinho
tag
válasz
Mela Kehes #3481 üzenetére
Nekem Blade4-em van és meg vagyok vele teljesen elégedve. Gondolom a Blade5 sem lett rosszabb, szóval én azt vásárolnám.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #3299 üzenetére
Miért ott, mikor a hivatalos forrás a PDC honlap? Wiki is onnan veszi.
Azért volt érdemes tegnap figyelni, mert az utolsó válogató meccseket (William Hill World Championship PDPA Qualifier) délután vívták Wigan-ban. 120 indulóból négyen jutottak be, azok ismeretében ([link]) lehetett megejteni a sorsolást.
Olyan nagy játékosok estek ki, mint például Keegan Brown, Andy Hamilton. -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #3297 üzenetére
Ha várod az ilyesmit, akkor érdemes a PDC honlapot nézegetned, ez este 7-kor már fent volt: [link]. Várhatóan hamarosan felteszik a pontos menetrendet, napra és napszakra (délután/este) lebontva.
-
válasz
Mela Kehes #3173 üzenetére
Az én véleményem:
Taylor tényleg furán viselkedett, nem is dobott jól, kicsit "fel is volt pörögve", sőt, ünnepeltette magát, hergelte a közönséget. Amiért csinálta szerintem: Egy idő után érezte, hogy nem fog nyerni, viszont a közönség végig őt ünnepelte, érezhetően és dominánsan neki szurkolt, biztatta, amikor 140-eket dobott, akkor is úgy éltették, mintha épp 9 nyilason lett volna. Ez szerintem tetszett neki, érezte, hogy mennyire szeretik, ezt ki is használta, ezért volt olyan, amilyen. Az tény, hogy egy ilyen lépés nagyon szokatlan tőle, főleg, mert általában a játékra koncentrál, sosem foglalkozik ilyen szinten a közönséggel, de külső szemmel elsőre az jött le az embernek, hogy "ez beszedett valamit". Még egy dolog: Mintha mostanában lennének idegi problémái, úgy értem, márt a döntőt megelőzően is látványosan kiakadt többször is, ha nem jött neki a kiszálló. Talán kicsit görcsösen is akarja néha a győzelmet (akár 1-1 legét, akár a végsőt). -
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #3081 üzenetére
Igen ott kikapott.
A Klaasen ellenit néztem, nem láttam a Wadel elért eredményt. Bocsánat.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #3079 üzenetére
Nyert
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #2919 üzenetére
MvG.
-
hitman,
őstag
válasz
Mela Kehes #2843 üzenetére
Na, Gerwen meg most úgy dobott mint ahogy én szoktam.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #2810 üzenetére
Onnan indultunk, hogy a darts klubokban, egyesületekben hogyan bonyolítják a versenyeket, kinek kell írnia.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #2791 üzenetére
Nagyjából ugyanaz a különbség, mint sportcipő márkákban. Drágán is kapni kevésbé jót, olcsón pedig néha nagyon jót.
(#2785) zsolti72837
Szerintem az a jó egy adok-veszek oldalon, ha nagyon nagy a látogatottsága és ez a Facebookon rendben van. A kereslet és kínálat megosztása, szétforgácsolása senkinek nem jó. -
Amarton
tag
válasz
Mela Kehes #2764 üzenetére
Szerintem rövidebb is, és a tábla is okozhatja együttesen.
-
Amarton
tag
válasz
Mela Kehes #2762 üzenetére
Vagy erősen dobsz, vagy rövidebb a hegyed, vagy szét van már dobálva a táblád.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #2696 üzenetére
Nem találtam.
-
sz_abika
addikt
válasz
Mela Kehes #2453 üzenetére
Talán negyeddöntőktől kellett duplázni...?
-
sz_abika
addikt
válasz
Mela Kehes #2425 üzenetére
60as átlag elég, de azt nem fogod csak 20asokkal tartani, úgyhogy pár tripla jól csúszik.
Most januárit elnézve, 50es átlag és ügyes kiszállózással már lehet továbbjutogatni -
Amarton
tag
válasz
Ez a kérdés azért nem jó, mert egy otthoni 60-as átlag papíron elég kell, hogy legyen esetleg még a döntőig is. A versenyen azonban kikerülsz a komfort zónádból és vagy nagyon lecsökken az átlagod, vagy nagyon megemelkedik a stressz hatására. Ki kell próbálni, hogy mire elég, amit otthon tudsz dobni.
Én pl. olyan ember ellen is játszottam, aki ellen semmi esélyem nem volt. Az első leget megnyerte úgy, hogy nekem marad még 300 pontom. A második leget valahogyan megnyertem. Nekem jöttek a triplák, neki pedig nem. Aztán a harmadik körben ő már kiszállón volt. Nem tudta elsőre megdobni. Én még 100 fölött voltam és 106-ról kiszálltam dupla 20-al a végén 3 nyílból. A következő 2 meccsen viszont jóval gyengébb (vagy elfáradt) versenyzőt kaptam, akiket 40-50-es átlaggal is sikerült legyőzni.
Szóval a helyzet adja. Lehet, hogy kikapsz 80-as átlaggal és lehet, hogy eljutsz a döntőig 40-essel.Nekem itthon van olyan hogy 70-es az átlagom dupla kiszállóval, de a versenyen a nyilaim lógnak a táblában és nem igazán oda mennek, ahová szánom őket. Minél több verseny, annál több több rutin.
-
föccer
nagyúr
válasz
60-as átlag bőven elég amatőr versenyen. ha nem kerülsz össze régi versenyzővel (akik ugye 1 év kihagyás után ugyan úgy indulhatnak), akkor jó eséllyel nyerhetsz pár meccset a stabil 20-assal.
üdv, föccer
-
adrian360
őstag
válasz
Mela Kehes #2283 üzenetére
+2 a BDO-nál [link]
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #2153 üzenetére
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #2201 üzenetére
Lehet a Sport M?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Mela Kehes #2201 üzenetére
Igen.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Mela Kehes #2153 üzenetére
Smith vs. Anderson lesz.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Mela Kehes #2050 üzenetére
Viszont ha jó napot fog ki Gerwen, mint pl. Webster ellen, akkor szerintem Barneynak esélye sem lesz.
-
BBéci
legenda
válasz
Taylor eddig nem sokat mutatott, de még mindig jobb felállás, mint amit a legutóbbi két tornán adott elő. Eleinte tarolt, 60-70 % között dobta a kiszállókat, bőven 100 feletti átlaggal, utána az elődöntőben siralmasan játszott. Remélem, most ennek a fordítottja következik!
És visszavette a régi nyilait. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Ha jól láttam, a klasszisok közül Taylornak van a legkedvezőbb sorsolása, csak a legjobb 4 között lesz ellenfele, ha ott kifog egy jobb napot, már mehet is a döntőbe. Az ő ágán csak Anderson van, míg a másikon Lewis, Wright/Chisnall, Gerwen, Smith.
Engem ami elszomorít, az Wright sorsolása. Nagyon nehéz lesz neki, lehet már holbap búcsúzik. Ha így lesz, Anderson marad, akinek szurkolhatok, neki viszont vannak esélyei...
Barney is gyenge volt az eddigi fordulókban, túl sok reményt nem fűzök hozzá. -
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1904 üzenetére
Egy ilyet látni jó lenne.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #1820 üzenetére
Mi a csudának közvetítsenek olyasmit, amit nem hallani, mert másról beszélnek közben. Sajnos ezt teszik a közvetítés legnagyobb részében, zavarva a meccsek élvezhetőségét.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #1815 üzenetére
Elmagyarázták, hogy az első 12-15 percben felvezető beszélgetéseket közvetít a SkySport. Ha az is érdekel, netes streamek állnak rendelkezésedre.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Eléggé fura.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Ez jó kérdés, és a Sport 1-re is igaz.
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes #1813 üzenetére
Pallett játéka nekem is nagyon tetszett. A végén is nagyon higgadtan tudott összpontosítani, szépen játszott. A másik, akire felfigyeltem az K. Anderson volt az előtte lévő meccsen. Őt simán 8 közé várom. Egyébként az este legjobb mérkőzése szerintem az övéké volt, nagyon élveztem.
Érdekesség, hogy MVG vs. Webster mecccsre 1,071-es odds-ot adnak MVG javára. Ennyiért én nem vállalom be.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes #1807 üzenetére
Pfff....
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes #1807 üzenetére
Legalabb elmondhatja majd magatil, hogy versenhzett mar a nagy melak ellen.
erdekes hogy csak 26-ot fizet eidams gyozelem. Tobbre vartam volna.
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes #1803 üzenetére
Ket bohoc. A taiwanit meg lehet en is megvertem volna, ha eppen jobb kedvembe vagyok. A nemet legalabb normalisan tudott jatszani, meg ha pontatlanul is dobalt.
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes #1759 üzenetére
Nem lehet valami gebasz? Elkeydtem beírni az első fordulót, és több meccs van, mint ami az ágrajz szerint lehet. Dec 22-23. meccsek nem férnek ki, elvileg azok még első körös meccsek.
üdv, föccer
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1759 üzenetére
Köszönöm.
Holnap nyomtatom.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1757 üzenetére
Egy kép róla?
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1720 üzenetére
Most én is megnéztem és tényleg nincs. Fura.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1718 üzenetére
PDC honlapján nem találtad?
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #1714 üzenetére
Engem kifejezetten elkeserít. A múlt heti utolsó meccsén vörös volt Taylor feje, megint sorban eltévesztette a szektorokat. Ugyanakkor a megelőzőn 67 %-os kiszállóval simán nyert. A tegnapi is egyértelműen a kiszállókon ment el. Akárcsak a VB döntő.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1711 üzenetére
Tegnap 22:45-kor volt.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1706 üzenetére
Nem.
Vajon ki nyer? -
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1703 üzenetére
Az jó. De kár lenne ha évente csak egy lenne.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1701 üzenetére
Nem csak péntektől lehet venni?
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1699 üzenetére
Pénteken jön és 790-Ft lesz.
-
csuhi84
csendes tag
válasz
Mela Kehes #1684 üzenetére
Én szerdán vettem meg Taylor könyvét de még sajna nem olvastam bele.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #1217 üzenetére
Bocsi a döntőt elírtam P.Taylor-M. Van Gerwen 8-11
-
gooool
őstag
válasz
Mela Kehes #1143 üzenetére
Csatlakozom, egy percig sem volt unalmas és Gary megmutatta hogy nem véletlenül lett VB.
Most adtam le a rendelést, a tanácsotokra Target Pro-Grip szárakat vettem, hozzá alu szorítógyűrűt, hegy és test találkozásához ilyet és pár tollvédőt, meg tollat.
Most már csak próbálgatni kell a legjobb összeállítást és gyakorolni, nem teleszemetelni a topicot. -
gooool
őstag
válasz
Mela Kehes #1140 üzenetére
Persze, bár a haját visszanöveszthetné.
Na de akárhogy is néz ki, viselkedik, játszani azt nagyon tud.Kíváncsi leszek ki nyeri a döntőt.
-
gooool
őstag
válasz
Mela Kehes #1138 üzenetére
Igen, új volt a póló, de nem hozott szerencsét...
És igen, nem akartam leírni, hogy szavakat nem találok arra amit leművelt, de Te megtetted helyettem...
Egy játékos szerintem többek között attól is nagy, hogy akár a rossz, akár a jó formáját helyén és nyugodtan kezeli, nem őrjöng, mint egy faluszéli paraszt, főleg ha amúgy irtózatos ronda is. -
gooool
őstag
válasz
Mela Kehes #1133 üzenetére
A vaku miatt világosabbnak és fényesebbnek tűnik, élőben sötétebb, leginkább ehhez tudnám hasonlítani.
De nem zavaró, bár mire ilyen szépen ráfeszítettük és rögzítettük elment egy kis idő. -
Amarton
tag
válasz
Mela Kehes #1094 üzenetére
Amit Angliából rendeltem, lyukasztva kértem és ki is lyukasztották (ingyen).
A pólusban személyesen voltam tollakért. Ott is kilyukasztották ingyen.
Aztán vettem lyukasztót és magamnak lyukasztom. -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #1080 üzenetére
Érdekes ez a testalkat kérdés, sokat gondolkozom rajta. Amióta teljesen belebolondultam a dartsozásba, szégyenszemre pocakosodom. Napi 3-4 óra dobálás mellett nehéz időt szakítani más testmozgásra. Ráadásul - erre a tegnapi nap a példa, több hónap kihagyás után megmozgattam a kondigépemet és a súlyzóimat - fáradt izmokkal iszonyatosan nehezen megy a célba találás.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #1074 üzenetére
Nem fedeztem fel egy árnyalatnyi hasonlóságot sem. Az biztos, hogy Barney vagy Phil sem a nők bálványa típus megtestesítői, de nincs is arra szükség.
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes #972 üzenetére
Valoszinuleg. Egyebkent egy nagyon korrekt gyerek o. Tenyleg csak a zsinirban vesztett legek hoztak ezt ki belole. Nem hiaba mondjal, hogy fejben nagyon ott kell, lenni, plane tetmeccsen.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #972 üzenetére
Reméljük, de azért ez parasztság volt.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mela Kehes #968 üzenetére
Szabályos volt, csak Gary felhúzta magát azon amikor 5 leget egymás után elveszített és ott vezette le a feszültségét.
-
shifty!
senior tag
válasz
Mela Kehes #968 üzenetére
Végtelenül szimpatikus és remek játékos, de itt nem a szimpátia, inkább az empátia alpján érdemes mérlegelni, ki hogy ítéli meg a helyzetet. 4-0 (vagy 5?)-ás vezetésből vert helyzetbe kerülni, ilyen játékkal, ami ráadásul nem volt gyenge, marha nagy blama, bármilyen sportolónak hasonló helyzetben.
Innentől kezdve kb. mint egy nyitott benzines hordó, ami körül gyufával szaladgálnak...
Mehetett volna Barney kijjebb, Gary meg már láthatóan nagyon sietett a dobással, persze hogy útban lesz a másik fél - függetlenül attól hogy nem volt szabálytalan Barney.
Azért ezt a helyzetet magának köszönheti Gary csakis. -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #920 üzenetére
A Facebook PDC Hungarian Fan Club oldalra gondoltam. Bocs, amiért nem írtam egyértelműen!
-
Brentford
csendes tag
válasz
Mela Kehes #920 üzenetére
Szívesen!
-
Brentford
csendes tag
válasz
Mela Kehes #900 üzenetére
Youtube-on megtalálható, egyszerűen csak beírod a következőt: "Betway Trick Shot League"
Az eddigi 3 lejátszott kör rajta van. -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #904 üzenetére
Sem a képről, sem a szövegből nem derül ki, hogy az miféle gyűrű. Ugyebár kétféle létezik, normál és lyukasztotthoz való. A kettő belső átmérőben és szélességben is eltérő.
Harrows lyukasztó pontosan akkorát vág ki a tollból, hogy passzol bele a Target "slot lock ring". -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #902 üzenetére
Igen, ezekről beszéltem.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #899 üzenetére
Többször leírtam a megoldást: lyukasztott tollat és gyűrűt kell használni, többé nem fognak kiesni.
A PDC oldaláról elérhetőek azok a videók.
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #891 üzenetére
Szabályos, de nem véletlenül nem használják a profik.
A tollat az arra a célra szolgáló eszközzel kell magadnak kilyukasztani.
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes #853 üzenetére
Igen. Ha megnézed, akkor a toll tövében van egy rugógyűrű. Az van betéve a toll lyukába és az rögzíti a szárhoz.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Mela Kehes #851 üzenetére
MErt bele akadnak egymásba és az újonnan dobott nyílról lerepül. A szár végén lévő vágatba van becsúsztatva. Ha nicns kilyukasztva és röggzítve a toll, akkor ilyen esetekben soszor lerepül.
üdv, föccer
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes #838 üzenetére
Nekem a darts.hu-val vannak jo tapasztalataim.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Mela Kehes #838 üzenetére
Ha esetleg meggondolnád magad és UK-ből rendelnél szívesen becsatlakoznék
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #836 üzenetére
Hazait vagy külföldit keresel?
Itthoniból nincs nagy választék: www.darts.hu és www.novoparts.hu -
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes #808 üzenetére
12 legig megy, ha valaki 7-et nyer, akkor vege.
Jo volt a tegnapi jateknap, bar az elejen nagyon egyhangu meccsek voltak, Lewis peldaul mit rakott te jo eg... Szegeny Barney szornyen is jatszott mondjuk. Remelem izgalmas lesz a tabella is a kesobbiekben.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Mela Kehes #804 üzenetére
2-t , döntetlennél 1-1 pont
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #793 üzenetére
Azért a mostani UIBET Masters sem piskóta, ott van szinte az összes nagyágyú. A Gerwen - Chisnall meccs brutálisan jó volt.
(#796) RegElek
Igen, egyrészt a száraz levegő, másrészt a nem teljesen sima hegyek kihúzhatják a szálakat. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #738 üzenetére
Azért megnéztem a végét. Most is Anderson nyert.
-
RegElek
csendes tag
válasz
Mela Kehes #729 üzenetére
Az 5cm hungarocellt úgy terveztem, hogy a tábla helyét közében kivágom és valami textillel bevonom az egészet.
A bútorlap mennyire "eszi" meg a dart hegyet?
A gumikeretért a 10k-t egyelőre egy kicsit sokallom. (már ha az a keret az amire gondolok)Köszönöm a választ.
Nincs Neked véletlen energiaitalosdoboz gyűjteményed?
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Mela Kehes #717 üzenetére
Hatalmas meccs, mostmár remélem Gary behúzza
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Mela Kehes #709 üzenetére
eurosport a bdo vb-t közvetíti
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #706 üzenetére
Netán dolgozol, vagy nem lesz a közelben számítógép?
(#705) vans?
Egy ilyen öregurat mintázó avatar tulajdonosától a ember azt várná, hogy Phil papának szurkol. -
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #650 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #646 üzenetére
Focimeccseket fognak közvetíteni szintén élőben, tehát semmi értelme a hőbörgésnek, azt többen nézik.
Nálunk van Sport M és internetes stream-ben is nézhető, ezért nem izgatom magam a Sport TV hülyesége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest