- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M_AND_Ms
veterán
-
-
Exian
addikt
válasz
DajaPécs #89044 üzenetére
Vannak erre kész cuccok is, de lehet házibarkács is, én mobiltelefonból kreáltam ilyet, igaz, nem motorhoz, de a lényeg ugyan az: ha elmozdítják, hívja a beprogramozott számot. Így követhető, sőt, ha felveszem a hívást, akkor még hallani is lehet, hogy mit tárgyalnak a közelben. Picike telefont fogtam be erre, én bicajhoz akarom majd még használni. nyereg alatt elfér. Motorban még több az elrejtési lehetőség.
De persze egy gyári cucc valószínűleg jobb és egész olcsón vannak megoldások. De hogy melyik jó, azt passzolom, én csak a saját cuccomat használtam. De ahogy nézegettem, már 10e alatt vannak SIM kártyás apró cuccok, de az akkuidőt nem tudom.
Most épp fejlesztés alatt áll az enyém, darabokra szedve. Én azért választottam saját megoldást, mert egyrészt ingyen volt (volt hozzá megfelelő telefononom, aminek az akkuideje akár 2 hét is), meg szeretek barkácsolni
Most egy kis napelem panel hozzáépítése a terv, hogy ne kelljen folyton akkut cserélni/tölteni otthon (olyan helyen használom, ahol nincs áram).
-
Exian
addikt
válasz
DajaPécs #88156 üzenetére
Ha van Digi, akkor szerintem nem is kérdés, hogy melyik legyen. Az is fontos ellenérv volt nekem, hogy TV-nként kell box. Diginél ugye nem kell plusz eszköz, hála Istennek. Én rühellek TV mellett bármi más plusz eszközt használni, ha már egyszer tudja a TV saját tunerrel kezelni a digitális adókat, akkor nagyon bosszantó, ha kell box. Persze van, akinek ez nem szempont. Mondjuk én személy szerint alig TV-zek, de akkor is.
Meg nekem nem tetszik ez az egész, hogy ügyfélrablásra lett csak kitalálva.
Olyat is hallottam, hogy váltott valaki Flipre, majd 1-2 hónap után benyögték, hogy szorri, technikai okok miatt nem tudnak tovább szolgáltatni (nem köti őket se ugye hűség), de a Telekom nagyon szívesen átveszi a kedves ügyfelet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- OLED TV topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest