- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M_AND_Ms
veterán
-
-
-
Exian
addikt
válasz
DajaPécs #89044 üzenetére
Vannak erre kész cuccok is, de lehet házibarkács is, én mobiltelefonból kreáltam ilyet, igaz, nem motorhoz, de a lényeg ugyan az: ha elmozdítják, hívja a beprogramozott számot. Így követhető, sőt, ha felveszem a hívást, akkor még hallani is lehet, hogy mit tárgyalnak a közelben. Picike telefont fogtam be erre, én bicajhoz akarom majd még használni. nyereg alatt elfér. Motorban még több az elrejtési lehetőség.
De persze egy gyári cucc valószínűleg jobb és egész olcsón vannak megoldások. De hogy melyik jó, azt passzolom, én csak a saját cuccomat használtam. De ahogy nézegettem, már 10e alatt vannak SIM kártyás apró cuccok, de az akkuidőt nem tudom.
Most épp fejlesztés alatt áll az enyém, darabokra szedve. Én azért választottam saját megoldást, mert egyrészt ingyen volt (volt hozzá megfelelő telefononom, aminek az akkuideje akár 2 hét is), meg szeretek barkácsolni
Most egy kis napelem panel hozzáépítése a terv, hogy ne kelljen folyton akkut cserélni/tölteni otthon (olyan helyen használom, ahol nincs áram).
-
Exian
addikt
válasz
DajaPécs #88156 üzenetére
Ha van Digi, akkor szerintem nem is kérdés, hogy melyik legyen. Az is fontos ellenérv volt nekem, hogy TV-nként kell box. Diginél ugye nem kell plusz eszköz, hála Istennek. Én rühellek TV mellett bármi más plusz eszközt használni, ha már egyszer tudja a TV saját tunerrel kezelni a digitális adókat, akkor nagyon bosszantó, ha kell box. Persze van, akinek ez nem szempont. Mondjuk én személy szerint alig TV-zek, de akkor is.
Meg nekem nem tetszik ez az egész, hogy ügyfélrablásra lett csak kitalálva.
Olyat is hallottam, hogy váltott valaki Flipre, majd 1-2 hónap után benyögték, hogy szorri, technikai okok miatt nem tudnak tovább szolgáltatni (nem köti őket se ugye hűség), de a Telekom nagyon szívesen átveszi a kedves ügyfelet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest