- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exian
addikt
Ez az, amit még én telepítettem? Vagy rosszul emlékszem, hogy telepítettem neked ilyet anno?
csak újabban csinálja ezt? Szóval eddig jó volt? Ha gondolod hozd el egyszer. Ha eddig jó volt, akkor arra gondolok, hogy jött valami frissítés (akár vga driver), ami bekavart neki. Milyen gép is ez? Milyen cpu, mennyi ram?
-
Exian
addikt
-
-
-
-
-
McAdam6
aktív tag
Memóriakártyák, pendriveok, ingyen posta Megbízható.
-
McAdam6
aktív tag
Eredeti Xiaomi, 4-5 hét alatt itt van.
-
-
Exian
addikt
-
hoax
senior tag
Nézd meg a LED-Centrumban, hátha...
-
M_AND_Ms
veterán
A megtakarítást a házban, a hőfogadóban a hőmennyiségmérő által mért leadott hő alapján számolják ki az egész házra. Ezt osztják szét a radiátorokon lévő egyedi mérők alapján arányosan a lakásokra.
Tehát az egyedi mérő csak a szétosztás arányának meghatározására való, no meg a Techem bevételének növelésére. Mivel az egész ház egy rendszer, egyben kell gondolkodni a fűtés tekintetében is. Nincs túl sok értelme ennek az egyedi mérőnek csak viszi a pénzt. Nélküle a lakások méretének arányában osztják szét a már említett főmérőn mért megtakarítást.
Az egyedi szabályzó viszont kell, hogy egyik lakó se az ablakon engedje ki a felesleges meleget. -
-
yerico
senior tag
Nekem LG van, elfogult vagyok. Ha 3D is kell, akkor a passzív jobb, egyszerűbb, az meg az LG. Ellenben a gyári support kritikán aluli, idióták gyülekezete, akik nem nagyon tudnak, vagy szeretnek válaszolni kérdésre. Maga a tévé nekem nagyon bejött, bár kicsit már modell.
-
ugyeletes
tag
pont ilyen lg-t neztem ki, ha kellene tv, ezt vennem!
nem akarok flamelni, de az aktiv 3d SUXXX, az lg meg istenkiraly. az lg-t megkapod remek szurkeimportos helyrol: pcdreamshop
en innen vettem tobb tv-t is, hazhozszallitas ingyen, satobbi. -
TRob1
veterán
Sztem egyiket se, inkább vmi LG-t (ott nincs gond az előbb említett feliratokkal sem - méret,szín kódolás... minden állítható). De ha a kettő közül szeretnél mindenképp, akkor inkább a Pana (passzív szemcsivel jobban jársz, ha van gyerek, akkor meg főleg... 10 év alatt egyáltalán nem is javasolják az aktiv 3D használatát, de sokaknak e kor felett i megfájdul a feje/szeme...)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Majdnem ilyen Vieránk van, csak 5E a vége. Minden részével elégedettek vagyunk, kivéve a felirat kezeléssel. 2D-ben a betűméretet nem lehet növelni és ritkán de ékezet gond is akad, 3D-ben meg ugyan rak feliratot, de középen elvágva és a feleket a rossz oldalra rakva. Több megoldást is próbáltam erre, de egyszerűen nincs rá mód és javítás sem érkezett erre soha.
Szóval ezt csekkold le, mielőtt döntesz.
-
littlejohnny
aktív tag
En voltam, de nem azt mondtam, hogy el kellene hozzam jonni... Csak akkor nekem lett volna fontos, s annyit mondtam, hogy akar pecsi cimre is mehetne, s az onnan hozzam szallitast meg tudtam volna oldani valahogy.
Amugy nem mellekesen jovo heten elvileg tervezek rendelni... Pecsre jutast elmeletileg nagy esellyel meg tudom oldani, max egy jaratos buszra kellene valakinek elmenni erte... -
Vásárra szavazok. Van ott egy nagyon jó árus, ha fejsze, fejszenyél kell. Meg fogod találni biztos, eléggé nagy bódéban árul.
A műanyag nyelet felejtsd el. Egyrészt általában egyben árulják a fejjel én nem is láttam még külön, hiszen pontosan kell belepasszolnia, másrészt sokkal jobban rezonál az ütésekkor a benne lévő vasrúd miatt, ezért kellemetlen sokáig használni. Ez persze az én szubjektív tapasztalatom.
-
-
-
Van, nagyon kínai. Működik. Windóz alatt a gagyi driver + hozzáadott TV progi miatt volt vele cumi, Linuxon megfelelő kernellel (tehát az utolsó 1-2 Ubuntu verziók) pöcc-röff megy, VLC-vel, a hangolás volt macerás, de csak mert béna voltam. Működése mind a két OS-sel frankó, ha egyszer be lett állítv, különben csak az antennára, azaz a vételre érzékeny, de arra baromira. (Ehhez mini antennát adtak, megfelelő helyre rakva jó.)
-
-
-
-
Itt van némi segítség, de valóban nem mindegy, hogy az EU-n kívülről honnan.
-
ugyeletes
tag
ez a kutyachipes dolog szerintem kiba nagy hoax. ha rakeresel a neten akkor ugyanez budapestivel is megtortenik.
kulonben meg most jut eszembe, a kutyanak a bőre ala rakjak a chipet, szoval mikor kerulhet a husba?!
es kapszula, es nem olyan hogy felserti az inyedet. es... na nem sorolom. hoaxxxHázaspár egy kínai vendéglőben vacsorázik. A vacsora és néhány pohár rizspálinka után a férj viccelődve megkérdi a főszakácsot:
- Remélem, nem kellett a mi vacsoránk miatt két kóborkutya életét kioltani?
- Szó sincs róla uram, már döglötten találtam őket. -
-
-
Nálunk a terasz felett igen kicsi (7%-os) dőlésszögű tető van. Osb lap, kátránypapír, bitumenes zsindely. Alulról lambéria, hogy szép legyen. Semmi baja. Ha házba lesz, akkor a legolcsóbb szerintem a 10 centis gerenda, felülre a fent leírt sorrend, gerendák közé 10 centis profi hőszigetelő anyag, alulra gipszkarton vagy lambéria. Nem a legprofibb megoldás, de olcsó és azért szigetel is. Szerintem.
-
Debilon
addikt
amikor én csináltam a kis cirka tizen pár m2-es lapos tetőt akkor:
alulra kátránypapír 1 rétegben, fölé pedig a 1 rétegben szórt bitumenes lemez (apró kis kövek vagy mik vannak a 1,5 cm vastagságú bitumenes lapon, 1 tekercs az 10m és 16k volt egy tekercs akkor) lett téve
ennek már jó 3-4 éve, és elég tartósnak bizonyult, nem látszik rajta repedés, nem ázik be
-
nesa
veterán
Ebben az orszagban nemtud senki vizszintes dolgot epiteni, igy a laposteto meg a kozutse megy, ismerosom 10 evig szopatta magat lapostetovel soha nemvolt tokeletes az ido mindig ki kezdte, lett ra acsolva egy enyhe dolesu teto + katranyos hullamlemez es tokeletes.
De katranypapir semmikepp nemjo mert az kb 1-2mm vastag, nehezlemez kell ha mindenkepp ezt az utat akarod.
-
Nekem is automata szivatós mtd-m van. A szabály, hogy tízszer szabad próbálkozni a behúzással, utána 2 perc szünet. Egyszer én is jártam így, mikor hideg helyről hoztam elő és előtte régen használtam. Azt mondták toljam ki a napra egy fél órára és utána próbálkozzak. Bevált.
-
nesa
veterán
Briggs akkor valoszinuleg karburator talp membran vagy mi a turo a neve az enyem is ilyen vagy 3 eve iden marciusba kiis dobtam lathatora hatha ellopja valaki es nemkell vele szivni, hallod eztmeg else akarjak lopni bazz nemhiszem el.
Haver szolt 1-2 hete hogy o is kukazza mert elrohadt a vaz de a motorja jo, ugyhogy behozom majd azt megcsinalom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest