Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Megtollasodik a középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #80159 üzenetére
Ez lehet. Az látszik, hogy kezd itt-ott gyengülni az anyag. Mondjuk mi extra mód vigyázunk rá, ha valaki nem figyel rá annyira, lehet, hogy hamarabb szét megy.
Lehet kapni nemes acél kapszulát is, az örökös, csak éppen piszok drága (12-13k).
A mienk amúgy nem nespresso, hanem dolce gusto.
-
-
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #80046 üzenetére
Nekem van egy ismerősöm, hozzá szoktam vinni azokat a monitorokat, amiken a kondi csere nem segít. Odáig én magam is javítom (legtöbbször csak annyi a gond), azon túl viszont ő szokta megműteni nekem őket. Ha érdekel, megadom az elérhetőségét. Uránban van ő is, mint ahogy hcl is volt, onnan nem is messze.
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #79761 üzenetére
Ismétlik valamikor? Két eszközöm is van, amivel fel tudom venni, de sajnos csak most láttam, amit írtál. Pedig én úgy tudok felvenni, hogy bármivel le tudod játszani, ráadásul ha FHD a műsor, akkor úgy, klafa minőségben. De a Paprika TV sajnos SD. Szólj, ha lesz ismétlés.. Szerk: jaaa most nézem minden nap lesz? Akkor ha kell, mától fel tudom venni.
-
Zewa
senior tag
válasz
Dluinet #79765 üzenetére
Magyarország legnépszerűbb torrentoldala és a Youtube a megoldásod kulcsa. (Illetve a Netflix ha megy külföldiül) Ha buta tévéd van akkor itt a megoldás, 6 ezeré okos lesz!
-
Xray-1
tag
válasz
Dluinet #79763 üzenetére
Pont most mondtam le a TV-t a UPC-nél. Abszolut nem néztük.
Az ilyen főzős dolgok, pedig jók voltak.
Viszont g*cik voltak (UPC), mert "rajta felejtették" a hűséget az előfizun. 7600-at fizettem egy elég szar 120mbit+TV+teló csomagért évekkel tovább, mert nem tűnt fel, hogy kamu a hűség.Minden évben volt kicsi módosítás, de az miatt nem szabadott volna növelniük a hűségidőt, mint kiderült kamu volt az egész. Most, hogy lemondtam a TV-t, 240-es netért fizetek 3300 Ft-ot! (+semmirevaló vonalas teló).
Panaszt tettem, mondván, hogy módosítottam volna már 1-1,5 éve csomagot lefelé is, ha nem vernek át.
Kinyomták a szemem 1500 FT jóváírással!!!!!Azon gondolkodom, hogy felnyomom őket ismét a hatóságnál.
Basszák meg őket ismét alaposan!!! Megérdemlik!Más nem járt így? Ha többen teszünk panaszt a hirközlési hatóság felé, azonnal nagyságrendekkel növelik a bírságot!
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #79630 üzenetére
Ez ahhoz nagyon kattog. Szó szerint olyan, mint amikor nekiállsz másolni valamit. Teljesen olyan a hang.
Amúgy megnéztem, 11 hibás szektor van rajta, de most jutott eszembe, hogy az már 1 éve is rajta volt, szóval nem szaporodott, viszont azóta eltelt egy év és elég sokat ment, sokszor megy napokig nonstop. De nincs rajta nagy adatmozgatás sosem. Összességében meg 518 napot ment HDS szerint. De azt írja, hogy 900 nap élettartamot becsül neki... kondíció 83%, gondolom a 11 hibás szektor miatt.
-
válasz
Dluinet #79412 üzenetére
Dluinet: Köszi! Ennek utánanézek. Még olcsóbb is.
Az alapzaja milyen???
CPT.Pirk: Pontosan ez az oka, hogy kérdezem. Én sem vagyok biztos abban, hogy jó választás, de az biztos, hogy kényelmesebb, mint a zsinóros. Nem arra kell, hogy amikor mások a szobában vannak, akkor én azzal nézzek tévét, hanem amikor lefekszenek a szomszéd szobákban. Arra szerintem jó, mégha ki is hallatszik.
Freaghill: Köszi, ezeket néztem, de az első csak vezetékessel, a második meg inkább a kékfogas fejhallgatókkal foglalkozik, ott meg túl nagy a késés, vagy nagyon drága, ha megoldották.
-
M_AND_Ms
veterán
-
a2d2
addikt
válasz
Dluinet #78321 üzenetére
Nekem inkább ez a csonttömeg mérés szúrt szemet.
Testzsír százalékra még csak azt mondom csak-csak tud valamit számolni a talpon lévő zsírpárnákból, na de ez a csonttömeg mérés szerintem a totál ámítás kategória. És az a baj hogy pont csontritkulásos betegségeket szűrne ki gondolom. Magyarul totál félrevezető lehet a mérleg használata ebben az esetben. -
-
a2d2
addikt
válasz
Dluinet #78282 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek. Én is rendeltem egyet asszonynak karácsonyra. Majd elkérem tőle egy teszt erejéig.
Én teljesen rosszul érzem magam ha este kiszámolom és látom hogy nem lesz meg a 8 óra alvásom.
De reggel is simán megérzem mondjuk az egy óra alváshiányt.
A fentiekből adódóan kb 10:30-kor takarodó van nálunk, de álltalában előbb elalszunk. Kíváncsi leszek ezzel hány százalékot előzők meg -
s7evcsenko
addikt
válasz
Dluinet #78282 üzenetére
Vagy nagy kamu az egész, vagy itt Pécsen sokkal jobban lehet aludni mint a világ 80%-ában, mert nekem is kb ezeket az értékeked dobja minden nap.
Mégsem, ma csak 64%-ánál aludtam jobban.(#78281) Vertigo18:
Hát ha egyszer nincs semmi látványosság benne...
A gyári app mindent mutat amire szükségem van, ez csak azért kellett, hogy kijelezze a hívó fél nevét/számát. -
Laca1212
őstag
válasz
Dluinet #77971 üzenetére
Azon fordulaton sem regenerálna szerintem rendesen a napi átlag 8 km alatt.
"Ezeket a turbó dízeleket szeretik 1000-1400-as fordulaton nyúzni, "
Nagy állatok lehetnek akik ezt csinálják. Mi értelme? Volt ilyesmi új kis dízelem, de én normálisan forgattam. Persze hidegen nem úgy mint üzemmelegen. -
-
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #77884 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy csak RÉGEBBI tplink routerekkel és csak bizonyos dd-wrt verzióval működik jól! Ez tény, bocs. Megfelelő routerrel és dd-wrt-vel viszont hosszú távon is stabilan működik nekem. Ez is tény. Gondoltam már rá, hogy bolhapiacról elkezdem azt a bizonyos tplink verziót össze vásárolni, amivel ez megy jól, mert kezdenek meghalni a a routerek itt-ott és ez ilyenkor probléma, mert az új, most kapható verziókkal nem megy.
-
emre
veterán
válasz
Dluinet #77877 üzenetére
Inkább range extenderre.
Néha nyáron nekem is jól jönne.
-
UHHH
őstag
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #77564 üzenetére
Így van, itt az a helyzet, hogy 20k körüli vagy azalatti termékről van szó, igazán jó minőség nem itt kezdődik árban sem. Szóval én az árcédula tekintetében írtam, hogy szerintem elfogadható képe van. Nem nagyon láttam jobbat ilyen kategóriában és árszegmensben. Ha van, akkor jöhet ajánlás/konkrét link, mert engem is érdekel.
-
rnrn
aktív tag
válasz
Dluinet #77454 üzenetére
Így lesz!
Daikin, Gree is van k.jó áron, már csak egy szerelő kellne. De közben eszembe jutott a jó öreg Boda Laci... remélem, hogy foglalkozik még klímával (nem vette fel).
Majd a szaki megasszongya, de párat a telj. igénye nélkül kinéztem:
Daikin FTXV25AB / RXV25AB Eco Comfort
Gree GRS-101EI Home
Midea MS12FU-09HRDN1 Luna
Whirlpool SPIS 409L
Üdv! -
rnrn
aktív tag
válasz
Dluinet #77434 üzenetére
Köszi!
Már ki van építtetve a fűtési rendszer, ami egy nyitott és egy zárt rendszer hőcserélővel összekötött változatát jelenti, méghozzá gáz és vegyes tüzelésű rendszerrel. 800 eFt volt, ezért most ezen már nem változtatnék. 10-15 év múlva teljesen más lesz, akkor valszeg újra lesz gondolva.
Falun, 2. ház vagyunk. Van, hogy kutya hideg van, mínusz 20-tól is alacsonyabb... A cikk egy kissé elbagatelizálja ezt, nem olyan vicces, mikor meg akar fagyni a család, ahol kisgyerek is van. A faluban rendszeresen vannak áramkimaradások. A jelenlegi rendszer gravitációs része tudtommal áram nélkül is működik, de tény, hogy aggregátor is létezik (de mi van, ha nem vagyunk otthon).
A kiép. ktg.-ek magasak, nekünk adott volt a két kazán és a radiátorok 70%-a, ezért csak a csövezést, szelepeket terveztettük, építtettük ki újra meg pár radiátort vettünk.
A klímák zajosak, el kell vezetni a vizet belőlük, stb. engem ez nem győzött meg, ha tehetem majd 10-15 év múlva, akkor a geotermia vagy a napenergia felé fordulok majd (s talán belefér egy e-autó is). Addig marad a hagyományos fűtés. Majd én is írok ilyen hosszú cikket, hogy milyen kalssz a gázfűtés. :-D
Még egyszer köszi, de ez nem az én világom...
Viszon szerelőt még mindig nem ajánlottatok.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Dluinet #77072 üzenetére
Helyi automatából elég drága pénzt kivenni, sok a jutalék. Persze, ha külföldön van a banknak saját automatája (pl Otp Horvátban, Bulgáriában, Romániában) már kedvezőbb tud lenni.
Kártyás vásárlás a legtutibb. Feltéve, ha az adott helyen lehet fizetni kártyával ill. elfogadják a kártyánkat. Ez utóbbi főleg a fejlett nyugaton fordulhat elő. Sok helyütt csak a helyi bankok kártyáját fogadják el (pl több holland, vagy német üzletlánc), vagy gond lehet, ha hitelkeret van a kártya mögötti számlához.Ezekre figyelni kell, és ajánlott előre tájékozodni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dluinet #77036 üzenetére
Bizonyos csili fajtákat az ízük miatt termesztenek, nem az erejük miatt.
Ha az erős is kell és az is, hogy könnyen lehessen termeszteni, akkor ajánlom a Tabasco-t. Nem tűnik soknak az a 20-50e SHU amit írnak rá, de jelentősen erősebb a belőle készült szósznál, képes móresre tanítani a csípős dolgokat szerető embereket is és folyamatosan terem, egymás után jönnek rajta a virágok meg a termések miközben nem is nő túl nagyra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book 3 X360 /i7-1360P/16GB/512SSD/FHD/Garancia/
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest