- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Kolegamat behúztak a csőbe én mondtam neki ne építéssé ki a napkollektoros fűtést mert van hogy 1 hónapig ki sem sut a nap, mondta ő meg olyat nem látott, mondtam neki néha fel kéne nézni, hamar eljött amikor 2 hétig nem sütött ki a nap ill a sugarak a ködtől/szmogtól nem értek le, azóta neki is be van rakva a klímás fűtés.
Egyébként létezik hozza hőcserélő hogy a jelenlegi KP fűtés rendszered rábírod kötni Víz-levegő, geotermikust meg gyakorlatilag már nem szerel senki (ideje múlt) sokban az sem különbözik a klímás fűtéstől csak árban 25x annyiba kerül.
Skandináv országokba is mindenki hőszivattyúra al át, ez szerintem az elérhető plafon nincs feljebb max ha mindenki berak egy mini rektort.
És ne ebbe magyar gyökér mentalitású klíma szerelésbe gondolkodjon senki, kurvára nem való a falra a kültéri.
Én veréb voltam engedtem felrakni a falra hamarosan át lesz rakva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest