- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Bigemperor #51275 üzenetére
Kösz a számomra értékes hozzászólást.
-
rnrn
aktív tag
válasz
Bigemperor #51173 üzenetére
Már várakozás futárszolgálatra az állapot.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #50970 üzenetére
az astoriától a lakhelyem 4,5perc. iszunk egy limondáét dunaparton.. ha ráérsz. deal? :-)))
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #50968 üzenetére
na, ha már itt jársz, mondjuk a markóban, egy kávéra meghívhastz, ha lesz időd :-)))
-
blaca83
őstag
válasz
Bigemperor #50908 üzenetére
Köszi, hogy emlékeztettél rá...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #50771 üzenetére
csak a suli miatt
vertigo: usb-s... laptophoz mondjuk..
holnap tudom őket átadni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #50579 üzenetére
én is 6k körül vettempedig rötyit 1 éve... ugyanaz kerül bele és ugyanugy néz ki..
-
nesa
veterán
válasz
Bigemperor #50564 üzenetére
Tulzottan elkonyvelted magadban hogy az budit marpeddig a faszi torte el, erre adok 5% ot meg 95% hogy mar elotte is hajszalrepedt volt, amit nemis nagyon lathattal.
Volt egyszer hogy nekunk par eve a munkahelyen beigertek uj budit de nem ujonan vasaroltat hanem par evest amit egy masik epuletbol bontanak ki felujitaskor, a latszolag hibatlan cirka 20 bol 20 lett hasznalhatatlan kivetel utan. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bigemperor #50567 üzenetére
Azt is mondhatta volna valaki, hogy csinálhattad volna jó szagúra is, akkor nem lett volna probléma.
-
Lacko87
tag
válasz
Bigemperor #50564 üzenetére
Tanulság: A műanyag tartó helyett használj wc öblítő korongot.
[link]
-
nesa
veterán
válasz
Bigemperor #50555 üzenetére
Egyebkent lehet hogy elvolt mar torve , enis szedtem mar le ugy kagylot hogy semmi nem latszott de 3-ba jott le.
Ilyen van es altalaban nem az a hibas aki elakarja venni hanem aki lerakta 5-10-20 eve.A rogzitesrol annyit hogy a rogzites hianyaban nemtorik el akkor se ha 500kg rapakolsz viszont egy tulhuzott feszitett rogzitestol meg igen, ami szep hogy azse azonnal hanem majd idovel a feszultsegtol megpattan...eszre se veszed.
-
válasz
Bigemperor #50561 üzenetére
Pedig ezzel mást nem nagyon lehet...
-
Djroberto
tag
válasz
Bigemperor #50557 üzenetére
Ez marha jó story.
Legközelebb senkit sem fogsz ráengedni a WC-re.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #50557 üzenetére
még az szerencse (ha már így alakult), hogy te tudod, mivel mit kell kezdeni
-
válasz
A NAV-nál kell az ilyet bejelenteni, hogy hiába kérted, nem adott számlát. Ha mesélgetett közben, hogy milyen sok melója van mostanában, azért nem tud otthon sz..ni, azt is mond el nyugodtan. Örömmel vesznek minden ilyen elbeszélést...
-
Inception
tag
válasz
és még ott is sz@rt
Én durvább lettem volna vele,mert rendesen meg károsítót.
Amúgy milyen idős a fószer?
-
válasz
Bigemperor #50293 üzenetére
+1 Farkas Filter!
@air : Anyám, azt már művészet ennyire elrontani...
-
rnrn
aktív tag
válasz
Bigemperor #50293 üzenetére
-
válasz
Bigemperor #49637 üzenetére
A kérdésed első felével szerintem Limebox
Rákérdezel és ha tudnak biztosan segítenek. -
válasz
Bigemperor #48877 üzenetére
Jaja, de az nem divat.
-
válasz
Bigemperor #48873 üzenetére
Ez már engem is zavar.
Ha nem biztos, hogy megveszem, előre jelzem.Ja, meg válaszolok a privátra, nem úgy, mint az a pár ember, akik érdeklődnek, aztán eltűnnek, és "elfelejtenek" írni.
-
Bandus99
őstag
válasz
Bigemperor #48873 üzenetére
Mi a gond azzal hogy nem O a vasarlo, hanem ismeros kerte meg nezzen korzul a kinalatbol?
Tudod engem hanyszor keresnek meg ajanljak valamit neki? Aztan mire felmerul vmi megfelelo kiderul kozben mashol vett vmi mast.Egesz addig nincs sztem nagy gond, mig nem biztosra mondja hogy megveszi.
-
válasz
Bigemperor #48871 üzenetére
Ja, a mennyit engedsz a feléből? Dehát én x ezerért tudok jobbat! (Akkor vedd meg azt...)
-
válasz
Bigemperor #48867 üzenetére
Igaz.
linkA tv-ben mondták, megnéztem a meteorológiai szolgálat honlapját, és narancs riasztás van "csak".
(#48868) Inception
További jó munkát, ahogy elnézem az időt lesz mit lapátolnod. -
Dare2Live
félisten
válasz
Bigemperor #48798 üzenetére
8/16gb?
bandus: stabis a 920. 808 a csúcs, csakhát symbian.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #48401 üzenetére
A PCmonitor nélkül vihető most 58k-ért!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #47589 üzenetére
A kocsi tk de en kiszalltam karc nelkul.. Franko auto volt. Igazai saab.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #47587 üzenetére
Azt osszehajgogattam 3 hete, amikor volt a kurva nagy ho es mentem hajnalban pecsre vizsgazni :-(((
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #43115 üzenetére
Nincs itt valaki a laptop szalon-tól? Ott vettük, ezt garanciálisan (még garanciás) nem javítják ki esetleg? Nagyon vigyázz mindenére, sosem játszottunk a géppel, nem volt komolyabb igénybevételnek kitéve, ez valószínű anyaghiba lehetett.
-
Hunter2
addikt
válasz
Bigemperor #43115 üzenetére
rendelj ebayről egy komplettet, nem túl valószínű hogy találsz pótalkatrészt hozzá.
-
tajcsi
őstag
válasz
Bigemperor #42928 üzenetére
Ahogy megyek az uj tesco hypermarket fele, a haverok cs c*ganyteszkonak hivjak. Ah pecsvarad fele megyunk. Nem is korforgalom az hanem ilyen utelagazas v hogyishivjak ezt
mindenesetre ma megkonyebbultem mikor lattam h ott nincs termegfigyelop kamera. Jah. Az a tesco a 6os ut melett jobbra van, Pecsvarad es a Biokom fele.
-
tajcsi
őstag
válasz
Ahogy megyek az uj tesco hypermarket fele, a haverok cs c*ganyteszkonak hivjak. Ah pecsvarad fele megyunk. Nem is korforgalom az hanem ilyen utelagazas v hogyishivjak ezt
mindenesetre ma megkonyebbultem mikor lattam h ott nincs termegfigyelop kamera. Jah. Az a tesco a 6os ut melett jobbra van, Pecsvarad es a Biokom fele.
-
a2d2
addikt
válasz
Én a Búza tér tetejére tippelek. Az olyan kicsi, hogy azt hinné az ember hogy nem is körforgalom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #42914 üzenetére
engem már csak a suli köt pécshez
de továbbra sem bántam meg a költözést, sőt. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #42909 üzenetére
Vizsgaidoszakbanngyakran, egyebkent nem igen. Miert?
-
válasz
Bigemperor #42905 üzenetére
Az ilyen marha hosszú csereperiódusokat nem árt rövidíteni kicsit.
És kicsit nehezen érthetően is fogalmaztál -
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #42905 üzenetére
nem néztem utána, de szerintem a gyári, városon kívüli érték az írott 5,6l alatt van...
szerk:
megnéztem, városon kívül 4,9... ami mondjuk szélmentes tesztpálya, stb... szerintem tök reális az 5,6 a körülmények legjobb kihasználásával.
legfeljebb csal pár decit az óra. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #42902 üzenetére
yerico ilyen, mindig is ilyen volt, nem kell sokat foglalkozni ám vele.
egyébként kétségtelen, hogy ezek a mai turbós autók jól fogyasztanak (persze a tartósságukban nem bízom, bár nagy tapasztalat még nincs).
összehasonlításképp leírom, hogy az én korábbi 1,6B jettám fogyasztott nálam 11,5-öt!!!, fatternál 7-8körül. a sima szívó (tudom, saabba turbó illik) 1,8-as, 1,5tonnás saabom városban 9,5 körül max megáll klímával, és ugyanúgy autzóm vele, mint a korábbi 1,6B-essel.
hcl:
persze, ilyen szinten még nem hozza vissza, hiába megy évi 40.000km-t.nekem is fizetik a bérletet, meg is kapja csajom :-) én 15-20 perc alatt besétálok kényelmesen, kell ennyi. persze 42 fokban elegánsab volt autóval érkezni a régi munkahelyemre, ahol volt parkoló. dehát az uj csak középvezetői szinttől jár parkoló
-
yerico
senior tag
válasz
Bigemperor #42873 üzenetére
Azért bármilyen benzines kocsi bekajálja a 7 litert 100-on autópályán, és akkor még valószínűleg alulbecsült érték (kisköbcentis kocsik is, mert ilyenkor már erőlködnek, pörgetni kell őket). Kedvenc céges Astraink az 1.6-os motorral gond nélkül ettek Pécs- Bp - Pécs távon 8.5-ös átlagot. A katalógusadatok még a mesében is hihetetlenek, ha meg megy a klíma is, akkor meg a 7 se lesz tartható. Vagyis de, de akkor meg a 100 km/h-t kell tartani. 100 és 130-as tartós sebesség legalább 1 literes eltérést hoz ki fogyasztásban, és nem hiszek annak, aki országúton 6 alatt hajt egy benzines kocsit, kivéve, ha aktív forgalomfeltartó szerepkörben óhajt tetszelegni.
-
plaszy
őstag
válasz
Bigemperor #42819 üzenetére
Nincs mit, én voltam a LLumarosnál személyesen is. Mindenképp olyat akarok előre is, mert a hátsóra az előző tulaj is olyat tett, és jól bírja.
-
plaszy
őstag
válasz
Bigemperor #42798 üzenetére
Szia!
LLumar - Pécs. Egyelőre csak árajánlatot kértem 3 ajtós Stilo első két oldalsó üvegre a legsötétebb előtti árnyalatból, azokra 10.000-ret mondott.
-
chungee
addikt
válasz
Bigemperor #42356 üzenetére
Köszi. Akkor nagyív. Korrekt helyeken feltüntetik a szervízdíjat az árjegyzékben.
-
yerico
senior tag
válasz
Anno az Aranykacsát feltettem Homárra. Hát megsértődtek. Rendeltem gyümölcslevest pirított mandulával, de mandula az nem volt benne. Amikor megkérdeztem, hogy mi van, azt mondták, hogy elfogyott. De azért zokszó nélkül felszámolták. Az, hogy elnézést, az meg derogál nekik. Ha pécsi étterem, akkor részemről csakis a Tettye jöhet szóba.
Ja, és az, hogy szervízdíi van, azt fel kell tüntetni jól láthatóan az árlapon.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
nem hiába halódik Pécs, tele van alkalmatlan vállalkozókkal. nyilván Bp-en is vannak szar helyek, de a nagy számok aránya + a koncentrálódás miatt inkább olyan vendéglátókat találni, akik kinyalják az ember seggét.
szervízdíj sok helyen van itt, persze van, ahol ez rendben van, afölött nem is adok borravalót-minek? -
válasz
Sok helyen úgy gondolják, hogy a borravaló az jár.
Én meg úgy gondolom, hogy akkor jár, ha olyan volt a kiszolgálás.
Jó idő esetén nézzetek el a Kolpingba, ott mi tavaly nagyon jó kis gyertyafényes vacsit csaptunk, az egyik legkorrektebb kiszolgálással az utóbbi időben. -
válasz
Bigemperor #42235 üzenetére
Tényleg.
És van Krampampuli -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Bigemperor #42035 üzenetére
Véleményem szerint semmi extra nem volt. A körítés rendben volt, hiba nélküli.
A műsor főbb elemei egy az egyben a cirkuszi műsorukból volt átemelve.
Az ígért szabadidomításnak nyoma se látszott. Hagyományos idomári módszereket alkalmaznak és semmilyen különleges mutatványt sem adtak elő. A díjlovas produkciók színvonalát meg egy átlag díjlovas túlszárnyalja.Egy laikus jól szórakozik, de aki látott már más lovas produkciókat (Youtube-on található), volt díjlovas versenyen az csalódni fog, legalábbis hanyatt dőlni nem fog.
-
Bandus99
őstag
válasz
Bigemperor #40947 üzenetére
le kell cserelni a kocsit akkor egy 2012-es civicre es megoldva a problema.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Bigemperor #40940 üzenetére
Saint_ azért mondta azt amit, mert elég idétlenül néz ki a kisautókon az utólag felszerelt LED, és nem azért szerelik fel általában, mert jó a nappali fény (mert jó amúgy tényleg), hanem mert MENŐ mer az van a zányolcason is
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Bigemperor #40914 üzenetére
Mire jók ezek a menetfények? (No offense, csak kíváncsiság.)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
naneee....
-
crabi
tag
válasz
Halász Autóalarm Bt.
Pécs Magyarürögi út 148/b
Halász Róbert
Nála vettem ezt azt, korrekt, jó cuccai vannak De nekem kicsit drága
egy próbát megér -
crabi
tag
válasz
Halász Autóalarm Bt.
Pécs Magyarürögi út 148/b
Halász Róbert
Nála vettem ezt azt, korrekt, jó cuccai vannak De nekem kicsit drága
egy próbát megér -
válasz
Pálfiék gondolom megoldják.
Még mindig eladó két 17" és egy kissé bajos, de működő 19" -os LCD monitor!
-
válasz
Bigemperor #39089 üzenetére
Mert fizetőssé akarták tenni, már májusban, azóta húzódott. Régóta voltak róla cikkek, fél év alatt azt hittem, mindenkihez eljutottak a hírek.
Mondjuk ez azon nem változtat, hogy katasztrofális -
válasz
Bigemperor #38717 üzenetére
Te is autóval voltál?
Amúgy ja, én nem utálom a tömeget, de jobb megvenni korábban mindent, és akkor nem az utolsó pillanatba kell a tömegben rohangászni, amikor úgyis macerásabb.
-
válasz
Bigemperor #38719 üzenetére
Csak Xanax segít ilyen helyzetben.
-
4sal3
aktív tag
válasz
Bigemperor #38607 üzenetére
ezek nagy slágerek, minden 4. embernek ez a kérdése nálunk. felvenné az adást, meg játsszon mindent.
médiaplayerből az o!playekre esküszöm, meg persze a dune
-
válasz
Bigemperor #38610 üzenetére
Időképen vannak páran, akiknek tudi van, sztem ott is érdeklődhetsz, ha a userek adataihoz hozzá lehet férni (ennyire nem mélyedtem bele).
-
McAdam6
aktív tag
válasz
Bigemperor #38608 üzenetére
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #38604 üzenetére
Vagy dvb-t tuner és médialejátszó.
-
TRob1
veterán
válasz
Bigemperor #38583 üzenetére
Jah, az sem egyszerű ügy. Én is elkezdtem nézegetni, de fogalmam sincs (egyelőre) hogy melyik lenne jó (jó ár, támogatottság, belső winyó hely, vigyen szinte minden formátumot-főleg mkv-k minden fajtáját, ...
)
-
válasz
Bigemperor #38573 üzenetére
Szerintem akkor lesz, amikor megszűnik az analóg adás.
Eredetileg idén december végén szűnt volna meg, de kedves vezetőnk ezt a határidőt kitolta. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #38553 üzenetére
Pécsett időjárás-állomást hol érdemes megnézni?
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Bigemperor #38549 üzenetére
Ennyi pénzért nem lenne rossz vétel sztem.
Ha csak 100ft-al adod el többért darabját 10K-t kerestél (100db esetén)
-
Merlinclub
senior tag
válasz
Bigemperor #38549 üzenetére
Szoktak, hidd el.
-
válasz
Bigemperor #38444 üzenetére
Az utóbbi időben eltűnni nem szoktak csomagjaim, pedig ami nem pár száz Forintos cucc, az monitor, meg laptop szokott lenni. Persze az igaz, hogy az igazán tuti a futár, csak a legtöbb esetben túl drága.
-
válasz
Bigemperor #38247 üzenetére
Honvédelem nagyon másodlagos, inkább az van benne, hogy a digitális adásokat kezdettől kicsit gyengébben lehet adni, nyilván mert rontaná a kábelbizniszt...
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Bigemperor #38242 üzenetére
Az usb-s tuner mellé kapott kis antenna a belvárosi szoba közepén nézhetetlen minőséget produkált. Ablaknál, erkélyen tökéletesen üzemel. Ugyan ezzel az antennával 35-40km távolságra Pécstől a szabadban szintén nézhetetlen volt.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Bigemperor #38236 üzenetére
én kizártnak tartom
-
válasz
Bigemperor #38236 üzenetére
Ha látni a tornyot, akkor jó esélyeid vannak szerintem.
-
válasz
Bigemperor #38196 üzenetére
Nem célom senki mellé állnom, sem ellen, de ez a vita több sebből is vérzik.
1.
Ha problémád van azzal a hirdetéssel, ne lépj bele... felejtsd el, hogy létezik.
Van 1000 másik hirdetés, ahol vannak hasonló hibák, mégsincsenek így felkapva.
A srác olyan, amilyen... úgy hirdet, ahogy akar... ha nem tud írni, az az Ő baja, attól még ha Neked szükséged lenne arra a termékre, amit árul, akkor valószínűleg megvennéd Tőle, vagy ha lenne Neked, amit venni akar, eladnád neki, ebben biztos vagyok.
Az, hogy a srác nagy valószínűséggel csaló (feltételezés), hisz valamiért kitiltották, az már más kérdés.
2.
Én úgy látom, hogy nem Enszuke kezdett el fikázni, hanem Ő volt az, aki védelmébe vette az embert, akit Ti fikáztatok.
3.
Ne itt vitázzatok erről, menjetek abba a felkapott topikba.4.
Csepy:
Tényleg hanyagolhatnád ezeket a mostanra már kifejezetten idegesítő képbeillesztéseket, inkább linkeld be a korábbi hsz-ed szerintem is. -
válasz
Bigemperor #36834 üzenetére
Nem mindenre de 90%.
Olajozásra csak átmenetileg jó. -
válasz
Bigemperor #36832 üzenetére
matrica ragasztó eltávolítása üvegről: WD40
-
válasz
Bigemperor #36823 üzenetére
Köszi a segítséget. Az év vége, az jól hangzik. Nincs túl messze, még akkor sem, ha csúsznak egy kicsit. Addig kibírom a digit, vagy teszek egy próbát a t-home sattal addig. Utánaolvastam, eléggé szipatikusnak tűnik. Hátha van próbaidő
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #36823 üzenetére
Helyesbítem magam.Mégsem olyan fals az adat.Elég fura,na mindegy.
-
yerico
senior tag
válasz
Bigemperor #35193 üzenetére
A klasszikus vicc megvan?
Fickó elmegy az ügyvédhez.
-Ügyvéd úr, mennyi magánál a tarifa?
-Hát három kérdés 20E Forint.
-Húszezer? Nem sok ez egy kicsit?
-Úgy gondolom, hogy a tudásomhoz képest nem. De mi lenne a harmadik kérdése? -
Bibby
addikt
válasz
Bigemperor #35165 üzenetére
+1.
Az ügyvéd (meg persze még sok más) legfőbb "terméke" a tudás amit összeszedett. A péknek meg a kenyér. Attól hogy valami nem megfogható, még pénzbe kerül.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #34432 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bigemperor #34432 üzenetére
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #34086 üzenetére
Megoldódott a kérdés.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #34085 üzenetére
Lehet nagyobb is, ha versenyképes áru!
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Bigemperor #33861 üzenetére
Köszi szépen!
-
FuckeR19
senior tag
válasz
Bigemperor #33546 üzenetére
Kösz segítséget remélem ma sikerrel járok
-
válasz
Bigemperor #32564 üzenetére
A Hardveraprós hirdetésfeladás lesz fizetős, hó végétől.
-
válasz
Bigemperor #31737 üzenetére
Szerintem ha nincs a környéken T-Home optika, vagy UPC optikai szolgáltatás, akkor Digi ár-érték arányban verhetetlen.
Egyébként szerintem is a kábelnet jobb, mert a DSL sebességileg a telefonhálózat korlátaiba ütközik, kábelnettel meg a sok 10Mb/s sem akadály. -
Jadro
veterán
válasz
Bigemperor #31731 üzenetére
Ha csak netről beszélünk, akkor UPC netet is oszthatod Wlan routerrel simán. Viszont ha TV is kell, akkor vinni kell befelé a kábelt nincs mese.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Bigemperor #31728 üzenetére
Attól függ mire használod,( a kábel sokkal gyorsabb) az adslnek meg lehet az az előnye hogy a telefonvonal be van húzva a készülék mellé raksz egy wlan routert és kész.
Ha nincs és kell valami akkor inkább a kábel, ugyan vastagabb nagyobb lyukat kell fúrni, de sokkal olcsóbban jön rajta a telefon és a net is.
Nekem budaitól kicsit kijjebb Újhegyen van chellom, bocsánat fiber net vagy mi a tök. Az adsl stabilabb volt, ez meg gyorsabb és olcsóbb. 3k 15/1,5 /hó. Szóval ez alapján én mindenképpen a két kábeles megoldás közül választanék, gondolom már digi is van, ha nem akkor marad a chello. -
dunc
nagyúr
válasz
Bigemperor #31549 üzenetére
Hát igen vannak vicces árak....marad a vatera.....azért kösz.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Bigemperor #31402 üzenetére
ez az az eset amit amég nem tudtál nem fájt
-
válasz
Bigemperor #31405 üzenetére
Nemtom, nekem eddig 3 gázrugós székem van, egy 10 éves, egy meghatározhatatlan korú roncs, meg ez a zsírúj (ebből 2).
Azon kívül, hogy néha 1-1 csavar eltörik (barom tehénkedéstől), mind egyben van, egy sem robbant át. Pedig asszony azért szokott az ölemben ülni, elbír. (Az is igaz, hogy együtt sem sokkal vagyunk több, mint 150 kiló)
-
TRob1
veterán
válasz
Bigemperor #31402 üzenetére
Húú vazze, rögtön fel is keltem a székemről!!! Tényleg durva.. Na most legyek okos, milyen széket is vegyek?!?
-
TRob1
veterán
válasz
Bigemperor #31398 üzenetére
Miaz a kínai átrobbanós? Mert bármilyen hihetetlen, nekem is tropára ment a forgószékem tegnap (minden irányba dől, mozog, billeg, már alig lehet rajta ülni, kb 10percenként fel kell emelni, mert lesüpped
) Úgyhogy én is székvadászaton vagyok
-
válasz
Bigemperor #31398 üzenetére
Mi is atom olcsón vettünk a Kikában, 2db forgószék, full fekete, a közepe szövet, többi bőr. De valami 10K környéke volt, kicsit több.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #30406 üzenetére
Köszönettel megoldódott a kérdés, úgy tűnik.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Bigemperor #29724 üzenetére
Vége a szezonnak mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest