- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Kaposváron van egy hasonló, és mivel nem az enyém ide teszem be.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Dízel Octavia.
Hosszú úton 4.3-as átlagot hozott miközben egy kényelmes nagy autó ami ki is néz valahogy. Most dízel Octavia II-nk van, az egy picit többet eszik a PD motorral, 5.. 5,5 körül hosszú úton.
Ez utóbbinál annyi a trükk, hogy gyárilag 105LE-s, mi meg lecseréltük a motor programját a gyári 130LE-s verzióéra, mert a két motor csak a turbó méretében tér el így azóta még jobban megy és kevesebbet fogyaszt.
-
fudi2002
nagyúr
Tudod, ha valamiről nem tudsz, attól az még létezik.
Felénk egy időben ráálltak a "tuning" autókra mohácson. Haveromnak több éve megvolt a lada, senki nem piszkálta soha semmiért. Jött ez a láz, megállították, az lett a vége lefoglalták az autót, mivel több engedély nélküli módosítás lett végrehajtva. Előtte ő is kb így nyilatkozott dolgokról, azóta már nem... -
fudi2002
nagyúr
Okéj, csak ne írj félig valós dolgokat, mert aztán ha valamiért mégis jön a bünti, akkor a tulaj nem lesz boldog a "tanácsodtól". Én led helyzetjelzőn gondolkodtam, ismerős rendőrt kérdeztem, ő javasolta hogy inkább ne. Köztudottan vannak időszakok, mikor pénzbeszedés van. Van egy kvóta, azt hozniuk kell. Aztán jössz Te a fóliázott autóddal, rossz időben rossz helyen és paff...
-
Exian
addikt
"Aki az "izgulós fajta""
Hát én az vagyok
A kocsit már a jelenlegi fóliákkal vettem. Elöl is van. Már gondolkodtam rajta, hogy lehúzom, mert engem speciel zavar a minimális sötétítés is. Szeretek jól kilátni. Hátul viszont nagyon jó, a gyerekeknek kicsit kényelmesebb az utazás.
Amúgy is elég ronda már, több helyen karcolódva és kopva van, ahogy súrlódik az üveg.
-
Laca1212
őstag
Ezzel csak az a baj, hogy a rend éber őre nem jár műszerrel, amivel ott helyben be tudná mérni azt a 70%-ot... És ha vitatja, Te sem fogod ott neki bebizonyítani, ergo forgalmi elvesz és majd bizonygathatod...
Másik meg az, hogy a gyári hővédő, zöldített üvegek szinte mind már súrolják a 70%-ot önmagukban, fólia nélkül. Szóval első két oldalablakot, szélvédőt szvsz legálisan fóliázni nem lehet.
-
fudi2002
nagyúr
"A gépjárműüvegre utólag felszerelhető fólia használata a 6/1990. (IV. 12.) KÖHÉM rendelet 97. §-a szerint szabályozott. Ez alapján az ENSZ EGB 43. számú előírásai az irányadóak, miszerint, amennyiben a gépjármű mindkét oldalon visszapillantó tükörrel van felszerelve, a „B” oszlop mögötti üvegfelületei, valamint a szélvédő felső csíkja a napellenző merőleges vonaláig, tetszés szerinti fényáteresztésű, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által engedélyezett fóliával ellátható. A „B” oszlop előtti üvegfelületeknek minimum 70% fényáteresztéssel kell rendelkezniük."
Én nem ezt találtam hirtelenben amit Te írsz.
-
Exian
addikt
Csak ne részegen és/vagy másnaposan csinálja, mint az én előző autómon az előző gazdája csinálta
Be is vallotta, hogy este részegen kezdte el, másnap reggel másnaposan folytatta, de ez látszott is rajta
Mindenhol hólyagos volt, meg volt üveg, amin 3 részben lett felrakva, szóval tuti volt!
-
Sz7Cs
aktív tag
-
Bandus99
őstag
Igen azt keresek farsangra kellene narancssarga haj a gyereknek. Viszont hetfon mar nem lenne baj, ha nem ez lenne a hajszine.
Mas tema
Irjatok a vas serpenyoket. Nemregiben facebookon futottam bele valami hirdetesbe, ahol vas serpenyoket arultak eleg horror aron. Ez annyival jobb mint egy tefal serpenyo?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Nem tudom, hogy otthon akarja használni tűzhelyen a kolléga, vagy hol, de ha az előbbi, akkor a 60cm-es tárcsa mekkora tűzhelyre fér rá? Egyébként nem tudom, hogy takarítod az öntöttvasat, de a titka annyi, hogy nagyon fel kell hevíteni a sütés után, és beleönteni a forró vizet. Így azonnal felold minden zsírt és lerakódást, kiöntöd, és szép szárazra törlöd, nem kell sikálni.
-
Exian
addikt
Jah, de én konkrétan az adott laptop típusához kerestem, megfelelő előlappal. Ahhoz csak ennyiért láttam.
De nem feltétlenül kell olyan, úgyhogy jó lesz ez is, köszi!
ATA kártyám van elvileg több is, csak most hirtelen nem tudom előtúrni, de ha nem felejtem el, akkor megnézem majd és jelzek, ha meg van.
RZozo: ennek mennyi az ára?
-
Magnum_
nagyúr
Azt az AEG fanszorzetnyirot hol vetted? Azt is apron?
-
-
MrSealRD
veterán
Nagyjából egyetértek. Azért van a terméknél leírás is...meg vélemények. Eddig mindent cuccot jól be tudtunk lőni méretre, a párom is és én is. A minőség pedig kifogástalan volt az eddig rendelt összes tételnél. A télikabátom tavaly rendeltük. (Firetrap, 20K volt) Eddig legjobb télikabátom...
De még sorolhatnám... Ingek, pólók...
Egészen biztos vagyok benne, hogy gyenge minőség is...de szűrhető elég hatékonyan.
-
UHHH
őstag
Szia! getdataback portable.
Visszaallitasnal a cééére állítsd vissza természetesen...Ha ntfs-es volt akkor ntfs-es verziot futtasd, ha fat-os, akkor fatosat. Ha ideadod szivesen baszakodok vele.
-
-
Exian
addikt
8GB-os pendriveot megmenteni? Minek? Kevesebb, mint 1000 Ft-ért vettem újat. 1400 Ft-ért 16GB-osat.
Vagy a tartalma kellene? Mert az más tészta, ha vannak nagyon fontos adatok rajta. De megjavítani szerintem gazdaságtalan, én speciel nem állnék neki, mert amennyit elkérnék a forrasztásért, annyiért 32GB-osat kapsz
2db-ot
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A forrasztásokat kellene megnézni a nyák és a csati között, azok el tudják engedni magukat és az ebből kialakuló menet közbeni kontakt hiba meg simán elcseszi a fájlrendszert, vagy annak a tartalmát. A csati lábait forrasszátok át, a forrasztás után meg ha megjavultak a dolgok, akkor adjatok neki egy rendes formázást.
-
Hunter2
addikt
komplett netezős core2-es konfigot tudok adni 18000Ft-ért. telepítve használatra készen.
ezzel sem jönnél ki sokkal olcsóbban: (lap, cpu, kicsi 7200rmp HDD) -
-
-
-
Exian
addikt
Van egy családi házunk eladó, HA netán érdekel
Igaz, nem 10M, és nem felújított, de nagy, szuper helyen van (lehet, hogy elfogult vagyok (sőt biztos, nagyon is), de Pécs egyik legjobb családiházas része szerintem).
Amúgy meglep, hogy nem találni 10M körül megfelelő lakást, azt hittem abban az árban tele van a város. Felbach utcában nézelődtetek már? Tele van üres lakásokkal az "új" társasház nagy része. Ez persze negatívum is, de nézőpont kérdése, van ott olyan lépcsőház, ahol szomszédod sem lenne, talán évekig
Apámék is ott laknak (még nem is állt a ház, amikor már megvették a lakást (2006-ban költöztek be)), a legalsó lépcsőházban, abban már minden lakás el van adva.
-
nesa
veterán
Nem kovetem naprakeszen az elado pecsi ingatlanokat de jelenleg ezek szerint nincs megfelelo lakas a piacon, hat ez nehez lesz, kb 6 eve alkudoztam egy akkor reszben atadott reszben epulo medences tarsashazra melygarazsal a papkertbe, aztan csak visszatancoltam mert hiaba olyan a papkert amilyen megneztem a korzeti orvosi rendelot/ ovodat, belegondoltam hogy a gyereknek majd kik lesznek a buszon az utazotarsai es inkabb nem, ezt kolegammal megosztottam milyen lakas van ott ami nekem nem kell, o megvette mondvan neki igy is megfelel, idokzbe nekem lett igazam de ez mar nem az en bajom...
Nehez ez igy, sok a rossz kornyek pecsen... nem is mernek ajanlani hogy az a tuti kornyek, mert lehet nem ugy van...
(#67447) air
Legkozelebb irj privatot, szeles a hatam jol birom.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akkor a tied!
Szerintem teljesen korrekt, anyukámé vol, de persze nem mai teló már. [link] [link] Van hozzá egy kis bőr szütyő a zsebben hordozáshoz, meg fólia van a kijelzőn.
A dobozát meg az egyebeket per pillanat még nem találtam meg, lehet már nincs is.Jah elvileg T függő, bár nem találtam erre utaló matricát rajta.
-
10-re terveztem, de volt aki azt mondta, hogy már sokszor 10-re sincs hely sehol. Ezért lehet jó lenne ha 1 vállalkozó kedvű kolléga kimenne mondjuk 8 körül és foglalná a helyet. Természetesen kap pár sört, hogy ne haljon szomjan amíg kiérünk. De mi is sietni fogunk a párommal, szerintem előtte este már megvesszük a húst és felaprítjuk, a hagymát meg ilyeneket is.
-
M_AND_Ms
veterán
A besurranó tolvaj, mint a neve is mutatja, erőszak nélkül jut be és ellopja amit akar. Aki már, akármilyen bezárt ajtón keresztül hatol be az a betörő. Aki meg ezen közben erőszakot is alkalmaz azt rablónak hívják.
Ugye milyen leíró a magyar nyelv! De sokszor ezt a médiában dolgozó emberek sem tudják és összevissza használják a szavakat.Vagyis, a besurranó tolvaj nem azt nézi hol gyengébb az ajtó, hanem azt, hogy hol van nyitva. A betörő az, akiről te írtál.
-
fudi2002
nagyúr
Én jelenleg is ott dolgozok és a véleményem szerint azok közül is a minőségebbiek fogják meg. Amúgy meg szerintem egy műanyag ajtó is teljesen megfelelő, viszont a zárrészt a pénztárcától függően egy sokkal jobbra kell cserélni. Ambusnak vannak asszem jók, 12.000+ fölött. Egy ajtót vagy bármilyen lépcsőházban nem tudnak nekiálni flexelni, feszegetni. Ezen ajtóknak a leggyengébb pontja a zár.(főleg, ha 5 ponton záródó pl az ajtó) Ezen felül a mai világban riasztó kell és pont. Azért ezen felszerelkezést tapasztalatom szerint nem a baranyai régióban kell ilyen szinten elkövetni, de budapesten és közvetlen vonzáskörzetében kötelező...
-
-
NGA
addikt
Általában 30% város. Gyári felnik vannak rajta, nyáron 185/55R15. Mivel sehova nem kell sietnem, így a 90-et tartom lakott területen kívül. A 4 liter az nyáron jön ki, mikor anyukámékhoz megyünk fel Veszprémbe. Akkor is elvagyok 90-el, és olyankor megyünk, mikor kicsi a forgalom.
Mondjuk 70-80 kg-al könnyebb a Golf, mint a Vento -
NGA
addikt
Mivel én Szigetváron dolgozom, és minden nap oda-vissza megteszek 80-90 km-t, mivel a városban is járok, így egész jó rálátásom van a fogyasztásra. Mindig tele tankolom 1000 km-nél, így számolgatni sem kell. Két főnél 4,7, egy főnél 4,5 télen. És ez tény, ha gondolod, a következő tankolásnál lefotózom a számlát. A gyári fogyasztási értéke 3,8 liter stabil 90 km/h-nál. Még annyi, hogy az enyém németből van, és a leghoszabb váltó van benne, én vagyok a második tulaja, és jelenleg van benne 308.000 km. 226e-el vettem, így megyek vele rendesen. Azért minőségben, kényelemben a Saxo és a Suzuki nem ez a kategória.
-
NGA
addikt
Azért, mert én semmiféle böngészőben nem bízok meg. Mivel modern ui-s appot használok RT-n, meg wp-s appot, így semmiféle vírus, adathalász nem tud hozzáférést szerezni a bankszámlámhoz. És mivel mindent a neten intézek, így a legfontosabb nekem a biztonság. Soha nem bankolok semmiféle böngészőből. Egyenlőre a WIndows RT és a WP az a két platform, amit nem tudtak feltörni, és 100%-osan vírus és adathalászat mentes.
Nekem is volt dombornyomott MC kártyám, aztán az otp-s ügyintéző megkérdezte, hogy miért fizetek egy csomó pénzt ezért, a sima MC kártya pont ugyanúgy jó, és valóban, bárhol tudok vele fizetni, Horvátországban, Ausztriában is.
47 éves vagyok, így a junior és ifjúsági számlák nem jók. -
NGA
addikt
Nézd. Eleve úgy kezdődik, hogy az otp-nek van minden mobilrendszerre alkalmazása. A WP telómon (ez eleve kritérium számomra), a win RT tabletemen, sima win tabletemen, ipadon, a win asztali gépemen is megvan az alkalmazása. Ami tökéletesen működik. Havonta fizetek 400 Ft-ot a számlámra, ezért ingyen utalok korlátlanul. A netbankjuk mindik elérhető, tökéletesen működik, és még soha nem akadt le művelet közben. Remekül megy vele a paypal is, a windows alkalmazásbolt is. Adnak ingyen egy netes kártyát, amit olyan helyeken is tudok használni, ahol a sima bankkártyát nem merném. Náluk vettem fel a lakáshitelt, 5 nap alatt az eladó számláján volt a pénz. Korrekt lakásbiztosítás van a hitelhez. Ennél mi több kellene még?
Az, meg hogy veszik ki az személyes megfigyelés.
-
-
NGA
addikt
-
zsolt19900
őstag
Exian: köszi a telószámot, nem tudtam egyenlőre elérni őket
Zewa: ilyen-e csak nem vwben
első körben
-
Bigemperor
senior tag
-
air
nagyúr
"A Tesco pont lesz@rja ki, hányat vesz a lényeg hogy elvigyék őket.."
És pont erre szoktak menni a GVH-s bírságok, amikor egy akciós termékből nincs megfelelő készlet.
Ugyanis az tisztességtelen piaci magatartás ha olyan akcióval csalod be a vevőket, amit nem tud igénybe venni.
Nem egy ilyenről hallottunk már. Én csak azt mondom, hogy van lehetőségük megakadályozni a visszaélést.
Egyébként gondolom nem mindenki tudna 25 ismerőst max. fél óra alatt leszervezni. -
-
Exian
addikt
A legtutibb szerintem, mint borász mondom ezt, tölgyfából lenne jó, és ha még nincs bor ötleted, akkor egy jó kis tölgyfahordóban érlelt, barique cabernet sauvignon, minimum 2008-as de inkább azelőtti, jó helyről származó, jól tartott borral. Vagy egy nagyon tuti küvét. A legjobb ha pincészettől veszed, ott tutira megfelelő körülmények között tartják. Boltok polcairól kerülném. És akkor stílusosan tölgyfában adod át a tölgyfában érlelt bor
Nem mellesleg tölgyfakuglit talán tudok is adni, azt hiszem meg kéne ritkítanom 1-2 tölgyfámat a szőlőben. De hogy mennyire munkálható meg, azt nem tudom.
Nem tudom mennyire értesz amúgy a borokhoz, ha igen, akkor bocs, ha nem, akkor mondom, hogy nehogy úgy járj, mint egyik kollégám: egy másik, borhoz értő kollégánknak vett egy jó kis 2009-es Portugiesert... mondván, hogy az biztos jó érett már. Ámde ugye épp az oportó az, amit szigorúan frissen szabad csak fogyasztani, max. 1 éves korában
Azért azt a boltot is megnézném, ahol ilyen öreg oportót képesek még kirakni a polcra...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged