- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Vertigo18 #75878 üzenetére
"én használtam már, amit az eü-tanfolyamon tanítottak."
Én is. De olyan helyen is dolgozom, ahol ilyesmi bármikor előfordulhat (több ezer ember fordul meg akár egy időben nálunk körülöttem), éppen ezért engem írattak be az összes létező elsősegély nyújtó tanfolyamra a melóhelyen, sőt, még defibrillátorra is van hivatalos jogosítványom
Mondjuk szerencsére nagyon komoly dolog még nem volt, de repült már be az ablakon gyerkőc, összevissza vágta magát, meg a kisebb-nagyobb kötözés rendszeres.
-
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #75878 üzenetére
Mondjuk szerintem is hasznos volt.
Én többször is használtam pl a sós melegvizes trükköt az egész napos másnaposság megelőzéséreAmúgy viccet félretéve ha pl a semmi közepén beborul az ember az árokba és hátul ül a családja akkor tuti nem fogja nyilvánvaló baromságnak hívni az elsősegély tanfolyamot.
-
Xray-1
tag
válasz
Vertigo18 #75761 üzenetére
Nem akkora probléma. Van hogy hónapokig nem produkálja. Itthon meg nem riasztom be, udvaron belül megoldja medve kutyám az ilyen dolgokat. Én meg eltakarítom a cafatokat gumikesztyűben.
De tegnap pl. pont produkálta a2d2-ék előtt. Meg onnét kifelé 1km--t kertváros felé!
Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszöjem a kincseket, amit tőle vettem szinte ajándék áron!
Az infrás füles nagyon bejön! Van végre indok, miért nem reagálok az asszony csesztetésére! -
rnrn
aktív tag
válasz
Vertigo18 #75179 üzenetére
Témaváltás!
Vettem két Bluetooth fülest januárban. Az egyiket, amelyik két eszközt is tud kezelni (Plantronics Explorer 50) az irodában használom, a másikat (Plantronics Explorer 10) az autóban. Azért írok, mert nagyon meg vagyok elégedve a kütyükkel és bátran ajánlom (én eddig nem ismertem ezt a márkát, egy kis bátorság kellett a nyitáshoz). Amit az irodában használok, fel van csatlakoztatva a notira és a telóra is, így pl. a notiról tudok rádiót hallgatni, a telefonról pedig hívást kezelni --- a füles szépen vezérli a váltásokat. Fordítva is lehet persze.
Kényelmes a viselet akár egész napra... Szóval megérte az árát mind a kettő.
Üdv!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Vertigo18 #75011 üzenetére
Egyszer "hallottam róla", hogy egy mamikának a kicsike földjén a háza mögött a kukoricása közepén volt egy kisebb ültetvénye. Azt mondta a házkutatásnál (ahogy "hallottam"), hogy egy ismeretlentől vette Pécsett a piacon 200 Ft-ért, azt hitte petrezselyem és akkor már gondolta, kipróbálja... a kukorica közepén...
De köszi a tippet, majd keresek Google Earth-szel nagy területű csalánost!
-
Exian
addikt
válasz
Vertigo18 #74780 üzenetére
Ebben is van valami, plusz az is benne van, hogy nem is engedjük annyira játszani önállóan vele a gyerekeket
Mert féltem ezeket a komplett dolgokat, hogy ha mondjuk leejtik, szanaszéjjel hullik, eltűnik néhány alkatrésze és már nem is lehet összerakni normálisan újra. Szóval ja, ennyiből jobb az ömlesztett, kilós verzió, abból épít, amit akar, ha eltűnik néhány darabja az sem baj.
Viszont - mint írtam - nekünk jó móka a gyári cuccot kibontogatni, összeönteni egy dobozkába aztán elkezdeni a kiskönyv szerint összevadászni a szükséges alkatrészeket, majd összerakni a leírás szerint. Ebben inkább ez az érdekes, meg ez is tanító jellegű dolog, hogy egy "tervrajz" alapján rakja össze jól. A fantázia szerinti építésnek meg megint meg van a maga haszna, az is megy ezerrel, van szerencsére jó pár kilónyi ömlesztett Legónk is.
-
Exian
addikt
válasz
Vertigo18 #74773 üzenetére
Mi már rájöttünk, hogy LEGO-t csak újat érdemes venni. A használt kvázi ugyan annyiba kerül, mint az új. A vásárban is pofátlanul drágán adják a legapróbb dolgokat is. Például: 1db Lego bábut 400-500 Ft-ért adnak! Ehhez képest, boltban, újat, kis zacsiban 750 Ft-ért vettünk, amihez volt még más apróság is, 1-2 apró kiegészítő. És akkor az új, a gyerek bontja ki, rakja össze, stb.
Illetve, karácsonyra vettünk egy olyan Legot, amiből 3 dolog rakható ki, mind három cucc összerakva elég nagy, meg érdekes. Az összeállításuk sem 1-2 nap, a fiammal még csak a lakókocsit raktuk össze, de ráment vagy 3-4 délután, persze nem egész délutánok. Szóval időtöltésnek, közös játéknak is jó. Ez 14900 Ft volt (akciósan sikerült megcsípni az egyik helyen, Tescoban 19900-ért van/volt kint). Vásárban, vagy akárhol használt piacon ekkora és ilyen fajta Lego simán többre jön ki, ha az ember összevásárolgatja ilyen-olyan alkatrészekkel.
Persze ki lehet fogni olcsón is kilós verziót, de sajnos elég ritka, ami tényleg jó áron van.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Vertigo18 #74729 üzenetére
Dluinet és ajándékok
köszi a tippeket, valami ilyesmikre gondoltam, tápom van egy 300wosnak mondott codegen valahol, akár az is jó lehet? ventije akkor kell menjen ilyen "igénybevételnél" vagy akkor annak sem? szerintem a kész megoldást fogom megvásárolni akkor, az mégis egyszerűbb, de még meglátom
-
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #74659 üzenetére
Köszi, bár ezt inkább asszonynak vettem, én régóta futok kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Gerincsérv műtét után újra elkezdtem futni, minden közeli terepfutó versenyre beneveztem 2014-ben, aztán mostanra lejjebb hagyott a lendület, megint 100 kiló vagyok, úgyhogy azért én is kipróbálom majd ezt a padot esténként -
válasz
Vertigo18 #74597 üzenetére
Ezért mondtam, hogy érteni is kell, amit csinálsz. Ha így összedugod, akkor vagy 2 router fogja osztani az IP-t a hálódon, vagy lesz két külön wifid. Ha ugyanazt az SSID-t beállítod mind a kettőn, akkor vagy menni fog "valahogy" vagy nem.
A legegyszerűbb, ha a lemenő kábelt bekötöd a lenti router WAN portjába, és onnan másik kábel az ottani gépbe. Csak így nem nagyon lesz jelfelhőd.
Az, hogy egy wifinek látsszon a kettő, sajnos tényleg nem egyszerű, lehet vele szívni.Milyen routerek ezek? Ha OpenWrt-zhetőek, akor lesz WDS-ed, akárhogyan is, mert az tudja.
-
válasz
Vertigo18 #74585 üzenetére
Itt a Logouton is volt nem is egy WDS leírás gyári TP-Link szoftverrel, és Openwrt / DD-WRT-vel is.
Sokféleképpen meg lehet oldani. Alapeset, hogy van egy routered, amire bejön a net.1. Áthúzol egy kábelt egy másik routerhez, és az is ugyanazt a wifit adja, tehát egy hálónak látszik (jelfelhő)
2. Áthúzod a kábelt, de másik wifit szór a 2. router, viszont ugyanúgy kilátsz a netre
3. Leteszel lentre egy routert, áel nélkül, ami wifivel lóg az elsőn és továbbszórja annak a jelét, de a kettő egy wifinek ltászik. Helyből feleződik a sávszél.
4. Leteszel még egy routert, és az wifivel lóg az elsőn, de külön wifiként látszik. Sávszél itt is csökken (ugye a kettő között is kell valami csatorna).Openwrt-vel hajlamosabb volt nekem működni a dolog, mint gyári firmware-el. Gyári Tp-Link firmware csak akkor tud ilyet, ha mind a két router TP-Link. Openwrt-nek kb. mindegy, de mind a két eszközre Openwrt kell.
Azt viszont ne higgye senki, hogy 3 kattintással menni fog, érteni is kell, hogy mit csinálsz.
-
Exian
addikt
válasz
Vertigo18 #74467 üzenetére
Mondjuk ja, ha itteni és ismerős az illető, vagy egy kicsit is sejthető, hogy nem egy utolsó csaló, akkor én elrakom csak úgy is, akár több napra-hétre, volt már ilyen. De ha egy vadidegen ír vagy hív fel, annak max. néhány napra rakom félre, utána viheti a soronkövetkező érdeklődő.
-
UHHH
őstag
válasz
Vertigo18 #74266 üzenetére
Na most jött e-mailben, Raspberry PI
e-mail only price ócóé!
Továbbá, ha már mobiltelefonoztok, akkor nekem jött vámmentesen Yotaphone 2
, és nagyon jó. E-bookot sem a nook-on olvasok már, hanem az e-inkes yotán!
Rendeltem másik telefont is, DHL hozza EU-ból, ha megjön, majd mesélek róla...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Vertigo18 #74305 üzenetére
Az az igazság, hogy unom az androidos gyártók marhaságait. Ott egy működő rendszer, de azt ugye szét kell gányolni, mert különben ugyanazt adják mint a többiek és az milyen már. Beletesznek tehát csillivilly-fancy felhasználói felületet, meg egy rakás haszontalan szoftvert amit amúgy letölthetnél a Store-ból ingyen HA kell, aztán amikor frissítés jön akkor vakarják a fejüket, hogy: "Hű, hát azt a sok mindent most újra meg kellene csinálni?", aztán emiatt fél év mire lesz egy frissítésből valami, ráadásul tele van hibákkal, lassabb és csak lassabb lesz, kivétel nélkül az összes. Aztán felteszel egy Cyanogenmodot (már ha van az adott készülékre) és egy kicsit jobb lesz, gyors, lassabban merül, de még mindig nem az igazi és akkor nem beszéltünk a kameráról. Az összes létező androidos telefonomat úgy vettem meg, hogy előtte elolvastam a tesztjét és azt mondták a kamerájára, hogy megközelíti, vagy meg is veri az épp aktuális almafont. Aztán akkorát csalódtam, hogy csak úgy zörgött. Egyszerűen képtelenek normális szoftvert írni rá. Kivéve talán a Huawei, a P9 tényleg odavág egy mobilhoz képest, de az EMUI-tól random rángásaim lesznek, ha meg leszedem róla akkor megint csak nincs garanciám. Ugyanez volt régen Sony/Nikon fényképezőgépekkel. Hiába volt Sony érzékelő a Nikon gépekben, a Nikon tudott rá megfelelő szoftvert írni, a Sony nem (mondjuk ez azóta megfordult kb.
). Szóval én azt látom, hogy hiába emelem a telefonra költhető keretet mindig amikor váltok, valahol egy idő után kompromisszumos lesz, olyan irányba ami nekem nem jó. Ráadásul ugye van ez az új projektünk, hogy vlogolunk, ahhoz pedig nem árt egy normális mobilkamera, mert bár jó az az SJ5000x de van amire jobb. Szóval munkaeszköz lesz. Persze lehet, hogy 2 hét után sírva fogom feltenni a hardveraprora mert nem fogom megszeretni az iOS-t de ezt csak úgy tudhatom meg ha kipróbálom. Ezért is van felső összegkeret meghatározva, mert így nem bukok rajta (nagyot) ha nem tudom megszokni.
-
törölt tag
válasz
Vertigo18 #74058 üzenetére
Ausztria, sajnos egy hülye história miatt kellett maradnom. ( rázott a víz a fürdőszobában, életveszélyes volt fürödni, bármilyen csapot használni,21.-én este kezdődött a jelenség, még mázli, hogy csak ' csípett a cucc és nem b@szott agyon senkit, 23. -án tudtak kijönni megcsinálni, de véglegesen ma délelőtt fejezték be ) Így beragadtam. De legalább élve.
-
Hunter2
addikt
válasz
Vertigo18 #73857 üzenetére
Nyugi nem omlottam össze teljesen a kérdésedtől
csak a tapasztalataim azt mutatják hogy mindenki mindent otthon akar megoldani okosba nem hogy egy kicsit többért normálisan meg legyen oldva és nincs rá gond.
Egyébként a tapasztalatok azt mutatják hogy az ilyen kenegetések maximum átmeneti megoldást jelentenek, de a te esetedben remélem nincs igazam. -
Exian
addikt
válasz
Vertigo18 #73788 üzenetére
Bármelyik barkácsboltban kapsz. Én a PETA-ban szoktam venni kertvárosban a Nevkó mellett, van ilyen tégelyes kiszerelésben többféle méretben, meg egy kicsit hígabb tubusos, kinyomható verzió.
De a cikkben említett műszer olaj is jó lehet, mondom, én évekig azzal újítottam fel a ventilátorokat, nekem nem volt gondom vele, de hosszú távon nem biztos, hogy a legjobb, szereti megenni a venti és akkor megint kiszárad és beáll. Emiatt állítólag jobb a zsír, én most azzal csinálom már.
-
freaghill
őstag
-
-
Exian
addikt
válasz
Vertigo18 #72713 üzenetére
Cserdi megint más tészta, ott a Bogdán Laci jól csinálja, amit csinál, ő ott már nem tűr meg problémás egyedeket, hiszen erre komplett programot is épített, a fiatalokat is megcélozva. Sokan szidják, meg minden, de szerintem nem csinálja rosszul a dolgokat.
Ugyan ez van anyósék falujában, az ottani polgármester is nagyon jól foglalkoztatja az embereket, motiválja őket feladatokkal és amit megtermelnek, az megy helyi meg távolabbi piacokra, feldolgozó üzemekbe, stb. Szóval nem is céltalan a munkájuk meg nem csak annyiról szól, hogy tisztán tartják az utcákat, hanem komoly termelőmunkát csinálnak, az eddig parlagon heverő önkormányzati és magántelkeket művelhetővé tették és termesztenek rajta (maszek telkeket is bérelnek).
-
Bandus99
őstag
válasz
Vertigo18 #72713 üzenetére
Melyik ruhadban? Mert ha munkaruhaban, akkor nem csodalom, hogy jonak tunik a kozbiztonsag.
Viccet felreteve en ugyan nem jartam Cserdiben, de amit ott a polgarmester csinal a helyiekkel, a hirek szerint, az peldaerteku. Gondolom a kozbiztonsagra is odafigyel, nem csak a foglalkoztatottsagra.
-
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Vertigo18 #70547 üzenetére
Köszönöm, ezen már túl vagyunk. Ügyvédem kérdeztem, az alapján lett feljelentve.
Van egy kis bökkenő, a rendőrségi ügy esetében megállapítják a bűnösségét, kiróják a büntetést is, de személyes követelések, annak pénzbeli megállapítását 99,99% hogy a helyi bíróságra továbbítják. Ügyvédnek félek igaza lesz. Hosszú játék, de végig kell játszani.UI: Bonyolultabb a helyzet, mint felvázoltam, nem akartam belemenni.
A közüzemi tartozásokon felül néhány szóban:
Hivatalosan nem közös képviselő.
Nem végezte a kötelezettségeit (2003-as társasházi tv). Nem volt éves elszámoló lakógyűlés, amit számon is kértem rajta. (már értem, nehéz is lett volna ezzel elszámolni)
Kapaszkodás! Nincs társasházi okirat. Ezért külön ajándékot fog kapni a társasház. 2003-ban ügyvéd előtt kellett volna, de nem, minek az.
Felújításos pénzek is eltűntek, ezeket nem a büntetőeljárás során fogják végigvizsgálni, félő.
A felújítások előtt nem volt lakógyűlés, nem volt árajánlat, nem volt cégek versenyeztetése, és nem volt a végén számla sem. Vannak ilyen kis papírfecnik, rajta pl: lapozás: 1.300.000Ft
A cégnek akiknek fizetett, nincs átvételes bizonylat. A kutyának nem fogja bebizonyítani, hogy egyáltalán fizetett. Amúgy ezekre nyilván így garancia sincs. Már nem részletezném tovább, mert erről egy blogot lehetne írni. Ezek a szemünk előtt zajlottak, mikor odaköltöztem, én tahó ezekkel elkezdtem foglalkozni. Rajtam kívül még egy ember, azon kívül a többi majom tök vakon volt.
Nekem a társas léttől hányingerem van. -
air
nagyúr
-
-
-
dunc
nagyúr
válasz
Vertigo18 #69157 üzenetére
Ez semmi esetre se korrekt! Napokba elvittem az autóm egy szerelőhöz, (tudtam mi a baja, de nem tudtam merre van a fűtőmotor erőlét ellenállás) ).
Nekiállt megnézni mi lehet a hiba, a szerelő se találta meg, kb 1 órát dolgozott, rajt, de mivel nem csinált semmit, nem is kért pénz, de, sőt ajánlott egy másik szerelőt aki jobban képbe volt, felderítette a pontos hibát, de alkatrész híján nem tudta megcsinálni. És mivel csinált is valamit fizettem kemény 1500ft! Ez korrekt mert csinált valamit! (amúgy megrendeltem az alkatrész, és mivel tudtam mi hol van, köszönhetően a 2. szerelőnek megcsináltam én magam)
Röviden ennyi, de nagy műhelyek egy lehúzós szemétládák, minimális kivétellel......(#69160) Vertigo18 sőt lehet hozzá se nyúltak, és röhögnek a markukba, ingyen pénz...........
-
-
air
nagyúr
-
-
#TOTTI
őstag
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Vertigo18 #69086 üzenetére
Valószínűleg nincs mindenen, de még a fékmunkahenger javítókészlet dobozán is rajta volt. Az alkatrészen valszeg nincs, viszont számlák megvannak, ha valakinek valami nem megfelelő, akkor a UNIX-on majd számon kérik, hogy forgalmazhatja itthon.
Mondjuk úgy, amit egy közúti ellenőrzés során a rend őre meg tud nézni, azon nálam meg fogja találni az e betűket. Remélem azért nem szedeti ott szét az autót...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Vertigo18 #69082 üzenetére
Örülök, hogy Te is erre hivatkoztál, én is ezt találtam. Viszont olvasd el ezen alpontját:
“Az (5) bekezdésben meghatározott követelmény nem vonatkozik a gépkocsi szélvédőjének és ablakainak fényáteresztő képességét csökkentő olyan eszközre, amely alkalmazására az NKH Közép-magyarországi Regionális Igazgatósága az ER. 2. § (3) bekezdés h) pontja alapján, az ENSZ-EGB 43. számú előírás 21. számú mellékletében meghatározott, a biztonsági üvegezés járműbe szerelésére vonatkozó műszaki követelmények figyelembevételével engedélyt adott
Műbizonylat tehát kell, ebay-eshez nemigen kapsz, ha igen azt magyar hatóság nem vizsgálta be tehát itthon nem elfogadható. Ergo ha erre a 97-esre hivatkozol - és nincs műbizonylatod amit itthon elfogadnak - akkor gyakorlatilag magadra lőttél.
Abban egyetértünk, hogy megfelelő stílus esetében nem lesz gond valószínű, de azért kizártnak nem lehet ezt így állítani sem. A lenti Ladás példámmal pedig azt próbáltam szemléltetni, hogy ott sem volt szabályos a 0. pillanattól kezdve, évekig mégsem foglalkoztak vele. Aztán egyszer csak igen. Nehogy itt is megtörténjen...
-
-
válasz
Vertigo18 #67837 üzenetére
Rajta vagyok. Másodszor fut a spyhunter.
Számítógép kezelés, lemezkezelés programban probáltam már mindent, de nem javul meg.
Ujraparticionaltam, ujraformaztam, de 1MB-osnak látja a win.
Valami nagyon elszarodott benne.CPT.Pirk:
Mondom hogy nem volt semmi választási lehetőségem.
Next vagy close. Ennyi.
Megbíztam a chip-ben, eddig.
Mindegy már, lassan rendbe jön a win, de ha újra kellett volna raknom, abba se haltam volna bele. -
válasz
Vertigo18 #67835 üzenetére
Hát ez nem jött be
Egyrészt, semmi opcionális lehetőség nincs telepítéskor, vagy telepítem, vagy nem, ennyi volt.
Másrészt, telepítéskor nem visított az avast, hanem miután feltelepítettem, elindítottam a programot, ment a munkavégzés, és kb 50%-nál meg akart nyitni valami weblapot, ekkor visított az avast, hogy blokkolta.A TV formázásról meg annyit, hogy ott kezdődött az egész.
TV-n formáztam a pent !!!, ezután megadta megát a szeretett pendrive-om. -
Tegla80
addikt
válasz
Vertigo18 #67828 üzenetére
Vagy hasznaljon linux-ot,mert az alatt lathato/kezelheto bizonyos szinten.
Samu "E" szeria felvetel atrakom masik adathordozora ugy,h utana megy.Lehet a Sony-t is,de nem foglakozom mar tv altali pvr dolgokkal....max felveszem ,nezem,torlom mar regota.Masra nem jo/hasznalhato ez az egesz tv-s pvr es pont.(sztem)
Exian
a samu xfs-t hasznal.....
Plusz jol mondod es megfelelo progival lathato win-nel is,mig a linux alapban latja.Szerk
"......Tehát szerintem nem csak hogy ajánlott a TV-vel formázni, hanem egyenesen kikerülhetetlen......"
ezzel viszont nem ertek 1-et.
2 fele kell osztani es akkor van pvr es win-es pc-rol hasznalhato feluleted is egy azon hattertaron ,egyeb progi/problema nelkul is. -
Exian
addikt
válasz
Vertigo18 #67828 üzenetére
Hovatovább, az én (Samsung) TV-m eleve CSAK ÚGY tud felvenni, hogy ha ő saját maga formázza és partícionálja meg a pendriveot, tehát máshogy nem is működik. Ha olyan pendriveot rakok be, ami még nem volt a TV-ben felvételre, úgy kezdi, hogy meg kell formázni, hiába van megformázva rendesen.
Tehát szerintem nem csak hogy ajánlott a TV-vel formázni, hanem egyenesen kikerülhetetlen.
(Valószínűleg itt most majd jön az, hogy nem értek hozzá, és biztos formázható-particiónálható PC-n is megfelelő formátumra, de nem próbálkoztam vele, a sima Windows-os formázás nem volt jó neki, az tuti. Szerintem a TV ext2-re formázza amúgy, vagy az ext-nek valamelyik fajtájára. Legalábbis ha jól emlékszem, PC-n a TV által formázott pendriveot ext2 olvasó programmal láttam.)
Sevcsenko: szerintem annyi történt, hogy a Windows nem látja a pendrive partícióját sem már, azért nem tudod formázni. Előtte el kell távolítani a partíciót és csinálni új FAT-ot rá.
Én ezzel szoktam: Easeus Partition Master Home
Vagy Linux alatt GParted-del.
-
válasz
Vertigo18 #67798 üzenetére
Csak azért nem értem, mert mindenki sír, hogy szegénység van...
Eddig a 10havi 0%-os thm-es kamatmentes részlet volt, ott nem vásárolt senki, pedig 1/10-edet kellett csak befizetni, de most hogy van 10-15% kedvezmény, nem lehet belépni, mert lehalt az oldal... ez szerintem kamu.
Oké, hogy reggel fullon volt, mert volt 1-2 nagyobb akció, de azokból már semmi sincs... most mitől vannak meghalva?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest