Új hozzászólás Aktív témák

• RoSSo3

senior tag

Sziasztok!

Most decemberben döntöttem róla, hogy a cégem magyar bankszámláját összekapcsolom PayPal-al. Egy-két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, főként a könyvelés részét illetően.

Szóval jelenleg ott tartok, hogy bankkártya és bankszámla PayPal-hoz kapcsolva, levonásra került a 400 Ft, amit vissza is utaltam a céges számlámra, minden ok. Jelenleg a decemberi forgalmam ez, és ha majd januárban megyek a könyvelőhöz, szeretném tudni, hogy milyen papírokat kell vigyek.

Szóval: a report-oknál van a monthly financial report - ezzel az a gondom, hogy csak összegek vannak rajta, az én esetemben ráadásul ennek a 400 Ft-s terhelésnek nincs is nyoma, csak annak, hogy kivettem a számlámra a 400 Ft-t, tehát valahogy pozitív egyenleget zártam, mikor elméletileg 0-nak kellene lennie - szerintem.

A másik: a download history-nál az én nevem jelenik meg a számlán, nem a cégé - és ráadásul az ID kódokat nem találom a netbankomban megjelenő adatok között. Hogy fogja így azonosítani a könyvelőm a tranzakciókat?

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!! :)

Új hozzászólás Aktív témák