Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz darvinya #36876 üzenetére

Amit írsz azt én nem értem.
    Van egy devizás eladási összeg és van az adott árfolyam, a kettő szorzat adja hogy forintban mennyit vonjanak le.
    25 € az ára a terméknek az 340,6 Ft-al 8515 Ft levonás lesz a PayPal egyenlegről.
    Egyébként meg az €-os egyenlegről 25 €-t vonnak le, amit 8389,25 Ft-al állítottál elő amikor az egyenlegen konvertáltad. Itt akkor 125,75 Ft veszteség van.

A te matematikai képletednek nem igazán van értelme. Nem is világos hogy honnan veszed és mi jelentősége. A végeredmény érdekli az embert.
    De akkor te szorzóddal hogy jön ki a 340,6 Ft €-os árfolyam? Vagy egyáltalán mennyi jön ki és miből ezzel a számmal: 0.00457228 egy 25 €-os termék esetén?

A forint hiányod számít, nem az hogy elméletben szerinted a rendszer kerekíti vagy nem kerekíti.

Röviden továbbra is van különbség a két árfolyam közt, tehát nem azonos a kettő és nem a kerekítés miatt.
    Mi értelme? Tud szorozni és osztani a program, más logikai kiértékelést, hasonlítást minek kellene beépíteni és ahogy idéztem ők is árfolyammal számolnak.
    Ja és még egy dolog, az hogy mennyit tizedes jegyet látsz a képernyőn az beállítás kérdése, a tizedesek hossza az fix mondjuk mindig 8-al számol, de az adott képernyőn meg annyi jelenik meg amennyit a programozó kiírat.

Új hozzászólás Aktív témák