Új hozzászólás Aktív témák

• Upo
    addikt

Milyen okot? Nem érkezett meg a termék amit kifizettem. Mit tudok azon változtatni? Kiválasztom a tranzakciót, ott van Item dispute és Unauthorized transaction, nyilván az első.
    Következő lépésben is két választás, I haven't received my item. és I received my item, but it is significantly not as described..., nyilván nem kattintanám rá hogy megérkezett, mert akkor elhajtanak.
    Utolsó lépés:

Itt esetleg valamit változtassak? Én mindkettőnél a felsőt jelöltem, beírtam a szöveget, send, erre a hiba amit beraktam már: We're sorry, something went wrong. Please try again.

Ebay-en nincs megnyitott, amikor régebben próbáltam akkor MÉG nem engedte mert az eladó elég hosszú szállítási határidőt írt be, és az még akkor nem telt le, javasolta hogy írjak üzenetet az eladónak, amit meg is tettem. Most meg MÁR nem engedi, azt írja lejárt a védelem. Nem is tudom miért akar a paypal az ebay-re irányítani amikor az ebay védelem már elvileg lejárt.

Szóval mit tudok tenni itt? Mit próbáljak változtatni? Vagy próbáljak megküzdeni a Message Centerrel?
    Ja, közben meg is próbáltam még egyszer a műveletet ahogy fent beírtam, és most is hibát ad.

Új hozzászólás Aktív témák