Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
A törlés a lehető legrosszabb ötlet volt, a rendszer nem fogja visszafogadni.
Írtuk volna ha szükség lett volna. Sem a Paypal, sem a bankod nem megfelelő körülmények közt tudja kivizsgálni az esetet, hiányos a bizonyíték lánc. Nem fogják érteni a törlés okát.
Ha a kártya adataidat lopták el akkor meg máshogy szednek le pénzt. Azt meg a banki kártyaletiltással lehet megelőzni. -
enginev3.0
félisten
Nincs hozzáadva az újemail, egyből bekapcsoltam a kétlépcsős azonosítást, email címen is
Töröltem a kártyám adatait paypalról, bár ez nem biztos hogy jó ötlet volt, rakjam vissza? Csinálok majd elektronikus kártyát, ahová töltök néha kevés pénzt ha vásárolni akarok neten
Már vagy 10 éve használom neten a kártyám, de ilyen még sosem volt sehol
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem így működik. Ha számukra is egyértelmű, hogy más vásárolt, a pénzed azonnal visszakapod.
Pontosabban legalább 24 óra kell, mert a kártyáról a pénz még nem került át, csak zárolva van és a kártyás fizetéseknek ennyi a minimum átfutása, de a bank sem tudja leállítani most.
De ilyenkor a banknál is kell tenni bejelentést a jogtalan használatról.
Át kellene gondolnod, hogy ki és hogyan tudta megszerezni a belépési adataidat, ki fért hozzá a számítógépen eltárolt adatokhoz vagy a mobilon tárolt PayPal adataidhoz. Sajnos már a mobil sincs biztonságban.
Azt is meg kellene nézni, hogy az adott helyre, ahova ment a pénz, nem csináltak-e regisztrációt az e-mail címedre.
A PayPal-n gondolom már megváltoztattad a a jelszót, de azt is nézd meg nincs-e másik e-mail cím a fiókhoz rendelve, ha igen akkor azt töröld. Célszerű, ha nem mobil klienst használsz erre most és a klienst is törölni kellene a mobilról és újból hozzáadni, ha azt akarod fizetésre használni.
Még van az a lehetőség, ha itt nem kapnád vissza a pénzed, hogy a bankodnál kezdeményezel „chargeback” tranzakciót. -
enginev3.0
félisten
Valahová nem tudok még írni, hogy előbb kapjak választ? 21ezer az nem két forint
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mivel előfordulhat hogy őt is meglopták -adatait- így nem feltétlenül igaz amire gondolsz. De téged állt szándékom védeni.
-
enginev3.0
félisten
Így kell, jelenteni? Jól csináltam?
@Tényleg szükséges, most még is mit csináljak? Megloptak, és sajnáljam hogy látják az email címét? bummm
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
"személyes adatok miatt törlöm hsz-t."
Nem te fogadtad el, hanem valaki aki tudja a jelszavad.Ezért kellene AZONNAL megtenni mindent amit fent ajánlottak.
-
enginev3.0
félisten
Miért kellett törölni a kommentem? Valaki leemelt a kártyámról 20ezret paypalon keresztülJelentettem, mennyi időn belül írnak ezzel kapcsolatban vissza? Nem vettem semmit, és el sem fogadtam hogy elküldje a pénzt
-
aytukabozs
addikt
Kaptál egy fizetési felkérést, majd ki is fizetted nyomban.
A helyedben jelszavaz változtatnék, és megreklamálnám amennyiben nem te vetted.SMS ellenőrzés ha nincsen beállítva, azt is aktiválnám.Hmm, néha elég előnytelen fénybe tud helyezni egy válaszadót egy szerkesztett hozzászólás... :/
(#29388) V/
ja? akkor már értem mi volt ez; -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kaptál egy fizetési kérést, számlát valami audio book témában és kifizetted. De a személyes adatok miatt törlöm hsz-t.
Nézd meg van-e a rendszeres levonásoknál ilyen? Vagy előzőleg ettől a helytől vettél valamit -ingyenes próba idővel- és most váltott fizetősre.
Ha nem te vásároltál jelszó és biztonsági kérdés csere. Aktiváld az SMS belépési védelmet és jelezd a nem engedélyezett tranzakciót -
válasz
JucaLina0205
üzenetére
Ment válasz, csak közbejött valami és azt kellett intéznem.
-
válasz
JucaLina0205
üzenetére
Tehát a az OTP bejövő könyvelésénél PayPal van feltüntetve küldőként, a bejövő pénz számlaszáma az Unicredites és forint szerepel mindenhol, nincs devizára utaló szöveg? De folytassuk privátban tovább.
-
JucaLina0205
csendes tag
-
Ga3rieL
senior tag
Nemkell semmi. Most sem jó az akkunt, sz@rnak rá !!!!
Még zárolni sem bírom már. KÖszönöm,hogy ennyire segítőkészek vagytok,hogy mindent elküldök,feltöltök nekik, és levagyok szarva magasról!!! Inkább ha gémet, akkor azt is inkább megveszem mindet olcsóbban a g2a.com -ról, credit, vagy debit cardról és baromira le van ejtve. Úgyse csinalnak semmit, én meg évekig nemakarok velük tárgyalni amig helyre nemjön a gond. A többit is próbáltam,webmoney, meg ezek. azok se jók. túl bonyolultak, nemérdekel. nemkell semmi ilyen. el leszek ezek nélkül is. Ha rendelek valalmit kp-ba fizetem, ha meg más kell ott a g2a.com és és csak kártyáról,és cső. Felcseszték az agyam, ugyhogy sztem végeztem mindegyikkel! 
-
válasz
JucaLina0205
üzenetére
Nem tudom hova tüntetett el, de gondolom van alami azonosító esetleg megkérdezheted tőlük, hogy milyen költsége volt, ha 3,4% akkor 300k-nál jön elő a 10.
-
válasz
JucaLina0205
üzenetére
Hogy érted ezt az utalást? OTP-s saját számláról Paypal számlára Erre a számlaszámra utaltál 10918001-00000001-15050684 ?
Tudomásom szerint legfeljebb ezt a 1500 Ft-ot vonják, a 3,4 % erre nem vonatkozik.
A3.8 Bank Return on Withdrawal: This following Fee is charged when a withdrawal is attempted by a User and it fails because incorrect bank account information or delivery information is provided.
UK users: 0.50 GBP
Czech Republic users: 200 CZK
Hungarian users: 1,500 HUFAz OTP tranzakció leírása csak annyi hogy PayPal-ról X összeg?
-
válasz
JucaLina0205
üzenetére
A bankod nem vont le valamennyit? Mennyi hiányzik? 1500 Ft? Mert a Return Fee az annyi.
-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hol akarod látni? Az eBay-n is a fizetett tételek közt ott kell lenni a Purchase history, Orders listánál és a PayPal-on is.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Vásároltam ebay-en. A kérdésem az lenne, hogy míg be volt állítva, hogy a pay pal számolja át az összegemet azonnal megtörtént az utalás, azonban az összefoglalóban található beállításokat elvégeztem, hogy ne a paypal számoljon, és nem látom a tranzakciót, hogy megtörtént volna...Csak pay pal-on látom. Ez azt jelenti, hogy megtörtént akkor az átutalás? -nem volt még ilyen "élményem" így ezért kérdem csak.
-
csonka
tag
Szia!
Kártyáról vonták le a pénzt.
A rendszeres levonásoknál nem látszik semmi. De állításuk szerint senki a családból nem is járt ezen az oldalon.
A nem felismert tranzakciót vagy valami ilyesmit már elindította, jött is valami visszajelzés róla, hogy vizsgálják. Meglátjuk.Ezt a belépési SMS védelmet hol lehet beállítani? Nem találkoztam még én sem ezzel.
-
csaba17
senior tag
helósztok
a héten hozzáadtam az új kártyámat a pp-hoz.
akkor megkérdezte, hogy ez legyen e a default kártya, igenre nyomtam, de pl a mostani vásárlásnál a régivel akart fizetni.
nézelődök, de nemigazán találom azt a listát, amit akkor felhozott, hogy beállítsam az új kártyát.
ezt hol találom?
az biztos, hogy a régi felületen volt.
köszi. -
válasz
PainKiller13
üzenetére
Húsvét előtt változott a fizetési rendszer, azért állítódott vissza, már utaltam rá akkor is.
-
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nem egészen, ha vételárat küldesz az neked akkor is ingyenes és van vásárlói védelmed. De ha gondolod, akkor előtte fusd át az Összefoglalóban lévő leírást.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Az ingyen küldéshez ugye az elsőre kell menni? Send money to friends or family.
-
pvt.peter
őstag
Értem, köszi.
A mentési folyamattal tisztába vagyok, csak tudom, hogy pár hónappal ezelőtt is rendeltem és tudom, hogy már akkor is beállítottam hogy a bank váltson és ne a PayPal.
Valószínűleg az általad említett változtatás miatt gondolták úgy, hogy visszaállítják a másikra. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Az miért van, hogy már egy csomószor beállítottam, hogy ne a Paypal árfolyam legyen használva átváltáskor, ennek ellenére időről időre mindig visszaállítódik :S
-
válasz
csonka
üzenetére
Azt tudod, hogy mivel fizettek? Ha kártyával akkor bonyolultabb a dolog, de ha nem ő fizetett akkor sürgősen menjen a nem engedélyezett tranzakció és módosítson jelszót, biztonsági kérdést.
Ha be lett volna "kapcsolva" az ingyenes PayPal belépési SMS védelem az is védte volna. Feltéve ha nem lett előfizetés aktiválva a royal-card.com-on, mert nem minden kerül be a rendszer levonás részbe. -
Magyar regisztrációnál nem. A pénzforgalmi számládra mehet ki és ha ahhoz van bankkártya, akkor persze elvásárolhatod. A bankszámla számát az első kiküldésél is beírhatod, nem muszáj előre hozzáadni, viszont akkor meg is jegyzi az adatokat és a következőnél már nem kell írnod. Végül is valamikor hozzálinkeled.
-
jUUh
addikt
Hali!
Ha jelenleg így áll a PayPal-om, tudok fogadni pénzt, igaz? Köszönöm a segítséget előre is!

-
csonka
tag
Sziasztok!
Egyik kollégám PP számláját tegnap megcsapolta a G2A. Állítása szerint még az oldalon sem járt sosem. Hogyan lehetne ezt a pénzt visszaszerezni?
A pre-approved payments-nél nincs semmi, üres. -
válasz
Postas99
üzenetére
Kezdem az egyszerűbbel a Checking = folyószámla, az a bankszámla fajtája USA szóhasználattal. Ez csak egy tájékoztató szöveg a képernyőn. ( A másik a savings account = takarékszámla)
Új kártya, amelynek a száma is változott vagy csak a dátuma és a cvc kódja? Típusa ugye nem Maestro? Mivel akarsz fizetni böngésző vagy mobil kliens? Hol akarsz fizetni?
Ha már volt kártyád nem kellett volna a 400 Ft-os móka. -
Postas99
őstag
Sziasztok!
Néhány napja a paypal fizetésnél az eBay közli hogy a kártyám nem megfelelő számára. Most volt kártya csere. Az adatokat frissítettem. Az igazoló Emailben jött kódot is beírtam. De továbbra is vásárláskor közli hogy nem megfelelő debit kártya. A banki accounthoz pedig azt írja a paypal hogy checking.
Mit kéne kezdenem ezzel?Vegyem fel a bankkal a kapcsolatot hogy valamit engedélyezzen. Vagy a paypalnál szóljak hogy mi a gondjuk?
Eddig sosem volt gond csak az új kártya óta.
-
válasz
freezer922
üzenetére
Ilyen vásárlásokra nem igazán vonatkozik a "minőségi" kifogás vásárlói védelem.
Itt az ok is olyan, hogy nem húzható rá minőségi gond, ki hekkelt meg kit? Felel érte egyáltalán a szerződési feltételek szerint az akitől vásároltál?
Ez nem egészen olyan, hogy visszaviszem a boltba, mert még sem kell.
De ha van dispute lehetőség a próbálkozás nem tiltott. -
freezer922
aktív tag
Hali!
Nem igazán szoktam használni a paypal-t, így sok funkcióját nem ismerem (átnéztem viszont most az összefoglalót), viszont akadt most egy problémám.
Van egy játék (mmo) amivel egy kis játék után úgy döntöttem költök rá, ezt paypal-al tettem. Viszont történt egy olyan dolog, hogy az adott játékban vagy valamilyen hiba/hack akármi folyamán az accountom-ról rengeteg minden eltűnt, illetve a játék supportja sem tud segíteni ezen.Egy ilyen után esetleg tudok refund-olni? Mivel a játék ezek után élvezhetetlen és nem kapok segítséget sem a készítőiktől gondoltam hátha esetleg a pénzem amit ráköltöttem vissza tudnám szerezni.
Köszi a segítséget előre is!
-
Norby86
őstag
Köszönöm a számolást!
Én igazából mobilrol utaltam most ezt az 1 dollárt próbaképp az ismerősömnek, ezért nem láttam a végösszeg mennyi lesz, mert valamiért nekem a mobil alkalmazás nem jelezte ezt ki. Közben felhívtam a bankomat is ezügyben és tájékoztattak hogy 1,3% + 500 forint a pénzkivétel díja kint az autómatábó. Ami 175 euróra kiszámolva nem olyan vészes, kb. 1400 forint. Annyit beáldozok szerintem ennek érdekében, főleg hogy mivel hárman megyünk ez is eloszlik 3 fele mint + költség (fejenként max 500 forint). Paypal sem hiszem hogy igy sokkal olcsóbban jönne ki. -
válasz
Norby86
üzenetére
Az összesítő oldalon még küldés előtt kiírja hogy mennyit fog kapni.
De már írtam rossz a megközelítés, az eladói jutalékot nem a vevőnek kell fizetni a PayPal felé. De van aki beáldozza.
Akkor a mai árfolyammal így nézne ki:De túlbonyolítod, legolcsóbban úgy tudod megoldani, hogy körbenézel itthon a pénzváltók közt a kedvező € árfolyam miatt, beváltasz annyi pénzt, amit el akartok költeni és a pénztárcádban kiviszed.
Ha PayPal, akkor töltsd fel az egyenleget előre utalással, az nem kerül pénzbe (ide nem értve az államnak fizetendő tranzakciós költséget. Ha 58700 Ft-ot utalsz a PP egyenlegre, akkor abból az egyenlegen történő konverzióval 182.39 EUR lesz.
Ha olyan bankod van, akinek van kint bankautomatája akkor vehetsz fel pénzt is, de azután is felszámolnak díjat és készpénzben fizetsz. A bankod költségét meg kell nézni.
Át kell gondolni, számolgatni és úgy dönteni. -
Norby86
őstag
A bankkártya egyenlegéből küldtem. Nekem magán a paypalon nincs egyenlegem.
Nem barátnak küldést választottam, mivel azt szimuláltam jelen esetben ami majd kint vár ránk. Magyarul ott sem barátként akarom küldeni,mert ugy nem él a védelem.
Tehát magyarul ha én a kártyámról 175 eurót akarok adott személynek elküldeni, akkor én mennyivel több pénzt küldjek hogy nála a tényleges 175 euró jelenjen meg? Mert ő annyit kér, szóval nem lenne jó ha abból a végösszegből levonnának neki ilyen-olyan díjakat és nem kapná meg a 175 eurót. -
válasz
Norby86
üzenetére
Az egyenlegről küldted? Akkor ingyenes.
Ha kártyáról akkor már van jutalék.
Barátnak való küldéssel ment? Ha vásárlásra megy akkor a címzettől vonják a díjat.
Ez nem szívás, így működik, ha kártya a fedezet, akkor van díj.
De amikor megjelent az összesítő oldalon a fee akkor megállsz és kérdezel, nem veszítettél volna pénzt.
Ez egyértelmű, jobb oldali a küldés:
Az Összefoglaló elején is írom: A PayPal használható pénzküldésre a PayPal ügyfelek közt, amely ingyenes, ha a PayPal egyenlegről történik.
És pénzküldési leírásban is meg van említve.
Ha nem akarsz költséget, mielőtt elindultok feltöltöd a PayPal egyenleget és ha arról csak barátkénti küldés megy akkor nem lesz jutalék. Persze célszerű ha € -s a fogadó PayPal fiókja, hogy akkor arra az € egyenlegedre konvertáld át a forintot. -
Norby86
őstag
Kipróbáltuk ismerősömmel az email címen keresztüli paypal utalást és elég furcsa meglepetés ért minket. próba képpen 1 dollárt utaltam neki, mire ő csak 0,67 dollárt kapott és 0,33 centet levontak "fee" néven.
Ez most dolláronként ilyen drága, vagy ezt a 33 centet mi alapján vonák le. Mert ugye megyek majd nyáron külföldre nyaralni és a tulajak paypalon keresztül kell kifizetni 175 eurót. Szívás lenne ha ebből levonna a paypal. -
válasz
nimfas
üzenetére
Összefoglaló Gyakran ismételt kérdések PayPal-el kapcsolatosan
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni.Tényleg azért került be az Összefoglalóba mert hetente megkérdezi valaki.
A topikba belépve ez a második mondat ami olvasható fent: Kérdés előtt kérlek nézd át az Összefoglalót! másrészt jobb szélen a Téma tudnivalókban is kérem, hogy a kereső legyen használva.[
De leírom ettől függetlenül a választ, jó copy-paste, nem nagy meló./OFF]Ha rákattintasz a sorra akkor el tudod olvasni, hogy már továbbítva a kártyád számán keresztül a bankszámládra, ez mivel utalás egy nem bankszámláról, időbe telik.
(OFF)De nem kellett volna a vásárlási történetedet mellékelni, ez bizalmas adat szokott lenni.(/OFF)
-
Az eladás és a Friends and Family" címszóval pénzküldés érte, kizárja egymást.
Barátoknak, családtagoknak nem adunk el. Nem lesz olyan hülye valaki, hogy vásárol és úgy fizet, hogy nincs vásárlói védelme, másrészt ez a PayPal jutalék fizetés alóli kibújás esete is egyben. Főleg 76 $-t.
Nézegettem magyar fejlesztésű játékokat, hát 47 $ volt a legmagasabb komolyabb jellemzően 12-30 közt inkább, a külföldiek is olcsóbbak, de ezek full játékok....csak az e-mail címemet kell megadni amivel PayPal-ra regeltem? Igen
Bezavarhat-e, hogy t-online.hu-s címról van szó? Nem
Az összeg megérkezése után vissza tudja azt vonni, tehát átverhető vagyok így?
Nem tudja visszavonni és most úgy néz ki, hogy te akarod átverni a fizetési móddal. És a PayPal-t is.Át kellene gondolnod. Eladás esetén vásárlói védelem jár a vevőnek.
-
jUUh
addikt
Üdv!
Előre is elnézést, ha hülyeségeket kérdezek.
A szitu az lenne, hogy Steam-es cuccaim szeretném eladogatni ( nagyon remélem, hogy nem sértek szabályt a téma említésével ), és ahhoz, hogy ezt megtegyem, szükségem lenne PayPal-ra. Tegyük fel, hogy előre odaadok az illetőnek x dolgot, ami után ő küld nekem y összeget. Az összeget (kb 76$) ugye elküldi nekem " Friends and Family" címszó alatt. Az első kérdésem, hogy ahhoz, hogy ő tudjon nekem küldeni, csak az e-mail címemet kell megadni amivel PayPal-ra regeltem? Bezavarhat-e, hogy t-online.hu-s címról van szó? Az összeg megérkezése után vissza tudja azt vonni, tehát átverhető vagyok így? Köszönöm szépen a segítésget előre is!

-
Bővült az Összefoglaló a 11. PayPal egyenleg "gyors feltöltés" bankszámláról ponttal. Akár 1 percen belül a PayPal egyenlegen a pénz az ott felsorolt bankok esetén.
-
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
1. Ha ott marad, de 21 napig az érkezéstől ott fog, majd azutánról beszélünk, az első vásárlásodnál abból fog felhasználni.
2. A PayPal forintban fogja a számládra kiküldeni az általuk balance conversion árfolyammal, ezt most is meg tudod nézni, ha a balance váltási oldalon beírod a megfelelő összeget, de ez az árfolyam természetesen naponta változik. Nincs bank saját vételi eladási, vagy közép árfolyamon váltás ilyenkor. -
-
válasz
csanyiadam
üzenetére
Igen, jól gondolod, szükséges még hogy legyen EU-s adószámod is (2016.júliustól ez is szükséges az üzleti adatokhoz). Hivatalosan egy magán és egy üzleti fiókod lehet.
Kezdetnek azt javaslom, hogy a díjmentes fiókot válaszd, azzal minden megoldható ami szükséges a webáruház használatához. Később majd gondolkozol a havi előfizetéses dolgon, bár annak akkor van értelme, ha a költségeket leírhatod. -
Új bankok használhatóak a Add funds using Trustly "Gyors feltöltés" funkciónál!

Ezek a bankoknál lehet bankon belüli utalással feltölteni a PayPal egyenleget.
UniCredit Bank
Erste Bank
Sberbank
OTP Bank
Raiffeisen -
csanyiadam
tag
Sziasztok.
Hamarosan indítani szeretnék egy webáruházat és szeretnék PayPal fizetési megoldást is. Amennyiben jól gondolom akkor ebben az esetben a vállalkozói számlámhoz kell regisztrálni (a magán PayPal fiókomtól egy teljesen külön álló) egy üzleti fiókot?
Köszönöm szépen a segítségeteket.

Szép napot.
Ádám -
válasz
JucaLina0205
üzenetére
Vársz, 15 nap után visszaküldik a pénzt, azt 1-2 nap amíg a bankod jóváírja.
-
JucaLina0205
csendes tag
Sziasztok! Már 2 hete utaltam OTP-s saját számláról Paypal számlára ami nem az én nevemen van. A pénz azóta sem érkezett meg. Ahogy olvastam (az utalás után) csak saját néven lévő paypal-ra tudok utalni., Visszakapom a pénzt? Mit tudok csinálni?
-
válasz
Nori90
üzenetére
paypalon keresztul utalta vissza a penzt Abban a mp-ben ott kell lenni. Némi késedelem max 1 hét lehet, ha bankszámláról menne a PayPal-ra a pénz.
Én rákérdeznék az eladóra, hogy honnan küldte a pénzt, mi a PayPal tranzakció száma, mert nem kaptad meg és szeretnéd a PayPal felé jelezni.
Azért kérdeztem rá, hogy biztos PayPal e-mail címről jött az értesítés, mert vannak trükkös emberkék és küldenek PayPal logós és szövegezésű kamu e-mail-t, mintha tényleg elküldték volna. -
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
Forintot küldtek eredetileg? Mert az írod hogy 3 hete küldtek 137000 Ft-ot paypalra azután meg azt hogy 25 $-t lecsíptek. A válasz miatt nem mindegy a megfogalmazás.
És nem azért Hold állapotú, mert nem érkezett meg, 21 napig tartja függőben a Paypal a vásárlói védelem biztosítása miatt. -
gerisz23
őstag
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
Ha nem lesz sürgős a pénz miután hozzáférsz ne vedd le csak ha Thrump bácsi mond valami szépet és erősödik a dodó.
-
LuckyL
őstag
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
nem a forint romlik, hanem a dollár a forinthoz képest
tessék egy grafikon az utóbbi 12 napról
[link]a pénzed nem lett kevesebb csak a forintban kifejezett értéke
(#29306) agroman
nem, rosszul gondolod
-
agroman
aktív tag
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
jol sejtem, hogy ebay eladas?
ha igen, akkor az ebay es a paypal is leszedte a sapjat. -
Pachenkoooo
tag
Üdv
Nem értek egy bizonyos dolgot. 3 hete küldtek 137000 Ft-ot paypalra. Ma délután már. Csak 133600 volt, 3 perce pedig 132950. On hold még a pénz, mivel nem érkezett meg még amit küldtem érte. Ennyit azért nem romlik a forint, vagy ez hogy lehetséges?( dollárban érkezett a pénz)
-
válasz
Nori90
üzenetére
Oké de nem értem, ha nincs a vásárlási történetedbe a vásárllás amire vonatkozhatna a refund, akkor hogy küldte? Komolyan nem láttam még ilyet.
30 napon belül megszokott történni.
Mindenképp le kellene ellenőrizned azt a német számlát bejövő pénz tekintetében, amelyhez az a kártya tartozik, nehogy a bankod valamiért parkoltassa a pénzt és elfelejtsék jóváírni. -
válasz
Nori90
üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy a PayPal vendég üzemmódjával fizettél, így ugye nem került be a vásárlási történetbe, amire így a klasszikus PayPal vásárlói védelem nem terjed ki.
A PayPal csak egyszerű fizetési átjáró volt.
Biztos hogy a PayPal küldte az értesítést a refundról?
Az ilyen visszatérítéseknek hosszabb az átfutási ideje mert bank-bank kapcsolatról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Diablo IV
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még zárolni sem bírom már. KÖszönöm,hogy ennyire segítőkészek vagytok,hogy mindent elküldök,feltöltök nekik, és levagyok szarva magasról!!! Inkább ha gémet, akkor azt is inkább megveszem mindet olcsóbban a g2a.com -ról, credit, vagy debit cardról és baromira le van ejtve. Úgyse csinalnak semmit, én meg évekig nemakarok velük tárgyalni amig helyre nemjön a gond. A többit is próbáltam,webmoney, meg ezek. azok se jók. túl bonyolultak, nemérdekel. nemkell semmi ilyen. el leszek ezek nélkül is. Ha rendelek valalmit kp-ba fizetem, ha meg más kell ott a g2a.com és és csak kártyáról,és cső. Felcseszték az agyam, ugyhogy sztem végeztem mindegyikkel!
Ma nem vagyok úgy néz ki beszámítható...