Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Többször volt róla szó és ők is írják, a különböző jogszabályi környezet miatt a nemzetiség nem keverhető.
Ha Németországban élsz, akkor ott a német cím, a német bankszámla és a német kártya miatt új fiókot kell létrehoznod.
Ott például fizetőeszközként használhatod a bankszámládat, kártyát sem kell hozzáadni, míg nálunk Mo-n ez nem lehetséges. -
Laraxior
titán
Nem tudjátok, hogy lakcím változtatásnál miért nem tudok megadni 5 jegyű irányítószámot?
Illetve a mobiltelefonszámhoz, hogyhogy nem lehet beírni az ország előhívóját?
-
habmalac
tag
Üdv!
Megint napokig tart a számlára utalás? 2 napja utaltam a lakosságiról a paypal számlámra és még nincs rajta. Unicrediten belül megy az utalás ha jól tudom. Régen volt, hogy szinte azonnal megjelent rajta most meg napokig tart. Nincs valami megoldás erre?

-
-
Elar
senior tag
Sziasztok
A Paypal.me szolgáltatásnál van lehetőség beállítani, hogy az alapértelmezett egység a ft legyen és ne az euro?
-
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Megkérdeztem az OTP-t, minden alkalommal új kártyát adnak, bármelyik is lenne az, a telefonos ügyfélszolgálaton ma ezt mondták.
Nekem az Erste nem cserél számot, szerencsére. Így már talán egyértelmű, hogy miért nem veszíti el a konverziós beállításokat. Stabil a szám.
Biztos van egy nagyon jó okuk, amit nem osztanak meg, de igazad van, szerintem értelmetlen mindig számot cserélni. Nem attól lesz biztonságos a kártya használat. Új pin kódot megtanulni, ha csak ne írod át a régire, a PP-re újból felvinni vagy ahol máshol regisztrálva van pl e-számla, a Díjnet stb. újat regisztrálni. Nagy ötlet.
A CIB és a Budapest Bank, Magnet Bank (ott Mastercard) sem ad új számút. -
BornToBePuli
aktív tag
Üdv!
Ehhez én annyit hozzáfűztem volna, hogy csak szerinted értelmetlenül.
Attól mert egy másik bank máshogy jár el, még nem feltétlenül rosszul jár el és áthárítja az ügyfelekre. Éppen lehet, hogy nem változó kártyaszámnál is áthárítja, amit tud.
De lehet, hogy éppen a Mastercard változik éppen. Ha jól emlékszem neked Visa kártyád volt.
-
Az nem befolyásol semmit, ha bankszámlát nem adtál hozzá, magyar fiókok esetén csaka Paypalról pénz kifelé erre a számlára az iránya. Ha nem Maestro kártya mert azzal nem mindenhol lehet fizetni akkor nézd meg, hogy a deviza konverziót ( ha nem forintban fizetnél) a PayPal vagy a bankod végezné a beállítások szerint. Egyikről a másikra át állítva lehet, hogy menne a fizetés.
Ha nem kell regisztráció akkor nem figyeli a lakcímet, így az a hiba akkor kilőve. -
Fiddy
tag
Igen érvényes a kártya és van rajta pénz is, limit nincs rajta, ritkán használom.
Ahol fizetnék oda nem kell regisztráció, egyből átirányítana a paypal felületére.Régen már használtam a paypalt ebayen keresztül, akkor nem volt gond.
Ezen az új felületen van egy olyan rész, hogy hány százalékosan van "kitöltve" a profil, nekem a "link a bank account" feliratnál jelzi, hogy nincs kitöltve, de a kártya már hozzá van adva.
-
Mostanában volt, van gond a Maestro kártyával történő fizetéssel.
A kártyád érvényes és van rajta pénz, nincs a bankod által napi vásárlási limit beállítva?
Ahol fizetnél, az nem írta elő az ottani regisztráció és a PayPal fiók cím adatainak egyezőségét?
Nézd meg, hogy jogosult vagy-e igénybe venni azt a szolgáltatást.
Ez a négy jutott most az eszembe. -
Fiddy
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Szeretnék megrendelni egy szolgáltatást, de amikor fizetni akarok akkor ezt írja ki a PayPal:
Sorry, we can’t complete your purchase at this time
Please return to the merchant and choose another way to pay.Már rég használtam a fiókom, a kártyaadatok változatlanok, a név is. Mit ronthattam el?
Vagy valami be kellene még állítanom?Köszönöm
-
felhasználóx
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Igen, megadott PP-s emailre küldtem. "Pay for goods or services" opcióval fizettem. Elméletileg 2017.jún.06-ig van protection-om. A eladó-gyártó le sem gyártotta a terméket és NT sincs még sehol.....
A termék gyártása és szállításra kért 3 hetet, ami dec 30-án lejárt...... utolsó levelemre már nem is válaszolt amiben kértem jelölje meg a konkrét szállítási időpontot. -
Nem egészen világos, hogy az miért jó nekik, de igazatok van, vannak bankok, ahol a lejáratkor -teljesen értelmetlenül- teljesen új kártyát adnak. Köztük az OTP is.
Azt nem néztem meg, hogy a kártyakibocsájtó cég kevesebbet kér-e ha folyamatos lesz a szám és csak a dátum és csc kód változik, mint ha új számot ad ki.
De szerintem az hogy állandóan új kártyát kell generálni, készíteni az többe kerül, mint átírni az adatokat. De persze ezt az ügyfélre hárítják. -
laca63hu
csendes tag
Üdv mindenki ! Ez a mail hamis lehet errőla címről ? paypal@mail.paypal.com Köszönöm !
-
medvegy
aktív tag
Köszi a választ.
Igen a 'respond'-ra kattintva adta a feltöltési ablakot.
Én is néztem az ellentmondást a levelükben: kérik hogy arra válaszoljak, de mégse... WTF

Nézegettem a PP account-omban a contact us lehetőségeket, de nem találtam egyelőre olyat, ahol írhatnék nekik. Majd még szétnézek jobban.
-
válasz
medvegy
üzenetére
A Respond gombra kattintva jött fel a feltöltési ablak? Ha igen akkor csináld azt amit írtál.
Viszont az email-ben az van hogy arra válaszolj, azt se hagyd ki.
De ezt vedd figyelemebe:
Please do not reply to this email because we are not monrtonng this inbox. To get in touch with us. log in to your account and click ^Contact Us^ at the bottom of any page. -
medvegy
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem volna egy kis segítségre.
Pár hete indítottam egy PP claim-et egy Kínából rendelt meg nem érkezett aksi miatt. Már túl vagyunk azon a fázison, hogy a PP a másik fél válaszát várja, elvileg döntést kéne csak hozniuk.
Ma kaptam a PP től egy mail-t, lsd. alább:
Eszerint némi információra volna szükségük, de azt nem írják meg pontosan mi, csak annyit, hogy ha netán közben megoldódott volna az ügy (hát nem), jelezzem feléjük.
Belépek a PP fiókomba, hátha okosabb leszek. Ott is látszik, hogy valami eksön szükségeltetik, de még annyi se derül ki mint a mail-ből. 'Please provide some supporting documentation for this claim by Feb 3, 2017.', ok-ok de hogy mit itt sem tudom meg. Lsd. képek alább:
Kérdésem, hogy szerintetek, mit kellene csinálnom? Milyen igazoló doksit kéne feltöltenem???
Én arra, gondolok, hogy írok (angolul) egy papírt, hogy alulírott xy nyilatkozom hogy még mindig nem kaptam meg azt a sz*rt, amit rendeltem, majd aláírom, beszkennelem és feltöltöm supporting doksi-ként.
Előre is köszönöm a segítséget, ötleteket

-
KamuMazsola
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
OTP-s kártyát netbankból is lehet aktiválni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
felhasználóx
üzenetére
A PP-s mailcímének a segítségével fizettél? (Mert gondolom alibabán nincs PP gomb. )Ha igen, pontosan milyen opcióval?
Az eladó mit állít, feladta már? TN-ed van?A 180 napot nem kell kivárnod, feltételezem van a levelezésetekben valami határidőről szó, ha azon túl vagytok -és fizikailag lehetséges*- indíthatod a dispute-ot.
-
felhasználóx
tag
Sziasztok!
Alibaba-n vásároltam sporteszközöket. Paypal lal fizettem a csomag vételérát. Kedves pakisztáni emberünk folyamatosan hiteget, de nem küldi a csomagot, valószínű még le sem gyártotta a terméket. A vásárlás dec.8 án történt, tehát lassan 2 hónapja. Indíthatok refundot a paypal segítségével? Vagy ki kell várnom a 180 napot? Köszönöm a hozzáértők segítségét előre is. -
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Mármint a száma vagy a kártya lejárata? Bár nem logikus, a virtuális Mastercard számának megváltoztatásának nem igazán lenne értelme.
-
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Erste Bank. Nem változott a számlaszámom, a kártya típusa, miért adnának más számút?
Inkább az kérdés, hogy melyik az a bank ami az állandó számlaszámhoz minden 3. évben azonos típusú, de különböző számú kártyát ad.
A Mastercardot önkényesen lecserélték anno, de a Visa azóta fix, el sem vesztettem, így tiltani sem kellett. -
válasz
Remekelek28
üzenetére
A számok beírása után a Save-re kattintással megpróbál levonni 1$-t, na az nem fog sikerülni, ha nincs aktiválva, így nem fogadja el a beírt kártyát.
Azért nincs külön kiemelve, mert az, hogy az alábbi teljesüljön, aktivált kártya az alap: Fontos, a kártya legyen feltöltve minimum 1000 Ft-al, vagy a csatolt számlán legyen minimum 1000 Ft. -
válasz
Remekelek28
üzenetére
Még mindig javaslom az Összefoglalóban, a 3. Kártya hozzáadás a PayPal fiókhoz pontnál lévő leírást.pénzt fog levonni róla, aktivált legyen, de gondolom ezt a bankban is elmondták vagy leírták arra a papírra, amire rá volt ragasztva a kártya.
-
-
válasz
Zozzant
üzenetére
a régi kártyám ma jár le.. már megjött az új otp-s kártyám is
Lejárt a régi és megjött az új, normál esetben a folytonosságot jelenti.
Gondolom, az új kártya szöveget látva, minden új kategóriára gondoltál. Pontatlan volt a kérdés, így ezért kell bővebb magyarázat.Ezt nem egészen értem? (I)hsz-eket le is lehet tiltani.(/I)
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Lásd Összefoglaló GYIK 5 kérdés válasza.
-
Zozzant
addikt
válasz
Remekelek28
üzenetére
Újat felviszed, új kártyaként. A lejárót meg kitörlöd.
-
Remekelek28
őstag
üdv
a régi kártyám ma jár le.. már megjött az új otp-s kártyám is Annyi a teendőm,hogy a paypal oldalán a Bank accounts and cards-nál a jelenleg lejáró kártyám dátumát és 16 jegyű sorszámát átirom? bár ahogy nézem szerkeszteni a 16 jegyűt nem lehet,csak a csc-t engedi beirni.. akkor új kártyát kell létrehoznom,ez meg automatikusan lejárttá válik? -
válasz
erikke17
üzenetére
Ugye én is írtam már hogy megjavult, ha fizetéskor belépsz a PayPal-ra és a visszajövő képernyőn csak a kártyádnak az utolsó számjegye látszik és nincs a V lenyitásakor forint, € konverzióra utalás, akkor a banki váltással fizetsz, nem kell állítani semmit.
Az lényeg, ami nincs azzal nem kell foglalkozni.
Meglepő módon pont itt a topikban, képekkel illusztrálva. A szlovák regisztrációk esetén is, de ott már lehet direkt a hozzáadott bankszámláról fizetni, kihagyható a kártya.Sőt minap két pénznem volt kosárba és külön külön tudtam csak fizetni. Természetesen azért, mert ez így működik.
Valamint ha van az egyenlegen -balance- pénz, azt fogja elsőként felhasználni, nem vehető rá, hogy csak kártyáról vonja. -
erikke17
őstag
Ugye múltkor írtam, hogy nem tudok konverziót állítani Ebay vásárlásnál. Annak ellenére hogy PPben banki váltás van megadva PP vált.
Sőt minap két pénznem volt kosárba és külön külön tudtam csak fizetni.
Itt a kép konverzióról ha lenyitom fület.
[kép] -
windlord
őstag
Gondolom ezt a legegyszerűbben úgy tudom kinyomozni, ha felveszem a kapcsolatot az eladóval.
A baj csak ott van, hogy az átvétel utáni 48 órát jelölte meg a kapcsolatfelvételre.
Mindegy, egy próbát megér.Ha belemegy a visszaküldésbe, akkor még érdeklődöm a visszapostázás fortélyai miatt...
-
windlord
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Vettünk az asszonyomnak egy méreg drága bakancsot az eBay -ről.
PayPal -al fizettünk természetesen.
A bakancs kicsinek bizonyult.Olvastam az összefoglalóban, hogyha visszapostázom, akkor 9300HUF -ig PayPal téríti a postám költségét.
Ez valóban így van?A hirdetésben ez szerepel:
14 days money back, buyer pays return shipping -> egy hete kaptuk meg.Nem szeretném, hogy álljon a polcon a cipő és álljon benne a pénzem is.
Segítsetek plz!
-
kander74
csendes tag
Ha regisztrált tag vagy, van egy "Payments" fül. Ott tudod beállítani az utalandó összeget és a paypalos azonosítód (e-mail cím). De nem náluk van a hiba. Az összeg nem tűnik el, visszakerül a számlámra, mert a paypal nem fogadja az utalást. Amivel máskor nem volt gond. A moneyplatformnál ezt írták a sikertelen utalás után: "Please check what could be the issue with your PayPal account, PayPal does not allow us to send money to you."
-
kander74
csendes tag
Sziasztok!
A következő a gondom: egy másik internetes számlámról szeretnék pénzt küldeni a paypal számlámra. Ezt már évek óta jónéhányszor megtettem, legutoljára tavaly szeptemberben is. Most viszont állandóan visszakerül a pénz és azt írják, hogy a paypal nem engedi, hogy pénzt küldjenek nekem. Az elmúlt másfél hétben többször is próbáltam utalni. Szeptember óta nem történt semmi változás a paypal számlámon, minden a régi. Mi lehet a gond? Angol nyelvtudás nélkül mit tudok csinálni? Köszi előre is, ha tudtok segíteni! -
chungee
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Eltelt 22 nap már és semmi jelét nem látom eBay felől, hogy csinálna valamit. Még rá se tudok kérdezni őket, hogy hol áll az ügy
Contact-nál se 1 email cím se semmi. -
aytukabozs
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Hát pont azt írja...

Hogy látják hogy nyitva az ügy a bayen, és azt javasolják vidd OTT végig, mivel a PP-on ugyis 180 napod van.
Ám ha megnyitod PP-n az ügyet, akkor azzal ebayen automatikusan bezárod.
A sárga gomb azért dob vissza mert az a dolga. [várakozás az ebay döntésére]
Alattta a kék linkkel nyitod a PP ügyet, DE A FENTIEK ISMERETÉBEN! -
válasz
Blackhole13
üzenetére
Az alap az, hogy az eladótól szedik vissza a pénzt. Így szól a szerződési feltétel, mivel a céges eladók kötelesek számlaszámot is megadni, még az inkasszó is lehetséges a PayPal részéről.
-
-
Víz Elek
senior tag
Ez nem éppen az amit én keresek szerintem.
De leírom akkor, hogy mi történet.
Egyszer előfizettem 1 hónapra egy oldalra, ott kaptam egy linket, ami átirányított a paypalhoz.
Nos ez a link olyan volt, hogy én azzal bekapcsoltam az automatikus fizetést minden hónap x. napján.Minap kaptunk a paypaltól egy levelet, hogy x összeg automatikusan levonásra került.
Én ezt a szolgáltatást szeretném kikapcsolni.. -
Sas madár
őstag
Kíváncsi vagyok hol fog előkerülni de 3 napja hűlt helye

Megvárom még a jövő hetet hátha .
Fizettem újra az ebay-en és követtem a leírásod addig rendben volt a pay belépés után bal felül megjelenik a kártyám (nem vagyok gyors fizetésben)
Viszont hiába nyitottam le a bankkártya melletti fület ahol több adatot is látok a kártyáról nem tudtam belemenni a beállítási menüjébe nem jöttem rá hova kellene kattintani a 3 lehetőségből egyik sem vitt a pay beállítások,konvertálás..stb-Plusz írtál "ha valakinek nem lenne a banki alapértelmezett a megjelenő. (Ha van forint konverziós szöveg, akkor PayPal váltás)"
egyiket sem sikerült azonosítanom. -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy paypalnál hogy lehet letiltani az automatikus fizetésküldést?
Most, hogy van ez az új felülete, nem találom azokat a menüpontokat, ahol ezeket lehetett tiltani.
Köszi!
-
Sas madár
őstag
Szia!
01.23-án confirmáltam a kártyám a pay oldalán,sajnos kh-és ott nem láttam a közleményt az ebankban.
01.25-én könyvelték levonták a 400ft akkor már láttam és be is írtam a kódot rendben is van a confirmálás.
Viszont máig nem jelent meg a paypal számlán a 400ft.Mi a teendőm ilyenkor?
Jön vissza felé,vagy 3 napnál több amíg a pay egyenlegén megjelenik?
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Jelzed neki, hogy megjött és kifizeted, majd küld számlát a vételárról és annyi.
Van egy várható idő a szállításra, ha addig nem jön meg, azután te nyugodtan reklamálhatsz, ezért téged nem érhet hátrány. -
Blackhole13
senior tag
Januar 2.-an elutaltam egy nemet eladonak 120€-t, majd ugyan nagy nehezen sikerult kapcsolatba lepnem vele, azota is kifogasokat keres, miert nem kuldte el. Elinditottam egy case-t, most irt a paypal, hogy jogosult vagyok az osszegre. Az elado legutobb azt igerte, jovo het vegen elkuldi, de mivel addigra kifutok az 5 napos atfutasi idobol, igy kerdesem az lenne, hogy ha visszakapom a penzem es idokozben megerkezik az aru, akkor mi a teendo? Az eladot szankcionaljak valamivel, illetve engem fognak-e, ha esetleg nem vartam eleget.
-
válasz
ssgt1981
üzenetére
De küldhetnek számlát. Ezen képen nekik a bekeretezett középsőt, a Request payments-t kell választani

Jót választottál, de ugye ekkor nekik levonják a jutalékot és ezért nem szokták "fogadni."
Ha barátként vagy családtagként küldenéd nem lesz semmi védelmed, ha véletlenül már ott derül ki hogy "nem érkezett meg". Az nem opció.
Az a lényeg, hogy nem nálad, nem a Paypal-l van gond, hanem náluk. -
válasz
ssgt1981
üzenetére
Ezt ők nem fogadták be, pontosan ezt jelzi ez a szöveg: rcelvischjager@hotmail.com hasn't accepted yet.
Ott a végén a Cancel-re kell nyomnod és törlődik ez. A pénzedet majd a bank banki munkanapon vissza sztornózza.
Mielőtt újból kifizetnéd meg kell nézni, hogy a Paypal fizetéshez nincs-e valami külön előírás -egyezni kell a címeknek a két helyen-, a címed meg van erősítve, a visszaigazoló PayPal e-mailben ez van: Shipping address - confirmed, ez a PayPal azonosítójuk nincs-e korlátozva és ez az e-mail címük meg van erősítve a PayPal-n.
Kártyás fizetéssel lehet-e fizetni, nem a PayPal fiókba belépve. -
-
verti1
aktív tag
Sziasztok!
Ha PayPal balance-omat használom és úgy küldök ajándékként pénzt akkor felszámít valami adót a PayPal? Valamint jól emlékszem, hogy ha most Euro-ban van a balance, de GBP-ben akarok küldeni akkor előbb át kell váltanom?
Köszi
-
KisTücsök
addikt
Annyira megörültem, hogy hozzátudtam adni a kártyát, hogy gondoltam megpróbálom ezt is...
Bajom csak nem származik belőle.De akkor gondolom ez egy igen lett volna.
Ja hogy már akkor tudok vásárolni? Olvastam amúgy az összefoglalót, de sok minden nem volt egyértelmű számomra, bevallom. Elnézést akkor.
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Most komolyan kérdem. Biztos szükséges a pénzkiküldési limit azonnali törlése?
Amikor sikerült hozzáadnod a fiókhoz, elküldted a kártyaszámot és megkaptad tőlük a kártya hozzáadás e-mailt, már vásárolhatsz vele.
A magyar bankok szombat, vasárnap könyvelés ügyileg le vannak állva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bajom csak nem származik belőle.