Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

Nem írok hülyeségeket. Légy szíves nem sértően fogalmazni. Köszönöm.

Ha nem világos, hogy a PayPal szabályai szerint mindig az eladóval kell elsőként rendezni a problémát és ahol van, ott az adott cég vásárlói védelmét kell igénybe venni, akkor nem igazán van értelme kritizálnod a tanácsomat.
    Mivel nagy céges vásárlók esetén a pénz azonnal náluk van és automatikusan megy a bankszámlájukra így nincs a PayPal-nél.

Miért hagyod figyelmen kívül a hivatalos válaszát a cégnek? According your request, we have canceled the order for you and we will refund you within 48 hours..

Miért hagyod figyelmen kívül, hogy a PayPal azt válaszolta hogy küldje vissza? Aminek ugye nincs értelme, mivel a cég elfogadta a vásárlás lemondást
    a Paypaltól azt a választ kaptam, hogy jogos a visszatérítési igényem, de vissza kell küldenem a telefont és ha megérkezett és visszajelzést kapnak akkor térítenek.

Innentől kezdve a hozzászólásod is értelmetlen.
    A tanácsod meg még inkább az. Nincs mit keresni a PayPal-nál, nem egy átverős cégről van szó, de ők sem akarják hogy visszaadják a pénzt és a hülye vásárló meg az ellenük indított dispute-t életben tartja. A PayPal az eladó rangnál ezt is számolja.
    A meg nem vásárolt dologra (cancel order miatt) nem lehet item not received dipsute-t indítani! Mivel az sohasem fog megérkezni, a vásárló törlést kért, ki az, aki szerinted ezek után elküldené a terméket?

Figyelmesebb és megfelelően megfogalmazott hozzászólást ha lehet.
    Nincs igazad a abban, hogy nem megfelelő tanácsot adtam. Volt már több ilyen, komolyabb vásárlói védelemmel rendelkező cégekkel szemben indított dispute-s téma, a tapasztalatok és adott cég vásárlási feltételei alapján adtam a tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák