Új hozzászólás Aktív témák

• Rent
    senior tag

Hali! Egy ismerősöm utalt paypalon 850 usd-t, úgy, hogy én kértem, hogy utaljon annyit (request money-val), mert anélkül valahogy nem tudta átküldeni. Most látom, hogy megjött, de a balance-on már forintban látom és ez nem túl jó. Ugyanis, amikor kértem az előbb említett összeget, akkor még 202e-re írta, mire megérkezett meg már csak 182, ráadásul levont vmi ~35usd-t.
    Megtudjátok mondani, hogy miért vont le 35-öt, illetve, hogy miért váltotta Ft-ra amikor USD-t küldött? Illetve, hogy vissza tudjuk -e csinálni és megoldani úgy, hogy ne legyen fee, és usdben jelenjen meg, és majd ha kártyámra akarom átküldeni, akkor majd a bankom váltsa át? (ez így brutál lehúzásnak tűnik a paypal részéről) Köszi előre is!

mondjuk most nézem a balance-ot és 0HUF-ot ír és dollárnál látom az összeget, akkor az csak egy elméleti váltás ft-ra amit a főoldalon felül mutat? Valójában akkor usd van az akkomon? Viszont azt a fee-t hogy lehetne visszavonatni? Amikor mi utaltunk nem kevés költség volt, most pedig fogadásnál is ilyen lehúzás van?

Új hozzászólás Aktív témák