Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shepherdke
tag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha USD balance-om van paypal-on akkor lehet úgy Withdraw-ot kérni, hogy nem "konvertálom" át HUF-ba az USD-t? -
Shepherdke
tag
Sziasztok!
Az a helyzet állt elő, hogy lassan elfogy az éves keretem paypal-on.
Nemrég észre is vettem a dolgot és kezdeményeztem a limit emelést.
Kért tőlem a paypal pár adatot plusz csatoltam két fotót is. Az egyiken a személyigazolványom szereper a másikon egy telefonszámla kivonata. Mindegyik képen jól látszanak az adataim. Viszont a személyimen kitakartam a számát. Mikor ez megcsináltam rá pár napra szólt a paypal ugyan úgy, hogy el fog fogyni a keretem és igazoljam magam. A pénzmosási törvények miatt stb. stb.
Na most ezt megtettem újra. Szépen elmentem a "Resolution Center"-be rányomtam a "Resolve" gomba újra feltöltöttem a két képet. Ez volt Jún. 26. Mutatja is szépen a "Submitted Documents"-nál a feltöltött 4 fájlt.
De azóta semmi választ nem kaptam tőlük. Annyi van kiírva, hogy van 129 napom megoldani a dolgot mire korlátozottá válik a számlám.
Ugyan úgy ott van a "Waiting for your response" és a "Resolve" gomb. [link] Amire ha megint rákattintok így néz ki a dolog: [link].
Kérdésem az lenne felétek, hogy mit csinálok rosszul? Vagy ilyen sok időbe telik válaszolniuk/átnézniük?
Esetleg nem kellett volna kitakarni a személyi számát? -
Shepherdke
tag
Sziasztok.
Paypal-on utalnék és folyamatosan ezt a hiba üzenetet kapom.
"We're sorry, but we can't send your payment right now."
Van erre valami megoldás vagy várjak amíg jó nem lesz? -
Shepherdke
tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Értem.
És erről az "adott idő alatt mennyi pénzt tudok mozgatni" dologról hol tudok bővebb tájékoztatást kapni? -
Shepherdke
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy adott egy paypal account. Ehez az account-hoz nincs hozzáadva se bakkártya se bank számlaszám.
Na most, ha erre pénz érkezik akkor én tudom rajta mozgatni az összeget. Teszem azt tovább utalni?
Vagy esetleg különböző netes boltokban ahol van paypal-al történő fizetés, ott tudok vele vásárolni? Így hogy nincs hozzá adva se kártya se számla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/