- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Akkor mi van, ha a kotsog alt.sulis szulotars miatt valoszinuleg el kell dobnom a 15 eve hivatalos helyeken, tobbek kozott paypalra is hasznalt, szolgaltatos email cimemet? Meg tudom ezt a pp regisztracioval ugy csinalni, hogy a regi cimem teljesen el is tunjon, ne is lehessen probalkozni vele belepni a paypal accounthoz? Esetleg tok ujat is csinalnek, ha nem problemazik vele a pp (azert a 200-as ebay azonositom nem dobnam, de ott legalabb nem szolgal azonositokent.
Jelenleg me'g "csak" egy felettebb gyanus politikai spam jott, majd utana par oraval viszont egy olyan hamisitott level visszapattanasarol kaptam hirt, amit allitolag en kuldtem ki (es csak egy yt video linkje volt benne, en meg olyat sose kuldok). Nalam nincs virus, tuzfal mogott vagyok, szoval kocsog anyuka (4 eve irogatok neki minden halalosan beteg gyerek hamis segitsegkeresenek tovabbkuldesekor, hogy engem felejtsen el orokre a cimemmel egyutt, meg hogy ne cimzettnek hanem titkos masolatnak tegye a listat, meg nezze meg a tartalmat hogy nem tobbeves hoaxrol van-e szo, de persze sz*rik ra...).
Bocs, de nagyon felhuztam magam, nem hianyzik ez a nem kis feladat most nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Futás, futópályák
- Napelem
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/