Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

Akkor mi van, ha a kotsog alt.sulis szulotars miatt valoszinuleg el kell dobnom a 15 eve hivatalos helyeken, tobbek kozott paypalra is hasznalt, szolgaltatos email cimemet? Meg tudom ezt a pp regisztracioval ugy csinalni, hogy a regi cimem teljesen el is tunjon, ne is lehessen probalkozni vele belepni a paypal accounthoz? Esetleg tok ujat is csinalnek, ha nem problemazik vele a pp (azert a 200-as ebay azonositom nem dobnam, de ott legalabb nem szolgal azonositokent.
    Jelenleg me'g "csak" egy felettebb gyanus politikai spam jott, majd utana par oraval viszont egy olyan hamisitott level visszapattanasarol kaptam hirt, amit allitolag en kuldtem ki (es csak egy yt video linkje volt benne, en meg olyat sose kuldok). Nalam nincs virus, tuzfal mogott vagyok, szoval kocsog anyuka (4 eve irogatok neki minden halalosan beteg gyerek hamis segitsegkeresenek tovabbkuldesekor, hogy engem felejtsen el orokre a cimemmel egyutt, meg hogy ne cimzettnek hanem titkos masolatnak tegye a listat, meg nezze meg a tartalmat hogy nem tobbeves hoaxrol van-e szo, de persze sz*rik ra...).
    Bocs, de nagyon felhuztam magam, nem hianyzik ez a nem kis feladat most nekem...

Új hozzászólás Aktív témák