Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986

őstag

Sziasztok!
    Van egy problémás rendelésem egy webáruházból. Karácsony előtt (kb. dec.22-én) rendeltem, de a tracking information még mindig csak "dispatches created" státuszú. Kb. másfél hete a PayPal-on nyitottam is rá vitát, mivel ha egy hónapig fel sincs adva, egyértelmű, hogy nem is fog megérkezni időben. Dispute is megvolt már, most ott tartunk, hogy az eladó a tracking information-t csatolta a case-be. Innentől kezdve 2 dolog érdekes:
    1. A tracking valahogy frissítve lett, már nem 2013.12.24 van utolsó módosításnál, hanem 2014.01.21. Ez így most olyan, mint ha 2 hete lett volna feladva, és csak én vagyok türelmetlen. Pedig az állapot még mindig az, mint egy hónapja, csak a dátummal babráltak. (Magának a fizetésnek az ideje szerencsére látszik a transaction id alatt, de akkor is...)
    2. A PP ezt az üzenetet dobta: Status
    The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you. FreiPost tracking # LX100143109FJ

Majd alatta:
    What happens next
    - Please review the information and let us know how you would like to proceed.
    - If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time.
    - If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim.

Na most, a gondom nem oldódott meg, és a termék sincs még itt, szóval a 3 felkínáltból marad az első lehetőség, csak hogy nincs lehetőségem tudatni velük, mit szeretnék elérni, mivel már 3 napja a lezárás utolsó előtti fázisában (Being reviewed by PayPal) vagyunk. A PP nem lépett ezen 3 nap alatt semmit, én meg nem tudom nekik jelezni, hogy a probléma fennáll (ha jól értem, ezt kérték). Akkor most mit tudok csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák