- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Sziasztok!
Van egy problémás rendelésem egy webáruházból. Karácsony előtt (kb. dec.22-én) rendeltem, de a tracking information még mindig csak "dispatches created" státuszú. Kb. másfél hete a PayPal-on nyitottam is rá vitát, mivel ha egy hónapig fel sincs adva, egyértelmű, hogy nem is fog megérkezni időben. Dispute is megvolt már, most ott tartunk, hogy az eladó a tracking information-t csatolta a case-be. Innentől kezdve 2 dolog érdekes:
1. A tracking valahogy frissítve lett, már nem 2013.12.24 van utolsó módosításnál, hanem 2014.01.21. Ez így most olyan, mint ha 2 hete lett volna feladva, és csak én vagyok türelmetlen. Pedig az állapot még mindig az, mint egy hónapja, csak a dátummal babráltak. (Magának a fizetésnek az ideje szerencsére látszik a transaction id alatt, de akkor is...)
2. A PP ezt az üzenetet dobta: Status
The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you. FreiPost tracking # LX100143109FJ
Majd alatta:
What happens next
- Please review the information and let us know how you would like to proceed.
- If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time.
- If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim.
Na most, a gondom nem oldódott meg, és a termék sincs még itt, szóval a 3 felkínáltból marad az első lehetőség, csak hogy nincs lehetőségem tudatni velük, mit szeretnék elérni, mivel már 3 napja a lezárás utolsó előtti fázisában (Being reviewed by PayPal) vagyunk. A PP nem lépett ezen 3 nap alatt semmit, én meg nem tudom nekik jelezni, hogy a probléma fennáll (ha jól értem, ezt kérték). Akkor most mit tudok csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/