- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #42237 üzenetére
-
la_cc
addikt
válasz
Roland861010 #42224 üzenetére
Azt nem hinném, hogy nem könnyebb, mert pl. a mostani első karimon is van egy +100 spirit-es levelling uniq és ég és föld nélküle, én inkább azt nehezményezem, hogy trade nélkül kvázi nincs gear upgrade, ami szerintem egy tök alapvetően része egy ARPG-nek, hogy cserélgeted a "szemetet" magadon és próbálod megoldani a life//res/stat problematikát.
-
la_cc
addikt
válasz
Roland861010 #42217 üzenetére
Ez minden meta cuccal így volt a 1-ben is.
-
la_cc
addikt
válasz
Roland861010 #42182 üzenetére
Ez a trade oldal. Ezzel nem tudom megnézni vminek az árat in-game 1-2 gombnyomásra.
Más téma:
Eddig nem vettem gem stash tab-et, itt a 2-ben látom értelmét a sok uncut gem miatt, de ahogy látom a poe 2 shop-jában nincs is. Ilyenkor simán megveszem az 1 shop-jában és utána megjelenik in-game a 2-ben automatikusan?
-
Har_melin
addikt
válasz
Roland861010 #42180 üzenetére
közben eszembe jutott valami:
ha már csináltál egy übertank buildet, akkor miért a sebességre és kitérésre kihegyezett sanctumot próbálod? Miért nem az ultimátumot? Vagy az még übertankkal is túl sok? (Ha már próbáltad azt is, akkor tárgytalan.) -
Har_melin
addikt
válasz
Roland861010 #42176 üzenetére
Ahogy tibee-nek írtam: vissza kell nézni később, garantáltan lesz olyan időszak az EA-ban, amikor a melee karakterek fognak mindent tarolni, és a különböző ranged buildek fognak szenvedni.
Ehhez egyébként nem kell hatalmas fantázia, elég ha ránézel a fegyverekre. Meleehez kb. kizárólag a kétkezes, lassú fegyverek és az ehhez passzoló skillek vannak. Nincs fejsze, nincs kard, amelyek mind sokkal, de sokkal gyorsabbak. Hiányoznak az ezekhez tartozó classok is. Márpedig ami változatlan a PoE1-hez képest az az, hogy a legtutibb védelem és nyerő stratégia, ha baromi gyorsan fel tudod építeni a szükséges sebzést, de legalább is folyamatosan meg tudod szakítani az ellenfél skilljét.
-
Har_melin
addikt
válasz
Roland861010 #42171 üzenetére
A problémát nagyon sokan látják, a folyamatos sírást nem értik.
Ez egy játék. Tök mindegy, hogy kész vagy félkész, de játék. Az a lényege, hogy szórakoztasson. Az, hogy MI szórakoztat, az lehet nagyon más - van akit a minél nehezebb kihívás, van akit a minél könnyebb haladás, de akkor is a szórakozás a lényeg.
Ha folyamatosan frusztrál, akkor nem a játék a hibás, hanem sajnos te, mert bár látod, érzed, mégis magadnak választod ezt az időtöltést. El kell engedni, esetleg időnként visszanézni, hogy változott-e valami? Vagy megpróbálni mást játszani benne, ami nem frusztrál. Ha bármilyen kényszer van a játékban, az te magad vagy, aki juszt is egy jelenleg láthatóan (neked) rossz döntést erőltetsz.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Eddig is értettük a problémáidat, hiszen mi is tapasztaljuk. Te nem érted amit írunk.
-
la_cc
addikt
válasz
Ranged-et kell játszani és kész.
Early access a game, épp fizetünk, hogy béta teszteljünk a fejlesztőknek...
-
BoneDragon
veterán
válasz
Roland861010 #42163 üzenetére
Nálad komoly problémák vannak, már bocsánat.
Nem tudod értelmezni az early access szót és a vele járó problémákat.
Raádásul senkise kért meg rá, hogy vedd meg, mikor megjelenésnél full ingyenes lesz. -
BoneDragon
veterán
válasz
Roland861010 #42161 üzenetére
el lehet mondani, de te napi 10x teszed ezt mióta megjelent a játék, baromi fárasztó. Ird a GGG-nek, hogy tudjanak a problémáról, ne ide.
-
válasz
Roland861010 #42158 üzenetére
PoE 1 egy sokkal jobb játék, miért nem azzal nyomod?
-
BoneDragon
veterán
válasz
Roland861010 #42158 üzenetére
Még mindig itt sirsz?
Ez egy Early Access játék, 1 év is lehet mire 1.0 lesz a verziószám. Addig kismilliószor fogják balanceolni. Nyugodj már meg, menj játszani valami mással. -
válasz
Roland861010 #42154 üzenetére
Az egész el van cseszve azzal, hogy a legócskább tartalmakat kötelezővé tették ezekkel. Már csak azt várom, hogy a trial of ancestors is kötelezően belekerüljön
-
Har_melin
addikt
válasz
Roland861010 #42146 üzenetére
dehogynem, csak egy augment, egy regal meg egy exa kell, és sitty-sutty kész is van
(Nem irigylem tőle, az egyik abszolút kedvenc streamerem, a take it easy hozzáállása pont nekem való.)
-
Har_melin
addikt
válasz
Roland861010 #42144 üzenetére
Ilyen vacak life rollal fölösleges megtartani
-
zsirfecske
addikt
válasz
Roland861010 #42136 üzenetére
most nem azért, de szerintem rohadt bénán csinálta. értsük meg, hogy nem lehet warriorral se beletankolni a világba. másik oldalról, én pl az elején megtanultam merc-el, hogy a pajzsos batár mob-okkal nem lehet szemből mit kezdeni, de ha mögéugrok vagy ledobok egy flash grenade-et, azaz oldalról tudom elkapni, azonnal fekszik.
-
Remiel
őstag
válasz
Roland861010 #42072 üzenetére
Tényleg nem neked való, az eleje óta siránkozol, már bocs.
Figyelni kell és játszani, nem csak rohanni, felszedni és magadra pakolni mindent mint a D4-ben. Én már napok óta a mapokon vagyok, gond nélkül eljutottam oda, ott annyi rare esik, hogy győzd eladni. A játék az actok alatt igyekszik megtanítani arra, hogy használd a képességeid, hogy a megfelelő skilleket pakold be satöbbi.
Ha neked ez nehéz attól még nem a játék a hulladék, csak nem neked való, vagy nem tudsz játszani, keress mást.Az egyedüli túlnehezített dolog szerintem a harmadik és negyedik ascendancy... főleg a negyedik az igazi szopás.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Nem úgy volt hogy refundot nyomtal 30 óra után? Azóta is itt sírsz.
Engedd el.
Az emberek sajnos nem fogják fel hogy ez egy EA -ban lévő játék és közel 1 év mire megjelenik a teljes. Nem értem mit várnak az emberek mikor láthatóan sok minden nem mukodik/fejlesztésre szorul. -
válasz
Ha nem tetszik, abba kell hagyni. Nincs ezzel gond.
-
Helmoras
őstag
válasz
Nem neked való, ennyi. Játsz mást.
Nekem pont tetszik hogy "nehéz" a játék. Monkkal kezdtem crit/frost buildel próbálkozok, most kezdtem mapozni. Nyilván ki kell kerülni sok mindent, de elég haladós, pedig az 1500 hpm-on kívül resistem kb 20 as körül vannak van 30% evasion azt jónapot(70 halálnál járok összesen) Viszont szinte mindent azonnal fagyasztok és az 55% chc és az 500+chd aprít, act 3 cruel boss 2*3 másodperc volt, eddig csak saját cuccokkal játszom nem vettem másoktól semmit. -
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #42056 üzenetére
Ezt előre megmondták, hogy megjelenéskor nem fog minden MTX működni, de folyamatosan dolgoznak majd rajtuk. Megmarad minden amit most veszel, nem fognak semmit elvenni.
-
válasz
Roland861010 #42056 üzenetére
Egy darab kesztyű jött nekem át az mtx-ekből. Na meg az a kéz back attachment amit most lehetett szerezni.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Roland861010 #42054 üzenetére
Nem, azt már csak poe3-ban tudod használni.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #42053 üzenetére
Amúgy ha most veszek a Shopban bármit az meg marad a végleges játék megjelenése után is ?
-
Har_melin
addikt
válasz
Roland861010 #42021 üzenetére
A2 a bánya után.
Trade: Nem akarlak kiábrándítani, de ha az 1:1 alatt azt értetted, hogy 1 essence-ért 1 exa, akkor nem nézed a trade-et. az első sornál 10-10-8 az arány, a második, harmadik sor és a negyedik sor első és utolsó darabjánál 5, egyedül az Essence of haste az aminél 1:3-mal megúszod. -
la_cc
addikt
válasz
Roland861010 #41925 üzenetére
33 óra = szar game
-
atok666
őstag
válasz
Roland861010 #41950 üzenetére
Nalam is csinalja. Mar legalabb 10x kellett hard resetelnem a gepet. 10700k, 3070, 32gb ram, W11, aktualis driverek. Zonavaltaskor csinalja.
Atok
-
Edge
veterán
válasz
Roland861010 #41964 üzenetére
Epiclauncher friends menü, meg nv vision indul el, kikapcsolom thx.
-
Edge
veterán
válasz
Roland861010 #41960 üzenetére
Nekem most segített, hogy leszedtem a win updatet.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Roland861010 #41960 üzenetére
tudom nem nyugtat meg, de nekem is fagyogat rendszeresen. Szerencsére nem játék közben, csak első indításánál. ha betölt a város és meg tudok mozdulni akkor már jó lesz. általában a fogaskeréknél szokott megfagyni. proci 100% csak a reset segít
-
Har_melin
addikt
válasz
Roland861010 #41957 üzenetére
Ott szerintem azért nem biztos, hogy a játék a ludas. Én tegnap éjjel raktam fel, probléma nélkül megy kilépés, belépés, pályaváltás, minden.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #41950 üzenetére
Hivatalos fórumról
Azért na.PoE2 hard freezes. AMD 9800x3d, 4090, 64 gigs 6400 RAM, solid tested and healthy NVME drive (Crucial CT4000T705SSD3). 1000 Watt PSU. Current Drivers, Windows 11 current patch.
As the title states above, I'm on windows 11. I have tried reverting off of the current windows 11 patch as some have stated that is problematic. However the situation has not changed. I have tried things like swapping to vulkan / Dx11 / Dx12. Setting all settings to LOW, only having Multi-threading on when not loading. Etc.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Roland861010 #41928 üzenetére
Armor fizikai damaget csökkenti és pontokat osztogatni rá a fán csak akkor ér valamit, ha a különböző páncéljaid is jó armor stattal rendelkeznek. Evasion ugyan ez. Addig semmit sem ér amíg nincs összhangban az itemjeiddel, és általában early gameben nem ez fog megmenteni. Resistekre amennyire lehet figyelni kell mert a világ összes armorja rajtad lehet, ha valaki lightingal elkezd ütni és nulla a resisted kb fél másodperc alatt fekszel. Sajnos ebben a részben erre nem tudok tanácsot adni, én is már endgameben vagyok és nulla a fire resistem. Charmal pótolom de rettentően dühít. Épp fire runa se esett, hiába sikerült craftolnom valamit amire mehetne a socket(lyukas random szarokat ugye töröd a socketelőért?) nincs mit belerakni. Ez a része fos a játéknak nincs mit rajta szépíteni. De nem is nekem kell, majd GGG kitalálja mi legyen vele.
-
Helmoras
őstag
válasz
Kiváncsi vagyok mi lesz a vége, tudtommal early accesre nincs refound, pláne ennyi óra gametime-al.
Majd írd meg mit ítéltek -
válasz
Roland861010 #41928 üzenetére
És ha DX-ről Vulcanra váltasz, vagy fordítva? Akkor is befosik? Gpu driver friss?
-
Remiel
őstag
válasz
akadás nélkül fut nálam, szerintem azért, mert nem tetszik, meg a géped nem bírja nem fognak visszatéríteni semmit, de ne legyen igazam
-
BoneDragon
veterán
válasz
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Roland861010 #41912 üzenetére
POE 1 ből kiindulva accuracy problémának tűnik. Vedd fel a Resolute Techniquet. Úgy se érdemes crittel erőlködni még sokáig, cserébe mindig találsz.
-
Callisto
őstag
válasz
Roland861010 #41860 üzenetére
A prémium tab-oknak tudod állítani a színét és publikussá tudod tenni. Ha publikus, akkor be tudod árazni az oda rakott tárgyakat. Ezek a PoE 2 hivatalos trade web oldaloán listázódnak.
-
Win-T
őstag
válasz
Ez is jó, innen is tudod listázni ha publicra állítod, de inkább [erre] gondolt. Ezekbe bármit berakhatsz, nem csak a unique-okat, minden egyes berakott darabot egyénileg be tudsz árazni, amik megjelennek a trade oldal keresőjében (ez utóbbiak a meglévő unique tabodon is működnek), onnan pedig az érdeklődők közvetlen rád tudnak írni ha online vagy.
-
Har_melin
addikt
válasz
Nem, ez a unique cuccoknak való spec tab. a prémiumok a képen a zölddel jelöltek, a premium taboknak ugyanis lehet változtatni a színét és publikussá is lehet őket tenni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Roland861010 #41857 üzenetére
Az exalted (jelenleg) a fő kereskedelmi egység. Ugyanezen az oldalon a Bulk trade fülön meg tudod nézni, az egyes currency típusokból mennyit kell adnod a szabadpiacon 1 exa-ért. Pl. 3 chaos orbot, így ezt kb. 1 chaosért tudod eladni. A városban is van trader, aki az egyedi módosítók nélküli trade cuccokat (currency, essence, hasonlók) lebonyolítja, de ennek általában rosszabbak a cserearányai és valamennyi aranyat is kér - cserébe nem kell írkálnod a játékosokra, várni a visszajelzésre.
Unique-ot, vagy általában bármilyen egyedi módosítókkal rendelkező cuccot csak publikussá tett premium tabon keresztül tudsz eladni, akkor látja a kereső és abban a többi játékos. -
ooooobi
senior tag
válasz
Roland861010 #41854 üzenetére
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Roland861010 #41840 üzenetére
van phs guild? mikor kérdeztem senki nem reagált 🤣 csináltam én is de rájöttem hogy a guild stash tabokat nem én vettem ergo üres így kukáztam is. kit kell keresni join ügyben?
@plazmacucci neked ajánlom a geforce now-t, néha gyenge laptopon játszom, és csak a jó internet számít. kb 2000 Ft volt ha jól emlékszem az alap csomag
-
Edge
veterán
válasz
Roland861010 #41830 üzenetére
nem ott írja. bárhol:
ohh bazz ok, fáradt vagyok, mind a két weaponset skillpontokat ki kellett osztani.
(bár ez elég hülye megoldás
)
-
DjDanee87
addikt
válasz
Roland861010 #41819 üzenetére
Nekem sokat javult a túlélésem Act3ban. Igazából meg nem tudnám mondani miért. Act1-2ben bossonként volt néha 5+ halál is, mire haltak. Act2 endbosst például ott is hagytam, hogy összeszedjek még 1 szintet mert kellett pont az 5 attirbute hogy felvegyek egy jó cipőt, és azután le is ment.
Ezzel szemben Act3ban eddig szinte mind elsőre ment. Most 98 halálnál járok, lightning invoker monk.NPCtől tudtam venni ilyen nem rossz body armort pl [kép] Itt még csak 1 aurám volt, ez meg adott elég spiritet még1hez supporttal. Azóta kaptam miniboss +30 spiritet is, szóval már 3 aurám van.
-
la_cc
addikt
válasz
Roland861010 #41817 üzenetére
Nem tudom, csak úgy bedobtam.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Roland861010 #41801 üzenetére
diadem, de lehet a most indított sorcimnak jó lesz. Annyit csinál hogy a körülöttem levő hullákból hp-t regenerál 3mp-ként
-
Callisto
őstag
válasz
Roland861010 #41771 üzenetére
Ascendancy-t valóban nem lehet respeccelni. A passzív skill fán lehet gold-ért respeccelni, de az sem olcsó.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Roland861010 #41793 üzenetére
azért kérdem mert nekem ez nem volt probléma a merc-el eddig. nézted beállításokban az célzáshoz kapcsolódó beállításokat? mondjuk én nem nyúltam semmihez itt, bár még nem is játszottam vele sokat az is igaz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Roland861010 #41791 üzenetére
witch hunter az witch csak elírtad, vagy merc witch hunter ascendancy-vel csak bazigyorsan haladsz?
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41784 üzenetére
Az a baj, hogy egy óra alatt gyakorlatilag semmit nem tapasztalsz meg a játékból. Akkor inkább engedd el most és várd meg a rendes megjelenést amikor már költés nélkül bele tudsz ugrani.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41775 üzenetére
Elden Ringgel meg Dark Soulsokkal is játszanak rengetegen, ott sem mennek pikkpakk a dolgok. Na ez pont olyan, ha nem vagy elég kitartó hozzá, továbblépsz. Nincs ezzel semmi gond.
-
Hangfalképű
tag
válasz
Roland861010 #41775 üzenetére
Persze ez világos, eredményért játszik mindenki, letoltam ezt, lenyomtam azt. Viszont az eredmény egy olyan játékban, ami nem MMO, tehát nem versenyzel senki mással, kicsit más képet ad. Max az ember egója tud "sérülni", hogy neki megy xy content, nekem meg nem, de ezen kívül nincs más. És persze azt se felejtsük el, hogy sokan időspórolás végett néznek buildeket, nem mindenkinek van ideje egy 12 hetes szezon alatt hetekig kísérletezgetni (nekem sincs btw, de azért próbálkozok). Én abba a kisebbségbe tartozom, akinek az is játékélményt ad, ha magának rak össze valamit, tudom velem van a baj
1-2% matekozni meg nem szoktam, azt meghagyom a hardcoreoknak.
#41776Plazmacucci
Kíváncsi vagyok fognak e emiatt változtatni bármin, -
Win-T
őstag
válasz
Vissza lehet persze [link]. Persze minél magasabb szintű vagy annál drágább.
Hogy a gold mennyire jön majd kérdezd meg egy hét múlva. -
Hangfalképű
tag
válasz
Én erre azt tudom mondani, hogy aki úgy játszik egy ARPG-t, hogy (akárcsak részben) saját build építés (aka. agyhasználat) nélkül csak lemásol egy buildet, mint anno a matekházit, annak a legösszetettebb ARPG is ugyanolyan lesz, mint a többi. A poe pont attól is jó, hogy bőven lehet benne kísérletezgetni és így egészen elbaszott dolgokat kitalálni, ami a D4-ben az erősen szűkös korlátok miatt megpróbálni sem érdemes.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41768 üzenetére
Életemben nem hallottam a csávóról de elhiszem. Viszont akkor pláne ne mondjon ilyent.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41766 üzenetére
Marhaságot mondtak. Ezért ne a kezdőket nézd.
-
Win-T
őstag
válasz
Roland861010 #41764 üzenetére
Vissza lehet venni a pontokat a fán minden további nélkül, csak kell hozzá gold. Az első részben még orb of regret kellett hozzá.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Roland861010 #41761 üzenetére
Ahoj, nem. Nem "GAME"-et vásárolsz, hanem 300 bigyó bogyót, az EA csak bónusz hozzá... Legalábbis nekem ezt mondták....
Üdv: bypass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest