- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Siriusb
veterán
Azért nem vettem észre, mert csak egyet-egyet csináltam meg az XP-ért korábban. Most a bálványok miatt majd mindig beadja, s mivel a zombik elvannak magukban, elkezdtem nyomogatni a tornyokat is, mert nyitott területen 2-3-4 irányból is jön az ellen.
Na de most megjegyzem: Cassia.
-
Siriusb
veterán
Igen ezekre gondolok. Tényleg Cassia? Valamiért nekem Clarissa rémlik.
Szerk:
Sister CassiaÉs tényleg, ezt jól benéztem, elnézést.
-
Remiel
őstag
Kiszámoltuk még az elején, az általad említett módszerrel egy db lvl 6 os map 800k gold mindössze
#42220Edge Nekem nincs bajom az egy halál per map dologgal, hisz bármennyiszer rápróbálhatsz adott mapra csak waystone kell.
Ezt majd lvl90 felett is mondd el amikor a -10% exp eltűnik a halál után és a 8 modos lvl 16-os map megy a kukába, ami kb 1 a 10 vaalozásból
Mapgond egyébként annyira nincs a későbbiekben, csak jól kell atlas pontokat elosztani és minél magasabb szinten letolni olyan mapokat amiken + boss van... nem ajánlom kis szinten, hagyjátok meg őket későbbre, figyeljétek az ikonját és kerüljétek ki
-
-
-
Har_melin
addikt
-
Siriusb
veterán
No, átváltottam másik filterre, hogy legyen élesség, no meg 13 fps
, és láss csodát, tényleg ott a csaj. S nem csak ott van, de még buborékot is fúj, ahogy azt mondtad!
Két-háromszori nekifutással pár perc alatt lement (köszönhetően az SRS-nek), de ez a lassított felvételben folyó közdelem érdekes volt. Ahová kattintottam, fogalmam sem volt mi vár rám ott, mire odaérek, meg egyáltalán mi történik, viszont időnként kimerevítve meg tudtam figyelni pl. a lövedékeket. -
_ocsisajt
őstag
Pont az a bajom, hogy valószínűleg a készítők szerelmesek a dark souls frencsájzba, csak szerintem túltolták egy picit. Ismerkedtem a játékkal standardon, de valahogy vakaróztam, hogy nem érzem jól magamat ezért átmentem a számomra már megszokott hc-ba*. Ma teszteltem, hogy bírom az egészet, de állandóan valamelyik boss nyírt ki úgy, hogy elég sok plusz hps cuccom volt. 1x-1x nem jól tájmingoltam és ONE shotolt a francba. Lassan kúszok az 50 felé, tudom már nem annyira jók a reflexeim, de basszus, az egyben van jó pár karim amivel stabilan nyomom és nem nagyon akarnak meghalni.
Ha ebből a "nehézségből" lecsavarnának mondjuk úgy 10-15%-ot a bossoknál (meg a sebzések is amiket kapsz), akkor lenne pont az ideális. Haladsz is, kihívás is, fasza is lenne...Bár akkor ott marad ez az állandó bukfencelés.
*Erre megkapom a standard választ, hogy "minek mentem oda", főleg early fázisban ugye. De már leírtam soxor, hogy gyerekkoromba is már húztam a számat, ha közösbe nyomtunk valami gaminget C-64-en és a barátom be akarta kapcsolni a törésben (
) az örök-élet kódot, már akkor is zavart. Én olyan hülye vagyok, hogy engem az elégít ki, hogy egy életem van és arra nagyon vigyázok a játékban is. Minden más baromira MEH... Tudom, az én hibám!!!
-
-
0karmacoma0
senior tag
Amúgy Monkal csodálatosan működik, hogy több skillbe is movement van építve. Talán a kedvenc feature-öm a játékban pedig erős a verseny. Frozen Locus, és a frost wave(nem biztos, hogy így hívják) hátra szaltó, ice strike és a shattering palm előre teleportálás. Tökéletesen lehet manőverezni, gurulnom kb csak bossoknál kell. Ha totál körbevesznek nem segít, de elképesztően jól lehet pozicionálni attól függően, milyen és mekkora pakk jön, mivel, mennyire biztonságosan akarom sebezni őket. Alapból ad egy olyan dinamikát a melle fightnak amivel nem találkoztam még ARPG-ben. Hihetetlenül smooth az egész. Remélhetőleg sokan így érzik majd és több class is kap ilyesmit, nem lesz csak dexterity only ez a dolog, mert ez így tényleg egy következő generációja az ARPG élménynek. Egy másodpercre se hiányoztak az 1 movement skilljei.
-
Remiel
őstag
-
Har_melin
addikt
Meg kell nézni, hogy engedi-e a fegyverre tenni? Pontosabban az automatikus fegyverváltás működik-e vele? Egy másik buildnél pont most panaszkodott (mérsékelten) a srác, hogy a Blink automatikusan a dodge roll helyére kerül ilyenkor és nem vált vissza az elsődlegesre automatikusan utána.
-
Edge
veterán
Ugyebár 2 fajta fegyver lehet rajtad az inventoryban látszik I vagy II, namost ha váltogatod akkor a weaponset skillpontok a skillfán lehetnek eltérőek a kirakásban. Nemtom végül hány ilyen pont lesz de olyan nagy eltérést nem lehet produkálni az eredeti skillfától sztem.
Egyébként az bug amibe bele futottam, a hoodie arcnál kell visszaszedni pár pontot és újra kirakni az segít ilyenkor, én is ezt tettem igazából.
-
-
DjDanee87
addikt
Én meg gondoltam mindenféle guide nélkül (már ha egyáltalán van hozzá ilyen korán) indítok monkkal. Streamet, videót, redditet sem nézve. Végülis nagy nehezen eljutottam már Act2 közepéig, de vannak olyan bossok amiknek vagy 10x mentem neki. Ez a dodge, dodge, dodge, 1 ütés, dodge, dodge, dodge és egyszercsak kifogyok HP potiból majd halál nem az én kedvemre való. Azért megpróbálom végigszenvedni így, most vagyok 48 halálnál.
-
Roland861010
veterán
Szóval akkor most vissza lehet osztani a pontokat?
Elkezdek mondjuk egy witch huntert és ha nem tetszik az egyik ág akkor goldért vissza tudom resetelni?
Goldot mennyire gáz szerezni?Amúgy öszintén miért jóbb ez a játék mint a D4 mondjuk?
Az a millió skill és pont osztási lehetőség miközben úgy is lesz egy meta mire való akkor ? -
Roland861010
veterán
-
-
0karmacoma0
senior tag
-
hajsza
aktív tag
"a PoE sajnos pont nem ismer fel néhány gombot a jobb szélen amik sokat jelenetenének nekem QoL szempontból ha mennének"
Nekem a jobb kezemen csak 1 ujj van, ezért hasonló cipőben járok, mint Te, a numerikus billentyűzetet használom az italok és skillek aktiválására, minden másra pedig ott a razer naga. Az idézett problémádat én megoldottam egy kis kézi konfig file szerkesztéssel. Megosztom itt, hátha Ti is hasznát veszitek: a billentyűzetkiosztás a production_Config.ini-ben található, ami ugyanabban a könyvtárban van, mint ahol a filterek is, nálam például
c:\Users\hajde\Documents\My Games\Path of Exile\
Az elején van az [ACTION_KEYS] rész, benne szerencsére elég beszédes nevekkel ellátva az egyes funkciók, így gondolom Nektek sem lesz gond megtalálni azt, amihez a kívánt billentyű kódját be akarjátok írni. A billentyűkódokat pedig például meg lehet itt találni. Például azt hiszem az előző ligára tették lehetővé, hogy a portal scroll-ok is billentyűről hívhatók legyenek, nálam ez így néz ki:
use_portal_scroll=110
ami látszik, hogy a táblázat szerint a numerikus billentyűzeten a tizedesponthoz tartozik. -
Remiel
őstag
én ezért fogom kipróbálni a kontrollert, lehet működőképes lesz, van egy elite series 2 itthon azon van elég gomb mindenre, szépen bebindelek mindent arra amire kényelmes aztán meglátjuk
ez a 60 dolláros pack nagyon jól néz ki és sok minden van benne, szerintem nem véletlenül...
-
-
-
-FreaK-
veterán
Köszi! Az "about a month" mar letelt szerintem.. Kíváncsi leszek, hogy hogyan árazzák be, ez most még jelenthet jót és rosszat is. Nem tudom hogy mennyi volt a fall of oriath alatt, bár ez még nem jelenti azt hogy pont annyiba is fog kerülni, csak hogy lesz ilyen supporter pack.
-
m.lala
aktív tag
Leírom akkor neked a 4 követ:
Van ugye a 4 voidstone, amiket betéve az atlaszba megkapod a full atlaszt úgy, hogy minden map T16 lesz.
Omniscient Voidstone----- Searing exarch---piros—bekapcsolod az atlaszon—addig ölsz T14 felett, úgy hogy leölöd a Bosst is, míg be nem adja a hívót…leölöd a bosst megvan az első kő.
Grasping voidstone----- The Eater of Worlds---kék….bekapcsolod az atlaszon—addig ölsz T14 felett, úgy hogy leölöd a bosst is, míg be nem adja a hívót…leölöd a bosst megvan a 2. köved
Ceremonial Voidstone—Maven—bekapcsolod az atlaszon és ölsz T14 felett 10 maponként kapsz belépőt.. a teremben levő bossok leölése utána kapssz crescent splintert amiből 10 et egyesítve kapod meg a maven belépőt(The Maven’s Writ)….bemész leölöd megvan a 3. köved.(megvehető a belépő)
Decayed Voidstone---Über elder----ez a bonyolultabb---ahhoz, hogy bejuss 8 kissbosst és a hozzájuk kapcsolódó 2 bosst kell leölnöd—Shapert és Eldert, ráadásul mind a két Boss dob 2-2 féle fragmentet, így jön ki a 4 belépő über elderhez, aki kidobja neked a 4.követ.
Shaperhez Főnixet, Minotaurusz, Hydrát, Chimérát kell ölnöd, a 4 speciális maphoz atlaszon ezt rakd ki: remnants of the past és nagyobb eséllyel kapod a mapokat…amikor megvan mind a 4 fragment, bemehetsz shaperhez, aki kidobja vagy a fragment of shape vagy a fragment of knowledge-t, mindkettő kell, ha mázlid van elég két kör.
Elderhez Enslavert, Eradicatort, Constrictort, Purificatort kell ölnöd, a 4 speciális maphoz atlaszon ezt rakd ki: remnants of the past és nagyobb eséllyel kapod a mapokat…amikor megvan mind a 4, bemehetsz Elderhez, aki kidobja vagy a fragment of terrrort vagy a fragment of emptiness-t, mindkettő kell.
A Shaper és 2 elder belépővel bedöcögsz Über Elderhez és ha kemény vagy mint a vídia a jutalmad a 4.kő lesz.
Vagy rengeteget ölsz és a kapott belépőket letolod vagy megvehetők. [link]
Ezek az alapok, de így kezdésnek ezen már el tudsz indulni.
-
Siriusb
veterán
Máshogy leírva: https://maxroll.gg/poe/bosses/the-uber-elder-boss-guide
-
-
-
brunnehilde
senior tag
Nálam haladós volt a hollow palm cyclone, de azzal nem fogsz a gauntleten elindulni.
Trickstert inditottam, nagyon passzolt neki. Annyira, hogy ezzel új egyéni rekordot is döntöttem, 6 óra alá vittem a levelinget.
Amit az rng megjutalmazott egy újabb mageblood droppal, de ezt már csak halkan jegyzem meg.
Aztán actok után kénytelen voltam tolni vele még lvl84-ig, annyi volt a követelménye a gearnek.
-
Har_melin
addikt
lefelé is csak 22 Mbit/s. Közben néztem yt videót egy magyar srác tette fel, ő 100 Mbitet javasol a kisebb fizetősre és 250-et a nagyobbra - kétlem, hogy az ingyenes a negyedével simán futna. Plusz ugye ehhez az kellene, hogy közben senki semmi mást nem csinál itthon a neten.
-
Har_melin
addikt
előbb megvárom, hogy annyi év után végre használható is legyen a már kiépített optikai kábel a házban, mert kétlem, hogy a rézkábeles 3,87 Mbit/s upload egy távoli szerveren történő játékhoz elég lenne...
Aztán még megnézem a proci árakat, a mostani ryzen3 esetleges cseréjével, és csak utána megyek bármilyen felhő alapú megoldás után. -
-
MedweSajt
tag
Increase spell dam és kraftolni kivánt mod ugyan abba a csoportba tartozik.
Emiatt nem engedi.https://poedb.tw/us/Wands#ModifiersCalc
Mind a két mod WeaponCasterPrefix csoportba tartozik.
Linken vehetsz olyan wandot amire lehet kraftolni a kívánt modot.
https://www.pathofexile.com/trade/search/Affliction/89vEW2bcV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged