- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
kemotox #23626 üzenetére
szerintem LittleBoss arra gondolt, hogy a karakterválasztón van űr a két kaszt között. (Most nincs előttem ez a rész, de nekem is feltűnt, valamelyik két karakter között van egy akkora hely, hogy még egy valaki beférne)
Részemről felemás véleményen vagyok ezzel a dark-ossággal. Szerintem, attól, hogy nyomasztó egy játék hangulata / története, attól a nap még süthet. És ha süt, akkor világos van (a'la Titan Quest, ahogy írták is előttem) Viszont egyes pályák (pl. Prison, mindenféle földalatti helyek) jobban mutatnak valami sötétebb tónussal (harmadjára csak sikerült leírnom)
És bár nem a sztori adja el, szerintem sokat hozzá tud tenni, nekem pl. bejött a Diablo 3 "mélyebb" sztorija (szigorúan az elődökhöz viszonyítva). Néha szeretek az NPC-kel beszélgetni, megtudni, ki miért van itt, mit akar, stb. -
freddirty
senior tag
válasz
kemotox #23626 üzenetére
Hát én teljesen megértem, a mostani path of exile-t 2014-ben próbáltam ki először, de pont a lentebbi okokból az első pálya egyhangúsága, hányadék kinézete miatt ejettem. Volt más játék ami sokkal vonzóbb volt. Most nyáron néztem vissza rá, hogy na mit is változott, hát kinézetre semmit, de valahogy mégis túljutottam az első pályán és onnan azért változatosabb volt és rájöttem a játék mélységeire. Egy arpg-t nem a történetnek kell eladnia hanem a játékmechanikának és a kinézetnek. Ha egy sötét fos lesz az új poe2/dio4 akkor részemről kuka. Én a titan quest szerű gyönyörű pályák híve vagyok.
Történetmesélésre legyen ott a witcher 3 vagy jövőre a szájbőrpunk. -
sirdond
őstag
válasz
kemotox #23562 üzenetére
az az indok, hogy mivel annyi jó kontent van benne, hogy nem akarják kidobni csak úgy azt a rengeteg munkát, ha meg tudják csinálni, hogy az új engine-en is működjön. radikális megoldás, de igazából simán érthető is.
amúgy meg lesz olyan, hogy kötelező lesz végigvinni a régi kampányt. jelen állás szerint azt mondták, hogy ha a régi ascendancy-kból kell majd valamelyik, akkor azt a régi kampányban kell megcsinálni, legalább egyszer, ami aztán egy pool-ba kerül, amiből utána bárhol választhatunk. aztán, hogy ez hogy lesz pontosan kivitelezve és tényleg így lesz e, azt már csak megjelenés előtt fogjuk biztosra megtudni.
szerk: drop-ot kapott más is?
-
-
simondr
senior tag
válasz
kemotox #7908 üzenetére
pláne.
minden esetre nem is az a lényege ennek hogy az adott ember ne játszon többet, mert ha akar akkor úgyis fog, inkább az a lényeg hogy megint 0-ról induljon, ezt a forgatókönyvet kaptam én is...de nem panaszkodok, mert az eladott ex orbok voltak kb az össz vagyonom standardban, és többet ott úgysem játszok. -
simondr
senior tag
válasz
kemotox #7901 üzenetére
irtam is, hogy jogosan kaptam.
a fireballról meg annyit hogy semi-shotgun effektje van, azaz lmp vagy gmp-vel használva ha a robbanások radius-an belül van 1 mob, több projectile AOE sebzését kapja. A szépséghiba csak az, hogy a default effekttel ezt a robbanás hatósugarat nem látja senki. Vagy nem tudom te mire gondoltál mikor azt írtad, hogy nálam lesz a gond.
Amúgy én is vettem stash tabeket, ingyenes a játék, az a minimum hogy ennyivel támogatom őket. -
simondr
senior tag
válasz
kemotox #7898 üzenetére
bezony, valós zsetonért adtam el 1.500 db exalted orbot
nem annyira tetszett nekik, nehogy már pay-to-winné váljon a játék.
De az rendben van hogy pl a fireballok effektjét se látod az alap skinnel, viszont a megvásárolttal igen...
Vagy akár azt is emlithetném hogy akinek nincs premium stash tab-je, az hogy kereskedik? fél órákat tölt el az itemek feltöltésével, míg premium tabbel 10sec... na mindegy a lényeg hogy nem pay to win a game -
Mirman
őstag
válasz
kemotox #7892 üzenetére
Ha ban-t kapnál akkor az végleges. szerintem amire te gondolsz az a "You have been kicked from the game servers" felirat. Ezt akkor irja amikor túl sok lenyomott billentyűt érzékel egyszerre . Pl valami beteg flask buildnél volt velem hogy kidobált ha túlságosan püföltem.
-
-
kristof123
őstag
válasz
kemotox #7297 üzenetére
"PoE-ban az elsődleges szempont mindig mindig a defense legyen."
Szerintem nem.
SC-on legalább is semmiképp, amikor mercin mínuszos resistel szaladgáltam, de minden egy hit volt, az úgy elég kellemes. Nem éreztem, hogy kéne a defense.
HC-n is volt olyan karim ami nem cap resistel kezdett el mapozni és bőven megérte a 80+-t.Eléggé a végleteket próbáltam leírni, azért, hogy próbáljam éreztetni nem a defense az elsődleges, de fontos az is! Ráadásul ezt nagyban befolyásolja a karater build és a játékstílus is.
Az első példám egy self cast discharger volt. A nagyobb bossok is lehaltak pár cast után, és mivel volt vaal pact, így a def része innentől kezdve szinte lényegtelen volt.
A második példa pedig a nem melee karakterekre érvényes. Bár ott is egy full blockos karival sem lenne probléma, ha egy ideig nem cap minden res.
és (#7295) Sárpac:
A lényeg, hogy kibalanszolt karaktered legyen, kell elegendő élet és resist, de a dps is nagyban segít, nem csak a mobok eltakarításában, de "védekező" szerepe is van (pl.: ha a mobok még azelőtt meghalnak mielőtt bármit is csinálhatnának).A mostani karakteremet be fogom mutatni, nagyon jó példa: mindent le tudott eddig tankolni, de mivel nincs neki elegendő dps-e halálra van ítélve.
Üdv,
K. -
kökény
aktív tag
válasz
kemotox #7290 üzenetére
Köszi, ez azért megnyugtató, hogy sikerült jó buildbe beleválasztanom, elég sok videót megnéztem az általad említett feltöltőtől, mivel ezt ajánlotta kezdőknek is, így belevágtam, egyébként Marauderem volt 5 szintű még 2014-ből marad meg a kicsike
, de pont emiatt kitöröltem, mert a videon duelisttel mutatja be.
-
tocsek18
senior tag
-
-
Har_melin
addikt
válasz
kemotox #5414 üzenetére
Az új cuccnak az eredeti ötből a legalacsonyabbal megegyező item lvl-je lesz, a statok véletlen szerűek, nem okvetlenül jobbak, mint az eredetik voltak. Bármilyen 5 azonos alapú (pl. itt destiny leather) kék vagy sárga cuccal működik, kéknél persze az eredmény is kék lesz.
-
Har_melin
addikt
válasz
kemotox #5388 üzenetére
Azt is próbáltam, az eltérés marginális a dps-nél (1200-1800 pdmg helyett 1300-1900). Ez olyan távol áll a 40%-tól, amit a gem kiír, mint Makó Jeruzsálemtől, a védelemnél pedig konkrétan semmi különbséget nem mutat, ha aktív a buff.
Nem hibát keresek a játékban, csak mivel az Immortal Call EC-vel buffolt időtartamát radikálisan visszavágták, a manuális perma-IC értelmetlen lett, fele annyi ideig sem tart. A Fortifiy viszont - ha látnám, hogy tényleg működik - akkor a hat EC-vel és egy erősebb páncéllal már 80 közelébe emelné a most 50% körüli phys dmg védelmet és (ellentétben az IC-vel) adna összesen 44% elemental dmg csökkenést is, ami nagyon nem mindegy. (lvl69, cruel A4) Ráadásul elérhető közelségben van a Rampart blokk, amelyik ezt tovább növeli - csak éppen nem látom az eddiginek sem a hatását.
-
Har_melin
addikt
válasz
kemotox #5380 üzenetére
Rosszul tudod, hat a maximum, 3+3. De volt olyanom is, amelyiken csak négy volt, de most ezt találtam meg leghamarabb. (Persze a hat maximum sem igaz szigorúan, ezen a wandon pl. hét affix van minden craftolás nélkül, plusz a saját implicit módosítója. Mondjuk a plusz buffok miatt soha nem fogok panaszkodni.)
-
Har_melin
addikt
válasz
kemotox #5225 üzenetére
Köszi, majd csak este tudok játszani, de kereslek.
Azért ez elég hosszú szakasz WP nélkül - két pálya a "belekben", utána Piety, utána belek vége és még három boss - kicsit elgurult a tervezőknél a gyógyszer. Főleg, hogy az elmúlt egy évben összesen nem vágott ki annyiszor a játék, mint a 2.0 kezdete óta.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kemotox #5172 üzenetére
Csak 2 dolog... Normálon toltad le? A másik meg ne Dual OP as FUCK Totemmel öld meg, hanem mondjuk melee/ranged karival, és Cruel-en, ahol a base attack-ja is 1000+-ot sebez fortify-al 4 end charge-al...
Solo-ban beteg kihívást jelent, nem hogy nem nagy szám, hanem, hogy bármivel eltalál, az komolyan büntet, cruel-től felfele.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kemotox #4929 üzenetére
Alapból a Fortify-al használható lett a melee, és ez csak egy skillgem, viszont 25% less dmg mindenből.
Mindkettő OP, mind a Static Strike, mind az Icy crash, viszont utóbbi nem működik együtt a Multistrike-al, de ugye enélkül is beteg. Tudom, mert haver ugyanezt tolja, crittel, és takarít.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kemotox #4927 üzenetére
Jelentem nincs melee desync. Igaz nem sokat meleeztem eddig bétában(35-ig mentem infernal blow+melee splash karival), de ameddig toltam, embertelen smooth, semmi desync nincs. Néha be-be ugrik egy lag, de mivel még egyfajta pre-lockstep van benne a bétában, ez teljesen normális. Konkrétan én már előzetesben azt mondom, hogy nem fogok visszamenni live-ra, marad a béta, amíg nem lesz release.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kemotox #3208 üzenetére
Egyrészt yt-vidit nem lehet folyamatosan tolni... A streamnek pont az lenne a lényege, hogy élőben lehetne nézni, hogy mit hogy. Egy videóban már tanácsokat lehet adni, amit itt is meg lehet tenni leírva. Eleve a hangsúly azon volt, hogy 20 óra alatt legyen valaki lvl 80. Csak nem csinálok egy 20 órás videót
.
Amúgy sem én találtam fel a spanyol viaszt, csak azokat tudom elmondani, amiket már más is elmondott ezelőtt. A streamnek pont ez az előnye. Látni lehet élőben mire hogy reagál valaki, ott a twitch chat ahol lehet kérdezni, meg kényelmesen válaszolni is, mikrofonnal. Csak ugye az a fránya netsebesség... Jó lenne, ha végre lenne optika a város azon részén is, ahol lakom.
San398cap resist=elérhető maximális resistek, alapból minden resistnél 75% a max.
-
-
kemotox
addikt
válasz
kemotox #3188 üzenetére
Így is lehet: (amíg tölti le a steam a cuccot addig megcsinálhatod)
Bejelentkezel a pathofexile.com oldalon az accoddal. Jobb oldali menüből kiválasztod a 'Manage Account' -ot, azon belül meg rányomsz a 'Steam'-re. Ott majd kijön a szokásos zöld "Sign in through STEAM" gombocska. Rányomsz, átvisz egy Steames oldalra, ott is bejelentkezel (A steam accoddal) és ha minden igaz meg is vagy. -
Har_melin
addikt
válasz
kemotox #3185 üzenetére
Az IT hülyeségem elismerése, de mivel a mostani változat és a stream-es acc. mailcíme nem azonos (gazdag ember vagyok, több is van...), hogyan fogja megtalálni a legyalult helyére telepített streames változat a meglévő PoE accountomat a karaktereimmel és cuccaimmal? Más mailcím, más jelszó van a kettőhöz.
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest