-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Har_melin
addikt
Nem hiszem, én játszottam vele az előző ligában és egyszerűen elfogy T10 körül, a stun immune bossoknál már korábban. A stun módosítás (amit az előzetesben írtak) csak a 1H cuccokra vonatkozik, azokkal pedig nem tudsz akkora sebzést összehozni, mint a 2H-val, hiába kap treshold buffot.
-
Nordic
Közösségépítő
Én még tuti lemaradok a kérdésről, szombaton délelőtt dolgozok, vasárnap Sabaton koncertre megyek, hétfőn go haza, szóval én csak hétfő este kezdem a karit, bár nem is érdekel. Úgyis SSF kari lesz, meg a 3.0.0-ás béta jobban érdekel. Sőt a nagy startra már tuti szabit veszek ki, ha úgy esik a munkanap.
Sheol : utoljára a D3-at kb 3 hónapja indítottam el, akkor kb 1,5 nap alatt meguntam, még a lvl70-et se érte el a karakter. KB azóta nincs a gépemen blizzard játék se, pedig régen ment a HS is, de azt meg leváltotta az Eternal.
Amúgy a crusaderre inkább a templar hasonlít, mint a marauder/duelist.
-
Sheol
aktív tag
Bow builddel akarod kezdeni a ligát? (Explosive arrow?)
Nem tudni, hogy a leaguestone-okon pontosan milyen módosítók lehetnek majd, csak pár példát láttunk eddig, szóval lehet, hogy azok segítségével lehet majd okoskodni valamit ezügyben.
Alapból szerintem nincs nagyobb esély egy ambush mapen, mint egy simában. -
-
-
Har_melin
addikt
Ebben semmi meglepő nincs. Új skill, erős, jól játszható és selffoundban is működik, nem "kell" valami spéci unique hozzá. A várható nerf biztosan csökkenti majd a lelkesedést, de pont tegnap néztem Mathil videóját, aki szerint még egy 20% körüli nerffel is bőven mindent-leverő marad.
-
Genji
őstag
Gondolom ami egyedül kétséges lehet a "Increases and Reductions to Spell damage also apply to Attacks".
Ez anynit jelent, ha mondjuk van egy másik tárgyad aminek a tulajdonsága az, hogy ad / esetleg elvesz a spell damage-ből (mondjuk Beast Fur unique páncél ad + 40% spell damage-t) az a módosító vonatkozik a rendes fegyveres támadásokra is (attacks) nem csak a varázslatokra. -
Har_melin
addikt
Nem 36% ele reduction, hanem ele resist, a 9 EC saját 4-4%-ából. Vagyis először az ele hit sebzése csökken 8%-kal (Jug passzív) és az áll szemben a 36%-kal megfejelt resist-tel. Nordic eredeti buildje semmilyen kötelező cuccot nem tartalmazott, csak a BoB volt ajánlott. A 9 EC-hez kell a Kaom's Sign, de szabadon választott gyűrű-amu-kesztyű-csizma-sisak szettel nem lehet gond a max resist az EC-k nélkül sem. (A sebzésnél lehet, hogy fordított a sorrend, a lényeg az, hogy a +36% nem a jugból jön, hanem a charge-ok adják automatikusan.)
-
Har_melin
addikt
én a proph végén (ott esett egy marohi) átalakítottam egy standardon lévő karit. Nekem kicsit lassú, de az tagadhatatlan, hogy 9 ec-vel és egy basalt flaskával 90%-os phys dmg védelme van lvl 83-on. annyit változtatnék rajta (nem foglalkoztam még vele érdemben), hogy az EC és a Herald of Ash , Arctic Armor helyett én inkább egy Herald of Ice - Cast on Hit - Warlords Mark-ot használnék. Ez automatikusan generálja a charge-okat, nem kell manuálisan castolni. Valamennyi dmg-et biztos veszít, de az én játékstílusomnak ez a szimpatikusabb. A CWDT-nél is én inkább a Temporal Chain-t választanám, főleg mert az EQ-nak van egy másodlagos sebzése is. Igaz, a CWDT setup miatt nem lehet fullra húzni, szóval ezt lehet, hogy inkább visszaszívom.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Nos nem tudom hc vagy sc, mindenesetre alakítottam sokat a fán. A Lava lash+marauder rész teljesen felesleges, máshol könnyebben lehet hp-t tenni, meg a fire dmg is pótolható, főleg, hogy annyi crited lesz, amennyit nem szégyelsz.
[link] Van 2 jewel node, több hp, EE.
Armorból, inkább lightning coil, ha már dodge karakter, sokkal életképesebb leszel főleg ,ha használsz majd vaal grace+inc dur kombót. rats mehet, pyre felesleges az EE miatt.Drillneck mehet. Annyi hogy valamelyik gearedre szerezz valami ele dmg-et ami nem fire. Ha azzal meglövöd a packokat, akkor kapnak -50 fire resistet az EE miatt+ arra rámegy még a curse, kb szétolvad minden a rákba. leech nem kell.
A fő támadásra én burn arrow+fire pen+lmp+ele prolif+blood magic 5L-el tolnám, 6-diknak meg mehetne bele phys proj dmg vagy slow proj(az előbbi nagyobb dmg buff). a cwdt kombó oké. anger+hoa okés, de a hoa mellé nem elég effekív a curse on hit, túl kicsi a range. akkor már inkább manual curse(flammability). blink arrow+faster att egyértelmű movement skillre.
Ennyiben ki is merül nagyjából a ranger tudásom, azt a karaktert játszottam a legkevesebbet.
-
Har_melin
addikt
Kétlem egyébként, hogy van erre segédprogram, mert egyszerűen nincs objektív mérce.
Szerintem azt láthattad, hogy ha az egeret fölötte tartva nyomsz egy ctrl+C-t, akkor a poetrade-en az "Import item data" gombra kattintva be tudod másolni az adatait és utána azokat alkalmazza szűrőként a kereső. De az nem ár, mert a feldobott lista irgalmatlan mértékben szórhat. Legfeljebb azt tudod megnézni, hogy nagyjából ilyen tulajdonságokkal mi a legolcsóbb cucc.
-
Har_melin
addikt
A Windscream vagy a Doedre's Damning viszonylag egyértelmű, megspórolható vele a Whispers of Doom. Az elején, ha esik vagy van rá pénz, akkor egy reverberation rod, a spell echo miatt.
Egyébként nem biztos, hogy nagyon érdemes ezen kívül unique cuccot hajkurászni, én inkább minél nagyobb +strenght-et adó holmikat keresnék. Az egyszerre ad +life-ot és +spell dmg-et. Ezen kívül + cast speed és + ele/lightning/spell dmg, ami érdekes lehet, persze a szokásos resist mellett.
-
Ramos_
tag
geofri's crest-be mercilessre mehet a 4link arc, empowerrel mégjobb, így nem olyan sürgős 5linket szerezni
normal esetben moonsorrow wand elég jo mapokig, főleg ha raksz bele vaal storm callt, és szétblind-ol mindent
de iron willel lehet nem lesz hozzá elég intendgamere ha lesz jo sok str akkor Doon Cuebiyari a létező legjobb iw casternek, ez alapbol rohadt olcsó szokott lenni, de így hogy ziggy csinált rá videot tripla annyi lesz
ezenkivül még nagyon jó a doryani mace, meg a pledge of hands
-
Niccotine
csendes újonc
Ezt én is néztem, jónak tűnik, nem szeretem a crites buildeket úgysem
Viszont, ha jól tudom, ennél majd (ha egyszer eljutok oda még az életben) egyes bossokhoz, mint Atziri, kell cserélni gemet Storm Callra?
Nehéz a döntés a mai kezdésre nézve: facebreaker cyclone duelist, ez a tanky arc templar, vagy egy TS/LA/RoA ranger. Az elsőt imádom, de a másik kettőre is kíváncsi lennék. A legnagyobb baj az, hogy alig van időm játszani, három karaktert biztosan nem tudok felhúzni -
kristof123
őstag
A static blow-ra 6 pontot elpazarolni szerintem nem éri meg. Amúgy jónak tűnik, bár nagyobb szinten ha nem lesz elég a dps ki fog halni állandóan a kari.
(#5907) Ramos_:
Számomra ez majd a gyakorlatban fog eldőlni. -
-
Nordic
Közösségépítő
A régi titan questes csókák csinálják, szóval ahhoz hasonló a fejlődés, de amúgy mindenben más mint a poe. A fejlődés nagyjából olyan mint a d2-ben volt, osztod a pontokat, kapod a skilleket. Ha most fizetsz, később nem kell.
Talán annyiban más kicsit, hogy nem csak skil pontokat lehet osztani, hanem ún. devotion pontokat is, amiket olyan shrine szerű szobrok feloldásával kaphatsz, és a pontokér passzív bónuszokat kaphatsz.
-
-
San398
őstag
Abból tudod meg melyik a main hand ha egykezes fegyót beteszel alapból oda rakja. (ha üres mindkét fegyverhely akkor alapból a jobb oldaliba nem is tudsz semmit rakni mert átteszi rögtön a bal oldali helyre) ->A main hand mindig a bal oldali az off hand meg a jobb oldali.
-
-
Har_melin
addikt
fogsz egy normál, fehér cuccot és ráhúzol egy chance orb-ot. Általában csak kéket csinál belőle, lehet sárga is, de ha mázlid van, és van olyan itemen alapuló unique, akkor akár az is lehet belőle. Nyilván olyan alap tárgyat érdemes chance-elni, ami ha bejön, jó pénzért eladható, egy Strapped Leather-ből hiába csinálsz egy Briskwrap-ot, nem leszel vele gazdagabb.
-
Nordic
Közösségépítő
Egyrészt linkelve(nem olyan nehéz pláne itt a ph-n
) [link]
Másrészt, még sc ellenére is keveslem a hp-t, ott leszel a "tűzvonalban", kell oda a hp, különben agyon hasítanak. Van 1-2 felesleges pont is(két felől mész ugyanoda...).
[link] - kicsivel több pont, meg ugye raktam ki +int/dex node-okat, mert kelleni fog, de van mellette több hp+dmg. Elsősorban amúgy is dmg-t kell stackelned, mert abból fogsz stunolni.
-
tocsek18
senior tag
onlinak azért nem mutat mert nem vagy bent a top15ezer lvl xp szerinti listában
attól még itemjeid listázódnak csak annyi hogy mutat onlinnak
http://www.pathofexile.com/ jobb fent events és ott láthatod adott ligák helyezetteit
az IGN meg tök mind1 mert attól még hogy nem azzal vagy belogolva a játékba és rádír akkor is megkapod amivel épp játszol
én úgy még nem jártam hogy nem létezett a játékos név csak szimplán nem volt belogolva játékba de ha meg ilyenbe ütközöl még fórumon belül simán tudsz pm-et küldeni az accnak.
remélem világos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest