- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
Eladtad? Meguntad, vagy féltél a nerftől?
Mert annál jobb (jövedelmezőbb) mapozós farm szerintem jelenleg nem nagyon van.
Közben tettem egy próbát a metával is, nagyon adja, maradok is ennél.
3 nap alatt mapozással lvl97-ről 99. Szerintem simán meglesz a 100 is még a héten. Aki lvl100as karaktert akar szólóban, annak ennél a ligánál jobb lehetősége nem nagyon lesz.
-
tibee77
őstag
Na igen, ha van valakinek allando partnere gamelni akkor lehet ilyen okossagokat csinalni.
Lacc feljebb irtam en is goratha-t.Amellett van meg valami animeprincess nevü streamer is (aki mellesleg csavo xD ) aki mostanaban rakott fel videokat a buildröl, az öve talan meg reszletesebb, csak azt nem tudom, hogy annyira jo-e mint goratha-e. (aztan az is lehet hogy detto ugyanaz ) -
tibee77
őstag
Napokban nezegettem rue streamjet es nagyon ugy nez ki hogy az ignite vortex karija meg erösebb lesz mint elözö ligaban, ugyhogy ezzel, hogy melee rangeben kell maradni inkabb azt kezdek spark helyett. 3. liga zsinorban hogy azt a buildet jatszom, remelem nem unok ra nagyon hamar.
vaal skillek közül majd valamit ki fogok probalni de csak kesöbb.
-
Rayner
őstag
Összeraktam a buildet (úgyahogy még nem teljes és lvl72) sikerült beindítani a loop-ot ez megvan ha kimegyek mapra simán végigviszem mert ölök és kapok flaska chargeot az Olrothnak. viszont ha elfogy a mob illetve megállok egyhelyben nem generálódik annyi flask charge hogy a flaska fenn maradjon így instant megölöm magam.
erre mi lehet a megoldás?
-
tibee77
őstag
-
-
wikings2
őstag
Az az igazság hogy most csináltam először ilyet és nagyon bejön, csak nem gondoltam bele hogy a mostani sc-re is kifognak hatni az update dolgai nem csak a ligákra, szóval #getrektwikings2
Talán működhet valami mással is de igazából már nem számít nem hiszem hogy játszani fogom ha ezt a karit ha nem müködik a flick -
Nordic
Közösségépítő
Chris is azt mondta hosszabb, meg ugye számtanilag is hosszabbnak kell lenni. Ugye 1/3-a a játéknak 3 act-ot foglal egybe, a maradék 2/3-ad meg a 4. act. Gyanús hogy ez lesz a tendencia, minden jövőbeli +act-al, azaz, hogy az előzőt megnyirbálják kicsit, hogy minél hamarabb elérd az új contentet.
(#4764) tocsek18 : Sajna ezekkel a bandit questekkel megint csak az van, hogy life, ha life base, vagy passzív, ha CI. Bár 60 flat mana is meggondolandó lesz, ha marad az EB változás, sőt, akkor igencsak az lesz az ideális a castereknek, akik EB mellett döntenek.
-
kristof123
őstag
5-6 az ára jelenleg.
(#4194) Har_melin:
: DD
Kicsit szarkasztikus akartam lenni vele, viszont még mindig úgy vélem össze lehet hozni annyit egy hét alatt. (Új ligában kis szerencsével hamarabb is.) -
-
-
-
-
Nordic
Közösségépítő
Inc Crit Dmg support gemer elég keményen megkopasztották. Az új gem lvl20-on alig ad több crit mutit, mint a régi lvl5-ön, a quality az meg 2%-ról ment le 0,5%-ra
.
All shields have had their block chance reduced. - RIP Aegis...
CoD, Crest of Perandus, Lightning Coil, Rumi's Concoction(bár ettől ez még ugyanolyan drága lesz
), The Bringer of Rain nerf... Szó szerint RiP max block. Örülhet az ember, ha el tudja majd érni az 50%-ot, úgy hogy marad dmg is...
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Most azzal az a baj, hogy szerintem elég llett volna az, hogy a spell dmg node-ok hatnak rá. Ehelyett most kapott egy rakat phys dmg-s node-ot, meg talán flat dmg-t is. Igazi melee szopatós skill lesz partyban a folyamatos knockback-el. Tuti nem lesz népszerű kari, mint annó a lightling trapper, amikor még nem volt optimalizálva a skill és szétszaggatott minden gépet.
-
Nordic
Közösségépítő
Micsoda???? Az nem én voltam, hanem a mások Nordic nevű fórumozó, aki Diablo-fan
Megkövetem magam...szerintem kell csinálnom egy Flameblastos karaktert
- (nem akarok magyarázkodni, csak sosem használtam, és külső szemlélőként elég gáznak tartottam, hogy amíg ttolod a charge-okat addig csapkod téged mindenki).
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
-
scar07
tag
Oli csinálnál egy képet a skill tree-dről meg h milyen skilleket használsz? A felét se ismerem annak ami a droppos képen van neked a gyorsgombokon
(a portál meg a vulneb megvan meg azt a tűzcsóvás valamit is használtam már de a többi az homály) Meg h tudsz 6 aurát használni ?
Előre is köszi
-
-
-
Alendaar
tag
Köszi, este megnézem...
Elindítottam egy marát kb. ez alapján:
[Newbie Friendly MARAUDER MELEE BUILD v5.1]2 nap játék után 45. szintű, ha jól emlékszem!
-
had423
aktív tag
Hát most kezdtem a játékot nem szívesen kezdeném előröl, hátha még meg lehet menteni. Van 71 hátra pontom +4 refundom.
Jelenleg itt tartok. Egy kicsit keszekusza, de te merre haladnál tovább? Vagy melyik buildre próbáljam átalakítani?
A fireballokról nem szívesen mondanék le, de totemet én is használok. -
-
-
-
Nordic
Közösségépítő
Oké, csak amikor kb minden 3. ütésed desyncel az már nem olyan egyszerű jelenség. Nekem ilyen a melee splash. Az átlag desyncet már csuklóból felismerem, tudom mikre kell figyelni, milyen ún. előjelei vannak, reflexből megy is az oos. Viszont ennek is van egy 15 sec-es cooldownja szerver oldalról, ami miatt számomra a melee spalsh egy használhatatlan skill. Túl sok számítást végez a játék annál a supportnál, így számomra kb játszhatatlan minden melee kaszt, ami nem ground slam-es. Ez az egy ami az eleje óta febasz, mert konkrétan nem tudok rendes melee karit csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest