Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #42593 üzenetére
Jah nem, bocs, a 2ről. Abban nincs még mapos, ne keressem??
-
cibus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #42587 üzenetére
Nem látok ilyen map stash tabot. Milyen néven fut?
-
cibus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #42583 üzenetére
Szóval épp ezen a hétvégén van...?!
Amit adott a 2 azt 300 pénzt, van esetleg érdemes elkölteni másra is (ami megéri), vagy csak tabra? Skin pl nem érdekel. Más esetleg ami megértheti? -
cibus
aktív tag
Mikor lesz tab sales?
-
cibus
aktív tag
Hali. A poe2ben pár küldit végig toltam partyban és bent maradt 6 quest item, pl 3 musroom. De a küldi elvileg kész lett. Hogy lehet ezeket kidobni, mert engedi?!
-
cibus
aktív tag
Halló!
Valaki le tudná írni az orbok értékét sorrendben? És hogy kb melyik mennyit ér egymáshoz?
Nagyon köszi!! -
cibus
aktív tag
Monk?
[link] -
cibus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #42447 üzenetére
A poe2ben gondoltam
-
cibus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #42444 üzenetére
?
Van esetleg link? -
cibus
aktív tag
Szerintetek melyik kaszttal lehet a leggyorsabban clearelni mapot és végig szaladni az act-eken? Van ilyen one shot-os, vagy 1-2 skikkel operáló Build ami ilyen és tényleg jó és gyors? Amihez nem kell rögtön megvenni mindent a traderől
-
cibus
aktív tag
válasz
Pocok256 #42431 üzenetére
nekem ez, az írásból azért nem ennyire egyértelmű. elolvastam a linkelt forumot és nekem nagyon az jön le, hogy a cuccok is egy "teljesen más early ligában" maradnak , hogy amikor kijön az 1.0, akkor azokat nem fogod tudni használni, gondolom, hogy ne legyen előnyöd a többi játékossal szemben, akik akkor jönnek, hogy indulnak lvl1-ről az új karival semmi cucc nélkül, neked meg már meg van kb minden egy karihoz.
ez még mondjuk elfogadható. DE!
én attól félek különösen, hogy fizettünk érte, mert az a 300 játékbeli pénz levásárolható, pl stash-re. na az akkor lenne nagyon köcsögség, ha ezek a cuccok, stashek stb. sem lenne használható a többi új 1.0-s karival. mert az akkor tényleg kidobott pénz volt.
nagyon remélem hogy nem így lesz, de sajnos ezt vélem felfedezni a sorok között :/ -
cibus
aktív tag
Segítsetek!
Miért van az, hogy a poe.com/trade2 oldalon nem tudok megvenni semmit? Vettem már prémium stash tabot is és semmi. Rámegyek a trade oldalon bármire, hogy direct whisper erre hibát ír ki mindig, hogy érvénytelen lekérdezés; fiókja nem tudja használni ezt a funkciót.
Mi a gond? -
cibus
aktív tag
Valaki írna, ha vége van a karbantartásnak a 2ben? Köszi!
-
cibus
aktív tag
válasz
Har_melin #42389 üzenetére
Nekem az nem tiszta, hogy megveszem steamen, akkor hogyan vonom össze a kettőt? Mert akkor egyből berakja a könyvtárba. És akkor mondjuk regisztrálok egy újat, oké. De az honnan fogja tudni, hogy nekem megvan? Akkor ott is be kellene regisztrálni egy game seriallal, nem csak egy emaillel, nem?
Amúgy most gyors kipróbáltam az 1et, semmit nem kér. Feldobtam, rányomok steamen hogy játék és megy
-
cibus
aktív tag
Ha megveszem a 2-t steamen, akkor elég csak ott telepíteni és indítani, vagy kell egy regisztráció a poe2.com-on és úgy belépni, vagy ez hogy működik?
Köszi -
cibus
aktív tag
válasz
crazygamer75 #42352 üzenetére
Baszkiii! Akkor átbasztak minket a mobilunkkal is!!! Feleslegesen kifizettük a 120Hz-es telókat. Miért a +90Hz felár?
(Csak VICC!!! SENKI NE VEGYE MAGÁRA!!!)
-
cibus
aktív tag
válasz
crazygamer75 #42338 üzenetére
Fluid 30? sose voltam konzolos
Inkább venném vissza a grafikát...De azért köszi szépen a választ
-
cibus
aktív tag
válasz
zsirfecske #42333 üzenetére
Javult valamit?
-
cibus
aktív tag
Halló! Van valakinek
i5 8600k + gtx 1070 körüli gépe? Hogy fut rajta FHD-ban? -
cibus
aktív tag
[link]
Próbálja ki akinek megvan a game -
cibus
aktív tag
válasz
zsirfecske #42310 üzenetére
Szerintem az a 3050m az max 4 giga lehet.
Jó, gondolom hogy elindul, de azért egy ilyen játékot nyomni ilyen atom csúnyán?
Max akkor marad az asztali gép (1070+8600k), csak nem akartam ülniAmúgy ha megveszem mondjuk steamen és nem jól fut, akkor vissza lehet kérni a pénzt?
-
cibus
aktív tag
válasz
zsirfecske #42306 üzenetére
Ooo, ebben csak valami 10gen kicsi i5 van, meg egy sima 3050. Főleg a 3050 miatt félek, nem egy combos cucc. A hűtése a gépnek meg siralmas
-
cibus
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok -e?
Van esetleg arra bármi mód, hogy kipróbálja az ember a POE2-t hogy hogyan fut el a gépen? Oké, ott a gépigény.hu pl, de mivel egy laptopról lenne szó, ezért nem mindegy, ha 150%on pörögne a venti...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest