- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Callisto
őstag
Currency és map stash tab. Premium tab, ha akarsz árulni geart. Maradékot szerintem tartalékold és majd meglátod mire van leginkább még szükséged. 2-3 hetente szokott sale lenni stash tabből. Tulajdonképpen csak tab-re érdemes elkölteni. Más nem igazán van ami kényelmi funkciót adna.
-
-
-
Har_melin
addikt
quest cuccokat nem szokta engedni kidobni az inventoryból, pont azért, hogy nehogy véletlenül elhagyd őket.
Vissza kell menni az üstös banyához az Apex of Filth-ben, és bedobni őket az üstbe. elvileg egy-egy qualitys life és mana potit ad, szóval semmi extra, de a gombák foglalni fogják a helyet. -
-
-
Har_melin
addikt
Tovább megyek: az 1-ben megvásárolt extrák a 2-ben is élnek, legalább is, amiket eddig portoltak. megvan az összes eddig megvett stash tabom, megvannak a prémium és liga specifikus tabjaim. Sőt pár korábban challenge-ekért kapott mtx is működik már. A map tab portolását már bejelentették, a következő nagyobb patch-csel jön.
Fölöslegesen látsz rémeket.
-
Siriusb
veterán
-
crazygamer75
tag
A poe accountodba konkrétan a steam accountoddal tudsz belépni. Path of Exile oldalon sign in képernyőm a belépés-nél ahol kér email-t +jelszót, ott az alatta lévő sorban ott vannak az egyéb belépési lehetőségek: Steam-Epic-Xbox-PS, ott simán rámész a steam ikonra és a steam-es bejelentkezéseddel már bent is vagy (persze ha elötte beléptél a steam-re.)
-
Har_melin
addikt
nincs game serial, ez (mármint a Poe1) egy ingyenes játék. Accountot kell csinálnod hozzá. A kettőhöz sincs semmi serial.
De komolyan nem értem, miért kérdezősködsz? Leírtam, hogy mit csinálj, hogy kiderítsd, van-e accountod? Ha játszottál már az 1-gyel, akkor kellett legyen. Lekérdezed, belépsz, a weboldalon felül rákkatintasz az account nevedre és a manage accountnál megnézed, össze van-e kötve a steames accountoddal. Ha igen, akkor örülsz, ha nem akkor összekapcsolod. Látatlanban senki nem fogja megoldani helyetted. -
Har_melin
addikt
Nekem lokálban van, de őszintén meglepne, ha a steames verziónál nem kérné az accounthoz tartozó mailt és a hozzá tartozó jelszót a játék indításánál. Telepíteni lehet nélküle, játszani tudtommal nem, de majd olyanok megmondják, akik steamen keresztül játszanak.
De a legegyszerűbb, ha felmény a játék oldalára és megrpóbálsz belépni a jellemzően használt mailcímeddel. Kérsze egy elfelejtettem a jelszót frissítést, belépsz és ki fog derülni, él-e még az accountod. Emlékeim szerint volt egyszer egy nagy alvó account törlés, de lehet, hogy erről is csak szó volt. -
crazygamer75
tag
Igen azzal is, meg a HDR tv-vel, a 8k-s megjelenitővel, azzal hogy 1 csepp jar mosogatószerrel elmosol egy esküvőre való csetreszt, vagy hogy egy mérőkanál mosószerrel kimosod a focipályát betakaró plédet (mekkora mosógépben?), az 50 000 Hz-et megszólaltató fejhallgatóval, stb, stb. Ez NEM vicc, és jó lenne ha mindenki elgondolkodna rajta, hogy mennyire is vagyunk hülyére véve a reklámok és a hangzatos szlogenek, PR fogások által.
Vannak akik ezeket az infókat megkajálják 1000-el, és vannak akik átgondolják.
Amúgy lassan reptetve leszünk a fórumból, mivel erősen túlzásokba esünk, és semmi köze az irományainknak a Poe-hoz. -
crazygamer75
tag
Én biztos nem nézek egy homályos, recés ocsmány grafikát, csak azért hogy az f1-et megnyomva lássak egy 200 fps-t mutató számlálót, miközben a fix 30 fps-el tökéletesen akadásmentesen, teljesen folyamatos látványt nyújt a game (kb kismilliószor kitárgyalták kismillió helyen, hogy az emberi szem+agy nem is igazán képes felfogni másodpercenként 25-30 képkockánál többet).
-
crazygamer75
tag
Gyengébb gépem van, ryzen 5 2600, nvidia 1660 6gb vga, 1080p-n szinte minden beállítás high, jöhet delirium alatt breach, simán megy. Egy a titka, fix 30 fps-re állítottam (csilliós fps huszárok kíméljenek, 30 fps-el totál fluid a game), elötte ha szabadjára engedtem az fps-t, folyamatosan droppolt 15-150-ig.
-
Pocok256
veterán
Hát ja nincs túl jól jól optimalizálva mikor partyba vagyok haverral én monk ő Huntival és mindketten elekzdünk a mapon egy heylen darálni mindeféle villám fagy és egyéb effekt akkor bőven van hogy bedroppol 60 fps alá. De ez mondom kb játék idő 1% a persze attól még idegesítő. Bár jobban idegesít a x3d töltés crash bug .... azt nagyon kijavíthatnák végre a windwosal együtt.
Annyi hozzá tartozik hoyg 4k ba játszok native semmi dls és egyéb felskálázás hanem csak sima native 4k mindien maxon.
-
-
zsirfecske
addikt
az kicsit sovány lesz sajna, de elindulni tuti elindul. de most kíváncsiságból rákerestem aprón a poe2-re, és kidobta ezt a notit, 1050-el azt írja a hirdető hogy nyomta vele
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged