- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
Rendben, ugyebár ezzel a buildel a fire dot multipliert meg a dot multipliert kell halmozni, skillfán is, illetve az EA skill szintje minél magasabb legyen.
- amunak ha drága a + skilles akkor legalább dot multi legyen rajta
-6 linkből vedd ki a faster attack supportot, cseréld elemental damage with attack supp-ra
-a következő ringekből vedd fel vmelyiket vagy mindkettőt: the taming, polaric devastation(bal oldali slotba tedd ezt), ha rare ne hiányozzon róla az inc. elemental damage with attack.extra1: skill fa módosítás, cluster jewel ág, elemental eq-tól jobbra eső ágat visszaszeded és kiraksz egy jó kis large-medium cluster ágat sokkal jobban jársz, így watchtower mehet amura olajozva.
extra2: rain of slpinters jewel, ezzel 3-at lő egy ballista nem csak egyet, igaz picit kevesebb alap dammal, de sokkal durvább a több nyíl.
extra3: átállsz mana fogyasztásra így befér a lifetap helyére az empower akár egy 3-as szintű is sokat dob az EA-n.
extra4: quiver: dupla dot multi sima + fire is
Egyelőre ennyi, az extra opciók a drágább fejlesztések.
(igen amúgy azt én is láttam hogy a damom több mint 10x-ese a tiednek, 3M vs 35M)
-
Edge
veterán
Ez nekem nagyon fura amit írsz mert én csak 2 modot kerülök: a 70%ailment és a no mana regen. Minden más jöhet dupla curse mapok, bármi. Ha megakadtál 90en akkor fuss xps mapokat csapatban, aztán ha megvan az a pár szint ami kell utána mapozz tovább.
Linkeld már a karidat plz.TrollBalint, tyű elég low cuccokban tolod, de igen van pár cucc, majd keressük egymást.
-
TrollBalint
addikt
Én is azt indítottam, még csak most sikerült eljutnom mapozásig. Szerintem elég jól bírja, annyit ez is fekszik, mint a többi karaktereim, de elfogadtam, hogy ilyen az én stílusom
Nekem a currency volt nagy gond, fejlődés alatt, nem volt orb of chance, nem tudtam időben megvenni a EA gemet és Act 5-ben mikor sikerült, akkor meg harmatgyenge volt. Valami Act 6 környékén tudtam rá átváltani, de onnantól sokkal simább volt.
Főleg, hogy lementem Heistbe level 55 környékén és kb. 68-ig ott maradtam. Nem így terveztem, csak mindig szintet léptem, akkor vettem új kontraktokat, hogy felhúzzam a gyerekeket legalább level 2-re. Meg hát estek is normális cuccok a fejlődéshez.
Most a mapozásra kíváncsi leszek azért... -
LittleBoss67
aktív tag
Jó kérdés. Amikor csináltam a delit, annyira lekötött, hogy nem is próbáltam az abysst. Valahogy mindig elszaladtam mellette. Gondolom tudat alatt soknak éreztem az egyik feladatot is, és azt akartam jól letudni. Főleg, hogy ha abysst megszakitja valami, akkor bukta, de a deli valamit fog dobni.
Abysst amúgy főként mob sűrűség és a sok xp miatt vettem be, legiot meg mert hamar le lehet tudni. Ráadásul jewelek potyognak jól, ami kevés helyet foglal.
Ma nem, de holnap rápróbálok. -
-
Har_melin
addikt
Nem azt mondtam, hogy a ninja haszontalan, azt meg végképp nem, hogy valaki a semmiből a saját feje után menjen. De fenntartom, hogy ha nem látod, hogy mit követel meg az adott build (és azért a ninján sincs túl sok olyan, amiről ne lenne videó), akkor belefuthatsz a te játékstílusoddal ellenkező, alkalmasint élvezhetetlen választásba.
Maradva a konkrét példánál: amit leírtál, ott lehetnek kisebb-nagyobb eltérések a fán és a gearben, de egyik sem jelent érdemi változást abban, hogy hogyan kell játszani vele. -
Har_melin
addikt
Én azért nem támaszkodnék még 800 órával sem a ninjára, mert az szimpla statisztika. Semmit sem látsz abból, hogy hogyan kell játszani egy builddel.
Pl. (extrém példa) a túlélése azon múlik, hogy mennyire pontosan tud elmozogni a támadások elől - helyre és időzítésre egyaránt. Ha ez valakinek nem fekszik, akkor beleölheti az isten pénzét, akkor is esni-kelni fog. Utána leírja, hogy szar a build, pedig egyszerűen csak az ő játékstílusához nem passzol.
Ugyanez pepitában az olyan buildekkel, amelyek feltétele, hogy a buffok soha ne jöjjenek le rólad. Kicsit lassabban játszik, mint a példakép, vagy csak kevésbé feltuningolt mapokon, kevesebb monsztával és máris ott áll pucér fenékkel. -
Rayner
őstag
hát én olyan 4000 órával sem támaszkodok rá
nyilván azt meg lehet nézni mi az aktuális meta és mivel játszanak az emberek, de igazából egy iránymutató. az ottani buildeket is kellő háttérismeret hiányában sose rakod össze, illetve olyan mekkelek módon--jóvanazúgy- megoldással lehet, de legtöbbször valahol elfogy a karakter. ezért jó Critti streamje mert elmondja melyik item miért olyan amilyen és mit csinál illetve mit nem csinál ha nem úgy van összerakva.
-
Rayner
őstag
-
brunnehilde
senior tag
Uber pinnacle bossokra gondolsz, vagy simákra?
A simákat már bármilyen működőképes builddel le lehet nyomni, uberekre meg vannak brutál dps-es farmoló buildek. Nem is olyan drágák tudtommal. És akkor a kérdésedre is választ kaptál, inkább dps kell ezeknél, mint védelem. Nézz körül, lehet itt is tudnak ajánlani egy-kettőt, de ennyivel ligakezdés után már kevesebben olvassák a fórumot.
-
TrollBalint
addikt
A void sphere-t nem ismerem, de kipróbálom
köszi
A blight eléggé meg tudja tolni a bossok hp csíkját lefelé, de igen. Ahol nagyon mozogni kell, ott annyira nincsen idő, viszont abban bízom, hogy sok kicsi sokra megy alapon (mivel vannak skill duration növelő nöde-ok) még úgy is tudja pakolni valamennyire. Plusz, azzal nyugatom magam, hogy ilyen helyen a boss is többnyire mozog és a totem sem lenne jobbMeg a blight lassítja is (bár bossokon ezt nem venni észre).
Nálam a withering step az alap, és a bal gombon van, egy second wind-del. Plusz van még bent egy flame dash is (egy időben volt bent vaal righteous fire, de mindig elfelejtettem használniúgy hog inkább portal gemet raktam be).
A Bane nem hangzik rossz megoldásnak, de én lusta vagyok cserélgetni, plusz bane így is van bent, azzal rakom fel a despair-t a contagion mellett meg ott az arcane surge, az jól jön boss-ok ellen, így azt is elnyomom. Amúg yis reflex már, hogy mielőtt ED-t nyomok nyomom a contagiont is.
Sirust lenyomtam kvázi simán 2 halállal, aw6-on (most jönne az aw7 de most már megvárom, hogy elérjem a 95-t) Anno szintén ED-vel tudtam megölni, nekem mással nem megy
Egy időben probálkoztam cserélgetni páncélt, most Hyrri's Ire-t használok, de volt amivel +1 átkot tehetek fel, meg kipróbáltam azt ami ad ~45% area effectet. (Persze a nevük most nem jut eszembe) ez utóbbi nem volt rossz, de a 10% dodge azért hiányzott, withering steppel így is maxon volt, de ugye rövidebb ideig
-
Win-T
őstag
-
Edge
veterán
a ray, pedig flame dasholtam, amúgy 3x majdnem kinyírt fel tudtam tpzni, 3x gyűjtöttem újra a seregem, 4.re megölt és utána láttam hogy ő is beledöglött... legalább ennyi bakker
de komolyan fingom sincs mi lenne akkor jó ellene képzelem akkor savronne milyen lehet a9-ben.... omg
Jah ofc respect annak aki a gauntlet actokat végigtolja.dante3:
én egész addig ownoltam mindent piety meg engem, qrvanagy wtf volt hogy ez miez. -
Edge
veterán
Szupi
Érdemes minden eltett cuccot végig nezni awpt-vel, főleg jewelek között bújhat meg több exas cucc jellemzően. Pl. Large cluster jewel 8 passive 12% cold dam, ráforgatsz par alchemyt addig amíg 2-3 notable passzívot nem ad és maris 1-2 exa ha extra mákod van akkor meg 10-15exa. Én ezt csinaltam egy ideig megvettem a sima alap jewelt 8 passive 12%colddam olyan 40-50c volt pár hete aztán nyomtam rá a scourt meg az alchemyt(vagy orb of binding), volt olyan rollom ami 10+exat ért. -
brunnehilde
senior tag
Persze. Eleve annyi item van a játékban, hogy elég nagy mázlidnak kell lennie, hogy pont az essen ki, ami a buildednek a legjobban megfelel. Igy, hacsak nem SSF-et tolsz (ami kezdőként nem biztos, hogy ligában a legjobb ötlet), alap a trade. Bármi ami értékesebb esik, eladni, aztán annak az árából javitasz a buildeden. Sokat kell játszani, hogy belejöjj ebbe, mit éri meg felvenni, mivel nem érdemes vacakolni, de ebben sokat tud segiteni az item filter.
-
TrollBalint
addikt
fejlődés közben (kb. Act 9-től) már lehet csinálni a chaos receptet, mire végzel Act 10-el lesz annyi currency-d, hogy tudj venni egy-két dolgot, amivel legalább a fehér mapokat tudod farmolni. Ott folytatod a chaos receptet meg ha esetleg találsz valami jót, akkor vagy eladod, vagy megtartod magadnak.
Delve-re is mondják,l hogy jó hely lett, hamarabb esnek a jobb fossilok, de én sose voltam nagy Delve-es, mindenesetre ki lehet próbálni. -
TrollBalint
addikt
Ultimatumból elég sok chaos esett, főleg a liga elején. Illetve én elég sokáig szoktam a chaos recepteket is csinálni. A normálisabb, de alapvetően semmi különleges cuccokat liga elején lehet eladni jobb pénzért (pl. öv sok life + resist-tel) Ez az előnye is egyben, mots már olcsón lehet ilyeneket venni.
Meg hát a sok játék, ha nem is egyenesen, de arányos a currency mennyisége a futott mapokkal. Az, hogy valami drága cucc kiessen, az csak mázli kérdése, vagy bejön vagy nem, nem érdemes arra hajtani.
Heistben (főleg az elején) a blueprintekkel lehet esetleg pénzt szrezni, esetleg a div cardokból (ez utóbbi inkább csak tipp) valami jó kis unusual gem-es blueprintet futsz. Én ott mindig megnézem melyik gem mennyit ér és azt veszem ki (mert hogy jellemzően nincsen ott olyan, aminekem kellene) -
Genji
őstag
1. Erre nem tudok válaszolni saját tapasztalt híjján.
2. A bossok legtöbb projectile sebzése 3-5K környékén van, ezért mindent érdemes kikerülni. Vannak olyan tankos extrém drága (pl aurastacker) buildek amik elvileg bírják facetankolni a bossokat, de mi halandók kerülgetjük őket.
3. Abszolút kezdőbarát a cyclone gladiator. Tankos, van sebzés, és szerintem elég fun is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged