- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #11242 üzenetére
Két eset van: vagy a saját örömére játszik valaki, vagy valamilyen virtuális pöcsméregetésért.
Az első esetben igazából semmire sem kell beruháznod. Ha élvezed így is a játékot, akkor játszol vele - ahogy éveken át a premium és currency tabok megjelenéséig is játszottak vele. Eldöntöd, hogy megér-e a kényelem neked valamennyi pénzt, de ha igen a válaszod, akkor sem lesz jobb a drop. "Előnyről" pedig itt értelmetlen beszélni, hiszen nincsenek limitált mennyiségű cuccok, amiből ha másoknak már esett 200, akkor nekem már nem marad, tehát muszáj minél előbb megszerezni.
A másik a ladder/race/egoboost akármi, ahol az a lényeg, hogy villoghass, te jobb vagy másoknál. Hát, az edzés és a hatékonyabb felszerelés minden versenyzésnél pénzbe kerül, legyen szó akármilyen sportról.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #11239 üzenetére
Nem szoktam nézni a srácot, nekem a beszédtempója, hangsúlyozása nem jön be, de speciel ebben a videóban jókat mond.
A premium tab, etc témához: igen, egy premium tab és egy currency tab pénzbe kerül. (Az mtx-et nem veszem ide, mert ha sokat játszol azzal a builddel, akkor anélkül is tudod a hatósugarat.) Gyorsítják a trade-et, márpedig azt mindehol leírják, hogy alapvetően a sok pénz a hatékony játékból jön, amikor sokat vagy pályán és keveset a HO-ban.
De egyrészt ezek egyszeri beruházások, nem fogyóeszközök, amiket újra meg újra pótolni kell, és ahogy a diablós hasonlatodban írtad is, ezek csak lehetőségek a gyorsabb akkumulációra - se könnyebbek nem lesznek tőlük az ellenfelek, nem változtatnak az rng-n, nem adnak nagyobb sebzést, több életet, semmit. Attól, hogy vérpistike vesz magának kétszáz premium tabot, ha nem játszik - és nem tanulja meg a játékot - semmivel sem fog jobban állni, mint akinek még az sincs.
-
-
-
Jimy83
aktív tag
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #10837 üzenetére
Én is azt írtam, hogy a Starforge és az AD endgame, éppen erről volt szó. Az Abberath tényleg jónak néz ki, de ugye egy 3,5 exába kerülő csizmát azért nem akarsz "levelező" kategóriába sorolni? Ezen az alapon a Headhunter is az, elég hozzá a 40-es szint. Sok játékosnak összesen nem jön össze ennyi egy ligában. Perandusos csuka alatt nem tudom, mire gondoltál, de ez eddig két db cucc volt - mennyi, két-három év alatt? Hála istennek, hogy időnként kitalálnak használható, nem egyligányi dicsőségre kárhoztatott cuccokat is, de én is úgy érzem, hogy az új unique cuccok mennyiségéhez képest nagyon kevés az olyan, amelyik nagyon sokféle buildhez a játék jelentős részében használható.
-
-
válasz
simondr #10834 üzenetére
Érdekes amit mondasz, mert két népszerű DP buildet néztem, az egyik semmilyen spell damos fegyvert sem használt, a másik meg a kardot amit én is.
A 70+ resist alatt mit értesz? Nincs olyan rare cucc ami bármire is 70-et adna... A Khaom meg a buildben volt, és valóban jól jön, hogy nem tudok lelassulni.
Igen a tömegben nincs gond, ott nem üt le senki és a clear speed is atom jó. -
válasz
simondr #10825 üzenetére
A gyűrűk a ~90 life hiánya miatt kuka, vagy másért is? Azokkal tartom szinten a resisteket. Divinárius a spell dam és a crit miatt van, felbuffolva is csak kb 40e a dps, tehát szerintem kell a spell dam.
Bossok 1hitelnek általában, vagy nem tudok eleget leechelni még úgy sem, hogy a Cloaked in Savagery aktiválódik és aurából is kapom, vagy pl ahol burning man a boss, ott előbb leolvad a life mielőtt meg tudnák nyomni egy flaskát.
Az élet szopós cwdt kombinációt nem ismerem.
Az öv nagyon jól jön tömegben, kb hatszor nagyobb attack speed adódik mikor beszívom a lelkeket.Kb ennyi eddig
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #10827 üzenetére
Mindegyik inkább endgame cucc, már csak a megszerezhetőségük miatt is, (bár a sisak darabjai nem tudom, mennyire esnek az alsóbb szintű beachheadeken), ráadásul egyik sem drop item, külön quest(ek) kellenek hozzájuk, ami még jobban limitálja őket. A TB-nél további kérdés, hogy a liga után mennyire lesz elérhető.
Egyébként rosszul fogalmaztam, nem értékállót kellett volna írnom, hanem időtállót. A Tabula vagy a Belly nem azért minta, mert olyan drágák lennének, hanem mert ligától, aktuális bufftól/nerftől függetlenül évek óta kulcsdarabok. Lehet, hogy előbb utóbb ezek is áldozatul esnek majd valamelyik módosításnak (ahogy pl. korábban a Blood Dance, vagy a Lightning Coil volt kvázi alapdarab, ma meg szinte senkinél nem látom), de egyelőre ezek olyan darabok, amelyek a játék nagyon nagy spektrumában használhatók nagyon jól, nem csak egy-egy unique specifikus buildben.
-
-
Dinasti
senior tag
válasz
simondr #10528 üzenetére
Pont ez az hogy 1 szerubb a lootolas konzolon. Csak melle állsz és a gomb. Amúgy én is átmentem konzolra kíváncsiságból de maradok is ott. Brutal jó port lett tökéletes irányítással stabil 60 fps 1080p grafikával.
A piac még gáz mivel kevés a játékos és aki tolja se vesz rögtön prem tabot. Meg az árak is betegesek. De szerintem ez változni fog. Sajnos én csak laptopon toltam bár maxon futott a játék de így a 108 cm és TV-n elég élvezetes a 15,6 os kijelző után.😁 -
front3r
őstag
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #10495 üzenetére
Én is így gondolom. Amikorra valakinek már annyira betelik az alap hat tab, hogy szüksége lesz rá (most csak olyanokról beszélek, akik amúgy nem költenének), addigra már játszott vele alsó hangon 30-40 órát. A CT kijön egy 100-as csomagból, 10 dollár. Akinek ennyit nem ér meg, hogy ezután is tudjon gyűjtögetni, az vessen magára.
-
-
-
Mirman
őstag
válasz
simondr #10247 üzenetére
Nagyon jónak néz ki. Nekem csak két kérdésem lenne : Az első hogy mennyi a lifeod és a mana-d összesen és mennyire bírod az ütéseket? Mert látom hogy MoM buildet csinálsz mana poti nélkül ami elég bátor lépés .
A második kérdésem hogy minek a dual curse hogy ha csak egyetlen átkot használsz az Orb of Stormal ?
-
-
-
-
-
-
-
alpihun
senior tag
válasz
simondr #10207 üzenetére
Ehee, így már másképp fexik a leányzó.
Egyelőre akkor megbékélek az inc aoe hiányával, de ha lesz carcass jack és szerzek valami quality BV-t akkor az már jó lesz úgy (az 5 link carcassom így effektíve egy 6link bármimássá válik).Na de így már 75% lenne a light dmg, arra már nem érné meg a megfelelő doryanis invitation övet hordani? Bár hp nincs rajta -resist viszont van elég-, szóval lehet megölné a moonbender csere lényegét.
-
-
alpihun
senior tag
válasz
simondr #10196 üzenetére
Hogyan lesz tankosabb? Valami hidden statról beszélünk vagy csak én nem látok sem a divinariuson sem ezen semmi defenzív affixet?
Vettem egy szinte perfect rollt s bv setupban phys to light cserélve crit strikes-ra s tesztelem, de vagy 300at esett le a tooltip.
Van spell echo és 67% increased cast speed a BV-n s nekem ez elégnek tűnik most.(#10183) Plazmacucci
A dupla divinariust hagytam is egyből, amint rájöttem, hogy úgy már nem lehet shield chargeolni.Most épp rare T7 mapeket futok elég lazán, nagyobbak még nem esnek.
-
-
-
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #9684 üzenetére
Nem vagyok en naiv, nagyon jol tudom, hogy botoläsnak szämit es utälom is az ilyen cuccokat.Viszont abban biztos vagyok, hogy egy ilyen bann sorän nem kapja meg mindenki azt ami neki jär...Rengeteg rmt-s van akik mäig vigan csinäljäk.Hogy lehet, hogy egyeseknek mär liga elejen olyan cuccuk van, amihez nekem tuti 2 honap kellene, hogy meglegyen.Ami dolgokat irtäl, hogy craft meg eladäs-vetel amikböl lehet penzt csinälni ez tiszta sor, en is csinältam mär.Viszont ahhoz, hogy craftolni tudj sok körrenszi kell, vagy különben csak a negativ reszet lätod az rng-dnek.A lenyeg amit akartam mondani ezzel, hogy persze hogy tilos a bot, persze hogy bann jär erte de sokkal többen csinäljäk, mint ahänyan lebuknak.Ha meg lebuknak akkor meg ott a multi acc, egyikröl a mäsikra menti at a cuccait, nehogy elkapjäk.
-
-
-
-
Plokon
csendes tag
válasz
simondr #9669 üzenetére
Köszönöm, majd megpróbálok alakítani ennek fényében a dolgokon.
A linkelt bulid gondolom a Atziri's Acuity Vaal Gauntlets-bol nyeri az insta leech et de az a 30Ex es ár nem igazán az én árkategóriámba esik
Szerintem lehet dodgeot hanyagolom ás ráfekszem a pure life alapú megoldásra az nem tudom mennyire működik, de már elégé zavaró amikor pl Izaro 1shotol lab utolsó felében mert ott volt az a crit.
Talán jewelekből + jobb gearbol és skill fa átrendezésből össze tudok hozni valamit. -
-
-
n1nja
tag
válasz
simondr #9560 üzenetére
LvL 68...
ránéznétek?
Touch of Anguish-t sikerült beszereznem, asc.pontokból még csak 2 van. -
Har_melin
addikt
válasz
simondr #9578 üzenetére
Megint csak egyéni értelmezés és nem biztos, hogy a játékban így lesz, de nekem a leírás alapján úgy jött le, hogy a Brutality nem is hat olyan skillekre, amelyeknek ele dmg a vége.
Tehát a példánál maradva nem a vele megtámogatott GC sebzésének a 40%-a marad, hanem éppen ellenkezőleg, a GC sebez amennyit és ahogyan sebez, a Brutality pedig mint ha ott se lenne.
-
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #9436 üzenetére
Az a gyürü meg tetszik, lehet be fogok egyet szerezni.Bär egy kicsit mär en is megcsömörlöttem a sok poorjoy rota-tol meg azert kisebb iramban de tolom.Lehet meglesz a 98as szint liga vegere, sajnos a 100hoz mär nincs lelki eröm.
Ismet megemlitenem, hogy mapozni vägyo embereket keresek, most mär 2-en jätszunk San kollegaval fixen, ö tölti be a support szerepet en meg puffogtatok.Mindegy milyen szintü vagy nem kell sok dps-t hozni csak a karidat, hogy az xp bonuszt megkapjuk.Szoval gyertek gyertek! -
Sárpac
nagyúr
válasz
simondr #9396 üzenetére
No persze. De vagy játszol a 2-3órában vagy tradelsz és sehova se jutsz 5 karival. Trade amúgy is reggel a leghatékonyabb könnyebb jó áron kifogni dolgokat este meg eladni. HH az kurva nagy mák mirror szint.
Jajj te vagy az iron?akkor nem szóltam.
De te nem 2-3 órát toltad tuti. Sokszor voltál fent reggel is egész nap hétköznap is.
-
-
Ramos_
tag
válasz
simondr #8948 üzenetére
szevasz pali
nagyon casual-be tolom már, de azért összedobtam egy nosztalgia freeze pulse karit a két új jewellel
nagyon fun de még csak low mapokon járok
itten van e
ha lesz időm még egy doedre ring megy rá + curse on hit warlords mark+ass mark kombó
elvileg perfect form chestet akartam meg is vettem, de rájöttem hogy azon nekem 4kék soha nem lesz
ilyenkor kurva jó az atziri chestha van ötlet jöhet
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #8696 üzenetére
OK, meggyőztél!
Akkor már csak az a kérdésem (a legeslegelső, nagyon tanuló karim óta nem játszottam zombikkal), hogy akkor náluk a három sztenderd minyon buff gem megy a sapiba (speed, dmg, life), jól gondolom?
Standardban megvan minden hozzá, még a 6L Shav is, a Montregult meg majd a patch után upgrade-elem az 5000 life-os változatra
és kipróbálom a félbehagyott karit.
-
Sheol
aktív tag
válasz
simondr #8692 üzenetére
Biztos lesznek azzal a fegyverrel buildek, csak nem a liga legelején.
Ahogy nézem torment leaguestone kell a megtalálásához, vagy divination card és jó adag szerencse.
Gyanítom nem lesz az olcsó mulatság, mert elég ritka lesz, bár ki tudja mit hoz a legacy league ilyen téren. -
Har_melin
addikt
válasz
simondr #8690 üzenetére
Matekban kijön, de értelmét nem látom, hogy valaki ezért keringjen körbe a skillfán.
Ráadásul itt ugye kezdő karakterről van szó, a 6L Shavronne, a 300 körüli reduced manás hubris meg a lvl4-es enlighten nem igazán ez a szint. (Alpha felejtős, a büdös életben nem lesz elég ES-e vele). És akkor nem beszéltünk arról, hogy a tényleges skillre marad egy max. 4L cucca - kivéve ha beszerez még egy 6L kétkezes fegyvert.
-
Mr_no_Name
tag
válasz
simondr #8680 üzenetére
Nem értem ezt igazából...nem a dps-e számít a minionoknak?
A raging spiritem most 900 körüli, a csontik pedig 400-at dpselnek.
Ha kiveszem a kezemből a wandokat akkor lópikula lesz a dpsükkel.
Egy aurás, raging spirites nekrót akarok összerakni igazából..sok, csontis, minionosként indultam de olyan szinten izmos a raging spirit, hogy arra szeretnék rágyúrni.
Valahol láttam hogy egyszerre lehet akár 7-8 aura is. Mivel soha nem volt palám a dió2-be itt pótolni szeretném ezt
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #8679 üzenetére
Lol en meg mär majdnem elkezdtem keresni poe forumon a buildek nevei között, pedig furcsällottam ezt az összeällitäst!
Közben ahogy neztem a howa st-t 2.6-ban, hät ez meg durväbbnak nez ki mint eddig.Rengeteg elemental node, reflect elleni vedelem.Ha lesz rä penz akkor nekem megint az lesz a kis terminätorom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest