Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
GICA666 #27959 üzenetére
Har_melin már válaszolt, azzal egésziteném ki, hogy gyűrűvel érdemes "beinditani", nagyban megkönnyiti a markok használatát. Azt a modot keresd, bőven van eladó, jó eséllyel találsz olyat, ami passzol a buildedhez: "Trigger Level 12 Assassin's Mark when you Hit a Rare or Unique Enemy".
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #27959 üzenetére
A curse ettől a ligától kezdve szétvált hexekre (ezek továbbra is működnek blasphemyvel, területre hatnak) és markokra, amelyek nem működnek a blasphemyvel és csak single targetre hatnak. Sajnos mindkettő továbbra is a curse limit hatálya alá esik, alap esetben vagy egyik, vagy másik lehet aktív, viszont a markok ellen nem véd a bossok curse resistje, mindig 100%-on hatnak.
A markot célszerű inkább gyűrű modként beszerezni, mert akkor a boss harcok alatt nem kell állandóan castolnod, ráadásul a rare monsztákra is automatikusan rárakod. A trashre meg úgy is fölösleges.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
GICA666 #17717 üzenetére
"Értem,de hiába klikkelek (support@grindinggear.com) erre, semmi nem jön be,ahova írhatnék."
Te figyelj már, néha szoktál gondolkodni is vagy csak úgy jön belőled a hülyeség?
Egyből az ugrott be, hogy: "Értem én, hogy gőzgép...de mi hajtja?"
Szóval:
Fogsz egy email kezelő progit vagy bejelentkezel kedvenc email felületedre pl. mail.google.com ahol elkezdesz írni egy új email-t, aminek címzett mezőjébe beírod a kérdéses support@grindinggear.com címet, írsz neki értelmeset a tárgy mezőbe, majd a levél tartalmához a tényleges mondanivalód és szépen elküldöd, ha kiírtad magadból a mondandódat.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
GICA666 #17641 üzenetére
En reszemrol ezt a tabot kicsit "magamutogatasnak" erzem. De en nem regota jatszom, szoval nem sok ertelmes unique-om van
#sirdond: En meg a Mercy-nel vagyok, majd ismerost megkerem reggel, hogy toljuk le, Boss mar ketszer elkente a szamat
(Bar akkor meg voltak hianyos resistjeim)
-
tiborv
aktív tag
válasz
GICA666 #16678 üzenetére
Nem a Te ládádat látják hanem a ladadban a tradere létrehozott fülön levő cuccokat a keresőben. Minden itemet betölt az ingame trade adatbázisba hogy ilyen fapadosan fogalmazzak. Ha valaki meg rákeres típus vagy név alapján akkor a te ladadban levő cuccot is látja de ömlesztve a többi játékos ugyanolyan itemevel egyutt. Nem konkrétan a te ladad nyitja meg.
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #16675 üzenetére
Először fel kell venned partyba, csak akkor fog működni a dolog!
A sorrend:
- vevő jelentkezik
- jobb klikk a nevén => "Invite to Party"
- beugrassz a saját HO-dba, kiveszed az eladandó cuccot a ládádból és várod, hogy csatlakozzon és megjelenjen
- ha sietne és hamarabb feljön a trade request ablak, mint ahogy kivennéd a cuccot, ne foglalkozz vele, különben nem fogsz hozzáférni a ládádhoz.
- jobb klikk az avatar ikonján => "Trade"
- ellenőrzés, ha rendben, akkor elfogadás
- illik megköszönni, legalább egy jobbklikk + ty üzenettelA Mercury Trade kiegészítővel mindez sokkal egyszerűbb, ha venni akarnak, akkor klikk a zöld plusz ikonon (ez helyettesíti a meghívást) a végén pedig a Thanks gombra rakott üzenenet automatikusan elküldi neki, nem kell külön írogatni.
-
Ellia
addikt
válasz
GICA666 #16671 üzenetére
Hívd be partyba és 90%-ban a hideoutban fog történni az adásvétel. Esetleg valamelyik központi városban de az ritka.
Ha a hideoutban vagytok akkor simán trade. Először nézd meg, hogy tényleg azt rakja be amit kérsz a tárgyért, csak utána fogad el.
Ha olyan contentet nyomsz ami közben akarod, hogy zavarjanak akkor írd be, hogy /dnd (don not disturb) és amíg aktív nem fognak tudni elérni (zavarni).
-
savior
őstag
válasz
GICA666 #16671 üzenetére
Úgy szoktuk, hogy az eladó (jelen esetben te) hideout-jában van a találka.
Chat ablakban jobb klikk a nevén a vevőnek és trade gomb (akkor jelenik meg, amikor a hideoutodban van).
A trade ablakban beteszitek, amit cserélni akartok, megnézitek a másikét, és utána lelehet okézni. -
tomazin
veterán
válasz
GICA666 #16667 üzenetére
Veszel premium tabot, beallitod, h publikus legyen, es amit odaraksz, annak be tudod allitani, h mennyit kersz erte. Ezt amikor belepsz egy progi beindexeli es latszik a keresoben.
Ha nem akarsz penzt kolteni, akkor van egy progi amivel be tudod indexeltetni, de ennek nem olvastam utana. Btw osszefoglalo? -
TrollBalint
addikt
válasz
GICA666 #15955 üzenetére
Egyszer egyszer velem is előfordul, tegnap az egész játékból kivágott se szó se beszéd. De az én esetemben arra tippelek, hogy lecseréltem az ATI videókártyát egy nVidiára és nem raktam újra a rendszert, hanem addig törölgettem, amíg jó nem lett a játékokban
Amúgy volt pár grafikai update ebben a játékban is, könnyen el tudom képzelni, hogy azmiatt nem fér össze a videókártyával. Ehhez kell vagy egy videókártya patch, vagy a GGG-nek valami frissítés. De ha már is járt így, akkor némileg könnyebb nekik nyomozni és biztos fognak vele foglalkozniszerk: engem most beengedett
-
sirdond
őstag
-
-
sirdond
őstag
válasz
GICA666 #15950 üzenetére
Én Frankfurt-on vagyok és órák hosszát tudok játszani megszakítás nélkül, akkor is csak azért lépek ki, hogy tartsak egy kis pihenőt.
Tegnap olvastam én is a tiédhez hasonló hibákról, de tippre ott szerintem valami a játékon kívül lesz a ludas (értsd, Op. rendszer szinten). -
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #15950 üzenetére
ott valami más gond lehet akkor. Időnként velem is előfordul, hogy kidob a játékból, de ez jellemzően akkor van, amikor (gondolom zóna eltolódás miatt) hirtelen sokan akarnak belogolni, mert mondjuk akkor értek haza a melóból vagy akkor ébredtek. Ilyen rendszeres, pár perc utáni crash még nem fordult elő.
A Milan server pedig ott van a legördülő listában a login oldalon.
-
simondr
senior tag
válasz
GICA666 #15948 üzenetére
Szia!
Én a "Milan" néven fent levő szerverre szoktam csatlakozni.
Még annyit,hogy mikor áll helyre minden,hogy lehessen folyamatosan játszani? Segítenétek?
Ezt sajnos nem tudom, de én is várom azon fórumtársak jelentkezését, akik elvégeztek egy OKJ-s jövőlátó tanfolyamot, ugyanis engem az érdekelne hogy mikor esik ki az első mirrorom.
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #15888 üzenetére
Nem kell semmit variálnod, egyszerűen akkora a tömeg, hogy más, nem szerver szintű problémákba ütköznek. Gondolom a +50%-os játékosszámra Chris Wilson csak nagyon nedves álmaiban mert volna gondolni.
Próbálnak valamit csinálni vele, már tegnap is volt hasonló. Addig sajnos csak az van, hogy be kell állni a sorba, elég gyorsan szokott fogyni.
-
tibee77
őstag
válasz
GICA666 #15165 üzenetére
Attol függ hogy rakott-e a vaal ra valamit vagy nem.ha egyszerüen csak corrupted lett akkor nincs semmi különbseg, ha viszont rakott ra valami hasznos implicit-et (modot) akkor az egyszerre jo is meg rossz is.az nyilvanvalo hogy miert jo az ha mondjuk van rajta egy ilyen mod hogy "+1 level of socketed gem".viszont ezzel az a gond hogy megvaltoztatja a level requirement-et.vagyis nem fogod tudni ugyanugy mar 1-es szinttöl hasznalni hanem talan csak 30as-tol vagy hogy mar pontosan nem emlekszem.ennyi elönye es hatranya van a dolognak.
-
TrollBalint
addikt
válasz
GICA666 #15139 üzenetére
Néhány gondolat, tipp (nem csak tier 3-ra, hanem általánosságban)
- Ezt írták többször is, 3 egyforma map-ért cserébe bármelyik kereskedőnél kapsz egy eggyel magasabb tier-ű mapot
- Csináld Zana daily-jeit, attól függetlenül, hogy sikerül-e, vagy sem, a készlete megújul és tudsz nála venni mapokat
- Az, hogy egy tier X-es mapon menj, nem feltétele, hogy melegyen a tier X-1-es map, nyugodtan lehet kihagyni mapokat
- Ha igyekszel megcsinálni a map bónuszokat, akkor nagyobb esélye lesz, hogy egy adott mapon essen egy eggyel magasabb tier-rel rendelkező map. Például, ha 5-ös ez a bónusz, akkor az azt jelenti, ha mész egy tier 4-es mapon, 5%-kal több esély van rá, hogy esik egy tier 5-ös map. Hogy mekkora ez a bonusz, azt az Atlas (G betű alapból) közepén lehet látni. -
AtHoS
nagyúr
válasz
GICA666 #15139 üzenetére
Már írták [link]
Más:
236-os szinten TR karival összeakadtam egy Zöld koponyás mine pályán valami Boss-al. Nekifutottam négyszer, de a harmadik??? fázisban mikor telepakolja a szobát rózsaszín oszlopokkal, amik véletlenszerűen valami sugarat forgatnak, ott lenyomott mindig, hasonlóan rózsaszín sugárral, amit eléggé meguntam, így hagytam is a fenébe
-
San398
őstag
válasz
GICA666 #15136 üzenetére
Érdemes mindig a mapokat ahogy írtad "felturbózni" mert nagyobb lesz a quantity a mapon (több cucc esik)
- Tier1-5-ig magic(kék), transmutation, ha rossz a mod rajta, pl. reflect akkor alterationnal lehet rajta változtatni
- 6-10-ig rare(sárga) alchemy, ha rossz a mod rajta, pl. reflect akkor scouring és alchemy-vel lehet rajta változtatni (vagy chaos orb de ez drágább szerintem, sosem használom épp ezért)
- 11 fölött én mindig teszek rá chisel-t és utána jön az alchemy -
TrollBalint
addikt
válasz
GICA666 #15133 üzenetére
Hello,
Azt nem igazán tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy kinyítod a mapot, de a mapozás "úgy működik", hogy akkor veszi teljesítettnek a mapot, ha megölöd a boss-t. (Fentebb írták, hogyan kell leölni, hogy a bonus is teljesüljön). Az, hogy mellette, ki mást ölsz meg, nem számít. Csak a boss a lényeg.
Ha egyszer teljesítettél egy mapot, onnantól kezdve az teljesítettnek számít, és nem veszik el. Mehetsz rajta újra, ha akarsz. Én szoktam olyat, hogy egy már teljesített mapon megyek egy kört, de a boss-t kihagyom, csak mindenki mást leölök. -
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #15125 üzenetére
- map beszerzés: első opció Zana. Ha megcsinálod a napi küldetését (amit ad, ha felvetted a HO-ba), akkor utána lehet nála mapot is vásárolni, naponta változó készletből. A fehér mapokból biztosan beadja előbb-utóbb a hiányzót.
- atlasz bónusz: fehér mapot legalább magic (kék), sárgát legalább rare (sárga) modokkal kell teljesíteni, hogy a bónuszt megadja.
- a mestereknél a legkönnyebben szintezhető szerintem Vagan, Tora és Elreon. Toránál néha sokat kell mászkálni a napi küldetésben, a másik kettő fix egy helyiséges feladat. Szerintem Zana mellett őket érdemes a HO-ban tartani és a napi küldetéseiket megcsinálni, a háromból az egyik jó eséllyel hamar eléri a lvl7-et és akkor fel lehet venni az összes többit is.
-
San398
őstag
válasz
GICA666 #15125 üzenetére
Itt van az összes map.Látszik melyik után mi jön, [link] A vendor receptben 3 egyforma mapot beadva a boltosnak egyel nagyobb tier mapot kapsz, pl. neked a Desert kell (tier2), ha megnézed a Desert előtti map a Beach, tehát ha 3 Beach mapot beadsz a boltosnak akkor kapsz egy Desert mapot. A mapnál akkor lesz a bonusz kipipálva ha Tier1-5-ig magic, 6-10 rare, 11-16-ig rare és vaal orbbal corrupted lesz a map amit megcsinálsz
-
San398
őstag
válasz
GICA666 #15121 üzenetére
Ha pirossal írja ki hogy "invite to hideout" akkor még ugye nem tudod behívni mert nincs hely a hideoutban. Az a mester akié a hideout nincs még elég nagy szinten! Ha lvl3 akkor összesen 2 mester, ha lvl5 akkor 4, ha lvl 7 akkor 7 master lehet a hideoutban. Ha megnyomod a create hideot-ot akkor Zana csinál egy új hideoutot nem a meglévőbe megy!
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #14858 üzenetére
a ranged attack totemet csak bow vagy wand attack skillel lehet kombinálni - azért ranged. Blade Vortex-szel nem.
Ráadásul meleé fegyverrel akkor sem működik, ha megfelelő skillt párosítasz hozzá, mert a te fegyvered statjait használja. Nem használhatsz pl. kardot és mellé a totemet. -
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #14850 üzenetére
ha szólóban nem minyonokkal játszol, akkor legfeljebb egy Incr. Duration, más nem. Esetleg Blasphemy, ha nem akarod manuálisan elsütögetni.
Arra figyelni kell, hogycsak hit-tel működik a leech és az endurance charge generálás is, a DoT sebzésből (Righteous fire, fire trap után maradó burning ground, caustic cloud) nem ad semmit.
-
tibee77
őstag
válasz
GICA666 #14725 üzenetére
En mar reg nem nezek be minden kö ala.nem eri meg (nekem) mert az nem jövedelmezö.nalam az a fun hogy minnel hamarabb nyomjam az endgamet, szedjem össze a jo cuccokat.elsö 2 karim pl eleg lassu volt.aztan csinaltam mindig meta buildeket amikkel gyorsan fejlödsz es gyorsan lesz sok penzed.azota el se tudom kepzelni hogy vmi lassu karival szüttyögjek.no offend ez csak a sajat velemenyem.mindenkinek mas fontos. 😊
-
tibee77
őstag
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #14454 üzenetére
breachlord splinter. 100 db-ból lesz egy breachstone, azt berakod a map device-ba és nyit egy pályán, aminek a végén az adott breachlord van. Mindegyik dob egy rá jellemző unique cuccot vagy egy blessing-et, néha mindkettőt. A blessing a cuccal kombinálva annak egy erősebb változatát eredményezi.
Xoph-nál eshet pl. a Xoph's Heart amu, ami a blessingjével kombinálva a Xoph's Blood, elég keresett amulettet eredményezi.
-
TrollBalint
addikt
válasz
GICA666 #14454 üzenetére
Ez egy régi eventből van, talán a breach-ből, és ez valami darabka, 100-at összegyűjtesz, és akkor jó lesz. Gondolom, mert nekem se jött még össze annyi
Én igyekszem elérni a 35-t, de ezen a nyáron, valahogy mindig olyan nehezen jutok gép elé, csak tudnám miért. Nem akarom a lakásfelújításra fogni, mert mindent arra fogok már lassan -
TrollBalint
addikt
válasz
GICA666 #14452 üzenetére
Nem, csak esélyed van, hogy kisorsolnak. Pl. 45 szint után azt hiszem 500 embert sorsolnak ki azok közül akik elérték legalább a 45-ös szintet, de ha jól emlékszem itt összevonják a PC-t, az XBOX-t, a HC-t, az SSF-t, szóval mindenkit, és közülük lesz 500 kisorsolva, akik kapnak egy fix jutalmat.
Har_melin: Meg mernék esküdni rá, hogy az előző eventél a vége után jött a láda is, legalábbis én akkor vettem észre, és mintha ezt írták is volna. Itt meg nem láttam leírva sem azt, hogy egyből megkapod, sem azt, hogy a végén. Ebből gondoltam, hogy úgy lesz, mint előzőleg.
-
TrollBalint
addikt
válasz
GICA666 #14446 üzenetére
Engem nem igazán az ingyenessége vonz, hanem ez amolyan jutalom, mert eljutottam az X szintig. (nyilván a level 35 nem egy nagy eredmény, de magasabb szinten azért jól esik, hogy benne vagyok abban az X szerencsésben akit kisorsoltak, meg Vasárnap kezdtem el, de még mindig csak level 5 vagyok és így nekem a 35 elérése is komolyabb kihívás)
-
TrollBalint
addikt
válasz
GICA666 #14444 üzenetére
Én is azon játszom, ilyen szempontból mindegy min keresztül játszol.
(#14437) Edge: Én mondjuk sose néztem, mennyibe kerül micsoda, csak azért írtam le, hogy kicsit teljesebb legyen a kép. Speciel nekem így, ajándékként valahogy jobban esik, még ha valami ócskaság is van benne, mintha vennék 2-3-t
-
AtHoS
nagyúr
-
TrollBalint
addikt
válasz
GICA666 #14430 üzenetére
annyi kiegészítés még Har_melin hozzászólásához, hogy level 35 elérésekor fixen kapsz egy ilyet (az event végén) Apocalypse Mystery Box illetve ezek után minden 10 szintenként részt veszel egy sorsoláson, ahol valamit lehet nyerni. (tehát 45. szint elérésekor, 55, 65.... így tovább). A sorsolásokon karakterenként veszel részt, a ládát pedig 1x kapod meg accountonként. Természetesen, ha van egy 56-os karaktered, akkor részt veszel a 45 és az 55-s sorsoláson is.
Valamint van egy forum, ahol látszik, ki hogy áll, ha jól emlékszem, akkor az első X helyezett is kap valamit.
itt a fórum hozzá: Incursion event non-hardcore forum -
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #14428 üzenetére
magaddal versenyzel, ugyan úgy, ahogy bármikor máskor. Bizonyos szintek elérésekor mtx-eket sorsolnak az azt elérők között (a részleteket nézd meg a honlapon), más bónusz nincs. Ami plusz az az, hogy garantltan három plusz mod lesz minden pályán, ami több monsztát, több dropot jelent és a végén ezeket meg is tarthatod majd.
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #13981 üzenetére
Cserélni gyakorlatilag sehogy, olyant nem nagyon fogsz találni, hogy adok egy csizmát a kesztyűdért.
A kereskedés legegyszerűbb módja ha csak vásárolni akarsz:
poetrade keresőben kitöltöd a lényeges mezőket (unique neve, rare cuccnál a típus és a keresett statok) bejelölöd a Has Buyout-nál a yes-t és keresés. Utána ami megfelel, annál a "whisper" gombra kattintasz és a játékban nyomsz egy entert és ctrl c-vel bekopizod, megint enter.
Ha szerencséd van válaszol, kapsz egy meghívást a partyba, elfogadod.
Kiveszed a ládából a szükséges currencyt, utána jobb klikk a tag ikonján és "visit hideout".
Várd meg, amíg ő kezdi a trade-et! Néha nem olyan könnyű megtalálni pont azt a cuccot.
Feljön a trade ablak, berakod a saját részbe a pénzt, ő berakja a cuccot, föléviszed az egeret mindkettőnek és Accept. -
-
Badlof2k
senior tag
válasz
GICA666 #13876 üzenetére
100 darabot ha ossze szedsz belole akkor tipusokkent egy egy Breachstonet lehet ossze rakni amit a Map Deviceba hasznalva portalt nyithatsz 5 kulonfele breachlordhoz
endgame tartalom tulajdonkeppen
chayula es uul- netol a keresetebbek mert azok a legritkabbak xop esh tul a gyakoribb szal akar meg profitot is lehet csinalni belole
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #13850 üzenetére
a vaal skillek elég változók. Van ami csak egy erősebb változata az alapskillnek, de pl. a vaal blade vortex egy plusz, erősebben sebző "önjáró" spinnert csinál a saját karid mellé, a double strike pedig egy kópiát generál rólad, vagyis ktten üthetitek az ellent.
A mostani átdolgozás előtt csak kevés hasznuk volt (talán a vaal clarity és a lightning trap kivételével), mert csak a killekből töltődtek, vagyis egy hosszabb boss fight elején el lehetett őket sütni, de utána annyi volt. Ez most változott, a bossoknak bevitt találatok is töltik őket, nem csak a kill.
Ennek járulékos eredménye, hogy most már elvben Izaro ellen is használhatók, aki mindig külön, új instance-ban jelenik meg, így nála mindig lenullázott gemmel kezdünk.
-
Mirman
őstag
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #13783 üzenetére
ha nincs, akkor érdemes előbb megcsinálni a többi szobát, megőrizni legalább egy portált, aztán visszamenni a városba, venni valami olcsót a traden és belerakni. 1 altért már kaphatók. Nálam mondjuk pont volt egy Honourhome (1alch), csinált belőle egy Baron-t (2 chaos).
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #13781 üzenetére
szerintem nem tábla, hanem oltár (gondolom a templomban találtad) és unique cuccot lehet belerakni, amiből csinál egy másik, azonos típusút (pl. sisakból sisakot)
második templom után: ez sokkal jobb liga lesz, mint az előző volt. Az egyetlen "gond", hogy ha az ember jól rakja össze a templomot (magas szintű szobák és mindegyikbe el is tud jutni), plusz esetleg pár jobb termet is bead a gép (vault, a gem-es szoba, stb.), akkor nagyon könnyű előreszaladni az xp-vel. A2 vége előtt lettem kész a másodikkal és majdnem két teljes szintet haladtam benne, pedig már előtte is overleveled voltam. Ráadásul elég jó a loot is, q19 vaal gemek, Baron sisak...
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #10519 üzenetére
Ha meghívtak, és már ott vagy akkor utána gondolom kaptál egy trade offer-t is, amit szintén el kell fogadnod. Akkor felugrik egy ablak, az egyik felébe berakod a zsét, ő a másikba a cuccot, fölé viszed az egeret, megnézed, tényleg az-e, amit kértél, Accept. Az, hogy a meghívó hányas szintű, érdektelen.
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #10504 üzenetére
a kerítés kint sincs kolbászból, de a Lajtától nyugatra elég elterjedt az a felfogás, hogy amikor támogatok valamit, akkor nem ahhoz igazítom, hogy mennyit "ér", hanem a saját lehetőségeimhez.
Ha megmaradunk a sztereotípiánál, miszerint a geekek játszanak sokat, akkor az jó eséllyel geek munkakört is jelent, ami nem a bérskála alja. Egy huszonéves fejlesztő a londoni Facebook központban évi 90 ezret keres fontban. (First hand info.) Szerinted neki mondjuk mekkora érvágás akár félévente egy 500 dolláros csomag?
Másik oldalról meg - egy mozijegy kb. tíz dollár, két órányi (talán) szórakozásért. Ha havonta egy jegy árát erre szánja, akkor is úgy ki tudja pimpelni magát egy fél év alatt, hogy csak na. Ráadásul a GOG nagyon baráti módon az összegyűlt kis tételeket később beszámítja (úgy rémlik 80%-on) egy pack árába, ha venni akarsz.
Az, hogy a hazai minimálbérhez képest ezek az árak magasak nem az ő hibájuk.
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #10505 üzenetére
cserebere nem igazán van. Ha tagja vagy egy ligának (simondr hirdetett egy újat pár nappal ezelőtt), akkor ott van egy közös láda, amibe amit betesznek, azt bármelyik ligatag használhatja.
vételre-eladásra a poetrade-t használja mindenki. Vételnél a használata szerintem elég egyértelmű: a "Type"-ban kiválasztod, hogy mit akarsz venni, a "Mods" alatt kiválasztod, hogy milyen affixeket akarsz és milyen értékkel, aztán rákeresel. A mejelenő cuccok ár szerint rendeződnek, de ha egy tulajdonságra kattintasz, akkor átrendezi a listát aszerint.
Ami megtetszik, annál rákattintasz a "whisper"-re (mellette mutatja, hogy éppen online van-e az illető) és a játékban az üzenőablakba egy Ctrl+C-vel bemásolod a generált vételi ajánlatot. Reméljük, hogy válaszol és meghív partyba, elfogadod. Jobb klikk az avatarján (előtte vedd ki a ládádból a vételárat) és "visit hideout". Megint feljön egy trade meghívás ablak, elfogadod, te berakod a vételárat, ő a cuccot. Fölé kell vinned az egered (addig nem engedi a trade-et, amíg mindkét fél nem csekkolja, hogy azt kapja, amit kért) és accept. Utána illik egy jobb klikk + "whisper" után megköszönni legalább egy ty-vel.
Eladni publikussá tett premium tabról tudsz, a menet ennek a fordítottja, ott neked jön majd üzenet, hogy venni akarnak.
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #10483 üzenetére
jobb klikk a színes tab fülre és
- átszínezheted, elnevezheted, hogy könnyebb legyen megtalálni
- ha kipipálod a "public" opciót, akkor az ezen a tabon lévő cuccokat látja a poetrade keresőmotorja. Adhatsz egységárat mindennek, ami itt van (azt hiszem a második opció a legördülő menüben), akkor nem kell külön-külön vacakolni vele, viszont a tab fülén az ár jelenik majd meg, nem tudsz egyedi nevet adni neki. De egyedileg is beárazhatsz minden egyes cuccot - megint csak jobb klikk a cuccon, ár megadása, ok.Currency tabot szerintem okvetlen vegyél, szerintem a legnagyobb könnyebbség a játékban.
-
pruzsi
őstag
válasz
GICA666 #10478 üzenetére
Csak "jól néznek ki" item transmog is van ha nem akarsz 400 pontot egy kinézet packért adni, tehát adott mondjuk egy belly of the beast armour ennek a kinézetét rá lehet tenni mondjuk a kaom armourra vagy fordítva stb cipő,kezes fegyver stb, 1 transmog ára 5pont 50 pontoból megúszhatod ha találsz számodra megfelelő kinézeteket.
uniq list -
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #10475 üzenetére
1) Veszel zsetont. Vagy support pack-ban, akkor kapsz hozzá mindenféle csicsamicsát, vagy csak úgy magában 50-100-200 pontot a Shopban.
2) Kiválasztod, hogy mit akarsz ebből megvenni, rákattintasz a Buy gombra és amikor legközelebb bejelentkezel a játékba, ott lesz.
A Currency Tab szerintem kötelező. Ha el is akarsz adni, akkor pedig legalább egy premium tab upgrade, de célszerűbb (olcsóbb) egy premium stash tab bundle-t venni, ami hat plusz tabot jelent, mind egyedileg beárazható.
Ma még egy rövid ideig akciósak, de ha lemaradsz róla általában havonta van akció.
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #10348 üzenetére
Nem mondom biztosra, mert másodjára már rutinból mentem, de úgy rémlik, hogy amikor ilyen "kellene hozzá valami" szituáció van, akkor a városban valamelyik karakter feje felett mindig megjelenik egy felkiáltójel.
Ha beszélsz vele, akkor frissül a küldetések listája és a worldmap-en is mutatja, hogy melyik régióban kell keresni az újabb részfeladat megoldását.
-
San398
őstag
válasz
GICA666 #10329 üzenetére
Ne foglalkozz a plázacicával!!
Elvileg beléptél egy Guild-ba(Klán stb..) és azt használja mindenki tárolásra aki a guildban benne van.Ide kerülnek olyan cuccok amit megosztanak a tagok egymás között. Ebbe a ládába te is betehetsz cuccot amit te
nem használsz de úgy gondolod hogy más még tudja használni. Ha nem léptél be guildba akkor meg te csináltál egyet magadnak -
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #10324 üzenetére
passz, nem tudom, mit nézel. Ettől függetlenül Zanával az A10 befejezése előtt nem fogsz találkozni.
(A "térkép" a játékban a külön játszható mapokat jelenti, az alapjáték befejezése után. Amiről te beszélsz, az gondolom az U-ra felugró küldetés lista a waypointokkal, az van actokra bontva.)
Szerk: Lehet, hogy a maligaros küldetés után rak ki egy üzenetet, mert abban egyszer használnod kell a Chamber of Sins-ben lévő map device-ot. Nincs jelentősége, csak azt jelzi, hogy a mapozáshoz nem ide kell visszajönnöd, hanem majd az A10 vége után találkozol Zanával, akitől megkapod a saját map portált.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #10321 üzenetére
nem tudom, szerintem valamit elnéztél, zana emlékeim szerint nem jelenik meg az A10 végéig, mivel semmi más szerepe nincs mint a térképek és az Atlas - ezekre pedig az A10 befejezése előtt fel sem enged. Most megnéztem az A5 teljesített küldetéseit, sehol nem írja, hogy Zana-tól kellett volna kapnom bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest