- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mirman #23958 üzenetére
Őőő... értem.
De ez mellett még HC is volt, én meg valamiért azt hittem, hogy ezeknél mindig nulláról kezded.
tie23he teljesitménye igy már kicsit árnyaltabb, vagy ő teljesen nulláról indult? Mondjuk, ha nem, akkor is a 2 óra szép teljesitmény. Csak ugye nem mindegy, hogy ebben benne vannak-e a lab trialok, mellékküldik... -
sirdond
őstag
válasz
Mirman #23954 üzenetére
ez nem igaz, ennél sokkal, de sokkal többen használtak miner-t, liga elején 2. volt necro mögött olyan 20%-kal, ha jól rémlik. most már csak a lvl97+ karaktereket snapshotolja a poe.ninja így az nem igazán reprezentatív.
@Plazmacucci: szvsz nem lesz nerfelve, vagy, ha lesz is, csak minimálisan.a skitterbot-nak viszont valószínűleg odacsapnak, mert most már kb minden 2. build azt használja
-
tibee77
őstag
válasz
Mirman #23835 üzenetére
Nekem maga a szerencsejatek reaze tetszik, de liga elejen en mindig biztoara megyek.gyüjtögetek mig meg nincs a penz ra.addig meg 5link chest majd 6link chest aztan meg a kiszemelt draga chest 6linkesen.liga vegen szeretek gamblezni.akkor altalaban nagy tetelben.altalaban minden loga vegen el szoktam löni olyan 40-50 exet pl. unid watchers eye-ra.na az izgi tud lenni.
-
Pszicho
tag
válasz
Mirman #20668 üzenetére
Nem is a pénz része miatt nem vágtam bele a ligába.
Vettem premium stash tabot, winget a hova ci molten juggeremnek, 2 quad stash tabot is, 1 map tabot, currency tabot.
Egyszerűen nem hittem el, hogy tényleg ennyi currency esik és lusta vagyok kinézni egy kezdő buildet.
Picit félek az új buildektől.
A Hova Ci molten -ről is 2-3 hétig álmodoztam mire megszületett, úgy hogy még ajánlották is.Ezekből a buildekből érdemes válogatni a ligába?
https://www.youtube.com/watch?v=9WWy88g45vU
Path of Exile 3.7 - 10 Great Builds to start the Legion LeagueA freezing pulse, critical arc, soulrend amik így elsőre tetszenek.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #20484 üzenetére
Ez oké, de kétlem, hogy mindegyik usert figyelnék, plusz, a lag miatt, és esetleg a gép leterheltsége miatt, nem hiszem, hogy mindig pont ugyanannyi idő telik el. Bár most már részemről lényegtelen, túl sokat ér nekem ez az account, hogy ezt kockáztassam
Inkább állítom a billentyúzetet (bár lehet nem a red elder előtt kellene ezt....
)
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mirman #20421 üzenetére
Ahogy írtad megvettem a könyvtárból a gemeket act3ban. Wikinek nem kell hinni úgy látom, mert a legtöbb nekem kellő gemnél nem volt ott a pipa a Shadow alatt. Tehát azt állította, Shadow karakterrel nem tudom megvenni, de mégis ment.
Remélem a többi is menni fog. Van két gem (fejből nemtudom melyik 2) amire a wiki azt írja csak dueliste tudja beszerezni act4bol. Akkor remélem ezeket is megvehetem majd act6ban ahogy írtad. -
-
sirdond
őstag
válasz
Mirman #20146 üzenetére
így van, ha már több, mint 100 egy stack, akkor a következőnél, amikor hozzáraksz egyet, akkor automatikusan átalakul.
@KubanitoS: biztos, hogy működik a MS CWDT-vel, egy hete úgy használom kb.
közben jött éjszaka új patch, az érdekesebbek:
- javítottak a Legion Symbol-ok láthatóságán,ami a ládák és szörnyek feje felett található
- a légiós ládákra is hatnak az átkok ezentúl
- újra eshet stygian vise az abyss-os content-ekből -
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #19576 üzenetére
A Legion működése miatt kezdő buildnek már ketten is ED-Contagion kombót ajánlottak, de a hasonló működés elv miatt a bane-soulrend is valószínűleg jól fog muzsikálni. (Állítólag, a nálam okosabbak szerint ezzel lehet egy-egy "fagyott" csapatból a legtöbb jelölt, garantáltan hasznosítható lootot dobó figurát feléleszteni.)
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #19533 üzenetére
Ezen az alapon a melée buildek miatt sem kellett sírni eddig sem, hiszen nem arról volt szó, hogy használhatatlanok voltak a skillek. Eddig is lehetett velük red eldert ölni, csak (most éppen) a casterrel jobban. A mostani változtatásokkal (amelyek castereknél egyszerre csökkentik, meléenél meg növelik a sebzést és a túlélési képességet) meg pont fordítva lesz. A casterek panasza most pont annyira lesz jogos, amennyire a melée volt eddig.
A caster buildek nem voltak eddig sem OP-k - pár skill volt az. De ez három skill volt a tököm tudja mennyi spellből. Ehhez képest a teljes spektrumot érintik az ascendancy nerfek, a jewel nerfek és a skill nerfek is mint pl. a Warlords mark. Ettől nem csak az eddig OP skillek lesznek gyengébbek, hanem mindegyik build, amelyik ezeket használta volna. Az is, ami eddig sem volt OP. Úgy, hogy a másik oldalon nincs semmi.
Biztosan lesznek most is casterrel játszók, eddig is volt 1-1% melée build - de ez nem balansz, hanem maximális kilengésű inga.
Hozzáteszem, hogy én eddig is döntően melée karaktereket vittem, nem a saját játékomat siratom, csak ez a másik véglet most.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #19191 üzenetére
nekem két lényeges pozitívuma van.
Az egyik, hogy nincs teleszemetelve reklámokkal. Volt, hogy két-három percbe is beletelt, mire a poetrade-en egyáltalán eljutottam a keresésig, mert töltögette a hirdetéseket.
A másik, hogy lehet szabad prefixre-suffixra keresni. Beállítod, hogy legyen rajta egy szabad hely, ne legyen craftolt és felhoz egy csomó olyan találatot, amit a trade kiszűr.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Mirman #19191 üzenetére
Én is a saját oldalukon kereskedek. Szvsz sokkal részletesebb, gyorsabb és nem utolsósorban frissebbek is az itemek.. ez itt nem a reklám helye!!
Mondjuk kinek a pap, kinek a papné
Amúgy elég reális képet ad a Ninja is, azt is szívesen használom. Trade makróm sincs, pedig biztos egyszerűbb lenne -
brunnehilde
senior tag
válasz
Mirman #19171 üzenetére
Harbinger, shrine, breach... Ha ezek közül 2-nél több egy helyre kerül, ott már nem vidám az élet. Pedig levettem a texture qualityt és a resolutiont is erre a ligára.
Pszicho: There are 2,485 (71 Choose 2) combinations of possible modifiers it can roll for the two-aura variant and 57,155 (71 Choose 3) combinations for the three-aura variant.
Szóval. Nem olyan meglepő, ha pont nem találsz egy konkrét hármas kombinációt.
-
Pszicho
tag
válasz
Mirman #18846 üzenetére
Pontosan nem tudom már a rollokat.
Volt 60% increase area effect és még pár roll, amik nem számottevőek.
Pont elég ha chaos sebzés talál el, arra csak 0% a resistem a tornado shot rangeremmel, a coc assasinommal pedig 30%, de hiába mert az assasin már a pálya elején feküdt a moboktól, a rangerrel legalább eljutottam a bossig. Most a Tier 6-os promenade maphoz hívtam valakit és segített leverni a bosst. -
sith7
félisten
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mirman #18371 üzenetére
Én tudok igy is, az én buildem crites.
Orb Of Stormnak elég limitált a hatótávja. Power chargot sem tudtam vele generálni rendesen, mert a Storm Brand pillanatok alatt kinyirja a legtöbb monstát körülöttem. Át is raktam inkább a Storm Brandhez, azóta nincs gondom.
Hogyan tudom a leghatékonyabban "csillezni" az ellent?
Hypothermiat használnak egy csomóan ennél a buildnél. Van értelme? Mennyire hatékony? Beraktam a Wrath mellé az Arctic Armourt és nagyon jónak érzem, de most lefoglalják a mana 75%-át, úgy meg nincs sok értelme a Mind Over Matternek. Storm Brand + Hypothermia + Arctic Armour? Ez igy elég komoly kombónak tűnik. Vagy simán elég csak a Storm Brand + Hypothermia, akkor is ha alig van cold dmg? Elsődleges cél a chill.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #18159 üzenetére
nem, arra várok. Megnéztem, a múlt héten volt először, akkor mondjuk a levelem után tíz percen belül megjött az érdemi válasz. Most semmi.
Az időnkénti jelszó újra-bekéréssel semmi gondom nincs, az eddig is volt egy héten legalább egyszer. Ez most nem tudom, hogy micsoda. Biztosan nem teljesen általános, mert akkor már szétszednék a fórumot, de ahogy elnézem, nem is egyedi.
Ráadásul a múlt hetinél egy teljesen automatikusan generált mail jött végül is válaszul, szóval nem szabadna a support leterheltségén múlnia.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #14386 üzenetére
a helm enchant mostani rendszerében az a szar, hogy akik eladásra csinálják, azok 99%-ban ugyan azt a két-három base cuccot használják és csak a legkeresettebb négy-öt enchantot tartják meg. Innen kezdve ha a Starkonja-Devoto-Abyssus hármason kívül kellene sisak valami nem meta enchanttal, akkor még trade-en is alig találsz.
-
simondr
senior tag
válasz
Mirman #14342 üzenetére
Self cast Arc után Arc totem? Nagyon bejöhet neked az Arc
Én kétszer egymás után még csak hasonló buildet sem szoktam csinálni.
Mióta tibee77 mondta a BV Chieftant, azóta én is gondolkozom valami Chieftan buildben, de nem valószínű hogy BV, inkább Bladefall totem, BF vagy esetleg Ancestral Warchief (akár facebreakerrel) -
simondr
senior tag
válasz
Mirman #14333 üzenetére
ezt nem véletlenül hagytam ki.
Currencyt azért nem tenném ide, mert akkor még könnyebb dolga lenne a chaos-ex manipulátoroknak, írnának egy botot aki épp felvásárol vagy elad nagyon sokat egyikből vagy másikból.
Jelenleg ezt azért hosszabb folyamat kivitelezni, mert a tranzakciókat egyesével kell csinálni. Nem is ugrál olyan hatalmasakat a chaos-ex árfolyam, hosszú napok alatt tud csak eltolódni. Viszont gondolj bele ha ezt botokkal manipulálnák, akkor lehet hogy nap elején 70c egy ex, délután meg 140.... -
la_cc
addikt
válasz
Mirman #14234 üzenetére
Hanggal játszol és zavar a HDD hangja?
Én azt se tom milyen hangja van az enyémnek, valszeg egyáltalán nem is figyelem + folyamat megy valami zaj a háttérben.
Hogy kicsit on topic is legyek, a hétvégén megnyomtam a poe-t, és még nem hevertem ki az 1008 fuse / no-6L fiaskót lelkileg, de legalább meglett a 15/15 memory fragment először!
Meglepően könnyen ment a red elder harc is. Ezen nem gyengítettek? Vagy csak működik a karim? (Mondjuk szintben csak visszafejlődök, folyamat belenézek valami 1 hit-es pofonba, de ezt már elkönyveltem. A hétvége rekordja 70%-ról 0%-ra visszaestem.
)
-
la_cc
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #14068 üzenetére
nem sebez gyakrabban a flamethrower, ha gyorsabban forog a láng? Vagy csak azért nem éri meg, mert sok sebzést nem ad hozzá?
Ő lenne amúgy akit pátyolgatok, és meglepően túlélőképes (még).(karakter) A life regen mennyire hasznos? Gondolkodom a Growth and Decay-en, ami ad plusz DoT sebzést is emellett, csak nem tudom megéri-e.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Mirman #13833 üzenetére
Igen az, de mivel nincs gearem es nem szeretek botladozni inkabb magamat tapolom ami meg olyan hogy +life +allres az megy eladasra ha nekem nemkell vagy jobb van
mert az annyira nem fain hogy ha mappon esel kelsz alulgeareltsegtol .. de hat ki hogy jatszik engem sose erdekelt a profit meg a trade minden aron ..
La_cc: templom most elegge szorja amukat ringeket amugy
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #13777 üzenetére
köszi, én csak arra emlékeztem, hogy nem kell aggódni, beadja majd újra, arra nem, hogy csak azt adja be. Ez egy kicsit elszomorít, így szinte biztos, hogy lesznek benne trash termek, hiába igyekszem, de egyébként nekem is nagyon bejött eddig.
Először is jó, hogy a pályákon ha megtalálom a csajt, akkor már át lehet rohanni - nincs az, hogy hol spawnol még liga mobokat.
a termek - ahogy javul a clearspeedem - egyre jövedelmezőbbek, de a boss itt - ajtó ott felállás nálam sem nagyon működött eddig. Eleve a kulcs teljesen esetleges, hogy hol esik. Egyszer sikerült átellenes oldalon lévő ajtót nyitnom, de akkor a boss mellett esett ki a kulcs és sikerült pont átérnem vele. Ha keresgélni kell, akkor már reménytelen, legalább is a +20MS-del.
-
válasz
Mirman #13543 üzenetére
Most nagyon fáj, hogy nem egyezik a véleményünk? Szakadj már le rólam... Én is tiszteletben tartom a tiédet és nem próbállak győzködni. Leírtam a mit gondolok, és továbbra sem tetszik a biznisz, minden bekebelezés a fejétől bűzlik. Ezer meg egy ilyen példát láthattunk...
-
kristof123
őstag
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #13461 üzenetére
A Combustion (eddig: Chance to Ignite) gemnél azt néztem, hogy az új fire res módosító nem penetrate, hanem "csak" mínusz. Most nincs energiám megnézni, hogy az end bossoknak mennyi a max fire resistje, de a -19% (20/20-as gemnél) szerintem felér majd egy 5-6% penetration-nel.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #13378 üzenetére
huh... nem haltam 6x (csak 5x
) Egy dungeon volt, ha jól emlékszem.
Rangerrel vagyok, mert az az igazság a közelharciak nem nagyon szoktak bejönni. Viszont Har_melin javaslatára elkezdtem életerőre gyúrni. Most már dupla, mint volt (2k tudom még kevés lesz, de már nem igazán tudom mivel, meg hogy növelni ) -
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #13371 üzenetére
Oh... bazz...
akkor most kussolok, hogy anno matekból szigorlatoztamKöszi neked is, és Har_melin-nek is, így már világos.
Tegnap másfél óra küzdelem után sikerült Kitava-t legyőznöm (fél óra után kidobott a szerver és kezdhettem előröl, szóval a tiszta harc az 1 óra volt, de az én szenvedésem attól még másfél órás)
Le is nyomtam egy mapot, azt hiszem a dungeont, nem volt túl nagy.
A későbbi az összes map kb. ekkora? Illetve, úgy láttam 6x próbálhatom meg a mapot, mi van, ha kicsúszok a 6 lehetőségből? Bukta az egész ennyi volt? Vagy a mapot visszakapom és kezdhetem előröl egy újragenerált mapon?(#13376) Mirman: igazából a legauge-nak és az eventnek is Május 28-án lesz vége, ha jól sejtem, akkor egyből standardba lesz migrálva a minden-cucc.
-
H_András
tag
válasz
Mirman #13363 üzenetére
Uh, ha jól értem, akkor az ilyenek után nem marad meg semmi? Azt hittem ha vége van, akkor a karakter(ek) standard ligában elérhetőek lesznek, és minden amit gyűjtögettünk esetleg felhasználható a már ott meglévőknek.. (kezdő vagyok, és csak standardos karakterem van még, nem világos, sorry, Bestiary-t sem játszottam).
-
San398
őstag
válasz
Mirman #13363 üzenetére
Látom mindenki csak felületesen olvasta el kiírást:
"Will the event be voided?
No, at the end of the event your characters and items will be migrated to their parent league. For example, if you're playing the Standard Flashback Event your characters and items will migrate to the Standard League at the end of the event. " -
TrollBalint
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest