- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
hidd el nem az.annyi mindennel lehet penzt csinalni a játékban,csak idö kell hozza.persze ha valaki egy makker allat mint iron meg szunyi kollega a guildben, akkor meg idö se kell.
de tenyleg.felhuzol egy karit 90ig aztan kivalasztod a neked szimpatikus dolgot.ez az uj liga magával hozta az atlas ascendancy pontokat.majdhogynem 0 penzböl tudsz farmolni amit csak akarsz.sokan valdo régiót farmoljak a harbingerek miatt, van aki new wastirt a legion miatt, masok (en is pl.) haewarkot es esetleg proximat meg a harvest craftok miatt.es meg sorolhatnam.delvezni igazan akkor éri meg ha van egy karid ami ilyen 1000 alatti mélységet tud farmolni.na ahhoz kell nem kis befektetés.szoval azt inkabb hanyagold.de az 1k mélység nem is az igazi buli, az mélyebben kezdődik, mikor mindenfele a draga fossilok vannak.de a legfontosabb, hogy ne szüttyögj sokat a ho-ban, hanem ténylegesen játssz.ha napi 2-3 órád van akkor az teljen el mapozassal, ne mással.hidd el tele leszel pénzzel nagyon hamar.
-
Edge
veterán
az inkább 66+ exa
Lokids:
nekem 1xt16 map jó esetbe is max 5 perc és még lehet sokat mondtam mert van amikor 3 perc alatti, ofc bossal együtt.ez ilyen, egy idő után(általában nálam ez a liga közepe, vagyis most) már olyan cuccokkal mászkál az ember hogy minden felgyorsul, persze a HH sokat segít ezen.
-
tibee77
őstag
Kimondtad a lenyeget, koca jatekos vagy.Ezek az összegek annyi jatekkal tenyleg hihetetlennek tünnek.nekem egy 80+os karaktert liga elejen felhuzni max 2 nap, liga közben meg mikor mar van penz leveling gearre par ora.nem ölsz bele annyit, hogy ilyen dolgok elerhetöek legyenek.Elözö ligaban 1000exnyi cuccot szedtem össze ugy hogy egy honap kihagyassal kezdtem el jatszani.Maga a jatek nagyon szorja a currencyt (nem mindig szo szerint), nem nehez benne annyit csinalni, hogy ilyen dolgokat vehess.
-
BoneDragon
veterán
Igen, csak sokat kell játszani. Egyik nap 14 mirrort linkelt be valaki chatre és ez ritual volt. Mennyi most a mirror, 380 ex körül? Rég néztem. Azt irta a srác, deep delvet kell nyomni. Szóval nem lehetetlen.
Nekem is a karaktereimen van már 200+ exnyi cucc, stashban 180 exile addon szerint és itt nem számolja bele az unique meg eladasra szánt tabot pl. Ott csak a bowom 100ex kb.
Mondjuk több a currencym jelenleg mint az előző 4 ligát együttvéve. -
-
-
TrollBalint
addikt
de, csak a makró jóval gyorsabb, és kényelmesebb. Ctrl+D (azt hiszem,de lehet már alt + D) és dobja fel a unique árát, egy listába. Ctrl+Alt+D és feldob egy ablakot, hogy az egyes tulajdonságokat mekkora értékkel vannak, és berak egy +/- 10%-os eltérést, és úgy keresi, és azoknak az árait dobja ki. (Persze, ezeket a határokat testre szabhatod, és ki is jelölheted melyikeket vegye figyelembe, stb.)
sirdond: semmi gond, neked elnézem, mert nem használsz makrót
És naná, hogy igazam van
A játékhoz nem szükséges, de aki eladni akar, annak szinte kötelező -
-
brunnehilde
senior tag
"Akkor ma este 10 - kor már mappozni fogsz vele
"
Őőő.. Honnan tudtad?
De nem, gyenge voltam, csak ma kezdtem el a mapozást.
Icicle Mine build: A Storm Brandet alakitottam át úgy, hogy a lehető legkevesebbet kelljen befektetnem. Passzivon a brand helyett mine, lightning helyett ice, de a többi gyakorlatilag maradt (crit, life stb). Ascendancy nyilván assassin helyett saboteur. Body Armourt cseréltem le egy Belly Of The Beastre, nem volt 3 exa a 6L (38% life, 14% resist). Meg a sisak lett egy trap/mine shaper. Összes többit áthoztam az assassintól, simán használhatóak.
Most futottam vele egy T11 red rare Caldera mapot. Extra crit chance és elem resist a monstáknak, cannot regen life és mana, meg, hogy érdekesebb legyen, hozzáraktam harbinger modot és Einhart is. Azt hittem, nem győzök majd visszamenni a halálok után, ehhez képest egyszer sem sikerült végezniük velem. 3 ascendancy van meg, Lvl73 (monsta lvl78).
Szóval... éééérdekes a dolog.
-
-
-
TrollBalint
addikt
-
brunnehilde
senior tag
Problémázik nálam is állandóan valami. A klienst talán már helyreraktam (valami gáz volt a shortcuttal), de megint kezdte a laggolást. Pár napja frissitette a windowst, valami komolyabb update volt, meg a procira is jött valami, és a cpu használat azóta non-stop az egekben járt. Utánaolvastam, az nvidia drivert frissitettem, most megint úgy tűnik, hogy rendben fut (challengehez vettem Blight mapokat, túléltem akadásmentesen őket). Rakd fel te is a legújabbat, ha nincs még fent.
Nálam Milánó adja a legalacsonyabb ms-t. 17-20 körül, utána nem sokkal Frankfurt.
-
TrollBalint
addikt
Elsőnek én mindig inkább a mapokat szoktam teljesíeni, mert amit egyszer már megcsináltál, nagyobb eséllyel esik. Plusz, ha a bónuszt is megcsinálod, még jobb mapok eshetnek. Amikor már elég sokat megcsináltál, akkor és az elder is elég nagy területen van, akkor foglalkozhatsz vele. Esetleg ha olyan mapra kerül elder, hogy éppn Zana main quest, azt csináld meg, nehogy eltűnjön aztán megint várhatsz rá.
De amúgy igen, elmegy 20 elder mapig, akkor megjelenik 5 új map, amiből 1 az Elderé, 4 pedig az Guardianjaié, először a Guardianokat lenyomod, mindegy melyik sorrendben, majd az Eldert. -
Har_melin
addikt
A shaper/elder mapoknál kék körrel jelöli azokat, amelyeken zana küldetéssorozatának a következő darabját meg tudod csinálni (ez nem azonos a napi mester küldetéssel). A kieső memory fragmentet (olyan lilás pírdarab szerű) oda kell adnod zanának és cserébe kapsz tőle egy megfelelő szintű shaper orbot. Ezt az atlaszon a szintjéhez passzoló bármelyik mapra ha rárakod (jobb klikk), akkor onnan kezdve eshet belőle 5 szinttel magasabb shaped változat is. A már a ládában lévők nem lesznek tőle shaped mapok!
-
brunnehilde
senior tag
A shaper/elder mapokon extra monsták vannak, eshet shaper vagy elder item, amiknél esélyesebb, hogy valami értékesebbet találj a sima rare cucokkal szemben. Ha futsz egy shapert, elder lesz belőle. 20 elder mapot ha összehozol, akkor jelenik meg az elder a haverjaival.
T16 map kiárusitás: Ha valakinek kell, van pár eladó T16 guardian map, egyelőre nem raktam be tradebe. Itteni fórumozóknak odaadom 1-2 chaossal olcsóbban. Most 17-18 chaos körül mozog az áruk, szóval 16-ért vihető. Feltétel, hogy legalább 4-et vegyél (50+ van raktáron). Ha még nem vagy barátlistán brunnehilde néven megtalálsz.
-
brunnehilde
senior tag
Lassú vagy, már megvettem.
Igaz nem azt, és igaz, jól el is bénáztam, de megvan.
Csak most már szegény vagyok.
Szóval rájöttem, hogy elég szépen dob a dps-en az a Storm Brand enchant, muszáj volt beszereznem egyet. Innervate legyen rajta, life legyen rajta és egy szabad prefix, hogy rá tudjam tenni a light dmg to spellst. 5 exáért árulták, volt annyi raktáron, le is csaptam rá, hurrá. Addig örültem, mig be nem raktam a benchbe és rá nem jöttem, hogy nem lehetséges rá craftolnom azt a spelles hülyeséget.
Nem szoktam ilyen könnyen feladni, nekiálltam chaossal pörgetni, hátha dob valamit. Olyan fél exa kellett hozzá, de most már van rajta minden szép és jó.
-
brunnehilde
senior tag
Tudsz kölcsönadni?
Először tolsz ligát, úgy komolyabban, nem?
Szerintem egyértelmű a különbség liga vs standard között, és érzésem szerint ez nem csak a liga tartalom miatt van.
Plazmacucci: welcome to the real world.
Eddig volt mázlid, hogy kevésből összejött, most kiegyenliti magát az rng.
-
-
brunnehilde
senior tag
Niko is megmondja: Deeper exile!
Mivel te nem játszol annyit, nyugodtan kóborolj el oldalra is, ha valami érdekeset találsz, de a cél az lenne, hogy minél hamarabb elérj 175-ös szintig, ahol már lvl83-as monsták vannak. Ez eddig 250 volt, könnyitettek rajta most. Ott mapokból is esik a T16. Közben meg gyűjts annyi azuritot, amennyit birsz, hogy a bányában a resist, látótávolság, fáklya és dinamit ki legyen maxolva. Ja, bánya mellett szól az is, hogy az XP nagyon jól jön, hála a rengeteg monstának.
Har_melin: Nem rossz skill, szoknom kell még, de érdekes módon a védelmemet jobbnak érzem vele. Egy dolog zavar, hogy elég későn aktiválódik. A Storm Brand már végez a monsták 95%-val, mire a trap elkezd dolgozni.
-
TrollBalint
addikt
Mindkét irányba érdemes menni, csak más-más a célja
Lefelé érdemes menni, mert bizonyos receptek, egy bizony mélységtől lehetnek elérhetőek. És általánosságban igaz, hogy minél lejjebb mész, annál jobb a loot lehetősége. Ha már elég mélyen vagy, ahol szeretnél lenni, akkor pedig lehet oldalra menni. És akkor farmolhatsz, fossilt, meg akár receptet is. Ez utóbbit úgy lehet, hogy ha kideríted, hogy milyen mélységtől fordulhat elő a recept lelőhely (a lelőhelyet írja a craft brench) és abban a mélységben elindulsz oldalra. Ez annyiból jó, hogy lejjebb menve, egyre erősebbek lesznek a lények, illetve mostohábbak a körülmények, oldalra haladva viszont kb. állandó. Így gyorsan tudsz haladni és keresni a receptet.
Az előző ligáig én arra mentem, hogy 100-t minél előbb érjem el, és onnantól kezdve már úgy mentem, ami tetszett. Ha láttam egy jó node-t, akkor elindultam picit oldalra, de alapvetően még akkor is lefelé.
Viszont a Blight-ban átalakították a bányát, már nem kell olyan mélyre menni, semmiért, csak nem tudom a pontos számokat -
Már mapozás előtt elkezded csinálni a mester küldetéseket. A legtöbbnek a célja nem valami extra reward, hanem craftolások feloldása, új craftolási metodikák begyűjtése (pl resonatorok és fossilok). Vannak olyan bossok amik egyedi, csak ott fellelhető itemeket dobnak, de nem ez a jellemző. Minden a craftolás felé terel többnyire. Egyébként a mesterek önálló ligákból alakultak ki, tehát Cassia is feltehetően mester lesz ha bekerül a játékba, vagy marad map módosító.
Egyébként a régi mesterek sokkal jobbak voltak, beleillettek a játék dizájnjába. Most mindenki színes szagos vicces. Egy Vorici vagy egy Elreon sosem volt vicces meg kék zöld. -
-
TrollBalint
addikt
Ugyanaz van, mint eddig, kapsz favour pontokat (vagy minek hívják ), ez amolyan XP a Masternek, ha szintet lép, újabb dísz cuccokat tudsz venni tőle. Illetve Jun-tól craft receteket szerzel, a Bestiary-stól szintén recepteket lehet szerezni (egy-egy lény kifejezetten drága, ha el akarod adni), Alva-nál ott a templom, ahol bizonyos helyeken elég jó lehet a loot, de oda nem feltétlen árt kis tervezés. . Zana magáért beszél, ha megcsinálod a küldetést, fríssül a map kínálata. Niki meg hát Niko
-
TrollBalint
addikt
Én az előbb mentem egyet és semmi lag nem volt, pedig vittem minionokat rendesen
Más: Ami megjelenik a blight kapuk felett embléma, az azt jelenti, hogy azzal a típussal szemben ellenállóka, azaz azok a típusú tornyok nem hatnak rá? Mert én eddig direkt olyanokat tettem amiket láttam, mondván, hogy azzal szemben gyengék
-
brunnehilde
senior tag
Bántani foglak.
Mit irtam privátban még pár napja?
És panaszkodsz itt, hogy nincs elég int.
"Gyűrűkön legyen sok intelligence, hogy a passzivon ne legyen szükség a Versatilityre és a Hard Knocksra. 111 intelligencet kell összesen összehozni."
És amulettre nem tudsz már olajozni, mert ott van rajta a Spirit Void. Az bőven elég endgamere is, csak az üresjáratokban nem kéne elhasználni az összes manát movement skillel.
Az a -mana cost of skills felesleges luxus még neked. Max, ha már minden gear megvan endgamere, utána költhetsz rá és akkor le lehet cserélni az amuletten a Spirit Voidot.
Cassia dúdolgatása tényleg aranyos, de lassan licenszelhetnének neki még egy-két slágert.
És az énekhangja azért fényévekkel jobb, mint a beszédhangja, elég csak HO-ban odamenni hozzá.
Storm Brand: Okos ötlet nem jött, de végülis nem kellett, mert a Leap Slam tökéletesen bevált. Faster Attack + Fortifyal ez lett az új kedvenc movement skillem.
Storm Brand még mindig kisérletezés alatt, de lassan kezd összeállni. Futok még pár mapot, aztán ha elérem vele a Lvl93 környékét, akkor belinkelem a PoB-ot és csinálok videót is. Delveben elértem vele az 1000-es Rampaget.
-
TrollBalint
addikt
Van az új csaj, odamész hozzá, berakod az itemet. Miután beraktad, alul megjelenik 2 v. 3 kis mező (az itemtől függően) ahova berakhatod az olajokat. Amint berakod, írja, hogy mit fog adni. Ily módon lehet a gyűrűkre is plusz dolgokat rakni, de azok mind a blight towerekhez adnak pluszt.
-
TrollBalint
addikt
Olajjal tudsz rá kraftoni akkor is. Kinézel valami node-t, ami ad Int-et, és megnézed milyen olaj kell hozzá. A Passzív Fa mutatja is. (Aztán vagy legyártod, vagy veszel hozzá olajat) Esetleg a passzív fán tudsz kitenni +30 intes node-okat, én szoktam, mielőtt a végleges buildem beállna. Inkább kirakok egy ilyet minthogy ne tudjak használni egy (akkor éppen) jó itemet
-
-
sirdond
őstag
én általában max completion-re megyek (kivéve a drága unique mapokat) és kimaxolom a kampányt is (über elder). megpróbálok minél több shaper strongholdot is megcsinálni.
minden mapot alchemyzek,már t1-től, + t14/t15-től chisel,+ t15-től vaal,+ t16-tól fragment
scarabokat meg érzésre.
poemap.live nagy segítség, 2 ligával ezelőtt vettem talán mapot rendes trade-en. -
TrollBalint
addikt
Én egyszer mindegyiken végigmegyek (igazából pár szokott hiányozni a végén) a bónusz miatt. ami tetszik, azon többet is, illetve a magasabb szintű mapokon többször is. Venni mapot Zanától szoktam (az módosításnak köszönhetően kicsit könnyebb), red mapokat már viszont szoktam trade-n is nézni, ha nagyon nem akar esni.
-
Hogy őszinte legye annyira utálok mapokat venni, hogy ha elfogy inkább itt kuncsorgok... Túlárazott szarok T10 felett, de ha venni kell hát venni kell. Aztán vagy esik rajtuk másik map vagy nem.
És van, hogy úgyis elfogynak, hogy mindegyikre rakok 4 chiselt, alchemit amíg jó sok módosító nem kerül rá, be vaalozom, meg sextantot rakok a térképre, majd veszek valami extra liga módosítót a map device-ban... -
Badlof2k
senior tag
Ha szerencsed van droppal es self talalt itemekkel akkor ugy nem , de na ha nincs mibol annyira gyartani a moneyt meg keves az ido gameplayre akkor foghuzos tud lenni
Sirdond.: Azert nezzuk meg azokat a buildeket min-maxolt endgame gearrel meg low/ pre map/past map gearrel is , nemhiszem hogy akkoris olyan vajsima lenne minden es ugyanugy phase skippelne , bar most az icicle mine lvlingre extra durva volt a bossoknal kb ennyi ido alatt es problema nelkul meg szerintem soha nem kuzdottem le , viszont feher mappokon viszont mar keves , de jo gearrel ezis megoldhato lesz foleg ugy hogy pl Pohx is ezzel megy es hasonlo a fank , 5linkel tolta le shapert.
De teny egyebkent hogy ligarol ligara mindig van par OP skill amit kovi ligara "ki balanszolnak"
Sith.: Pirosig nemis szoktam chiselt tolni , ha nagyon nem esnek a mappok akkor szoktam bevasarolni ami kellhet vagy betradelem a kisebbeket , bepartyzok masokhoz hogy meglegyen a teljesites aztan futom amim van, de pl elozo ligaba szinte alig kelett valamitis vennem mert rendre jottek a mappok es kb par ritka kurva draga uniq mappon kivul megvolt minden.De egyebkent en ugy szoktam hogy tolom a fehereket sargakat ami nincs meg, Zanat tolom ha van , es ha nagyon kell valami map pl elder guard vagy stronghold vegett es nincs akkor szoktam venni ha ismerosok guilden belul nemtudok tradelni egyett .
-
sirdond
őstag
volt szó erről nemrég itt a topikban.
-ha sietsz, de megcsinálod mondjuk az aktuális liga contenteket, akkor olyan 8-9 óra a kampány
- ha sietsz és kihagyod a liga contentet, akkor olyan 6-7 mondjuk
- speedrun tempóban 3-4 óranagyobb streamerek szoktat csinálni practice runokat nekik vannak vodjaik, ha érdekel (pl Havoc, Steelmage, Ziz)
-
Badlof2k
senior tag
Szombat dutan /del korul alltam neki , tegnap neztem mennyi ido ment bele a kariba osszesen 1 day 2 hours 😁 kb aludtam egy 8ast a ket nap kozott, nekem se kutya macska csak a kert meg a haz koruli dolgok de mivel rendbe volt igy tudtam tolni
es meg igyis sokkal tovabb tartott mit szamoltam ..^^ egyebkent mem hagytam ki semmit es egyedul mentem az uj Icicle mine skillel. Ja igen haromszor ettem es kozbe sok vizet ittam hamar igy kerdezed 😁
-
brunnehilde
senior tag
Hát, nekem eddig egy esett. Panaszkodni azért nem fogok, mert majdnem kimaxoltam a Cyclonet (6L Bronn kellene még), és majdnem kimaxoltam a Storm Brand geart (csak a void battery hiányzik). Előbbi bő 2 exa, utóbbi olyan 7 körül (6L Inpulsaval). És még valami "apróm" is maradt.
De igy a jó levelingezni, ott van raktáron a full endgame cucc, csak el kell érni a szintet, hogy használni tudd.
Ja, Har_melin: Egyelőre nem nagyon csinálom a gombákat, mert a védelmem eléggé gyenge lábakon áll (még se MoM, se dodge, életet is flaskból pótlom), de szépen haladok, holnapra okosabb leszek, mennyire használható. Kellemes meglepetés a Tulborn wand, fagyaszt és rendesen megdobja a DPS-t. Amig nem veszek Void Batteryt, addig nem is fogom lecserélni. Meglátom a védelem mennyire lesz erős, és lehet pajzs helyett egy Tulborn+Void Battery kombót választok.
-
Har_melin
addikt
A blight mapokra valóban nagyon hasznos lehet a multi, mert könnyebb az egyes szálakat lefogni. Vagy éppen lehet egy speedrunner, aki semmi mást nem csinál, csak a tornyokat fejleszti, amire most szinte semmi esély egyjátékos módban és csak feleslegesen gyűlik a credit.
-
-
Har_melin
addikt
"azért néha nem volt rossz , hogy 4 fő darált a térképen, és nem egyszer volt olyan, hogy public játékosok voltak, nem is ismertem őket"
ezt mondtam, hogy erre most is minden lehetőség megvan, pont úgy, ahogy korábban. Indítasz egy public partyt vagy becsatlakozol egybe. Ha nincs, vagy senki nem akar belépni a tiedbe, akkor az nem azért van, mert a játék nem támogatja, hanem mert a játékosokat nem vonzza a lehetőség. Akkor meg inkább ne akarják erővel átnyomni, hogy juszt is muszáj legyen.
-
Har_melin
addikt
a coopra most is minden lehetőség megvan. Ez nem a fejlesztőkön, hanem a játékosokon múlik.
Ha elkezdik erőltetni, az pl. nálam egy irgalmatlan nagy fekete pont lesz, mert én pont azt szeretem benne, hogy magányos farkasként is teljes értékűen játszani. Javíthatatlanul oldschool vagyok, nekem a partyzás addig volt program, amíg személyes ismerős haverokkal munkaidő után lanoztunk a dolgozóban. Olyanokkal, akikkel a játék a közös élmény és szórakozás egyik eleme volt - nem AZ volt a közös élmény. Ha társaságra vágyom, akkor felhívom a barátaimat és leülünk valahol együtt.
-
-
brunnehilde
senior tag
Ligák elején mindig van változás. Új mapok, új passziv pontok kiosztása és az atlast is újra kell futni standardon. Viszont nem mindet. Fejből most meg nem mondom, mit kell teljesiteni (elég talán egy mapot megcsinálni?), de nem kell újra az összeset, ez biztos. Okosabbak megmondják, akik már több ligán vannak túl.
Viszont irtam privátban is, hogy a manával fogalmam nincs mi lehet a gond.
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
Igazából a nagyot arra értettem, hogy ezt már régóta várták az emberek. Nagyon sokaknak a melee a kedvenc, és az elmúlt időszakban a rangereknek és a castereknek kedveztek.
Ugyan nincs mit, 3 chaos lesz a link
Ha esetleg ezt kezdesz, lehet fogok is tudni segíteni, csak ne felejtsem el megtartani a régi cuccaim
-
TrollBalint
addikt
ha vége a ligának, úgy is változik standarden az Atlas (vagy az már ligakezdéskor megtörténik? )
Amúgy szerintem most a kutya se fog játszani standarden, annyira vártak már egy ilyen volumenű módosítást -
Har_melin
addikt
ezek a változások mindig a teljes játékra érvényesek. A ligák csak kiegészítő tartalmat adnak, a játék mechanika azonos. Az egyetlen kivétel ez alól, amikor unique cuccokat változtatnak, ott van, hogy a már meglévő cuccok statjai nem változnak meg (legacy cuccok). Ami utána esik (akár ligában, akár standardon), az már csak az új statokkal esik.
-
Rizseslescó
aktív tag
Hát én is csak azt mondom, hogy mindenkinek ilyen sárkánya legyen otthon, amilyen nekem van
Néha hangos,olykor füstölög, de el nem tudnám képzelni az életem nélküleNekem 5 perc az még 44 nyarán kiskamaszként volt
néha beleférek a 10 percbe is
Ma este 7ig felengedett, mert nem lesz itthonha gondolod és felérsz hamarabb, írj rám?
Lesz egy kis dolgom a kertben, de el tudom halasztani, ha arról van szó?
Felvettelek barátnak a múltkor, de nem jelöltél vissza ingame? -
sirdond
őstag
ezt megértem, csak ez elvileg nem ez a játék. vagyis lehet az a játék, de ezt el kell érni és ezekkel a build-ekkel az a baj, szerintem, hogy szinte nulla befektetéssel el lehet érni.
hidd el én is casual vagyok, meló után este játszok pár órát általában, kivéve liga kezdéskor. -
Rizseslescó
aktív tag
Van egy pár, de szerintem rajtad kívűl mindenkinek
Egyet csinálj meg normálisan és farmold ki a következőnek a cuccost. Aztán majd lesz neked is. Még nem vettelek fel friend-be , de holnap felveszlek. Ezért elnézést kérek.
Én csak egy láma vagyok a többi fórumtárshoz képest, de elszántságom az vanmondjuk más sincs.
Ha kérdésed van, hogy milyen karit is válassz, akkor nagyjából írd le az elképzelésed és tudunk neked ajánlani valamit. Most a csapdásod egy elég kezdő barát build, az jó választás volt. -
Rizseslescó
aktív tag
Szia, nekem is van SSD, de sajna nem zon fut a játék, de tuti jobb lesz.
Megnéztem a karid, nem olyan rossz az, de majd adok pár cuccot neked, majd felkéredzkedek a főnökömtől.
Amit nem értek az az, hogy az amudra minek raktál ele dmg to attack craftot?
Szvsz neked az semmire sem jó -
TrollBalint
addikt
Én leginkább azért nem megyek mással, mert nem egyforma a sebességünk. Egyik előre rohan, már a fele mapnál jár, a másik meg még csak néhány lépést tett. Legtöbbször, mikor játszom, akkor az kikapcsol, kicsit elszakadok a világtól, ezt partyban nem tudom megtenni. Mapok után én néha szeretek még tenni-venni, rendezgetni, de ha a party többi tagja menni akarja a következőt, akkor az engem frusztrál, és nem okoz örömöt.
Viszont szívesen írogatok másoknak közben. Játszom a magam tempójában és néha írogatunk egymásnak, hogy nézd mi esett. Kell-e ez a cucc.... így picit olyan party is, meg nem issaelin: alapvetően nekem jobban tetszik, hogy nem külön-külön esik minden, mert ez így legalább egy kis verseny meg heccelésre ad okot haverok között. Legalábbis a közös loot, nekem mindig a régi szép D2-es LAN partykat juttatja eszembe
-
Rizseslescó
aktív tag
Ezzel csak az a gáz, hogy vannak ugye a távolra ható skillek, lövedékek és azt vettem észre, hogy ha bizonyos távolságra elmégy a loot-l már a másik játékosnak is mutatja felvehetőnek. Na nekem ebből nem egy vitám volt már, hogy hallottam a filtert és a másik pajti meg felvette.. Én ezért vallom a fifti-fifti elvét.
-
TrollBalint
addikt
Úgy emlékszem 4 féle beállítás van. Full közös (mint Diablo 2-ben), short allocation, long allocation. Hasonló mindkettő, a kiesett cucc valakié, de ha egy bizonyos időn belül nem veszi fel, akkor bárkié lehet. Ez a bizonyos idő a különbség a kettő között. És van a perma, amikor fixen, ami kiesett egy valaki tudja felvenni. Ez alól azt hiszem csak a map kivétel, ami mindig azé, aki nyitja a mapot.
-
Rizseslescó
aktív tag
Akkor bocsánat.. nem olvastam el mindent figyelmesen, sry..
Igen, általában mindenkinek gyagyája ez a saját loot mizéria. Engem nem zavar, ha partizom valakivel általában kikötöm, hogy felezzük a lootot, ha értékelhető-eladható item esik. Ilyenkor senki nem távozik keserű szájízzel és lehet közösen örülni. Aki meg lelép vele és dögevősködik, költse gyógyszerre.
Persze ezt sokan nem így gondolják, de ezért ők nem is partiznak.No meg van aki csak este 9 után kezd el játszani... No meg aki nem asszonyfélő embőr...
-
saelin
veterán
Jó, hát azért ez fél igazság. Mert a ravaszokra is lehet 1-1 potit rakni, de a másik 2-t hogy elérd már a d-padhoz kell nyúlni. Annyi jó mondjuk van benne, hogy balról jobbra automatikusan elkezdi fogyasztani az ugyan olyan potikat. Pl insta HP és over time hp, de a melette lévő phasing italt már nem tolja be. Ez tök jól működik a bal ravasszal, de a jobbal már sehogy, mert az meg a legutolsó slottra van állítva... Kicsit hülyén van megoldva na.
-
Har_melin
addikt
Hú, hát ez nagyon más lesz. Amennyit eddig láttam, abból biztos, hogy a meléet szinte újra kell majd tanulni, minden változni fog benne.
Amennyire első belenézésre értem, az animációk megszakíthatóságával és a targeting módosításával sokkal hatékonyabbá válik az eva, dodge, a mozgás skillek késleltetés nélkülivé tételével pedig a telegrafált támadások elől is könnyebb lesz kitérni. De ez az általános rész, ez nemliga specifikus lesz, csak biztosan elviszi majd a ligát a melée karik felé. (Ahogy a mostani a self castereké volt)
A ligában ez a sereges dolog még nem látom, hogy fog működni, de az endgame része, a "Négy sereg csatájával" elég gyilkosnak tűnik.
Ami persze azt is jelenti, hogy hacsak nem nerfelik nagyon a mostani kedvenc spell skilleket (WO, stb.), akkor a mostani liga már kipróbált buildjeivel el lehet majd kezdeni a következőt is. Ez majd a végleges patch notesból derül ki, pár nappal a liga kezdete előtt.
-
TrollBalint
addikt
ezt igazából holnap tudjuk meg. De minden ligában megpróbálnak valamit kitalálni, most volt a Synthesis, amikor is memória darabokat kellett keresni meg - elméletben - az ott hulló remek lootból tudtál craftolni még remekebb cuccokat. Előtte volt a Betrayal, amikor is minden pályán volt egy Jun féle találkozás. Ő végül beépült a normál játékmenetbe. A mostaniról annyi infó van, hogy a melee képességeket (meg gondolom a cuccokat is) újragondolják, hasonlóan, mint a spellek esetében is tették.
És mikor elindul a liga, ismét mindenki kezdheti nulláról és van 3 hónapja játszani(vagy 2 + 1, ha úgy nem lesz olyan sikeres a liga és rendeznek megint egy flashback eventet
)
-
TrollBalint
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged