- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Sunrider987 #877 üzenetére
Én is szinte teljes SSF megyek. Eddig csak Transmute-ért trade-eltem. Még az amulett anointért is a deliriumot farmolom, pedig 1 exért válthatnám Alvanal ami kell. Én élvezem igazából, de megértem a problémáid. Az 1 SSF módja sem arról szólt, hogy minden esett ami kell egy jó buildhez, viszont nagyon segítette a haladást, ha nagy tudásod volt a játékról. Eleve volt egy csomó vendor recept, ami nagyon sokat segített, illetve rengeteg alrendszer, aminek az ismeretével meg tudtad szerezni a fontos itemeket(ha nem valami mirror tier rare vagy chase unique képezte a builded alapját).
Én szerettem nyomorgatni magam, és futottam Delvet minimum a 6 link receptig, farmoltam a több száz Frigid+Dense fossilt, a cold dot ES kesztyű lecraftolásához, speceltem Betrayalt a trigger wand affixéhez, illetve lefutottam 20* azt a rohadék tier 4 mapot, amihez soha nem akart kiesni a kapcsolódó tier 5. Az ott használt és innen hiányzó eszközöket kell szép lassan újakra cseréni az érkező contentek segítségével, de ez egy-két év legalább, és POE 1 ből kiindulva itt is eszement plusz meló lesz összerakni egy átlagos buildet a trade verzióhoz képest.
Múlt héten 1 napig futottam fehér w1 mapokat, hogy rendbe rakjam a resisteket, meg kiessen egy redvás dunes runa végre. Én elvagyok ezzel, de ha az eszemre hallgatok, az EA jelenlegi állapotában sokkal jobb ötlet kitalálni egy buildet, összetradelni gyorsan ami kell hozzá, aztán ha kipróbálta az ember az összes ötletét, menni a másikra. A karácsonyi szünetben szerintem ezt is fogom csinálni.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest