Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Igen, mindenkinek más a fontosabb, más tetszik jobban. Találó a mondás, hogy nincs tökéletes panel. Nekem az a fontos, hogy a napsütéses felvételek ragyogjanak. Itt egy Oled, LED összehasonlító videó, látszik, hogy a napsütés életszerűbb a LED-en, viszont ez a kép beégésével járhat, de az is látható, hogy mennyivel jobban látható a terület mélysége, Oleden összemosódik. Oleden viszont mélyebbek a színek. Ahogy ki is emelik is a fényerőt, a kontraszttal. Illetve az is fontos, hogy ki mit szokott meg. Amikor a CRT-ről LCD-re váltottam, jobban tetszett a CRT, CCFL-ről LED-re a CCFL. Igazából, lehet jobb is ha nem hasonlítjuk az előző TV-nkhez az újat.
-
kezo0
addikt
Szia,
nekem is a garanciaidő alatt cseréltek, de akkor az még 5 (2+3) éves gari volt, mivel olyan akcióban vettem a készüléket. Azóta sajnos felhagytak az ilyen akciókkal, bár ki tudja, ha lesz foci EB és olimpia, akkor talán azokhoz időzítve most megint bedobják majd...
Mindenesetre én szerettem volna a cserébe kapott, azóta is használt tévémre is megkapni az 5 év garit, de ez elől mereven elzárkóztak. És akkor még fel sem merült, hogy külön pénzért vehetnék hozzá extra jótállást. Ez cca. 2018-ban volt, szóval azóta valamikor vezethették be. -
kezo0
addikt
Vásárolt már valaki ilyen kiterjesztett jótállást a Panától? Milyen időtartamra, milyen összeg ellenében adják? Mert erről semmi konkrétumot nem találok leírva, csak azt, hogy készülékenként és az időtartam függvényében, egyedileg határozzák meg. De azért gondolom, van erre valami szabály ill. táblázat, és nem csak a hasukra ütnek, amikor valaki ilyen extra garit akar vásárolni... Nem ártana, ha a vevő is ellenőrizni tudná, hogy mi alapján számolták ki neki az összeget.
Egyébként én most hallok erről a kiterjesztett jótállásról először, és szerintem pont mostanában valamikor futhattam ki a lehetőségből, hogy ilyet vásároljak... Amikor garanciális cserében megkaptam a jelenlegi készüléket, még senki nem említette, hogy lehet ilyet venni, pedig érdekelt volna – már persze az ár függvényében.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi AL, Laca19 (a)! Nekem is furcsa, mert ekkora cégtől nem ezt várnám el. Szerintem azért egy visszaküldött terméket megnéznek, hogy nincs-e összetörve.
Lehet az a gond, hogy a media lejátszó felületét 4K-ra állítottam, visszatettem FHD-ra talán megjavul. Így elérhetővé vált a 1080p Pure Direct, 1080p Pixel by 4pixels is, viszont a 4K Pure Direct inaktív lett, remélem ez nem ront a minőségen. Egyébként most is bevillant a Full V, de nem fagyott le.
-
pinnacle
nagyúr
Szia! Köszi! Én is erre gondoltam, hogy megkéredzem miként kaphattam használt TV-t? Legalább a gyári visszaállítást megcsinálhatták volna, akkor lehet észre sem veszem.
Matricára, hálózati kábel becsomagolásra nem is emlékeztem. Egyébként tényleg fura, én azért szoktam ajánlani az MM-et, mert nem egy ismeretlen webshop, aki ki tudja milyen piti trükkökre képes. Egyáltalán hallott valaki ilyet az MM Onlineról? Garancialevél hiányzik az oldaláról, emailt küldtek a szokásos szöveggel. Már a Gold-ot is majdnem megrendeltem 40.000Ft, +2 év garancia, 5 évre a baleset biztosítás, baleset esetén havonta 1% avultatást vonnak le.
Nincs erre a média boxos HDMI-n keresztüli fagyásra valami ötleted? Nem tudom mi lehet amikor kiírja, a HDMI alatt, hogy Full V és le is fagy vagy nincs kép.
-
Piftuka
veterán
Köszi, hogy megosztottad!
Ha most keresnék 50 colos tévét, nem is haboznék... az a kis "DX780" képminőségben odaver a jelenlegi LCD paletta ~90%-ának.
A mozgásmegjelenítésről nem is beszélve.
Ha volna hasonló mértékben (arányaiban) leárazott "65DX900", vagy "75EX780", már rohannék is megvenni...
-
morzsa
aktív tag
Szia! Köszönöm.
Hívtam a Videopart-ot, azt ígérték, visszahívnak...Korábban írtam a Panasonic ügyfélszolgálatának (customer.budapest@eu.panasonic.com), ahol azt írták "A Panasonic jelenleg még nem értékesít kiegészítő garanciát." Miközben annak igénybevételére bíztatnak a saját oldalukon is!? Biztosan van eltérés a garancia és a jótállás között, de a leírásukban nem láttam érdemi eltérést és az üf nem is célzott ilyesmire. Kérdeztem azt is, ha már van a tv-ben egy soundbar és képes lenne egy mélynyomót is vezérelni, akkor melyik lenne az ajánlott mélynyomó? Erre azt az információ gazdag választ kaptam, hogy "Mindegyik hangprojektor rendszerünk használható a készülékkel" Kösz ügyfélszolgálat. Csak az vigasztal, hogy a tv fenomenális. ...és ha még az iso fájlokkal is elbírna...)
-
-Solt-
veterán
Köszönöm, de lehet, hogy rosszul fogalmaztam valamit... azt tudom, hogy 720p vs 1080p esetén nyilván utóbbi a jobb, de régebben mintha olyat olvastam volna, hogy 1080i esetén már nem ennyire egyszerű a helyzet... 1080p-s TV-re az 1080i beállítást javasolják, de 720p-s és 4K-s TV esetén mintha a 720p-t írták volna jobbnak mozgás megjelenítés és élesség miatt is, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Arra gondoltam hátha van itt valami szaki aki ezeket keni vágja én meg vakon hihetek neki...
-
Mustadjoci
tag
sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm!
a fórumtársat olvastam
a betekintési szög tényleg botrány
megvettem tegnap az Alzában ezt: TX-40GX810E
azon gondolkodom, hogy visszaviszem.
digis előfizum van, a fullhd adások szebbek a régi 10 éves Samsung UE40D6500w-n
ez nagyon elszomorít, nem gondoltam, hogy hiába nem kap 4k jelet, ekkora lesz az eltérés.
a hang viszont ezen a panán sokkal jobb.
-
Bugarov
aktív tag
Tegnap láttam MM Mammutban 58gx830at kirakva. Az MM reklamfilmje ment rajta csakugy mint a többin. A körülötte lévő tv-khez kepest nagyon jo kepet produkált, ez volt a legkevésbé "festményszerű". Engem meggyozott csak azért nem rohanok megvenni mert pár hete a fentebb linkelt kolléga joval olcsóbban 65" meretben zsakolt be belole (ok ő 800asat vett de akkor is)...
-
Kisbatyu75
tag
Szia!
Belinkelem az oldalt ide, hátha más is keresi: [link]
A TV-nk kompatibilis, mégsem látjuk a csatornákat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy édesanyámnak volt eddig kártyás előfizetése, (az invitel adta még neki csomagban) de ő nem használta, mi kezdtük el használni. Neki kiküldték az új dekódert. Ezek szerint a régi kártyát inaktivvá tették, bár pár csatorna még bejön. -
Vindex
tag
Igen láttam a MM árát, onnan jött az "ihlet". Melyiknek van ips panelja? Találtam egy leírást a Panasonic oldalon, de ez mit jelent: 4K 1500 Hz BMR IFC? A 633 kicsit több szolgáltatást ad, pl: Hármas HD-tuner. Ez azt jelenti, hogy van három tunerje és lehet rögzíteni műsort úgy, hogy mást is lehet nézni?
-
MrLATEX08
csendes tag
Köszi! Pont nem sikerült megtalálni ezt a boltot, érdekes, hogy itt már van 1-2 szériából máshol meg még semmi. Bár azt nem írtam, hogy elsősorban MM vagy Edigital boltba várom őket, azokból van itt 5 percnyire és inkább hozom haza kézben mint, hogy kiszállítassam.(Főleg mióta múltkor az erkélyről beláttam a nyitott oldalú gls kocsiba és a sok csomag tetjén csak úgy minden rögzítés nélkül hánykolódott egy 50-es tv elég gyárinak tűnő csomagolásban...nyilván ez egy kivételes eset volt, mégis elvette végleg a kedvem, hogy úgy rendeljem majd ha eljön a vásárlás ideje.)
-
Downsampling
senior tag
Nem ezzel van gond. Lehet szépen a zöld gombbal 24 órás lépésekben ugrálni előre, de ma ugye vasárnap van, így csak legfeljebb jövő kedd éjfélig mutatja a műsorújságot, utána minden csatornánál megjelenik egy végtelen sárga vonal. Vagyis nincs tovább a műsorújság. Illetve van, csak nulla infóval (pedig akár a jövő évig ugrálhatnék a zöld gombbal előre. Így viszont három napnál későbbi műsort nem lehet beprogramozni felvételre! Vagyis, ha mondjuk elmegy a család nyaralni, akkor a kedvenc heti sorozatát, vagy egy sporteseményt nem tud rögzíteni, és amikor hazamegy, megnézni.
Nem tudom, hogy ez a tévé problémája, vagy a kábelszolgáltóté. Náluk is rá fogok kérdezni, de mivel holnap utazok két hétre, így most már tuti, hogy pár (számomra fontos) dolgot nem tudok majd visszanézni). Azért ez nagyon pofon... -
törölt tag
Ez előtt nekem is jobban tetszett a VA panel. Sajnos mindegyik VA paneles tévém és monitorom hamar pixelhibás lett. Lehet olvasni erről, hogy hajlamosabb a pixelhibára. Jelenleg igen nehezen lennék meggyőzhető, hogy VA paneles tévét vegyek, mert két-három évnél azért többet ki kellene bírnia, és akkor érne valamit a jó tulajdonsága is. Valószínűleg nem véletlen, hogy az új széria nem arra alapoz.
A 780-as sorozat az OLED tévék elektronikáját tartalmazza. Az üveglapra szerelve még szép is. Lényegében az első olyan Panasonic tévém, aminek még a kinézete is tetszik.
-
Szia! Képjavítokkal játszom még kicsit, egyelőre kikapcsolva őket nincs hiányérzetem. 4K felvételekkel pazar képe van, egyedül a sötét jelenetek fájnak picit a G20 plazma után.
Kár azért a technológiáért, tudom, hogy drágább volt az előállítása, de életben tarthatták volna még egy darabig az oled alatti és a felső kategóriás lcd-k melletti ársávban.
2-3 évig szerintem tökéletes lesz, addigra remélem az oled-ek is megérkeznek a számomra emészthetőbb 200-300 ezres sávba. -
bisiz
tag
Igen, ez világos is, csak fura, hogy a régebbi még mindig drágább 400e HUF-al.
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/panasonic/viera-tx-75ex780e-p366052643/
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/panasonic/viera-tx-75fx780e-p407753245/
Sajnos túl sok teszt nincsen az FX780-ról neten, így nem tudom, hogy a Sony XF90-hez viszonyítva mire számítsak, de árban nekem nagyon szimpi.
-
marilllyo
veterán
Na igen! Egyébként nagyon nézegettem tavaly a Sony Xe9005-öt...csak mire eljutottam oda, hogy TV-t veszek.... EX780 volt még... Sony már nem. :/ Legalábbis "48-50-es méretben. Egyébként én rendkívül elégedett vagyok vele. Főleg játékra vettem ugye.... Azért jó lenne, ha valamit tudna kezdeni a DTS-sel.
-
marilllyo
veterán
Egyébként olyan nagy különbség nincs az EX780 és FX780 között. A HDR képességei kb ugyanazok... Annyi, hogy IPS panel...ami nem tudom, hogy jobb-e. Viszont ahogy nézem nem emelhető, ami szerintem hátrány. Nem sok innovációt érzek benne. De abban biztos vagyok, hogy EX780-at FX780-ra cserélni nem érné meg.
-
Fisher007
csendes tag
Szia AL! Maga a hiba nem 3D jellegű vagy eredetű, minden kép, még a saját menüje is ilyen hibás lesz bármelyik 3D mód aktiválása után. Nincs különbség a megjelenésében attól függően hogy szemüveggel vagy szabad szemmel van nézve. Egész biztos, hogy nem beállítási hiba, mondjuk gáz is lenne ha így a 2. panelcsere után derülne ki, hogy az.
-
Woooody
újonc
Köszönöm a válaszod, de valami komolyabb azonosításra gondoltam, mert úgy tűnik, hogy a kijelző hibával elszállított tévémet kicserélték egy tuner hibás készülékre. Az általad említett azonosítás könnyen kijátszható, mert a komplett hátlap egyszerűen átcsavarozható egy másik készülékre. Ezért valami szoftveres megoldásra gondoltam.
-
Nibiru
tag
-
Downsampling
senior tag
-
Downsampling
senior tag
Az Oppo ezt tudja (naná! ennyi pénzért!
), a kábellel sincs gond, most cseréltem le az összes HDMI kábelemet egy kisebb vagyonért, angol minőségi kábelekre (a legújabb szabványt is tudják) - persze, elviekben a régiek sem éppen kukások, sőt.
De mint írtam, nekem még talán jobb is, hogy nem kommunikálnak egymással. Az Oppo BDP-105 nem csak egy egyszerű médiajátszó, hanem egyben egy igen jó minőségű DAC és előfok is egyben, így sokszor csak ezt a funkcióját használom, a tévét még csak a kezelőfelület miatt sem kapcsolom be, mert az iPhone-ról az Oppo MediaControl alkalmazással minden látok, mindent elérek, sőt olyan funkciókat s, amiket a saját távirányítójával nem.
Amúgy valaki nem olyan rég valami olyasmit kérdezett itt a fórumon, hogy tud-e kezelni egy külső billentyűzetet a Panasonic tévéje. Van egy app, a Panasonic TV Remote 2, ami rengeteg funkciót tud, talán még többet is, mind a tévé saját távja, és onnan (vagyis a telefonról) simán be lehet vinni bármilyen szöveget a tévének. Nálam (EX700) tökéletesen működik, ja és akár egy kis virtuális kurzorral is kezelhetők a különböző funkciók. Szerintem ez az alkalmazás Androidon is elérhető. Elvileg minden Viera tévét kezel. -
Downsampling
senior tag
Akkor engem a Viera tudásának a veszélye nem fenyeget!
Mondjuk az érdekes, hogy egy Oppo BDP-105D-vel sem hajlandó kommunikálni (de ezt mondjuk annyira nem bánom, mert az Oppo nálam előfokként is üzemel - nem mindig, de ha csak zenét hallgatok, akkor igen - szerintem néha lenne bizony kavarodás).
De köszi! -
simico
aktív tag
Köszönöm! A Viera Link ki- és bekapcsolása megoldotta a dolgot. Már csak azt nem értem, hogy a youtube miért másfélszeres hangerővel üvölt a tévéadáshoz képest, de ez a régi tévén is így volt...
Más.
Nekem a tv akkor mondta csak a frissítést, amikor a youtube-ot akartam elindítani. Viszont nem is engedett semmilyen alkalmazást elindítani amíg nem frissítettem. -
-
Piftuka
veterán
"Ha üzletben vetted, akkor 3 napon belül hiba esetén hozzájuk kell fordulni, Netes vásárlás esetén ez ? nap "
Az internetes vásárlás esetén is 3 nap ez a határidő. (Nem keverendő össze mindez a hibátlan termék kapcsán kötelezően biztosított 14 napos elállási joggal!)
A törvény szerint egyébként a 3 napon túli meghibásodás esetén nem vagy köteles a garanciális szervizt hívni, hanem intézheted az egészet a forgalmazón keresztül is. (Bár érdemesebb inkább mindjárt a szervizt hívni.)
Egyébként 10 kg feletti terméket úgyis háznál javítanak, vagy ha arra nincsen mód, a saját költségükre szállítják el megjavítani.
-
cserix
tag
Most rendeltem meg a Panasonic TX65EX703E-t (edigital). Az android nem a barátom. Az 5 év garancia viszont sokat nyomott, hogy e mellett döntöttünk. Remélem nem lesz vele semmi gond, így az edigitallal sem kell majd kapcsolatba lépnünk. Gyári garancia gondolom azt jelenti, hogy nem az üzletben kell intéznem a szervizelést. Ha megjön és beüzemeltük írok pár sort majd ide. Kíváncsi vagyok milyen lesz a plazma után.
Köszönöm a segítséget! -
salapp
addikt
Hát, tényleg meg kell nézni személyesen és beállni arra a távra, ahonnan nézik majd, ill oldalra menni, ha onnan is.
Nagybátyámék imádják az MVA paneles EX600-asukat, de még 40-es méretnél is, ha oldalról (kb. 45 fok), a másik kanapéról nézné valaki, ott már azért nem a legtökéletesebb az élmény.
Szerencsére általában két tévéző fotelból szokták nézni 0-30 fok közöttről, úgy jó nekik.Ezért is javasoltam inkább az apukának az IPS-t.
Az a tapasztalatom, hogy a focinézős tulajok rohadtul (pláne, ha crt-ről jönnek) nem hajlandóak besötétítgetni meg beülni jobban középre, hanem elvárják, hogy a tévé az tévé legyen, nem hímes tojás. Amit látsz, azt lásd a sarokból is. -
kezo0
addikt
Az AX800-as menüjében is megnézhető az üzemidő, csakhogy ez a számláló nullázódott, amikor januárban kiküldték Németországba a tévé főpaneljét. Amikor visszakaptam a tévét, még a hálózati MAC-címe is új volt, és az összes felvett műsor is, ami a rádugott külső HDD-ra volt rögzítve, ment a levesbe, mert a HDD szempontjából ez egy teljesen új tévé lett, így újból formázni kellett hozzá a külső vinyót. És mindez egyetlen panel cseréje után, miközben a tévé minden más alkotórésze 3 éves volt... Szóval ez a számláló sem feltétlenül mérvadó. Igazából azt is simán el tudom képzelni, hogy egy szerviz bele tud nyúlni akár a szervizmenü számlálójába is, ha nagyon akar.
-
ztsoft
őstag
Szia!
Köszönöm szépen a biztató szavakat, meg a megerősítést.
Ma hívott a Gyöngyösi szerelő, hogy még mindig nincs kész a szakvélemény (kedd óta nem sikerül összehozni, "jó munkához idő kell, a ..."
), a főnökét meg nem tudja elérni telefonon (aki a Debreceni szerviz egyik tulajdonosa), így hétfőn Ő elhozza a TV-t. Ha kész lesz a szakvélemény, akkor azt majd e-mail-ben elküldi. Elméletileg tesztelték Blu-ray lejátszóval gyári 3D-s filmmel, úgy tökéletes volt (mondtam, hogy ezt én is ki fogom próbálni, ha nem jó, akkor már megy is vissza).
Nekem korábban AX630 - as készülékem volt . Tudtommal ez a Tieddel azonos évjáratú.
Igen, ezen lista alapján az [link].A 2D - 3D átalakítást többször próbáltam rajta, de a Tiedhez hasonló jelenséget nem tapasztaltam soha. Tökéletes nem volt, mert nem volt olyan térhatása, mint a valós 3D - nek, de szellemkép nem volt soha.
Ezért is próbáltam ezzel bizonyítani a TV hibáját, mert a másik TV-n hiba nélkül működik. Persze, nem is várom, hogy tökéletes legyen, hiszen szoftveres átalakításról van szó, de azért nézhetőnek kellene lennie.Biztos vagyok benne, hogy butaságot mondtak, mert ha a Tieden is ( az AX 630 - ashoz hasonlóan ) van 2D - 3D átalakítás akkor működnie kell
Igen, van a menüben is, meg a 3D gombra is előjön. Pontosan ezt nem akarom elhinni, hogy akkor minek rakták bele.először mindegyik azt mondja, hogy nem hiba, próbálnak lerázni . Kicsit " idegmunka " , de végére kell járni.
Ebben már profi vagyok, ugyanis a UPC is rendszerint ezt szereti játszani, de nem hagyom magam.Amit (#6532) Piftuka említett, hogy a tesztben lehúzták a 3D képességét, én csak egyet találtam (lehet rosszul kerestem), de ott 10-ből 6-ot kapott rá, ahogy a hangra is, [link].
-
ztsoft
őstag
Szia!
Ha már külön említed (igaz, nem tudom, hogy mi különbség van köztük), de akkor miért működik a Samsung TV-n (ugyan úgy aktív az is, ráadásul, még ugyan azzal a szemüveggel nézem)?
Már a Videopart-nál is említette a srác (azaz, körül írta a "virágboltos" forrásokat
), mire közöltem, hogy a 3D-s demókkal is gond van, így már elfogadta, hogy mégis a TV-vel lesz a probléma.
-
ztsoft
őstag
Szia!
Nálam is "ki lehet kapcsolni" (azaz 3D -> 2D), igen, ekkor szemüveg nélkül tökéletes a kép.
Csak nekem a 3D megjelenítéssel van problémám, megvan a 3D élmény (érzet), csak szellemkép is társul hozzá.Már teljes biztonsággal kizártam mindent, biztos vagyok benne, hogy a TV-vel van probléma. Azt meg kétlem, hogy a neten fellelhető összes 3D-s demó rossz lenne (LG, Samsung, Sony, stb., persze a Samsungon megnézve mind tökéletes).
Azért köszönöm.
-
ztsoft
őstag
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Igen, sikeres volt a párosítás, kommunikál a TV-vel (be/ki kapcsol, frekvenciát vált).
A film nem tudom, hogy aktív módban van-e felvéve, de mint írtam a Samsung-gal tökéletes (az is aktív, ráadásul ez a típusú szemüveg a gyári tartozéka), minden maradt, csak a TV volt cserélve, így a HDMI-t is kizárnám, már csak azért is, mert a TV saját lejátszójánál is ez a jelenség.
Igen, a TV kiírja, hogy 3D jelet észlelt, át is kapcsol (a szemüveg is bekapcsol).Már próbáltam a Youtube-on is, meg 3D demókkal is, de ugyan az a helyzet, még a 2D -> 3D átalakításnál is.
Írtam a Panasonic-nak is, annyi volt a válaszuk, hogy csak a gyári szemüveggel garantált a tökéletes 3D. Sajnos ezt a típust (Panasonic TY-ER3D5) itthon már nem lehet kapni, rá is kérdeztem, hogy honnan lehetne beszerezni (csak már elmúlt 17 óra, így holnapra tolódik a válasz). Sajnos nincs Blu ray lejátszóm, így az kilőve.
Eddig nagyon pozitív a Panasonic hozzá állása.
-
kezo0
addikt
Köszi a választ, akkor reménykedem, hogy velem is tisztességesen fognak bánni.
Írtam, hogy nekem kellene a 3D is (sok ilyen anyagom van, nem csak virágboltiak, hanem fizikai BD3D lemezeken is), ezért lennék bajban, ha csere lenne, mivel az OLED-ek nem tudják a 3D-t.Pro Koryak: a 65” is problémás, írtam azt is, hogy nálam az sajnos nem fér el. Az 5 éves garival meg az a gond, hogy jan. 20-ig tart az akció, így esélyes, hogy mire csere esetén hozzájutnék egy új készülékhez, addigra pont kifutnék az időből...
Szóval talán a legjobb opció most az lenne, ha javítható lenne a tévé, mégpedig gyorsan, és úgy, hogy nem viszik el. Tudom, bilibe lóg a kezem.
-
Pro Koryak
addikt
"A Te eseted szerintem más, ha nem tudják megjavítani, akkor csereutalványt adnak, amit a vásárlás helyén lehet levásárolni a blokkon szereplő értékben ( 800 ezer ) . Ezért most már egy Oled készüléket is kapsz, de ezen szerintem még ne izgulj, nem biztos, hogy olyan komoly a hiba . "
Pedig jobban járna, ha komoly hiba lenne, mert akkor max200-ból meglenne az új 65" pana oled!
Amit, ha jól tudom megint lehet 5évre hosszabbítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest