- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Én is gondolkozom, hol vegyem inkább, Panasonicnál mennyibe kerül? MM nagy cég, nincs vele probléma, ezt az utóbbi esetet leszámítva, de nem tudom, hogy az ügyintéző Mars kft, menyire ügyfélbarát. Illetve, hol szervizelnek, ők is a Video-Parthoz viszik? Kérdeztem a TV topikban, volt már valakinek kiterjesztett garancia ügyintézése, de nem jött válasz. Egyébként nem tudom, hogy 3 év után előjöhet olyan panelhiba, ami nem beégés, mert arra amúgy sem vonatkozik a garancia. Oled TV-ken 4-5 óránként van pixel frissítés? Vincent sem tudja melyik mit jelent, de valószínüleg, nekem 23 óra alatt volt 5 befejezett, 4 megkezdett műveletem.
-
pinnacle
nagyúr
Kipróbáltam Egyénin, ott működött, visszamentem Normálra, most már ott is.
Egy árnyalatnyit változtat rajta. Fényerőt levettem -10-re, így csak 17-ig villog, 0-n szinte mindenhol. Mélyebbek is lettek a színek, meg nem is annyira túl világos a kép.
Azt kellene kideríteni, mi ez a "Full V". HDMI kábelt cseréltem, most nem fagy le teljesen, de párszor előfordult, hogy csak hang van, kép nincs. Ilyenkor a HDMI bemenet alatt megjelenik egy pillanatra a Full V kijelzés. Valaki találkozott már ilyen problémával, mi fene lehet ez? Amúgy is valami gond van a HDMI-vel, ha bekapcsolom a boxot nem vált át magától a HDMI bementre, ha kikapcsolom ne vált vissza TV adásra. Idáig ez minden TV-n gond nélkül működött. TV-n a CEC be van kapcsolva, csak a Viera link engedélyezése. Az is érdekes, mert TV bekapcsolással a boxot is bekapcsolja, pedig nincs is engedélyezve a boxon.
-
Downsampling
senior tag
Túl sok állítási lehetőség nincs: a HDMI-n kiadott formátumot lehet állítani, és azt, hogy az optikai kimeneten milyen szintű jel menjen ki. Tehát nincs arra lehetőség a tévé oldalán, hogy optikán az eredeti hangformátumot kapja az erősítő (vagy az előfok). Csak a HDMI-t tudod átállítani PCM-ről (ami itt egyben a sztereót is jelenti) bitstream-re. Erősítő oldalon kár is belekezdeni bármibe, nincs hatással arra, hogy a tévé milyen audiójelet ad ki.
-
modflow
veterán
-
Draken
őstag
Szerintem ezek a "hibajavíto" csodák ki vannak kapcsolva, de atnezem a beállításokat mindenképp!
@AL: persze, nem lesz egy oled fele feketeje, de azért ilyen se legyen! Hátha van még mit állítani, de ha nincs, akkor lehet panelcsere lesz belőle bár bevallom, félek tőle már előre is! Az is elképzelhető, hogy csak most vettem észre vagy tűnt fel, vásárlás utáni beuzemeleskor nem
-
marilllyo
veterán
Nem! Az pixelhibás volt. De annál is ugyan ez volt. Nem tudom... arra gondoltam, hogy a kezdeti hangoláson voltam figyelmetlen tán?! Lehetett valami beállítás, amit nem vettem észre... Nem tudom...
Lehet, hogy tényleg csak valami inkompatibilitás. Annak viszont nem örülnék. -
AL
addikt
Szia ! Aki vásárolni akar, annak jó ez az év, mert a rengeteg akciónak hála jóval gyorsabban mennek le az árak, mint tavaly. Én is a Pana EZ950 - et most áprilisban vettem 660 ezerért ( tavaly 1,2 millióról indult az ára ). A mostani FZ950 - es, ami Technic hangprojektorral van felszerelve már most ( fél évvel a megjelenése után ) akciósan 630 az MM - ben.
Üdv. -
Frontiner
aktív tag
Hello!
A Panasonic elvileg ezt írja róla:
Csatlakozók Digitális jelvevő DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Analóg tuner I
HDMI HDMI*9 3 (oldalt), 1 (alul)
HDMI (4K 60/50p és HDCP2.2) 4
Támogatott funkciók Audio-visszavezető csatorna (2-es bemenet)
USB 3 (1 oldalt, 2 hátul; 1 db USB 3.0, 2 db USB 2.0)
LAN Port: 1
CI (közös felület) 2 (CI Plus, 1.3-as verzió)
SD-kártya —
SCART-csatlakozó —
Kompozittal közös komponens videó bemenet 1 db. RCA csatlakozó (hátul)
Digitális audió kimenet (optikai) 1 (hátoldalt)
Fejhallgató-kimenet 1 (oldalsó) -
sklopp
őstag
és (#6277) sting2 :Erősen bízom én is hogy jó választás. Az Ediginél csak 50-es van már a 700-asból, én meg már beleéltem magam a méretesebb 58-asba. Ráadásul az üzlettel kapcsolatban vannak fenntartásaim. Jópár éve vettem náluk fényképezőgépet, szemre originál csomagolás, otthon bontanám ki, hát fel van vágva az átlátszó lezáró ragasztó-karika! Nézem a gépet, a kijelző fóliája már egyik sarkánál legyűrve, az állvány-menet mellett a házon használati nyomok, szóval használt példány. Másnap visszavittem, erre beindult a huzavona, engednek az árból (kemény 3ezret), vásároljam le, stb. Végül nagy nehezen visszautalás lett a vége 30 nap után. Ez így nem volt igazán korrekt egy éppen felfutóban lévő üzletlánc részéről. Így lett belőle MM., ráadásul le is árazva 380e-re.
-
-
sting2
addikt
Köszönöm sikerült is.
Van valami perverz érzés abban, hogy a EDigitalban mindez komoly ezrekért megy (Gari bővítés), Én meg haza jövök és két klikkel 5 évre hosszabbítom az alap 2 éves periódust...A Pendrive-ot, amelyet telepakoltam Demó-kal, azóta sem látja egyik slotban sem, ez van majd szerzünk másikat.
-
sting2
addikt
Nekem, a jelenlegi tévémnél (sharp 60LC 635) volt egyszer egy olyan időszak, mikor már majdnem visszaakartam küldeni olyan fehér felhők voltak sötét tartalomnál.
Aztán egy átfogóbb beállítás,a csúszkák (amely kiterjedt a helyes" színtartomány - megvilágítás erőssége - kontraszt - képjavítók, stb,) tüzetesebb összehasonlítása után, szinte teljesen homogén, az IPS panel határait feszegető képi világ lett a jutalmam.Fontos a kiegyensúlyozott beállítás!
4 évig makulátlan képet néztem, az utóbbi időben kezdtem felfedezni rajta egyfajta "panel öregedést".
Az Edge Led teknóból fakadó anomáliák elkezdtek itt, ott, látszani már pedig nem nyúltam a beállításokhoz vagy 2 éve.
Ezért is váltam meg tőle még viszonylag jó áron..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest