- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Hát ez nekem túl általános... én nem látom azt a minőségromlást. Ill. amit látok az általános."
Ha túl általános számodra, hogy egyre gyengébb panelt és elektronikát kapott a 6-os széria, és nem látod a minőségromlást, akkor én nem fárasztom magamat azzal, hogy tovább elemezzem a problémát.
Nekem elég az, amit láttam, amit tudok, és hogy Samsung-nak dolgozó ismerősöm is azt mondta, hogy ha jó tévét akar venni az ember, akkor a Samsung hagyományos LCD készülékei közül felejtsen el mindent, ami a 7-es sorozat alatt van.
-
Piftuka
veterán
Már az általános minősége is rosszabb.
A Samsung az elmúlt években (évtizedben?) szisztematikusan alacsonyabb kategóriába sorolta az egykor tényleg "legendás" 6xxx szériáját.
A még aktív 3D-s 6xxx modellek nagyon jó ár/érték/minőség arányt képviseltek mindent figyelembe véve. Aztán a sorozatból előbb kikerült a 3D, a 120 Hz-es panel, a jobb elektronika, majd jöttek a "trükközések" a leggyengébb IPS panelekkel, végül tavaly oda jutott, hogy ami most 6xxx szériában megvásárolsz, az pár éve maximum az 5xxx-es, belépő modelleknek illett volna be a soraiba.
Ha tőlük jó tévét szeretnél, akkor a 7000-es szériától felfelé kell keresgélned.
Egyébként az interpoláció miatt mozgásmegjelenítésben soha nem fogják felvenni a versenyt a Panasonic jobb készülékeivel.
Minden más tekintetben, főleg a prémium vonalon most azért remek készülékeket gyártanak. A QLED-es sorozatuk tényleg jól sikerült, remek képességű tévéket rejt az LCD kategóriában. (Viszont nézd meg, mennyibe kerülnek!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest