- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
gurabli #8636 üzenetére
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat!
Örülök, hogy tetszik Neked a készülék, és kívánom, hogy még nagyon sokáig jó egészséggel élvezd az általa nyújtott képi élményt!
A Panasonic a jelek szerint tanult a borzalmas, IPS paneles FX tévék fogadtatásából, és jól tette, hogy visszatért a VA panelekhez.
A 120 Hz elhagyása miatt azért még szégyellhetik magukat.
És azért azt fontos megjegyezni, hogy a 60 Hz-es panel alkalmazása miatt az arra érzékenyek bizony tapasztalnak "anomáliákat" a mozgásmegjelenítésben.
Ezt Vincent Teoh, és az online sajtó is egyértelművé tette.
Mindezt csak azért említem meg, mert szemlátomást Te nem vagy érzékeny a "judder" jelenségre, szaggatásra, pedig plazma tévéid voltak. Ha valaki a fenti beszámolót elolvassa, akkor azt hiheti, hogy "motion" probléma nincsen, de azért ez nem így van.
Persze attól függetlenül a jelenlegi 200.000 forint körüli áron ez egy jó "általános, mindenes" tévé készülék a jelek szerint. -
-
blakey
titán
válasz
gurabli #3523 üzenetére
Külső forrásból nem küldi tovább 5.1-ben. Ha leírod, hogy miket és hogyan kötnél össze akkor megpróbálunk segíteni.
(#3524) Az-X
Hosszú út áll előtted.
Nem olyan egyszerű, de ha belejössz akkor menni fog. Nálam a Háttérfény 22-n van, Fényerő 50-n, de a fehéregyensúly kalibrálva van. -
blakey
titán
válasz
gurabli #3519 üzenetére
Boltban nem tudom, hogy mit veszel észre vagy sem. Ugyanazokat kell nézni mint plazmánál, pixelhiba, stb.
Valaki(k) nagy megrémísztettek az LCD-vel, nem kell félned, nekem is volt plazmám, a legutolsó egy UT30-as, ahhoz képest jobb az AS640-es. Teljesen rendben van az SD adás is, ajánlatos kalibrál(tat)ni, mert plazma közeli képet kaphatsz.(#3520) Az-X
Ezzel állítgathatod, ha értesz is hozzá akkor egész jó eredményeket kaphatsz. -
blakey
titán
válasz
gurabli #3517 üzenetére
Ahogy korábban írtam, amennyiben hibátlan példányt kapsz úgy egy nagyon jó tv-d lesz, tehát ne legyen bevilágítás, felhősödés, stb. Ez a típus jól összerakott és vannak kíváló példányok, enyém sem olyan rossz, 95%-ban homogén, nagyon kell nézni, hogy észre lehessen venni valamit, már tettem be képeket ide is, meg talán a Sony topikba (mert nem hitték, hogy van olyan jó vagy jobb, mint a hasonló Sony) is. Az üzemórát a Menüből tudod megnézni, Menü/Sugó/Rendszerinformáció és ha nem tévedek az Állapot4 sorban a C-vel kezdödő rész az üzemóra, tehát C0003-0000 pl. 3 órát jelent.
Samsung szemüvegek jók, én is olyat használok. -
blakey
titán
válasz
gurabli #3514 üzenetére
Minden kérdésedre te fogod tudni a választ, egy biztos, én nem bántam meg. Ha te nem viszed el akkor más le fog csapni rá, mert egy nagyon jó tv. a + 6" meg megéri. a 24p-s kérdésed azért nem jó mert lejátszásról írsz és nem megjelenítésről, de ha külső eszközről tolnád akkor hibátlanul jeleníti meg. 50Hz-es bug nincs, az angol modelleket érintette, ha jól emlékszem.
Kérdésedre a válasz, igen. -
blakey
titán
válasz
gurabli #3512 üzenetére
Nyugodtan a plazma mellé teheted, lehet, hogy azonnal dobod a plazmát.
Az aktív 3D-t sötétben kell nézni, különben zavar lesz. Én minőségibbnek vélem az aktív 3D-t, de megfelelően kell nézni. De ezt sajnos muszáj lesz személyesen megnézned.
Egyik tv sem játsza le a 24p-s anyagokat 24p-ben, 60Hz-en fogja lejátszani, ha neked fontos a 24p akkor külső lejátszót kell venni. Megjeleníteni természetesen tudja a 24p-t. Semmit nem veszítesz, inkább nyersz, az AS640-hez van + táv, képminőség szempontjából jobb, mint az utód és még fokozhatnám.
-
blakey
titán
válasz
gurabli #3510 üzenetére
Igen, jobb, mint az LG.
Foci jó rajta.
Az én fejem nem fájdul meg egyiktől sem, a tiédet nem tudom, ezért kéne megnézned.
Nem baj, hogy 2014-es modell, 170e-ért nem rossz vétel, én egy elég komoly akcióban 145e-ért megvettem, pedig nem akartam tv-t venni, viszont tesztelni szerettem volna, végül maradt. Elég sok szó esett róla itt is és más topikokban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest