- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! Remélem sok örömed lesz benne, a regisztrációt ( a Panasonic oldalán ) ne felejtsed el, csak akkor lesz meg az öt év . Ha üzletben vetted, akkor 3 napon belül hiba esetén hozzájuk kell fordulni, Netes vásárlás esetén ez ? nap ( nem tudom pontosan ) , ezután a márkaszervízhez kell fordulni . Üdv.
-
AL
addikt
Szia ! Ilyen nagy méretben nem láttam még működni, de árban nagyon jó. Szerintem neten vásárold és akkor, ha valami nem tetszik benne ( hiba, felhősödés , stb ) könnyebben visszaküldheted. Ezekre most regisztrálás után 5 év a garancia . Az előttem válaszolóhoz hasonlóan Én is azt mondom, hogy a Sony 8505 - ös jobb, csak az Androidot nem mindenki szereti és egy kicsit drágább is, de azért egy összehasonlítást megérne, ha ráérsz.
Üdv. -
AL
addikt
Szia ! A tavalyi LED Panáknál ez a minőségi sorrend : Szinte a felső kategóriába tartozik és legjobb EX780 , ettől gyengébb az EX700 - 703 és talán alapnak számít az EX600- as sorozat .Mindegyikről sok véleményt találsz itt , a Pana topickban és az áruházak oldalain is . [link]
A legjobb egy egy kicsit drágább [link]
Az MM - nél érdemes az üzletekben érdeklődni, mert a netáruházban nem jelzik.
Az utóbbi hetekben rengeteget eladtak ezekből . Az Edigitálnál is néha csak órákig van, érdemes telefonon érdeklődni. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest