- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaly13
tag
válasz
Kisbatyu75 #9111 üzenetére
Hát meg is írtam hogy a keresésnél kábel opciót kell választani és akkor megjelenik a szolgáltató Voda-Digi- vagy egyéb , én az egyébet választom mert már megjártam hogy a Digit választottam és a csatornák rendezése egy idő után minden visszaállt a Digi által megosztott rendszerre . Különben a Panasonic tévéknél nagyon zűrös a csatornák elrendezése , nagyon gyenge a megoldás egy ennyire felkapott drága televízióknál , számitógépes elrendezés nem is létezik pedig a komoly televízió gyártóknál mindegyiknél van Sony , Samsung , LG a Panánál pedig nincsen , nekem 250 csatorna általam szeretett sorrendbe rakása és vagy 70 csatorna törülése eltartott vagy jó két órát .
-
mihaly13
tag
válasz
Kisbatyu75 #9109 üzenetére
Nekem is Digi kábel tévém van Temesváron és a tévém TX-50LX800E most vettem és minden ingyenes csatorna gond nélkül bejön lehet SD vagy HD kb. vagy 170 csatorna . Keresés , csatornák- kábel-Digi-automata keresés és kész , nálam minden csatornát megtalál csak a kódolt csatornákat nem lehet látni !
-
válasz
Kisbatyu75 #9061 üzenetére
Ha nincs a listában, akkor alapból sehogy. Venned kell valamilyen külső tv boxot, stick-et amire tudja kezelni. Csak olyat vegyél ami 4k-s és L1 Widevine-os, különben nem fogod tudni 4k-ban nézni a filmeket.
Az én TX-50DX700E típusú tévémen sincs rajta, egy Xiaomi MI TV Box S 4K kütyüvel oldottam meg.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #8715 üzenetére
Tuti azt veszi figyelembe, csak a 16:9-eset nyújtja meg.
-
AL
addikt
válasz
Kisbatyu75 #8543 üzenetére
Szia ! A Mindigtévé oldalán van egy oldal, ahol a TV típusszámát beírva, megmutatja, hogy alkalmas e. Egyébként az elmúlt héten a Sony topickban is ez volt a téma. Nekem sem jön be és az ott író Kollégáknak sem, pedig a legújabb készülékeink vannak, ezért gondoltuk, hogy a 24 es csatorna is kódolva van. Üdv.
-
válasz
Kisbatyu75 #8501 üzenetére
Hogy pont ilyen bill jó-e hozzá, passzolok. Nekem egy Genius Slimstar 8005 és egy Logi K230 megy velük itthon. Multimédiás gombokra passzolok, az tuti, hogy az "F" gombokra rá van gerjesztve pár funkció: vol+-, ch+-, apps, home, stb. (ha kell megnézem/leírom neked pontosan).
-
Necronom
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #8445 üzenetére
Koszonom a segito szandekod, de ma mar visszament a tv a boltba...es egy masik tipus ballagott haza velem, szamomra az elfogadhatatlan volt
-
Necronom
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #8434 üzenetére
A file neveken azt ertem, sajna nem tudom maskepp leirni ..ahogy te is irtad valahonnan vannak a fileok
"file.name.valami.megegykicsi.mkv" - ne ezt nem latja
de ha atnevezem igy: "filmcime.mkv" akkor latjaa wifirol: nalam is kb 5 meterre van a router, sot ra is lat
nincs fal kozte, csak egy fa ajto...a jelerosseg annyi kb 5GHz-en, hogy eldobalja a kapcsolatot
2,4Ghz kicsit jobb a szitu, de mondom a tortenet okafogyott, mert drot van, szoval az okes
a 4K-s tartalmakrol meg annyit, hogyha masnak elegendo a 100 megas halo, akkor neki is elegnek kell legyen
de ugye itt megint csak osszeegyeztethetetlenseg van, hiszen 4K-s TV-re eleve nem teszunk 100 megas LAN portot....ugye ....bar mondom, az esetek nagyreszeben ez akar elegseges is lenne -
Necronom
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #8427 üzenetére
Nem a NAS-sal van a bibi es nem a DLNA kiszolgaloval...
egy TV box (is) siman olvassa
ez a TV is latja, be is lep a mappakba, de ott nem talal semmit, ures - szerinte
egeszen addig amig at nem nevezem "filname.kit" -re
ez az alapveto bibi....
Tokre mindegy mi a DLNA kiszolgalo, lehet akar a Kodi, aka a minidlna, vagy akar a Gerbera, mind ugyanazt podukalja
Eppen ezert volt az a kerdesem, hogy ez a tipus ezt maskepp nem tudja? Sima halozatos megosztasokat esetleg? Mert igy szamomra ez a tv ertektelen, szoval ha nem tud mast, akkor megy szepen vissza a boltba es elkonyvelem, hogy ez a GX sorozat egy kalap kaki a smart reszeben.....ennyiert egy masik tipusu nem smart tv kinyalja a popojat az embernekha mar ugyis kell hozza egy tv box
es ugye a TV egy GX500 series nevezestesen az 550-es -
cl.aci
aktív tag
válasz
Kisbatyu75 #8275 üzenetére
Szia. Mind a két helyen megnézted a menüben a frisítést, nekem is ilyen tv-m van, de a gyerek szerint már két héttel ezelött megjött rá a frisítés.
-
matti70
tag
válasz
Kisbatyu75 #8164 üzenetére
Szia, én is Invitel-nél vagyok, korábban ugyanígy set-top box volt. Mikor tévét cseréltünk, visszaadtam a box-ot (egyébként is volt valamennyi bérleti díja, mert felvevős volt), és kaptam kártyaolvasót kártyával, ez alapból, díjmentesen jár minden előfizetéshez.
A rossz jellel pedig nem én szórakoznék, nálunk is el-elromlik, be kell jelenteni hibára és oldják meg.
-
sklopp
őstag
válasz
Kisbatyu75 #8164 üzenetére
Én UPC-s vagyok, mikor TV-t cseréltem, simán bementem egyik ügyfélszolgálati irodába, bejelentettem hogy felesleges lett a box, ott helyben kaptam egy másik kártyát modullal együtt. A felesleges boxot egy héten belül kellett leadni. Ennyi volt a történet. Nem tudom, te érdeklődtél-e a szolgáltatónál, de szerintem ott is hasonló lehet az ügymenet.
-
kezo0
addikt
válasz
Kisbatyu75 #8161 üzenetére
Szia,
a modul nem a tévé tartozéka.
Nem tudom, a MindigTV-nél hogy van, de a UPC-nél pl. nem is kapsz külön kártyát, csak modullal együtt, és a modul össze is van párosítva a kártyával, tehát azt a kártyát külön nem is tudod másik modullal használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest