Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
vpanangin #7588 üzenetére
Én is azt látom, amit te : Panasonic Smart tévékre 2015-től letölthető, de a Panasonicnál nincs benne a letölthető appok között. Ahogy ismerem a Tarr Kft-t (nekünk is a ő tévé- és internetszolgáltatónk), általában nincs köszönőviszonyban a valóság azzal, amit gyakran állítanak.
Nem tudom, ők mit értenek Smart tévé alatt. Amúgy kicsit lejjebb görgetve már csak a Samsung és LG tévéket jelölik meg, amire letölthető.
Nálam laptopra (PC-re) és iPhone-ra van letöltve, de mivel nálam pont az lenne a lényeg, hogy külföldön tudjam használni, így nem szoktam használni, mert vagy nem működik, vagy valamiért sokkal nagyobb sávszél kellene neki, mint mondjuk ha simán felmegyek bármely csatorna oldalára és onnan nézem FHD-ban (is akár). De a Tarr ha el is indul, pár másodpec múlva leáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest