Új hozzászólás Aktív témák
-
f.i.s.h.
csendes tag
Szia Imi!
Azóta mi a tapasztalat a tévéddel?Én már egy ideje nézegetek TV-ket és vettem is nemrég egyet, amit 3 napon belül vissza is vittem sajnos. Pont egy rossz, szellemképeset fogtam ki és a látottak alapján nem mertem kicseréltetni.
Csak azért nem vettem olyat, amilyet Te használsz, mert nem tudtam normális (nem áruházi) körülmények között megnézni a képét.
Olvasgattam az itteni bejegyzéseidet és hogy elégedett vagy vele, viszont konkrétan erről a készülékről sehol nem találok egy normális tesztet sajnos.
Semmiképpen nem szeretném az idődet rabolni, de nagyon kíváncsi lennék az eddigi "tartósteszt" :-) eredményére és egy részletesebb "bemutatóra", ha lenne rá időd.
Néha-néha akciósan kínálják, ahogy most is. :-)
Köszi és üdv
f.i.s.h.
-
AL
addikt
Szia ! Nekem nem ez a típus van ( de gondolom hasonló a módja ).
Nálam : Menü - Beállítások - Viera Link beállítások a sorrend. Itt lehet teljesen kikapcsolni, de úgy is ki lehet kapcsolni, hogy a Viera működjön csak a csatlakoztatott készülékek ne kapcsolgassák egymást. Elvileg a PS 4 - en is kell ilyen menünek lennie . Üdv. -
Piftuka
veterán
Egyelőre nem hiszem, hogy lesz vele tapasztalatom.
Akinek keresgéltem, végül - szerintem nagyon helyesen - a SONY 49XG8377 mellett döntött.
Emelt tehát kicsit a pénzkereten, és eggyel nagyobb képátlójú készüléket választott. A 120 Hz-es panel pedig igen nagy előny. -
Piftuka
veterán
Éppen erről kérdezek én is eggyel feletted.
(Mivel sajnos ezt még nem tudtam személyesen letesztelni.)
Egyébként nem kifutó modell. Éppen ellenkezőleg! Nyáron jelent meg nálunk.
Hogy egyedül a Media Markt-ban lehet kapni, annak egy oka lehet:
- Ez a modell ún. "Media Markt exkluzív" típus (minden évben van náluk ilyen készülék a SONY, LG, Panasonic, Samsung, stb. kínálatából)
Egyébként mindettől függetlenül a Panasonic a "nagy gyártók" közül kis hazánkban a "legkisebb szeletet" birtokolja a piacról.
Jellemzően csak a Media Markt-ban lehet kapni a készülékeit nagyobb választékban, illetve az Edigital webáruházában, valamint a rég óta hivatalos Panasonic partner, a Videopart üzleteiben.
(A készleten tartott darabszámok is jóval kisebbek. Nem véletlen, hogy a szokásos évi "típusváltás" idején a Panasonic készülékek fogynak el leggyorsabban, minden üzletből. Míg pl. egyes, 2017-es LG, Samsung vagy SONY készülékeket még mindig lehet kapni.)
A többi nagyobb áruházláncnál általában csak "hébe-hóba", egy-két típust forgalmaznak mindössze. Nem véletlen, hogy az üzletek zömében Samsung, és LG készülékeket látsz a legnagyobb arányban. A többi "nagy" márka, és a "no name" termékek együtt osztoznak a bemutató terület, és a kínálat fennmaradó, kis részén.
Hozzáteszem még, hogy én nagyon rég óta mondom itt a fórumon is, hogy televízió készüléket csak hivatalos forgalmazónál vásárolnék; Media Markt, márkabolt sorrendben. (Esetleg, ha nincsen más opció, akkor Euronics, vagy Auchan, vagy Tesco.)
Ezeknél lehetsz biztos abban, hogy egy esetleges garanciális ügyintézés során a legkevesebb kellemetlenséggel találkozol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest