- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopf89
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #7682 üzenetére
Szevasztok,
Valaki tapasztalt a frissítés telepítése után, hogy nem ismeri fel a csatlakoztatott HDD-t amit korábban igen?
Amikor a beállításoknál nézem, hogy felismeri-e a HDD-t akkor újra akarja formázni amivel gondolom elveszik a korábban felvett műsorok.Úgy tűnik ez nem lett a legsikeresebb frissítés...
-
cujo69
tag
válasz
#Morcosmedve #7682 üzenetére
-
Gajho
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #7578 üzenetére
Na megvan. Jó hogy szoltatok. Úgy emlékeztem van egy 3.0ás csatlakozója de nem eltakarta a koax. Csak a 3.0án működik. De az elég is nekem. Köszi
-
kevepapa
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #7560 üzenetére
Ezek android tv boxok, pl KODI appal mint lejátszóval.
-
cujo69
tag
válasz
#Morcosmedve #7428 üzenetére
Panasonic oldalán azt írják,a rendszer stabilitásának javítása.
-
marilllyo
veterán
válasz
#Morcosmedve #7389 üzenetére
És akkor full sbs?
Milyennek érzed a 3D "képességeit" a TV-nek.
Össze kell ezt a szemüveget párosítani a TV-vel vagy csak bekapcs és megy a dolog? -
Downsampling
senior tag
válasz
#Morcosmedve #7245 üzenetére
Igen, sok letölthető filmhez írják, hogy DTS, de az azt jelenti, hogy az eredeti (általában angol) hangsáv a DTS, a magyar az ugyanúgy DD. A DTS-t nem viszi a Panasonic.
4K-nál ne csodálkozz, hogy eldobja a wifi! Akár 100-140 Mbit/s is lehet bitsebesség! Ehhez már akármilyen gigabites routered van, nem biztos, hogy tudja folyamatosan ezt a sebességet. nem véletlenül írják minden készüléknél, hogy a kábeles kapcsolat ajánlott. Nálam mondjuk a router és a tévé között alig 1,5 méter van és legfeljebb csak FHD-s anyagot kap. De amúgyis alapból a külső médiajátszókról mennek a filmek.
-
wierra
senior tag
válasz
#Morcosmedve #7245 üzenetére
Meg tudod írni, hogy pontosan melyik film melyik release-e DTS-e megy Nálad?
-
wierra
senior tag
válasz
#Morcosmedve #7243 üzenetére
HD audiót (DTS és tsai.) nem kezeli. DD és DD Plus a max tudása.
-
Piftuka
veterán
válasz
#Morcosmedve #7163 üzenetére
"Ami furcsa (50EX780), hogy néztem 4k filmeket, nehéz megmondani, hogy egy FHD-hoz képest mennyivel jobb, mégha HDR, akkor csak-csak."
A HDR-nek így, direkt módon (ahogyan fogalmaztál) nincsen köze a felbontáshoz.
Egyébként egy ilyen méretű tévénél nem meglepő, ha a Full HD és a 4K felbontás közötti különbség nem látványos. A HDR viszont azonnal feltűnik.
Éppen elég, csúcs minőségű HDR tartalommal teszteltem azt a tévét, hogy bizonyossággal mondjam mindezt.
-
wierra
senior tag
válasz
#Morcosmedve #7163 üzenetére
Nálam UPC. az SD adás valóban az elviselhető kategória (többnyire).
Ha HDR a 4k anyag (remux filmek esetén 99%, hogy HDR), akkor sokkal letisztultabb, részletgazdagabb a kép.
Nálam az FHD remux filmek (beállítástól függetlenül) sokkal sötétebbek. -
kezo0
addikt
válasz
#Morcosmedve #7060 üzenetére
Sajna nem fér el a 65”-es tévé. De a dolog amúgy sem úgy néz ki, hogy én döntöm el, milyet adjanak... Egyelőre azt sem közölték, hogy mi van, ha esetleg nem fogadom el ezt az EZ950-est.
sakal 83 #7061: A hozzászólásod cinikus részére csak annyit, hogy már megint el akarod dönteni, hogy miért jogos „sírnom”, és miért nem... Szóval ezt inkább hagyjuk, mert szerintem erősen szubjektív, hogy ki mit érez átbaszásnak és mit nem.
A hsz többi részében pedig szembeállítod a pro és kontra érveket, amelyekkel én is tisztában vagyok, ezért is kérdeztem, hogy ti miként döntenétek. Mindenesetre ezzel a felsorolással pont azt erősíted te is, hogy a dolog nem is olyan egyértelmű.
Mit jelent a gyakorlatban a gyengébb mozgásmegjelenítés? Csíkot húz a labda egy focimeccsen?#7062: ezt nem értem. Nem lehet megszokni az OLED-et? Biztos ezt akartad írni? Ha igen, miért nem?
-
salapp
addikt
válasz
#Morcosmedve #6964 üzenetére
Hát, nálunk úgy van, hogy a nappali tévéző blokkban a kanapé 2.5 méterre van a tévétől. Volt már 55-ös Sony, de a VA panelje annyira szűk látószöget engedett, hogy ha nem szemben ültél, már fakult az átellenes oldal (meg az Android is elég gáz volt), annak mennie kellett.
Feleségem már arra a méretre is mondta, fárasztó neki átlátni.
Ettől függetlenül én a mostani 50-es plazma helyett egyszer újra 55-ös valamit vennék.Ennek a 40EX600-nak a VA panelje látószög szempontjából nekem is megfelel.
Ha 55-ben lesz majd olyan Pana, amelyik VA, direct led, IFC, akkor azzal együtt tudok majd élni a plazma után, főleg, hogy én érzékeny vagyok a plazma vibrálásra, ez a Pana LCD meg jó nyugodt képű.Hálóba a tolóajtós szekrénybe nem fér nagyobb, azért ez lett.
Biztos vannak olyan EX600-ak, amiket vacakabb panellal/rosszabbul szerelnek, de úgy tűnik, most szerencsések voltunk.
A selejtarány ismeretében mindig online rendelek. -
salapp
addikt
válasz
#Morcosmedve #6955 üzenetére
Huhh, igen, az pecet nagy már a nappaliba 2.5 méterre.
Tényleg, asszem, az F-szériában van 55-ös 780 -
modflow
veterán
válasz
#Morcosmedve #6831 üzenetére
Nem. A PQ egy a sok formátum közül. De kizárt, hogy nekem mindenen ez van, véletlenül sincs pl. HDR10...
Ezt nem értem... -
modflow
veterán
válasz
#Morcosmedve #6829 üzenetére
Ez oké, de ha van HDR, akkor miért mindig PQ-t ír? Miért nem ír soha mondjuk HDR10-et, vagy bármi más HDR szabványt??
-
cujo69
tag
válasz
#Morcosmedve #6762 üzenetére
Nálam az óra átált nyári időszámításra,a műsorfüzet nem,de ezzel a beállítással,az is jó lett
-
cujo69
tag
válasz
#Morcosmedve #6760 üzenetére
GMT állítsd +2,nálam így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest