- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vini011
csendes tag
Szia! Nekem bár nincs gx szériás panám, de van jx940, illetve másik sony android tv is, mindkettő 4k hdr, illetve a panasonic az metadatos hdr 10+ és dolby vision is támogatja.
A kérdésedre a válasz, hogy ezt a hdr szabvány miatt van a tv gyakorlatilag mind típus függetlenül a hdr jel esetén, függetlenül hogy alap hdr 10 vagy a metadatos dolby vision v hdr 10+, mindegyik esetben automatikusan "feltoljak" a fényerőt és a kontrasztot hdr jel észlelés esetén, mert maga a hdr kep szabvány ezt követeli meg a minőségi hdr képhez.
Pont ez miatt van hogy bizonyos olcsóbb tv bár hdr képesek, de kellő fényerő 🔆 hiányában, elég "gyönge" hdr képet adnak.
Nem tudom a T milyen box van, illetve csak a 4khdr esetén ad e hdr jelet, vagy "kényszerített hdr", mert akkor sdr képet is hdr ként továbbít, mint számos android tv box...., az igen zavaró lehet mert akkor az sdr jelet hdr, túl vakítóak, de nem igazan hdr élmény....
A különbséget igazán a YouTube hdr adasok esetén lehet jól látni. -
AL
addikt
Szerintem higgyél a Saját szemednek ! Próbáld ki mindegyiket és amelyik jobban tetszik azt használjad. Nekem az Oleden és a Sony 4K tévénél is 1080i - n va és a MIndigTV is sok HD csatornát így ( 1080i ) sugároz. Természetesen mindenkinek más a jó, más tetszik, ezért érdemes néhány percet rászánni és egyénileg kipróbálni. Üdv.
-
AL
addikt
Szia. Az 1080 - as felbontáson ( természetesen ) sokkal jobb a képminőség.
Ha HD csatornákat is nézel egyből látható, de az a legjobb, ha mindegyiket kipróbálod.
A beltérin egyszerűen, néhány másodperc alatt kapcsolgathatóak.
Természetesen HDMI csatlakozón keresztül.
Jó tévézést. Nálam tökéletes a kép. Üdv. -
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest