Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Tényleg az képes 1.000 nit fölé menni, ráadásul a képernyő szignifikáns részén a konkurensekhez képest. Ráadásul kiváló az árnyékrészletessége, és rendelkezik a pixel szintű fénysűrűség szabályozás képességével, ezért HDR tartalmaknál meglehetősen pazar végeredményt produkál.
(Persze nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe...)
Ezek együttesen felelnek a jó eredményért. Mert egyébként, hogy az 1.000 nit, vagy a +200 nit fényerő önmagában vizsgálva "nagyon sok"-e, az relatív.
Szerintem kevés.Főleg, ha figyelembe veszem, hogy a TCL már 4.000 nit csúcsfényerőre képes QLED készüléket is alkotott.
Igaz... ott ugyebár az LCD technológia miatt a fekete szint és a kontraszt alacsonyabb, mint egy OLED esetében, és tudjuk, hogy azok a tulajdonságok is kulcsfontosságú szerepet töltenek be a látott kép minőségének meghatározásában. Ahogyan a HDR élményt is nagyban befolyásolják. -
sakal83
addikt
Szerintem rendeld meg, legfeljebb elállsz. Élőben nem hiszem, hogy van olyan hely, ahol a 75ös ki van állítva, az, hogy egy xf90 is legyen mellette még 10-edeli az esélyét
Annyi biztos, hogy az xf90 jó tv
ami viszont szerintem nem túl meggyőző az fx780-ban az az edge led, ami 75ös méretben érdekes lehet a homogenitás szempontjából. A direkt led (xf90) ebben biztos, hogy jobb.
Azért anyag az van benne, hogy 63kg-os...
-
AL
addikt
Szia ! Itt az árdiagramon láthatod, hogy ez is 1,2 m - ről indult : [link]
Az Oledeknél is ez a helyzet, pedig az sem lett rosszabb. Az XF Sonyról sok dicséretet olvastam, erről a Panáról sajnos nem találni tesztet. A tavalyi EX 780 nagy siker volt, a csodás képe mellett egyedi állvánnyal és talán az utolsó 3D TV volt. Talán ezért gondolja az az üzlet, hogy el tudja adni annyiért . Az Igazi próba az lenne, ha egymás mellett látnád őket. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest