Új hozzászólás Aktív témák
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Fisher007 #7571 üzenetére
Szia! Igen, elcsúszik ugyanúgy ahogy a képen van, nyilván a panel megpróbál minden 2ds tartalmat 3dre konvertálni. Engem ez egyáltalán nem zavar, nem hinném hogy ez hiba. Amint visszaváltok eredeti 3dre, a szövegek újra normálisan jelennek meg. Szerintem egyébként sincs sok létjogosultsága a 2d->3d konvertálásnak... Én csak a valós, nem felezett 3ds tartalmakat tudtam, tudom igazán élvezni, bár őszintén szólva nem ezért vettem a tvt, 99,99%-ban 2dvel lesz etetve.
-
AL
addikt
válasz
Fisher007 #7557 üzenetére
Szia ! Sajnos már nem tudom próbálgatni a 3D funkciókat, mert elromlott a Sony 3D tévém és a cserekészülék nem 3D. Emlékeim szerint, ha bekapcsolod a 3D funkciót, akkor " eltorzul" átvált a kép és szemüveg nélkül torz lesz.
Nem akarlak mérgesíteni,nem tudom miket próbáltál ki, de ha még nem használtad másik ilyen típusú tévével a szemüveget, akkor lehet az is hibás és ebben az esetben ugyanazt a képet látod szemüveggel, mint anélkül.
Üdv. -
AL
addikt
válasz
Fisher007 #7548 üzenetére
Szia ! Az Általad használt szemüveg biztos, hogy jó hozzá ? Neten többféle 3D film ( aktív, passzív ) is van fent. A 3D jó pozicióba van kapcsolva a tévén? ( bekapcsolásánál van olyan, hogy függőleges, vízszintes, mű 3D )
Lehet, hogy ezeket már ellenőrizted, vagy a Te készülékeden másképpen üzemel, de más állítási hiba szerintem nem lehet.
Itt meg tudod nézni, hogy mikor és melyik frissítést adták ki :[link] Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest