Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Hát sejtettem, hogy képminőségre gondolsz, de konkrétan nem írtad, hogy mi gyengébb, csupán érdekelne. Egy CS630 vs. W755C csatát szívesen megnéznék otthoni körülmények között, csak sajnos nincs rá lehetőségem. Boltokban már nem egyszer láttam őket, akár egymás mellett is, de az nem nagyon mérvadó.
-
spiderjoe111
csendes tag
Szia
Bocs, hogy zavarlak, de látom te valamilyen szinten képben vagy a TV-kel kapcsolatban. Hosszas keresgélés és fórum olvasás után kikötöttem egy TX-40CS30 tévénél. Viszont nem tudom eldönteni, hogy kifogtam egy "gyengébb" darabot vagy ez a típus ilyen. T-Home SAT-TV-n nézek rajt tv adást. Gyors mozgásoknál vagy mozgásoknál ahol több szín "találkozik" (főleg foci mecs, zöld fűvel és színes reklámokkal) be-be pixelesedik néha a kép. Ha olyan műsort nézek ahol aránylag kevés a mozgás nincs semmi gond. Szerinted....?
Várom válaszodat.
Előtte egy 3 éves Philips TV volt ugyanezen a sat boxon azzal semmi gondom nem volt. Próbáltam már másik HDMI kábellel is azzal is ez volt.
Köszi
-
Secretive
aktív tag
ez jó hír, de egyébként te TV nagyker vagy?
a kérdést kikerülted, ezt a konkrét típust megvetted és tesztelted majd eladtad,mert szar?
persze mondhatsz rá nyugodtan igent, úgysem tudom ellenőrizni.
a 4K engem sem érdekel, én sem vennék, de sajnos erre indultak rá a gyártók, most ez a kafa, meg a hajlított tévé, de én megvárom az első gömbtévét. fhd tévék választéka pedig arányosan csökkent.jó, akkor ezt a tévét csak miattad nem veszem meg, de legfőképp azért,mert nem a dts-hd-ét nem tudja, hanem a sima,legbutább dts-t sem. ez fontosabb,mint a hd.
hangvödörre meg írtam, hogy nem opció jelen tv,jelen elhelyezési pontján.
tehát marad az, hogy másik tv lesz. -
Secretive
aktív tag
nem az érdekelt, hogy x szempontból alap, hanem , hogy milyen a képe, és az sokaknak tetszik, nekem is, akkor is, ha a turbo intelcooler hiányzik belőle és nem szuperokos,a teszteken én is látom, hogy alsóközépkategóriára orientált, de ha sok tesztet nézel, és ettől a gyakorlatban látod azt is, hogy amit a teszteken istenítenek,az a valóságban sokszor nem úgy van vagy mégsem akkora hűha (nem a csúcsmodellekre gondolok), vagy csak árnyalatnyi a különbség,akkor kezdesz majd picit realisztikusabban nézni tévéket,nem pedig statikus papírforma tesztek alapján írni vagy leírni bizonyos típusokat. megvan az a 10-15 csúcstípus,ami tényleg jó, a többi 3700-nál pedig szinte minden a szubjektív élményen és a társított szolgáltatásokon+az árcetlin múlik.
mozgásmegjelenítés: biztos szar, de mellérakhattam nyugodtan egy 2x drágábbat, a mozgásfolyamatosságban nem lehetett látni a különbséget, a műszerek meg ebbnen jobbak, de nem a műszer nézi a tévét.
HZ: értem,megértelek, én is mozgóképen nézem a tévéket többnyire, nem családi fotóalbumon,folyamatos volt,nem volt kása és trutymó sem benne. a labda sem húzott üstökös csíkókat stb.
láttad ezt a tévét egyébként vagy csak rátámaszkodsz 1-2 netes tesztre.
DTS: nem azért hallgatnám a tv hangszórón, mert vérlázítóan le akarom rontani a hangminőséget,hanem azért, hogy halljam az eszmecserét
te még az életben nem néztél meg semmilyen filmet (vagy annak részletét) tablet,mobil, laptop, pc stb-n,ami mögé nem volt bekötve egy min. 9.1-es, 6gigawattos teljesítményű HM rendszer? ha nem,nem gond, de én meg szeretnék így is nézni.
csak ezért, vagy épp a Panasonic keedvéért hagy ne konvertálgassam át az eredeti hangsávokat mp3-ba.a tesztekkel az a baj, hogy sokszor köze nincs a valósághoz, olvasok pár helyen,
azt írja (persze pontos mérőszámokkal, adatokkal, fotókkal, görbékkel stb. alátámasztva) nincs vagy alig ködös, meg homogén, elmegyek megnézem élőben, nagyobb a tévén a köd,mint az elmúlt héten összesen,
vagy írja gyönyörű színek, csodás fekete, nagy kontraszt, erre a színek, vagy fakók vagy túlszarturáltak, a fekete meg olyan világosszürke, hogy már-már fehér.
stb.alapvetően én csak a DTS miatt ugrottam be, az nem lett jobb azóta sem,
Ti segítettetek,amiben tudtatok, köszönöm. -
Secretive
aktív tag
hát ez tök jó, akkor a CX-es sorozatból kihagyták??
2 éve egy másik típus szintén nem kezelte, de a pontos típusra már már nem emlékszem.
nem egy olyan filmem van,aminek dts-hd a hangja,van amelyikben nincs core,mert pl csak full lossles, azért kéne.
de a sima dts-el is kibékülnék. -
Secretive
aktív tag
én kérek elnézést, az ezt nevezeik 50Hz-esnek szerintem meg az, ahol semmi beavatkozás és trükközés sincs, a többi kisebb-nagyobb marketing bullshit, amire egy komplett iparág épül a hogyan hülyítsük agyon a népet a MEGAGIGAHERCES KÉPEKKEL ÉS BEILLESZETT KÉPKOCKÁK PÁROS PÁRATLAN KÖZTES SZÁMÁVAL ÉS MINDENFAJTA INTERPOLÁCIÓKKAL ÉS NANOKRISTÁLYOKKAL ÉSATÖBBIVEL...persze,mindennek vannak előnyei, csak hát hátrányai is bőven.Ezt nem mindenki látja, vagy épp nem mindenkit érdekel.
Tehát erre aszongyák a hivatalos sajtóosztályon, hogy kéccá herces, akkor az nem lehet 50,mert az osztályon aluli.
a többi meg úgyis csak labor körülmények között mérhető, de ha ez 50(60)Hz-es, a képe akkor is szép és ugye az sem jelenti automatikusan, hogy a 800-1600 Herzt-es TV képe akár 2x, vagy még többször szebb lenne csak emiatt, hisz teljesen simán lehet épp rondább is!
ahogyan azt sokszor lehet látni és tapasztalni is. Szerintem Hz szempontjából alapvetően nem lesz szebb a képünk,max az élesség érzetünk javul. A panel felépítése, rétegezése sokkal többet számít a képminőség szempontjából.
Én jó állampolgár lévén úgy kezdem, hogy az összes csillivilli bizbasz (sokszor több képhibát,mint előnyt okozó) elektronikai rásegítést kikapcsolom, már ahol és már amennyire engedi ezt az adott TV hardvere és a kép egy alapvetően jó panel esetén határozottan kiegyensúlyozottabbá, a szemnek kellemesebbé válik.Persze ez csak az én véleményem, közben mindig szívesen és érdeklődéssel olvasom azokat,akik a TV-éket nem mozgóképek nézegetésére és szórakozásra használják,hanem hájtekhájpolásra és labormérőszámok elemezgetésére. Mindenből próbálom kiszűrni a lényeget, de a TV-ék leglényegesebb tulajdonságai többnyire mindenkinél egyszerű(bb) dolgokon dőlnek el. (meg az árcetlin)
-
berigazek
őstag
-
spiderjoe111
csendes tag
Szia
Melyik beállítással próbálkozzam szerinted? Olyat is észrevettem, hogy ha például a SPORT1-t nézem és a műsorvezető mögött sötét a háttér akkor szabályosan látom a "mozgó" pixeleket. T-HOME sat tv-m. A Panasonic előtt egy 3 éves PHILIS LED tv volt ugyanezen a sat boxon azon én ilyet nem tapasztaltam. Gyönyörű volt rajt a kép és ilyen bepixelesedést sem tapasztaltam soha.
Várom megtisztelő válaszodat.
Köszönettel
-
kezo0
addikt
Márminthogy nem lehet behajtani a szárát? Hát ez azért eléggé alapkövetelmény lenne egy szemüvegnél, mert így kissé nehéz elpakolni, mikor nem használja az ember... Esetleg valami köztes megoldás? Ami még mindig olcsóbb a gyári Panához képest, és a szára is behajtható? Vagy ne legyek telhetetlen?
-
BerGeri
tag
-
krx21
nagyúr
Az a baj, hogy nekem már nagyon lecsökkentek a lehetőségeim, ha mást akarok. Egyrészről 65" legyen, ips nem játszik a kontraszt miatt és az interpollációs input-lag maximum 80ms alatt legyen.
Még azon is elgondolkodtam, hogy ha pénz nem számít, csak legyen tuti a cucc, nézegettem a Samsung 65JS9500-öt is. Ott dobtam az ötletet mikor tiszta neon fényben láttam a local dimming felhőket és tapasztaltam a 160ms-os interpollációs lagot... Túl kihegyeződött a szemem az lcd hibákra, kellene egy agymosás és csak élvezni kellene... -
krx21
nagyúr
Annyira nem kell polirozni azt a saját készítésű koronát...
Még gondolkodnék is benne, hogy megnézek egyet élőben, de sajnos ebből nincs 65", meg már kapni sem lehet... Meg mivel én interpolálva játszok, lehetőség szerint 60fps-el, ezért nekem nagyon fontos az interpolált input-lag... Ebben nem nagyon ér a közelében a Sony-nak semmi...
De ha van ajánlatot, amit lehet kapni 65"-ban, szívesen veszem, megnézek én bármit és ha jóval jobb, akkor vagyok olyan elvetemült, hogy váltok is... -
krx21
nagyúr
Legyen... Mindenki levonja a konzekvenciát... A lényeg, hogy elégedett vagy.
Amúgy firmware frissítéssel általában a kontraszt annyira befojásolható, mint a fizikai mérete... Hogy azóta más panel került bele? Hát... Persze nem lehetettlen...
A DSE és a bevilágítási hibák meg darabonként változhatnak... -
krx21
nagyúr
Ok, látom... De itt valami akkor sem stimmel, mert vagy 3 helyen neztem utána, évek óta müködő teszt oldalakon, ahol kb. a dupláját mérték a feketének... Lehet nem a pepita kékernyőn mértek, kérdés milyen kategóriás műszerrel és még említi, hogy az első kalibrálása... Én ebben az esetben messze nem a legjobb értéket hinném el... Ráadásúl az általam nézett oldalak egyébb tv-ket is max. 5-10%-os különbséggel ugyan olyara mértek... Szóval én a 0,05-ről vagyok meggyőzve, több helyről is... A panának is van 0,025 körüli feketéje, mint a sony-nak, de mindkettőnek szigorúan csak az idéntől (2015), nem véletlenül, mert ez a VA panel idén született...
-
krx21
nagyúr
Na, ez a kép már mutat is valamit... Nagyon rendben van. Mekkora?
A 828B-nél lehet, hogy jobb... De a C-nél biztos nem, több tesztoldal is, 0,045-0,055 között mérte a Panát míg a Sony C-t szintén többen 0,025 körül mérték ugyan azok a teszt oldalak...
Amúgy jó az a fekete, nekem is 0,045 volt a sony 905a... -
Imi1981
veterán
-
-
Imi1981
veterán
T-home beltérivel lesz nem kábel tv vagy médiacard.Úgy is jobb vagy olyan jó?A samun amit láttam upc van beltérivel gondolom sok különbség nincs a t-home és az upc képminőség közt (nekem volt upc is ).
Azért furcsa ez a garancia dolog mert csak 2 év van írva meg a pluszban vásárólható euronics garancia.A média marktban nincs is kint a pluszban vásárolható garancia mert alapból 5 évet ad rá a pana .Hát őszintén nem akartam ennyit költeni tévére de egyre jobban tetszik ez a pana 40 cs630, a másik kiszemelt sony 40w705-el szemben, pedig az is tetszik.Mindenképp össze szeretném hasonlítani őket de tuti nem lesz szerencsém és a közeli kis euronicsban valamelyik vagy egyik se lesz ott .Pécs média markt meg már messze van buszozni de lehet ráveszem magam mert ott tuti van mindkettő.
-
Imi1981
veterán
Szerintem azért a direkt ledesek általában egyenletesebb a háttérvílágítása. Legalábbis a ledek elhelyezkedését nézzük jobbnak kell lennie. A legnagyobb baj hogy ezt a boltban lehetetlen ellenőrizni. Erre a 40cs620-ra kíváncsi lennék. Remélem mikor elindulok vásárolni lesz az üzletekben.
-
Imi1981
veterán
Én is direkt ledesre tippeltem (aminek jobban örülnék) de itt valami (nem tudok angolul) edge ledről írnak [link]
yvsmad ha jól tudom akkor az nem sokat számít, hogy 400 vagy 200 Hz meg amúgy is minimális fokozaton használnám az interpellációs beállításokat mert nem szeretem a szappanopera hatást. A 3D nem érdekel. Szerinted megérné megvenni a 620-at a 630 helyett ha 3D-re nincs szükségem? Jóval olcsóbb.
-
bepken
veterán
blakey és yvsmad! köszi a hozzászólásokat
igazából a képátló és az ár voltak a szűk keresztmetszet. továbbá a Panasonic márkával eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. volt még néhány jelentkező, de valószínűleg ebben az árkategóriában túl nagyot nem dobbantanék erről a szintről. azért még körbe fogok nézni, van néhány napom, hogy "meggondolhassam magam"
-
bepken
veterán
tegnap este kapcsoltam be először, nem sokat teszteltem. viszont kicsit zavaró, hogy néha furcsa a mozgás. és tudtommal erre volna megoldás a 200Hz (gyártó oldalán is ez szerepel)
van egy ún. "Film mód", de változást nem tapasztaltam.még annyit, hogy egy műholdas Humax HD beltéri van nálam, egyelőre csak ezzel teszteltem. majd kipróbálom külső vinyóval, illetve laptoppal is. (csak hát család többi tagja meg zömmel a boxon keresztül használná, ráadásul SD csatornákon, ahol a probléma konkrétan jelentkezik)
-
Mercutio_
félisten
Csak azért kérdeztem, mert az előző hsz-emben írtam is, hogy végig próbáltam az összes boxhoz megadott Panasonic kódot és csak kettőre reagált a TV, akkor is csak a ki/bekapcs működik.
Az előző LG esetében ment a TV kóddal a hangerő és a csatorna váltás is (bár utóbbira nem volt szükség persze)UPC topicban rákerestem a Panasonic kifejezésre, de csak CI modulos hsz-eket találtam. Mindegy úgy is vagy CI kártya jön a box helyett, vagy digire váltunk és akkor direktben megy a tv-be az antennakábel
-
Mercutio_
félisten
2. Szokásos az mit takar?
4. Bármelyik aktív Samu vagy van bevált típus?
5. Az összes benne lévő kódot kipróbáltam, a 0680 és 1680 "működik" ami annyit jelent, hogy a upc box távirányítóval ki/be lehet kapcsolni a TV-t, de már hangerőt se lehet állítani+1: Jelzi a tv, hogy van újabb verzió, tudom ezt pendrive-ról frissíteni, és ha igen mi a menete?
(nem bízom a wifin keresztüli frissítés hibamentességében)
-
yvsmad
őstag
Az LG is jó, de az LF is ugyanolyan idei széria, mint a Samu J.
Mostanában mindenki a gyenge választékra panaszkodik. Ha bemegyünk egy üzletbe, dugig vannak tévével, a laikus csak kapkodja a fejét a sok készülék között, de akinek konkrét elképzelése van, az rögtön rájön, hogy alig van olyan, ami a normális igényeknek megfelel. Valahogy nem jó irányba mennek a dolgok szerintem. -
yvsmad
őstag
-
-
Mercutio_
félisten
Hopp, igaz, kevertem a limitált World Wide garanciával, ha esetleg valakinék később kellene, itt a Pan European Guarantee részletes leírása.
-
-
Imi1981
veterán
Nagyjából azért képben vagyok mert sokat olvasgatok itt a fórumokon ,hogy hogy működik ez a fekete képkocka beillesztés .Haverom samuján próbálgattam de csak is a legkisebb fokozaton volt jó mert fejlebb állítva már nagyon kézikamerás hatása van.
Mindegy most(decemberben) már biztos megnézem élőbe azt eldöntöm melyiket veszem meg .Ja és köszönöm a segítségeteket! A tesztvideót ha tudjátok linkeljétek be . -
Imi1981
veterán
Kösz a választ!
Ugye az 520-as is va paneles?Mert nem szeretnék ips panelest.Remélem meg tudom nézni élőben csak az a baj ,hogy közelben csak egy kisváros van (dombóvár) és ott az euronicsban nagyon ritkán láttam pana tévét .Lehet beugrok pécsre azt megnézem őket ott a médiamarktban.sakal83 Köszi. Hát azért ha tudom megnézem élőbe hátha csak direkt butábra van állítva a kép az olcsókon.A sony r450-et láttam annak nagyon jó képe van,a samsung j5100-ét nem tudtam megállapítani mert magasan volt. Régebben olvastam itt valamilyen tesztvideórol amivel meg lehet nézni a homogenitést -pixelhibát stb .. ha tudtok dobjatok egy linket köszi .
-
Osynho
addikt
Pontosan, ezért is küldtem vissza! Nem sok kedvem volt leszerelni a falról, becsomagolni, telefonálgatni fél napot. Ezt fogom nézni hosszú éveken keresztül és tényleg zavar. Az előző tévém durván felhős volt, bevilágításokkal mindenhol, de az ennyire nem zavart, max egy színű háttérnél volt látványos.
-
Osynho
addikt
Ez azért jobbnak tűnik, bár a kép valóban nem az igazi.
Ez mekkora amúgy?
Az idegesít, hogy van itthon full noname lcd, van kicsit jobb, de még mindig kacat kategória és egyébként is, elég sokat láttam már, de ilyen hibával nem találkoztam még. Nem vagyok videophile, ez a tv bőven kielégítené az igényeimet, erre ezt produkálja. :/ Na, de holnap okosabb leszek.
-
Osynho
addikt
és junior11. Köszi, ma még nézegetem és eldöntöm, együtt tudok-e élni vele. Elég macerás lenne a csere, nem helyben lett véve a készülék. :/ Igen, én is olyanokat olvastam 2-3x ennyibe kerülő tv-k tesztjeiben, hogy égnek állt a hajam. Full felhős a kép, bevilágít, botrányos fekete egy fél millió feletti tv-nél? Sajnos tömegcikk, értem én, de akkor is zavar, hogy leülök és látom.
Esetleg utólag ez nem orvosolható szervizben, a világítás igazgatásával? Nem vagyok tisztában a felépítésével, lehet, hogy baromságot kérdezek.
Frissítés nem volt, mert nem tudtam csatlakozni a netre. Erre van esetleg valami javaslat?
-
-
RedCat
senior tag
Igazából elolvastam a fent linket oldalt, de nem sokat értettem belőle
Kicsit elmagyaráznád, hogy mit jelent az IFC? Gondolom ez vmi képjavító technológia. És mi a 600 sor? Egyszerre ennyit tud feldolgozni? Mert akkor ez még fullhd felbontás esetén is kevésnek tűnhet. Pl egy 2015-ös Samsung vagy Sony tv mennyi sort tud? Mi az ami elfogadható?
Jelenleg van egy 46D7000 Samsungom, ezon veszem észre hogy néha "döcög" a kép. Ez e miatt van?Pl egy cx800 már jobb lehet ilyen szempontból? Vagy egy 750? Ezeket a paramétereket hogy találom meg, mert a specifikációk között nem tüntetik fel.
Köszönöm ha kicsit felvilágosítasz
-
törölt tag
Nem kezdi senki csak el kellene fogadni mások véleményét is, és nincs olyan, hogy legjobb tévé, legjobb kocsi, legszebb festmény....stb.
Meg mindentudó fórumozó sincs, akinek a zsebében lenne a bölcsek köve. Csak egyedi, saját vélemények vannak. Off. IPS utálat se legyen a fórumon végre. Ha valaki butaságnak minősíti más véleményét, az mi?! (költői kérdés-nem igényel választ)
junior11 Nem. -
törölt tag
Ugyan már miért lenne butaság mások saját véleménye egy adott dologról? Például sokan vannak itt, akiknek IPS-es Pana tévéjük van és elégedettek vele. Akkor ők is mind buták, hülyék lennének? Ehh.
sakal83 Látom IPS ellenes vagy, de vkinek ez jön be, vkinek az.
Ezt a mondatodat kijavítanám IPS tévé ellenes-re. -
junior11
veterán
Persze, tudom. Kb. 4 éve, mikor a Sony-t vettem, szintén Panát akartam (2 kedvenc márkám), de az IPS és összességében gyengébb képminőség miatt kiestek, plazmák villogását sajnos érzékelem, úgyhogy maradt a Sony, az NX szériát sikerült akcióban kifogni, nagyon meg vagyok vele a mai napig elégedve. Ma már azonban nálam is felnőttek a Pana LCD-k az élmezőnybe.
-
sakal83
addikt
Ok. Nekem ez a tapasztalatom.
Próbáltam Samsungot (D5000), Lg-t, Philipset (430X), Sony (w815) (nem IPS paneleseket), illetőleg egy IPs-s panasonicot.
Messze a Pana volt napközben a nyerő. (Teszem hozzá a VA/TN kontra IPS paneles monitornál ez volt a tapasztalatom), de lehet, hogy egyénfüggő, vagy nagyobb kategóriáju IPS-seket használtam
(#2687) blakey
Ezek otthoni próbák voltak. Nem kardoskodom az IPS mellett (látom a hibáit bőven, írtam is), de a színei kalibrálva gyönyörűek. Szerintem egyénfüggő.
Jó lenne, ha vegyítve lehetne venni VA IPS panelest
-
-
sakal83
addikt
Szia
Nem teljesen, sőt abszólút nem helytálló a kijelentésed, hogy a Pana sokkal gyengébbek voltak a vetélytársainál, és csak 2014. évben indultak be.
Nekem Panasonic VIERA TX-L42ET60E-m van, ami 2013-as modell, és nem nagyon kapsz ilyen képminőségű TV-t..., pedig hál' istennek IPS kijelzős. (Magasan verte a Samsung és LG modelljeit)
A vásárló értékelések 4,8/5-sek, a tesztek is 9/10-sek.
Épp egy LG-t vettem 55-ben, és egymás mellé rakva (fulhhd-s anyag) be kellett látnom, hogy jobb, ha Pana marad.
Ami aránylag eléri a képminőségét az a w815-ös Sony, de részletességben, és nappali fényviszonyok mellett az is elmarad.
Látom IPS ellenes vagy
, de vkinek ez jön be, vkinek az. (Nappal, világosban verhetetlen, míg este valóban nem árt egy kis háttérvilágítás a feketéjének
)
-
rsf
senior tag
Ezzel kicsit vitatkoznék, mert én egy 4éves pana LCD-t cseréltem novemberben egy 650-re.
A régi Pana a szüleimnél van abban Panasonic Alpha IPS panel van ami fénycső háttérvilágításos.
Akkor már voltak Ledes LCD-k szóval az a TV a fénycsőves korszak legvége.
Ma is meglepődök ha meglátom a képét. Bátran ki merem jelenteni hogy szebb a képe mint a mostani LG paneles 650-esemnek. Csak ez 50-es az meg 42-es volt. Ja és az egy alacsonyabb széria volt mint ez a 650-es. Sajnos nem tudom most a tipusát, de ha érdekes utánna tudok nézni. Azt is annó 5év garival vettem és 160eFt-volt az ára semmi extrát nem tudott, csak kártya olvasó volt rajta.
Üdv. -
Repentless
újonc
Köszi.
Panasonicból esetleg van valami típus amit ajánlani tudtok? (esetleg Sony még, de az másik topic)
121-es átló a minimum, főleg filmeket, sorozatokat néznék pendrive-ról (ntfs), ezeknek a képminőségére háklis vagyok, ellenbentv adás pont nem érdekel, hogy milyen. 200ezret tudok rászánni, hangot hifire raknám majd. Smart, 3d nem érdekel. -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Na azért csak kérdezek megint mert nem bírok magammal :-).
panasonic VIERA TX-40CS520EPanasonic VIERA TX-40C300E
Panasonic VIERA TX-L42B6E
Ezek közül egyik se jó? 3d smart kicsit se érdekel sőt még a médialejátszó képessége se mert van médialejátszó m. Ami viszont érdekel, hogy valamilyen mozgásjavító jó lenne ha lenne benne amit minimum fokozaton használnék.
Amit más markából néztem az a Samsung j5100 és a Sony KDL 40R455 vagy 450 azok még ilyen árkategóriában vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest