- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Secretive #3310 üzenetére
Nem vagyok semmilyen kereskedés, sokat próbálgattam, használtam itthon, 10 éve van lapos tv-m, 3 helyen van a lakásban és ezt kb. 1-2 évente cserélget(t)em, van amit eladtam, van ami családban maradt, szóval többnyire otthoni tapasztalatokat írok. Nyílván vannak bolti ill. ismerősnél szerzett tapasztalatok is, volt, hogy áthívott megnézni egy "Kuro-t", Neo PDP-t, stb.
Milyen kérdést kerültem ki? Leírtam, hogy nem tesztek alapján hanem tapasztalat alapján írtam, az említett tv-t boltban próbálgattam.
Ne miattam ne vegyél, nem én fogom nézni, magadnak veszed, tehát neked feleljen meg.
-
blakey
titán
válasz
Secretive #3308 üzenetére
Csak saját vélemnényt írok, tesztek alapján nem itélek. 17 saját LCD tv-m volt/van, több másikkal meg volt dolgom. Alap 4K-s tv-t nem vennék, én másképp nézem a tv-ket és látom, hogy hol hibáznak, ez a tv több sebből vérzik.
Az eszközeim mindenre képesek, filmet, zenét a megfelelő eszközön megfelelő felbontásban nézek, hallgatok, ennyi. Neked kell DTS-HD a tv-re akkor várj amíg ez támogatott lesz. Ha ennyire fontos akkor ott a "soundbar", optikain kimennek a hangok. -
blakey
titán
válasz
Secretive #3283 üzenetére
Minden LCD tv 50/60 Hz-es, az általad említett tv egy nagyon alap tv, bármennyire is hihetetlen, a tvi-men 900 ill 1200 Hz szerepel, alapjáraton mindkettő 50 Hz-es, de ezek interpolálnak míg a CX680-as nem, olyan alap, hogy "az már fáj", mozgásmegjelenítése is a "béka segge alatt van", azon kívül hogy felbontásban nagyobb, semmiben sem jobb egy CS630-nál, sőt.
A 200-400…2000 Hz valójában nem kamu, mert elektronika segítségével hozzák létre, de a 200Hz BMR pl. ebben az esetben nagyon kevés, tehát adtak egy "pofont a sz@rnak", ezt vehetjük átverésnek is, mert álló v. csekély mozgást igénylő kép esetén nagyon jót mutat, de ahogy felpörögnek az események máris látható lesz a rossz megjelenítés.
(#3285) Dió
Úgy fogalmaznék, hogy abból a modellből, ez már csak ilyen sport, körül kell nézni és el kell fogadni, hogy a belépő UHD sokkal rosszabb (összeségében), mint egy belépő FHD. DTS-HD-t meg nem kell tv hangszórókon keresztül hallgatni, soha nem teszek ilyet, beizzítóm egyik lejátszót meg az erősítőt és hajrá, vagy optikain, HDMI-n a tv is kiadja. -
yvsmad
őstag
-
yvsmad
őstag
válasz
Secretive #3280 üzenetére
Az AS650 használatijában is írja a dts core lejátszását, érdekes módon csak AVI és MKV fájlokra.
MP4 és AVCHD esetében nem támogatja (mondjuk AVCHD-nek csak kamerából kivett memóriakártyát fogad el, kamera meg nem rögzít dts hangot).
Dts-HD -t is lejátszik, de csak a core szólal meg belőle.
Nem lehet, hogy a fájlod nem volt kompatibilis a tévékkel, vagy gond van a rajta lévő dts hangsávval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest