- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
Nem kell semmit se polírozni, évekig rá se néztem a Pana LCD-kre annyira nem voltak egy szinten a jobb cuccokkal, érezni lehetett, hogy a plazma a "király", tavaly változott.
Nem tudok ajánlani, ill. de. AX800(2) setlege az idei CX sorozatból, azok nagyon jók, igaz 4K, de nagyon jónak láttam az AX-et. Mondjuk input lag-ot nem néztem egyiken sem, uh. azt nem tudom, nem játszom a tv-ken.Idei CS sorozatot még nem tudtam szemügyre venni.
-
blakey
titán
Elhiszem, hogy hihetetlen, azt is, hogy megpróbálod megmagyarázni
, de 13 LCD és 2 plazma tv után tudom, hogy mit nézzek vagy ne, hidd el, nagyon jól sikerült modell.
Nem egyszre volt példa, hogy helyre rakták a feketeszintet, nem ennél a modelnél. Kontrasztról nem írtam, hogy javult-e, mert arról nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem. Szóval vannak ütős Panák, igaz CS630 nem éri el ezt a szintet, de az AS650 sem volt ezen a szinten feketében és kontrasztban.
-
blakey
titán
Én tudom, hogy mit olvastál, ettől függetlenül jobb eredményeket produkál, ott van a mért adat, ennél több nem kell, semmivel sem lett hitelesebb a két linkelt oldal, egyik ráadásul 40" a másik meg angol piacos 48"-os, szóval ennél többet nem tehetek, 0,022-0,024 cd/m2 feketére és 5000 cd/m2 kontrasztra képes, ez több, mint jó, rajtam kívül mások is alátámasztják, a tesztek akkor voltak, mi meg most vagyunk és nyáron kalibráltunk, eltel több mint 1 év, ennyire jó lett az eredmény. Ráadásil a 2. linkem DSE-t írnak ami nálam pl. nincs.ill. az általam említett 50Hz-es Judder sincs, uh. részemről ennyi, egyszerűen kíválóra sikerült, a csúcs kategória sem feltétlenül képes ilyenekre.
-
törölt tag
A kisebb méretekben simán lehet más a panel, mert minden széria egyedi. A bevezetésekor tesztelt 1-1 db(40 és 48"-os) semmit nem jelent a későbbi szériákra és a többi méretre vonatkozóan. Senki nem kötelezi a Panasonic-ot hogy nem tehet bele más jellegű, gyártmányú, minőségű panelt, és ugye az elektronikán, fw-n is bármikor változtathat. Azért ezeket is érdemes figyelembe venni a vitában.
-
blakey
titán
Ne hidd el, nem kötelező, de megvan ez a feketeszint és kontraszt és nem idéntől hanem tavaly óta. Tesztelni meg általában az elején szokták és néha elrontanak valamit firmware szinten, ennél a modellnél pont így volt, a deinterlace sem volt tökéletes, ezt megoldották, idén tavasszal én már olyat vettem amiben minden a helyén volt, szóval ha hiszed ha nem ennyi a feketéje. Bátran megnézheted, brutál. Tovább nem bizonygatok, mert nincs mit, ennyire jó és kész.
Én sem akartam hinni, de a Pana tavaly húzott bele és nem idén.
Tudom, nehéz elhinni, főleg olyannak aki többnyire Sonyt használ(t), én sem akartam elhinni, de ez van, megérkezett a Pana is.
Annyit még hozzá tennék, hogy nem csak én vagyok így vele hanem pl- a linken lévő forumtárs is hasonlóan vélekedik, ő fotós, színekkel foglalkozik, emiatt kalibrálta, én grafikus vagyok, amiatt kalibráltam, mindketten látjuk tudjuk milyen a jó vagy a rossz, ez most pont jó.
De tényleg, nem kell elhinned, ettől nekem nem lesz rosszabb, de továbbra is ilyen jó minőségben tudom nézni a filmeket.
-
blakey
titán
Nem olvastam mértük, de itt a topikban is kalibrált valaki és őis mérte, megkeresem.
A fotó annyit mutata amennyit kell, homogén a kép és ennyi látszik. 0,5 sec záridő ISOP 400-zal készült.Sajnos jobb, mint a Sony
, ezt már leteszteltem párhuzamosan egy 828B-vel, tudom, hogy nehéz elfogadni.
Van egy kép 2 sec-es záridővel, ISO 400-zal, a felirat mozog, és a kezem sem volt stabil, de a lényeg látszik, homogén. Amúgy élőben kell ezt látni és nem fényképeken. -
zolizozo80
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest