- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
spiderjoe111 #3312 üzenetére
Képjavító funkciót kikapcsolva / alacsonyabb szintre állítva is?
-
yvsmad
őstag
válasz
spiderjoe111 #3312 üzenetére
T-Home betegség, a sógor 7-es philipse is ezt csinálja T-Home-nál.
-
blakey
titán
válasz
spiderjoe111 #3230 üzenetére
Én értem, de milyen HDMI kábellel? Próbáld ki egy másikkal.
-
blakey
titán
válasz
spiderjoe111 #3228 üzenetére
Ahogy ekőbb is írtam, előbb próbáld ki normális lejátszóval, TV-adásokról nem tudok nyilatkozni. Attól, hogy a korábbi tv-n jó volt nem biztos, hogy nem az adással van gond. Kábel hiba is lehet. Ha külső forrásról, tehát lejátszóról is ua. a szitu akkor jöhetnek a beállítások, de első körben minden képjavító legyen kikapcsolva és Mozi módban nézegesd, a jelenség kábel hibára utal. Miilyen kábellel van összekötve?
-
blakey
titán
válasz
spiderjoe111 #3226 üzenetére
Beállítási gond esetleg szolgáltató hiba, BD-lejátszóról, médialejátszóról próbáld, ha akkor is ua. a jelenség akkor lehet gyanakodni a tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest