- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy-két évig szerintem is ráérsz még UHD-ben gondolkodni.
Annyit tudok még erről mondani, hogy az egyik fórumtársunk 7-es szériás Philips UHD-t vett, de nagyon csalódott a képminőségben. Ezért pár nap után kénytelen volt visszaküldeni. A külföldi teszteken jól szerepeltek a tévék, de valahogy kiderült a turpisság: a keletre szánt tévékbe más panelt szerelnek, mint az UK-ba, és a többi nyugati országba szánt modellekbe. Arról nem is beszélve, hogy sok a meghibásodás annál a márkánál. Én biztos nem vennék Philips-et még féláron se, nemhogy dupla pénzért. -
blakey
titán
Mindegyik FHD tv eltérő, de többnyire 900-1080 sort képesek megjeleníteni, a 4K még gyerekcipőben jár és némelyik még annyit sem tud mint egí FHD tv. Ha most 4K tv-t "kell" venni akkor a CX800-as az ami már képvisel egy olyan szintet ami talán 3 év múlva sem vall szégyent. Én tökéletesen elégedett vagyok a FHD-val 60-65"-ig, mondjuk ott már lejet értelme a 4K-nak. Ha egí 50"-os 4K-s tv-t 3m-ről nézel akkor a 4K előnyeit egyáltalán nem látod, ahhpz, hogy lásd kb 1,5m-re kell ülnöd, ami egy nappaliban már elég vicces helyzet.
Nekem van egy AS640-em is, teljesen korrekt készülék, idén a CS630-tól érdemes gondolkodni a FHD-k között. Más márkáknál is kb. a 6-os szériától érdemes gondolkodni, pontos típusokat most nem írnék. -
blakey
titán
Az IFC (Intelligent Frame Creation), ez felel a mozgókép felbontásban, tehát ha bekapcsolod akkor javul a mozgás megjelenítése, nos a tv csak 600 sor tud feldolgozni a 1080-al szemben, és igen FHD társai ebben jobbak, többek között ezért nem nagyon ajánlunk 4K-s tv-ket, mert még nem hozzák azt a szintet amit elvárunk ill. van olyan is csak még jó sok pénzért. Nem márka függő a jelenség, mindegyiknél van jó és rossz.
CX800-as már jobb minden szempontból. Ezeket a paramétereket tesztekből tudod meg, gyártók ezt nem közlik, szerintük "tökéletes".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Horgász topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest