- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
berigazek #3389 üzenetére
Alapból itthon is 2 év gari van, a +3 évet most karácsonyi akció keretében a Pana mint gyártó biztosítja külön erre kialakitott weblapon történő regisztráció alapján. A regisztráció feltételeit / menetét lentebb linkelték.
Mivel az emag sokszor egyedi feltételekkel - általa biztosított garancia - árulja a termékeket mindenképpen írásos formában kérnék tőlük, vagy még inkább a Pana anyacégtől (a hazai forgalmazó véletlenül félretájékoztathat) állásfoglalást. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
berigazek #3270 üzenetére
Nekem 8, de pont erről beszéltem, nézd meg mennyiről ajánlatos nézni a te tévédet.
A 3.840 x 2.160 pixel felbontású Ultra HD TV-ket pedig....
Az ilyen felbontású műsorok csak elegendően nagyméretű képen mutatják meg részleteiket. Látásunk felbontóképessége határozza meg a képméret és képfelbontás viszonyát és a felbontástól valamint a nézési távolságtól függően kell megválasztani a megfelelő képernyőméretű TV-t.
tessék a cikk, hátha így könnyebb megérteni, de van a neten ilyenből másik is.
3,5 méterről, még az 1.920 x 1.080-as felbontás képek részleteit sem láthatjuk, nemhogy a 3.840 x 2.160-at, de mondom, nekem mindegy. -
törölt tag
válasz
berigazek #3261 üzenetére
Mennyiért vetted a tévét? Sztem online filmekhez nem egy viszonylag kicsinek mondható 43" UHD-t kellett volna venni. Amit megfelelő 4K-s anyagokkal kb. 90 cm-ről kellene nézni, hogy láthasd a jobb felbontás előnyeit. Az online filmek minősége nem az igazi. Azokat egy FHD, mint egy TX-40CS630E is sokkal szebben megjeleníti.
-
blakey
titán
válasz
berigazek #3257 üzenetére
Hogy érted? Kell szerver a gépre, NAS-ra, Plex-hez van app egyes készülékek esetén, de böngészőből is indítható, app nélkül is egész használható DLNA-n keresztül de nem teljes az élmény. UMS-hez is kell szerver de app már nem. Plexbe nem lehet url-t írni, UMS-nél még ezt nem nézzem meg.
-
rsf
senior tag
válasz
berigazek #3223 üzenetére
Na még egyszer.
Azt írtad, hogy egy panasonic TV-n sikerült megoldani azt, hogy SAT IP Serverről nézz adást!
Ezért azt kérdeztem, hogy milyen app kell a TV-re ehhez?
Nem a számítógépre! Azt is tudom, hogy kell LAN vagy WLAN, de a legfontosabbat kifelejtetted, áram is kell az egész művelethez.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- iPhone topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest